Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 21, 2024, 21:11:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Халките - 7-ма част
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Халките - 7-ма част (Прочетена 158780 пъти)
BacuTy
Ентусиаст
Публикации: 88
Отг: Халките - 7-ма част
«
Отговор #240 -:
юли 27, 2010, 19:45:37 »
Избрахме нашите , пускам ги в галерията.
Смятаме с българско злато да са.
Активен
Ochun
Любопитен
Публикации: 20
«
Отговор #241 -:
юли 29, 2010, 08:16:56 »
Цитат на: VeniNY в юли 11, 2010, 17:02:18
Момичетааааа халките на всички ви са много хубави
.....Ние дори не сме започнали да гледаме, т.е. гледали сме , но online. Сега малко сам се панирала.......ние се прибираме в БГ на 13.8 , а сватбата ни е на 22.8............и сега има проблема.....Ще можем ли да си намерим халки за 8 дни в БГ? Кажете мнения защото аз само за това си мисля.....
И аз съм горе долу в твоето положение
само че за подготовката около сватбата - една седмица , от разстояние е трудно наистина да организираш всичко и много добре знам за какво става въпрос
Ние си купихме халките (класически) преди няколко месеца в държавата, в която живеем. Отидохме в магазина, имаше нашите размери, платихме ги, само чакахме 5 дни за да ни гравират имената и датата отвътре на халките. Успех !
Активен
ivels
Новак
«
Отговор #242 -:
юли 30, 2010, 08:38:52 »
Здравейте момичета! Не съм сигурна дали е писано но знаете ли за това поверие за халките , че трябвало да са гладки без никакви орнаменти за да върви гладко и семейния живот. Не че съм суеврна но чух нещо такова и ми е интересно дали знаете нещо по въпроса и вярвате ли в такива неща?
Активен
Ochun
Любопитен
Публикации: 20
«
Отговор #243 -:
юли 30, 2010, 08:57:08 »
Въпреки че нашите халки са гладки, не бях чувала за такова поверие, това вече си е въпрос на избор на младоженците
Аз не вярвам в такива неща. Възможно е на тези, които не сa с гладки халки да им върви повече, от колкото на другите с гладки, както и обратното. Една халка не прави съвместния живот по -лесен или по - труден. Според мен съдбата си знае работата
Активен
VeniNY
Ентусиаст
«
Отговор #244 -:
юли 30, 2010, 13:48:04 »
Ochun, и на мене ми се искаше да си вземем халките от тук, но.......
не можахме да се разберем
.
И така сега остава за БГ. Колкото до организацията от далече, наистина не е лесно особено когато знаеш, че имаш смао около 8 дни преди сватбата до доуредиш всичко на място. Аз извадих касмет с агенцията , която ползвам за Пловдив става на вапрос, но до колкото знам патува и в други градове. ако искаш инфо пиши ми на лични. с двете раце сам за нея
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329
«
Отговор #245 -:
юли 30, 2010, 17:57:51 »
Цитат на: ivels в юли 30, 2010, 08:38:52
Здравейте момичета! Не съм сигурна дали е писано но знаете ли за това поверие за халките , че трябвало да са гладки без никакви орнаменти за да върви гладко и семейния живот. Не че съм суеврна но чух нещо такова и ми е интересно дали знаете нещо по въпроса и вярвате ли в такива неща?
Аз го чух тук във форума, вече бяхме купили халките. Не само, че на са гладки, ами две черти си имат, че и дупки за камъни по моята
Като всяко абсурдно поверие, което чуя, само вдигнах рамене и въздъхнах. Казах си, ако ни се провали бракът, поне няма да се чувствам неудачник - не сме виновни ние, заради халките е
Ако сте суеверни, вземете си гладки халки - не за друго, а да не се получи "самосбъдващо се пророчество" - така да повярвате, че няма да ви върви заедно, че да си прецакате сами брака. Иначе - халката е символ. Като такава, и тенекиена да е, и едно конче да си вържете, символът ще го има. Харесвайте си пръстени и не се занимавайте с глупости!
Активен
stefi84
Любопитен
Публикации: 22
«
Отговор #246 -:
юли 30, 2010, 18:44:59 »
момичета, виждали ли сте наживо този модел халки от Сара Трейд
харесали сме точно тях, но незнам къде мога да ги видим и пробваме освен в техен представителен магазин........
2031H_5.40g_6mm.jpg
(14.32 KB, 150x150 - видяно 3961 пъти.)
Активен
bubu_123
Сватбар
Публикации: 227
«
Отговор #247 -:
юли 30, 2010, 19:05:46 »
Aко си от Сф - в Сватбения център в Младост ги има.
Активен
Дидка
Професор
«
Отговор #248 -:
юли 30, 2010, 21:39:11 »
Стефи84
нашите халки са абсолютно същите с тези които си показала, но с тая разлика че вътрешноста е от бяло злато и са 8 мм. ето този модел
Аз много си ги харесвам плътни са, много хубаво стои на ръката .... абе с две думи съм "ЗА" тоя модел халки
(нямам снимка да ти покажа действително как стои, но ако искаш утре мога да ги снимам и ще ти ги пусна)
Дано съм ти била полезна
«
Последна редакция: юли 30, 2010, 21:44:14 от Дидка
»
Активен
stefi84
Любопитен
Публикации: 22
«
Отговор #249 -:
юли 31, 2010, 21:07:19 »
аз съм от Разлог и тук работят само по каталог, ходихме в Благоевград, там също ги няма в наличност пък било то и в различни размери, но там е и по -скъпо златото - в Разлог е на 46лв без значение дали ще са чисто жълти или със сребрист примес..
Дидка вашият вариент също е хубав -допадат ми....ако няма да те затрудня да те помоля да направиш снимка
МЕРСИ!!!
Активен
Ellito
Ентусиаст
«
Отговор #250 -:
август 06, 2010, 17:33:57 »
Здравейте момичета, имам едно питане към вас - Чували ли сте поверието че ако не са еднакви двете халки не е на хубаво.
Защото просто не мога да се преборя с бъдещият ми съпруг.
Той иска абсолютно изчистена халка от жълто злато, пък аз , тъй като нося главно сребро, искам да има поне малко бяло злато (в най-лошият случай). И след много спорове се чудим дали просто да не си ги изберем различни.
Утре ще ходим да ги избираме (това е и другото ми притеснение да не би да е късно) и се чудя дали има някакво такова поверие!
Активен
ina0208
Ентусиаст
Публикации: 76
«
Отговор #251 -:
август 07, 2010, 11:47:34 »
Цитат на: Ellito в август 06, 2010, 17:33:57
Здравейте момичета, имам едно питане към вас - Чували ли сте поверието че ако не са еднакви двете халки не е на хубаво.
Защото просто не мога да се преборя с бъдещият ми съпруг.
Той иска абсолютно изчистена халка от жълто злато, пък аз , тъй като нося главно сребро, искам да има поне малко бяло злато (в най-лошият случай). И след много спорове се чудим дали просто да не си ги изберем различни.
Утре ще ходим да ги избираме (това е и другото ми притеснение да не би да е късно) и се чудя дали има някакво такова поверие!
Ние вчера ходихме да си пръчаме нашите,днес са готови и си ги взехме.Та златаря ни каза да питаме попа,че не навсякъде се съгласяват да са различни халките,а и било хубаво да са еднакви.Може да питаш в църквата.А иначе имаш време,на повечето места стават за 2-3 дни.Ние след дълго мислене се спряхме на класически,станаха за един ден и са много хубави,а и ни направиха отстъпка от цената.Дано съм ти помогнала
Активен
Ellito
Ентусиаст
«
Отговор #252 -:
август 07, 2010, 18:30:45 »
Цитат на: ina0208 в август 07, 2010, 11:47:34
Ние вчера ходихме да си пръчаме нашите,днес са готови и си ги взехме.Та златаря ни каза да питаме попа,че не навсякъде се съгласяват да са различни халките,а и било хубаво да са еднакви.Може да питаш в църквата.А иначе имаш време,на повечето места стават за 2-3 дни.Ние след дълго мислене се спряхме на класически,станаха за един ден и са много хубави,а и ни направиха отстъпка от цената.Дано съм ти помогнала
Мерси много за информацията
Преди около 1 час се върнахме от обиколката за халки и някак си успях да се преборя и халките ни ще са еднакви
Казаха че в петък ще са готови, ще ги снимам и ще ви ги покажа
Активен
nelka_86
Любопитен
«
Отговор #253 -:
август 07, 2010, 22:22:20 »
Здравейте
Ние с бъдещият ми съпруг имахме страшни разногласия относно модела на халките - той харесваше едно, аз съвсем друго. Отделно, че на мен жълтото злато ми е изключително грозно, а той искаше имено такова. Може би поне месец и половина - два сме се лутали по бижутерии и златари без да се спрем на един и същ модел.
Един ден се разхождах по центъра, минавам покрай един магазин за дрехи, а на витрината надпис "Злато и сребро". Влизам аз, гледам в едното ъгълче една женица с малка витринка, отрупана с бижута. В момента, в който попитах имат ли халки, ги видях. Влюбих се в един модел, та още същият следобед замъкнах милото да види халките. Умишлено не му показах кои съм харесала, но той посочи именно тях
Поръчахме си ги, излизаха малко по-скъпо, но бяха НАШИТЕ халки! Дори това, че са с два вида злато не ми е грозно
Та ето го и резултата:
нашите халки.JPG
(58.08 KB, 717x538 - видяно 492 пъти.)
«
Последна редакция: август 07, 2010, 22:26:05 от nelka_86
»
Активен
tcveteto
Ентусиаст
«
Отговор #254 -:
август 11, 2010, 08:40:08 »
Момичета да се похваля и аз - вчера си взехме халките, много съм доволна.
Качих снимки в
галерията. Постоянно ги гледам и нямам търпение вече да си я нося
Дидка
вашите халки много ми харесват, даже и ние се колебаехме м/у нашите и този модел
Ellito
и аз съм чувала, че халките не трябва да са различни, но пък има и хиляди други поверия - да са гладки, да няма резки по тях. Аз лично не заради поверието, а заради факта че еднаквите халки за мен символизират единството на семейството. Иначе вземете си такива, които да ви харесват на вас и да ги носите с удоволствие
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...