Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 27, 2024, 12:55:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част (Прочетена 174523 пъти)
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
Отг: Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част
«
Отговор #345 -:
май 03, 2010, 17:27:39 »
Моми4ета,а з и този месец си засякох ову!За съжаление не сме работили.....но стискам
палци на вси4ки.
Активен
maia_svet
Сватбар
«
Отговор #346 -:
май 03, 2010, 21:25:51 »
Теста ми за Ову от няколко дена ми показва много бледа втора чертичка.
какво ли ще значи това ,някои знае ли , може ли ову-то да е по слабо или няма такъв вариант
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #347 -:
май 04, 2010, 00:25:43 »
ех...де да бяха повече дни в които може да се забременее...
аз се сетих на 14-15 ден да започна с меренето ама нали ми е на 30-31 дена цикъла и си мислех че би била по късно овуто а миналия ден на 14-ти ден като я мерих ми беше по наситена чертичката от следва6тите дни което ме води на мисълта че е отминала...но ни6то...другия месец 6те я хвана
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663
«
Отговор #348 -:
май 04, 2010, 07:55:57 »
Руми
, не знам какъв е случаят на твоята позната, но на фоликуметрия не се ходи всеки ден. По принцип, в зависимост от дължината на МЦ, както и неговата редовност се определя колко пъти ще се ходи. За ову се следи, когато фоликулът стане доминантен (пука се като е ок.20мм. грубо).
А това, че фоликулът може и да не се спука вече говори за малко по-сериозен проблем. Доминантните фоликули, които не се пукат, не са случайност, а говорят за необходимост от лекарска намеса.
Аз пък искам да ви кажа, че една АГ ми изгуби 6 месеца с мерене на БТ, докато не я смених и новата само с 2 прегледа установи наличие на редовна ову (говоря за фоликуметрия). Да не ви обяснявам какви щуротии ми минаваха през главата, докато си мислех, че при мен ову не настъпва.
Затова пак ще кажа, че и лекарят е много важен!!!
По въпроса с правенето на любов и вманиачаването. Нормално, всички тези неща с тестовете за ову, меренето на БТ, фоликуметрия и др. се правят след около година неуспешни опити.
Въпрос на личен избор е, кога всяка жена ще започне с вманиачаването (а то до някъде е неизбежно, когато целенасочено се прави бебе, а не любов). И друг път съм казвала, че всичко това не помага, а напротив, натоварва психически и емоционално, удоволствието от секса се превръща в целеустремено бебеправене.
Майче
, тестът за ову е положителен при две еднакво наситени черти, по-бледата тестова черта не е +++ резултат, както е например при тестовете за бременност.
Активен
maia_svet
Сватбар
«
Отговор #349 -:
май 04, 2010, 08:07:47 »
gostenka_82 благодаря ти мила за обяснението .
Нещо го изтървах този месец ,незнам как се случи до сега винаги съм го оцелвала .
На няколко места четох че може да се почне от 8 или 10 ден , аз как да започна като МЦ не ми е свършил ,започнах от 14 ден и нищо , сега в 17 започна леко да ми се вижда втора чертичка и незнам дали има смисъл да проверявам няколко дена .........
Активен
Бела
Ентусиаст
Публикации: 124
Моят съпруг е моят свят!
«
Отговор #350 -:
май 04, 2010, 08:12:46 »
има и марки тестове,които понякога показват по-бледи черти ,на мен ми се е случвало, но моят организъм е луд,тъй че не съм критерий ;)а МЦ се брои от първия ден ,в който ти е дошло ,така наистина от 8ми можеш спокойно да правиш тестове.Но понякога ,дори на нормален цикъл ,не винаги е Ову-то точно межди 12-14 ден, моят напр.е нормален 28 дена,но Овуто ми е на 16-17ти ден (което установих с фоликулометрия).
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #351 -:
май 04, 2010, 08:21:47 »
Гостенка, толкова си права, най- различни случаи знам, знам и за лекар, който околко 7-8 месеца прави фоликуметрия и накрая друг доктор препоръчва с базалана темпаратура и нещата стават, има толкова много различни случаи, няма смисъл сега да ги описвам, наистина много зависи от лекаря и е важно да намериш своя лекар, а и понякога наистина си мисля,ч е всичко е съдба и когато ти е писано ще стане
Активен
Lina81
Ентусиаст
Публикации: 54
«
Отговор #352 -:
май 05, 2010, 11:03:11 »
Здравейте!И аз оставам в клуба.След усърдно бебеправене,лелката се появи отново ,по точна от всякога.По принцип никога не съм имала точен цикъл-варира от 28 до 36 дни.От както бебеправим - 6 месеца вече някак си се саморегулира и е на 32 дни,но резултат ...няма.Ами живот и здраве в моя любим месец
май
продължаваме.Успех на всички:)
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #353 -:
май 05, 2010, 11:03:38 »
Здравейте момичета! Ветеранът в тази тема се появи, за да каже че живот и здраве, ако всичко до декември е, както досега, я напуска. Вчера бях на преглед големи сме 2,5см. и си имаме силно виждащ се пулс. Единственият ни проблем е повръщането и главоболието, но вече взеха да отшумяват.
През последните 2 години и половина преживях какво ли не и вие добре го знаете, затова искам да ви кажа, че винаги има надежда вашето чудо да се появи. Мислех да изчакам още малко преди да пиша тук, но реших че всички вие заслужавате да ви дам малко от моя кураж.
Прегръщам ви силно и ви пожелавам много късмет и повече любов с половинките ви.
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Когато сме двамата всичко е по- хубаво!
«
Отговор #354 -:
май 05, 2010, 11:53:39 »
Цитат на: Рени в май 05, 2010, 11:03:38
Здравейте момичета! Ветеранът в тази тема се появи, за да каже че живот и здраве, ако всичко до декември е, както досега, я напуска. Вчера бях на преглед големи сме 2,5см. и си имаме силно виждащ се пулс. Единственият ни проблем е повръщането и главоболието, но вече взеха да отшумяват.
През последните 2 години и половина преживях какво ли не и вие добре го знаете, затова искам да ви кажа, че винаги има надежда вашето чудо да се появи. Мислех да изчакам още малко преди да пиша тук, но реших че всички вие заслужавате да ви дам малко от моя кураж.
Прегръщам ви силно и ви пожелавам много късмет и повече любов с половинките ви.
Благодарим за подкрепата Рени
Ейййй много хубава новина!!!!
Активен
sladur4eto_90
Ентусиаст
«
Отговор #355 -:
май 05, 2010, 13:04:27 »
Здравейте.. на мен трябваше да ми дойде вчера (04.05)но ми закъснява...ще изчакам малко преди да си направя тест,за да съм по-сигурна в резултата...и да се надявам да е това което мисля,че е....Стискам палци на всички ви и не се отказвайте..
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #356 -:
май 05, 2010, 13:28:10 »
Моми4етa силно стискaм пaлци нa всякa,която НЕ4aкa!!!!
Рени
толковa се рaдвaм!
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #357 -:
май 05, 2010, 13:35:54 »
sladur4eto_90, стискам ти палци да получиш най-добрите новини, но ако не е станало и този месец не се отчайвай. Аз съм минала през много такива месеци и знам, че чакането и надеждата са убийствени, но твоето бебе ще дойде в момента, в който му е писано. Прочетох, че част от твоята история повтаря моята, но винаги има надежда. Както казваше до преди два месеца моята лекарка, твоето бебе ще се появи когато му е писано, каквото и да правиш няма да е по-рано.
Активен
sladur4eto_90
Ентусиаст
«
Отговор #358 -:
май 05, 2010, 14:01:59 »
Благодаря... @}->--Много се радвам за теб....и Стискам палци на всички ви момичета
Активен
a_iordanova
Професор
«
Отговор #359 -:
май 05, 2010, 15:00:00 »
Цитат на: Рени в май 05, 2010, 13:35:54
Както казваше до преди два месеца моята лекарка, твоето бебе ще се появи когато му е писано, каквото и да правиш няма да е по-рано.
О, колко вярно го е казала твоята лекарка!
Пожелавам на всички момичета успех и търпение!
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...