Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 28, 2024, 19:27:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част  (Прочетена 174863 пъти)

milish
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #315 -: април 20, 2010, 12:59:43 »

Здравейте сладуранки моята О приключи след стриктно правене на тестове за О Bravo сега почва дъъъългото чакане  pleasantry успех на всички и тоси месец всички да преминем в друга тема  smile
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: април 20, 2010, 13:16:14 »

Ох, milish, то и аз чакам, ама направо не смея да се надявам. Датата, на която трябваше да ми дойде, беше вчера, но пък миналия месец ми закъсня с около 2 дена, та е напълно възможно и сега да се получи така... И знам, че вече чакането е към края си, ама не ми се дават пари за отрицателен тест, а в същото време не ме свърта  girl_impossible
Активен
sladur4eto_90
Ентусиаст
**
Публикации: 127

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: април 20, 2010, 17:34:42 »

Стискам ти палци изобщо да не ти дойде...и на мен също не ми е редовен,беше ми в началото на този месец и сега правим опити...Стискам ти палци.. да видиш  PREGQ на теста..... give_rose
Активен
milish
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #318 -: април 21, 2010, 07:11:46 »

menyanthe здравей на теб поне ти закъснява с по 2 дни на мен цикъла може да  е между 28 и 40 дни и човек може да полудее  crazy. Много силно ти стискам палци незнам за теб но аз всеки път си давам пари за тестове, колкото и да е глупаво немога да се здържа tease. На всички които чакат гостите дано не им се появят в близките 9 месеца на бебеправещите успех. Хубав и слънчев ден от мен
Активен
krisipisi
Ентусиаст
**
Публикации: 97

Любовта ще спаси света,обичайте се!

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: април 21, 2010, 17:04:49 »

И аз съм си тук в клуба още smile и този месец не ме пропусна nea
Успех на всички дано да имаме скоро положителни резултати give_rose
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: април 21, 2010, 17:55:10 »

Аз също съм още тук, ама май така е по-добре smile
Активен
sladur4eto_90
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: април 22, 2010, 14:10:45 »

На мен не ми се вярва да съм бременна още защото от скоро почнахме,но от 2-3 дни мн ми се  bad всяка сутрин и вечер дори и през деня,вие ми се свят,имам леки болки ниско в корема и напрежение в гърдите...днес си купих тест,но ще изчакам още малко за да не го хабя напразно.не мисля че е възможно за 10 дена да съм забременяла...знам ли...била съм бременна познато ми е чувството но сега са 10 пъти по засилени гаденето и световъртежа....мн ще се радвам да съм бременна а в същото време мн ме е страх... give_rose cray *INLOVE*защото първата ми бременност не издържа повече от 3м,а възможно ли е да забременея по бързо след аборта....Ох..цялата треперя girl_cray3
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: април 22, 2010, 16:05:17 »

Принципно казват, че след кюретаж се забременява по- лесно, но лично аз не съм сигурна в това. Според мен си е до ораганизъм и още куп неща....
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: април 22, 2010, 18:54:48 »

След aборт кaто след ОК.Не вярвaм aз.Мнениятa сa противоре4иви.Всеки оргaнизъм е рaзли4ен според мен.
Слaдур4е успех от мен и дaно дa е беб4е при4инaтa зa гaденето и виенето нa свят
Криси Менянте успех и следвaщия месец дa е вaшия
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: април 22, 2010, 22:06:23 »

Хайде и аз да се отчета. Най-после ми дойде, на 51-вия ден...Така се бях изнервила...18 дни закъснение почти...Ако бях с по-къс цикъл бих го отчела като липсващ месец, но с цикъл от 35 дни го отчитам като закъснение. Както и да е...Във вторник съм на лекар, да видим какво ще правим.
Активен
sladur4eto_90
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: април 24, 2010, 16:55:21 »

Ох...разочарована съм..май оставам тук в тази темичка.А колко мн се надявах да са  PREGQ,но да се надявам другия път да успееме....УСПЕХ ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ВИ... give_rose
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: април 26, 2010, 09:08:21 »

Момичета и аз да се отчета този месец, оставам си в клубчето  tease Др. месец живот и здраве дано да е нашият- успех и на вас с бебеправенето и повече   PREGQ
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: април 26, 2010, 12:41:43 »

Привет на всички!!!

Аз не пиша много, но ви чета редовно!!! При мен нищо ново и аз съм си с вас в клубчето, не бързаме (мъж ми ту се отказва да бебеправим, ту започваме - много сме несериозни, но пък и за никъде не бързаме), не следя нито Ову, нито нищо, просто се обичаме и така!!! Wink

Искам да споделя, какво пиех аз вместо фолиевата киселина, малко късно, но чак сега го намерих в нета и затова веднага казвам good

Ето ТОВА съм пила, една опаковка - 60 капсули по 2 на ден - за 1 месец, много добре ми се отрази, на бебето също good Цената е около 55 лв, малко е скъпичко, но си заслужава, мое мнение good
А иначе за засилване на имунитета, взимам ТОВА, давам и на Коско сега good много по-добро е от разните витамини, пак мое мнение good

Толкова от мен, дано съм била полезна Wink
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: април 26, 2010, 13:05:33 »

момчиета, споделете мнения за тестове за овулация, какви сте ползвали, от кои сте доволни.
Активен
maria_hs
Сватбар
Публикации: 254

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: април 26, 2010, 13:55:50 »

roumyana, аз използвам Oview и съм доволна от тях. Трябва да се спазват обаче стриктно указанията. Освен с тестове си засичам овуто и с БТ и си следя цервикалната слуз и за това смятам, че отчитат вярно. От Clear View не съм особено доволна, но е възможно и аз да не съм изпълнявала нещо, както трябва. От други тестове нямам впечатления.
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: