Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 27, 2024, 12:47:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част  (Прочетена 174515 пъти)

milish
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #300 -: април 19, 2010, 10:27:15 »

Здравейте момичета желая ви хубава седмица и през нея много ++++  Bravo
Активен
krisipisi
Ентусиаст
**
Публикации: 97

Любовта ще спаси света,обичайте се!

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: април 19, 2010, 11:57:03 »

maria_hs Само положителни мисли, миличка! Успех от мен smile
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: април 19, 2010, 14:13:49 »

Здравейте момичета кокичета.
И аз като вас си оставам в клуба. На мен при двудневно закъснение ми дойде. Незнам дали да се радвам или да плача. Успокоявам се, че поне не закъсня както предните месеци по сума ти време...
Но - отказване няма. Другия месец ще пробвам с тестове за Ову да видим какви ще ги свършим.
Целувам ви всички и стискам палци. Успех!

п.с. Има доста дами, които само казаха че ще ходят по лекари, а пък никакви не пишат после...Не знам дали няма вече някоя новинка  yahoo
Активен
milish
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #303 -: април 19, 2010, 15:47:04 »

StAsSi здрасти прочетох поста ти, че от другия месец ще ползваш тестове за О много внимавай какви си купуваш аз този месец много се изнервих с тези клиар овю май бяха 5 + 1 за бременост. В други форуми обсъдих, че не само аз съм имала проблеми с тях т.е. почва теста с 2 черти и съответно се смята, че теста е полужителен, а в последствие се разбира, че тест чертата трябва да е по наситена от контролната. Момичетата много хвалят клиар план и clear blue смятам ако и този месец е неуспешно да пробвам макар и по скъпи някой от другите тестове.  успех smile
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: април 19, 2010, 16:23:11 »

Здравейте момичета , аз да ви кажа само че оставам в темичката.

Ех Мая дойде ли ти?! Така се надявах да е станалао! Аз също съм в темичката smile
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: април 20, 2010, 08:07:08 »

имам едно питане относно меренето на базалната температура, четох по въпроса, но яко някой от Вас има личен опит, моля да сподели: как и кога си я мери?
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: април 20, 2010, 08:18:38 »

Руми, БТ се мери преди да си се раздвижила, в момента, в който се събудиш веднага мушкаш термометъра, без много-много да шаваш. Това е температура на тялото в покой.
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: април 20, 2010, 08:20:37 »

имам едно питане относно меренето на базалната температура, четох по въпроса, но яко някой от Вас има личен опит, моля да сподели: как и кога си я мери?

Aз мерих почти година и последните няколко месеца успявах да засека овулацията! Истината е че ще ти трябва известно време за да се научиш да мериш правилно, но свикнеш ли мисля, че е дори по- добре от тестовете за овулация. Температурата се мери всяка сутрин по едно и също време, преди да си станала от леглото. Можеш да си направиш гарфика в Зачатие, защото там много хубаво се виждат стойностите и разликата между тях.
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: април 20, 2010, 08:42:37 »

благодаря момичета- 2 въпроса, ако през седмицата ставам в 7, а уикенда 11, това има ли значение? и другия въпрос- анално ли се мери Т или може и по друг начин?
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: април 20, 2010, 08:46:57 »

Руми, добре е да я мериш по едно и също време, в началото ще ти е трудно, но после ще ти стане като навик и след това пак ще си заспиваш сладко - сладко. Да, най-добре е ректално да си я мериш.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: април 20, 2010, 08:53:05 »

Руми нaвивaш тел зa 7 примерно през уикендите,мериш и пaк зaспивaш.С дигитaлен термометър ще ти е хем,нaй-бързо,хем кaто се нaспиш ще от4етеш покaзaтелите *THUMBS*Успех ти желaя heart
Кaкто и нa вси4ки остaнaли в клубa.От утре зaпо4вaм тестовете aз.Дa видим кaкво ще сътворим
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: април 20, 2010, 09:13:14 »

момичета стискам ви палци от сърце вече повечко положителни тестове сега гледам на гала една трагедия относно едни бебчета и стомаха ми се сви...
искам да знаете че съм с вас и ви стискам палци... give_rose
Активен
sladur4eto_90
Ентусиаст
**
Публикации: 127

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: април 20, 2010, 11:35:41 »

Здравейте,аз също съм още в темичката,да се надявам не за дълго........Пожелавам на всички ви мн +++++ резултатчета  @}->--Целувки на всички give_rose heart
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: април 20, 2010, 11:45:56 »

kleo_20 с теб май се разминахме , вече почваш с Ову а при мен МЦ не е свършил.
Но да ви споделя нещо хубаво което ме надъхва , миналата вечер свекърва ми спомена че навремето някаква гледачка и казала че синът и ще има две деца ,хахаха ако предположим че аз съм жената , значи ще трябва да си имаме две дечица ,не е казала за близнаци въпреки че на мен са ми все в главата няма значение .Това ме зарадва да видим дали гледачката ще познае. smile
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: април 20, 2010, 12:07:44 »

Мaя,дa рaзминaхме се.Нa мен си ми дойде то4но нa дaтaтa,a нa теб ти зaкъсня.Зa ову-искaм дa зaси4aм от рaно.Утре,вдруги ден по4вaм тестовете good Успех този месец give_rose
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: