Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 27, 2024, 12:39:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част  (Прочетена 174502 пъти)

krisipisi
Ентусиаст
**
Публикации: 97

Любовта ще спаси света,обичайте се!

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: април 16, 2010, 15:45:05 »

Ний по време на ову правим всеки ден,даже да отбележа,че съм си мислила,че съм в ову,а тя била след 3 дена Wink както и да е!:)
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: април 16, 2010, 15:46:55 »

blush blush blushЯвно е имaло зaщо дa попитaм blush blush blush Ние бяхме по веднъж годишно a минaлия месец веднъж нa евентуaлнa ОВУ.Мъжо се ядисa,4е нищо не е стaнaло.......Явно веднъж месе4но не е нормaлно.Ще видим де
Криси-Ову не е всеки ден.Тaкa зву4иш сякaш 10 дни нон стоп сте се оби4aли.........пък то сa сaмо 24 4aсa
« Последна редакция: април 16, 2010, 15:48:57 от kleo_20 » Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: април 16, 2010, 15:53:27 »

O_Oама как веднъж годишно.. shok
Активен
krisipisi
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: април 16, 2010, 16:25:18 »

blum blum Да наистина все едно,че нон стоп любов,то лошо няма ама....smile
 Вий ще ме извините момичета Wink
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: април 16, 2010, 16:57:12 »

Момичета имайте в предвид, че спрматозоидите са най-добри след три дни въздържание.Така, че и всекидневния секс не значи 100% успех, просто защото сперматозоидите не са узрели.Нали и затова спермограма се прави след 3 до 5 дни въздържание.
Активен
sladur4eto_90
Ентусиаст
**
Публикации: 127

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: април 16, 2010, 17:06:55 »

ами то и ние през ден - два кога как дойде,все пак работи мъжлето уморява се и понякога и по рядко но редовно.. любов заедно
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: април 16, 2010, 23:34:09 »

И ние бяхме така през два или три дена след като ми мина цикъла.После малко преди да ми дойде малко почивка и се оказа че така и няма да ми дойде.Но през  първите месеци се случваш епо-рядко защото все имахме много работа малко се поразболяхме и се опитах с тестовете за овулация,но пак не се получи.И след като направихме опитите през три ден се получи без да следим нищо.
  Успех на всички  give_rose
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: април 17, 2010, 21:30:04 »

Капризче, ние сме още в клуба. След 8 дни закъснение, лелката се появи.На кръвните беше под 2. Този месец ще пропуснем, защото милото не е добре. А аз ще имам нужда от психическа почивка.
Стискам палци на всички.
Ще се опитам поне да пиша какво става, макар, че напоследък въобще нямам време.  give_rose
Активен
bobi_20
Новак
*
Публикации: 7

08.01.1990-29.04.2010 г

« Отговор #293 -: април 18, 2010, 08:30:19 »

Момичета имайте в предвид, че спрматозоидите са най-добри след три дни въздържание.Така, че и всекидневния секс не значи 100% успех, просто защото сперматозоидите не са узрели.Нали и затова спермограма се прави след 3 до 5 дни въздържание.

МАГИТО_,
Сперматозоидите се образуват за 74 дни и за още 26 узряват и преминават през епидидима и семепровода (цитат). а спермограма се прави след 3-7 дни въздържание, защото там е от значение и количеството на еякулата.
Активен
krisipisi
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: април 18, 2010, 12:54:31 »

valia_diva с нови сили напред продължавайте give_rose
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: април 18, 2010, 13:56:22 »

Bobi_20 и без да ме цетираш два пъти щях да те разбера.Да спермогенезата става за 74 дни, но не мислиш ли че и количеството еякулат има значение?И СГ се прави между 3 и 5 ден след 5-ти ден качеството на сперматозоидите рязко спада.
а спермограма се прави след 3-7 дни въздържание, защото там е от значение и количеството на еякулата.
И не в една СГ не е важно само количеството на еякулата, важна е подвижността на сперматозоида както и морфологията т.е. колко сперматозоиди са без дефекти.И да при СГ направена преди 3-ти ден или след 5-те дни се наблюдава промяна в тези две неща.
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: април 18, 2010, 20:11:37 »

Боби20, наистина е така, както Маги е обяснила. Всъщност, когато се прави СГ, най-важно е дали плувците са качествени (като изключим случаите на силно намален брой или липсващи сперматозоиди в еякулата).
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: април 19, 2010, 08:36:17 »

Понеже се сетих още нещо да допълня.Няма да пиша в предния си пост тъй като Гостенка е писала след мен.
Количеството на еякулата също е от голямо значение.При намалено количество еякулат, но достатъчно на брой плувци с добра подвижност и морфология се препоръчва ИНСЕ.Също е от значение жроя плувци в еякулата.
Няма да се обяснявам, защо и по какъв повод и нячин съм научила всичко за репродуктивние проблеми, може би повечето от вас се сещат.Ако съм досадна със съветите си просто ми кажете и спирам да ги давам, просто си мислех, че съм полезна и не целя да се заяждам с никого.
Активен
maria_hs
Сватбар
Публикации: 254

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: април 19, 2010, 09:06:02 »

Маги, напротив, мисля че на много от момичетата си полезна с информация.  give_rose Ние сме решили от следващия месец да започнем с изследванията, защото вече мина много време без резултати.  sad Може би ще ми се наложи да питам неща, които не са ми ясни и се надявам да ми помагате.
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: април 19, 2010, 10:01:28 »

Здравейте момичета , аз да ви кажа само че оставам в темичката.
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: