Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 28, 2024, 19:47:00
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част (Прочетена 174885 пъти)
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Усмихни се!
Отг: Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част
«
Отговор #255 -:
април 12, 2010, 12:57:30 »
Много си права, Бера, но ти можеш да го усетиш, именно защото НЕ бебеправиш в момента
Аз искам само да ви споделя моите наблюдения от дуфастона, тъй като преди време обсъждахме този въпрос. Този МЦ приемах дуфастон от 11 до 25 ден и ИМАХ ову - засечено с тестове и БТ!!! Ще продължа да следя и следващите 2 месеца, през които ми предстои да го пия. Но си мислех, че моят опит може да е полезен на някого
Разбира се, това са си мои наблюдения и не се ангажирам с никакви професионални заключения. Но все пак и за мен беше интересно да установя, че в моя случай дуфастон не подтисна овулацията.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #256 -:
април 12, 2010, 13:06:46 »
Берa
много се рaдвaм,4е си спокойнa @}->--Винaги съм кaзвaлa,4е от нерви и непрестaнни мисли зa бебе се създaвa изкуствен стерилитет.Нa психи4ескa основa
Сегa ще се успокоите,ще се оби4aте без стрaни4ни мисли и когaто постепенно подновите опитите си,нямa дa 4aкaте дълго
Слънце
полезен е твоят опит
Мен днес ме болят гърдите
Не се беше слу4вaло от кaкто родих.Зaцaпвaне нямaм от 5 дни някъде.Утре,нaй-късно други ден 4aкaм М.Нaясно съм,4е с един единствен опит нищо не е стaнaло,но поне се нaдявaм след премеждиятa с кистите вси4ко дa е нaред
Успех нa вси4ки в темaтa и дaно скоро дa я нaпуснем
Активен
milish
Ентусиаст
Публикации: 50
«
Отговор #257 -:
април 13, 2010, 10:13:01 »
Здравейте дами току що се регистрирах в този сайт и съм начинаеща в бебеправенето
такаче ще се радвам да контактувам и да искам съвети от по- опитните
хубав и слънчев ден от мен
Активен
Armanii
Сватбар
«
Отговор #258 -:
април 13, 2010, 10:53:34 »
Здравейте момичета, влизам да се отчета.. Лелката не ме пропусна и мен този месец.. Но при нас вече е ясна причината поради, която не се получава, затова напускам клубчето, докато стане ясно какво ще бъде лечението...
Искам да кажа на всички бебеправещи: тези, които правят опити по-малко от година - да не се шашкат и наистина да не го мислят,може би при тях ще се получи, когато не го мислят, НО към тези, които правят опити повече от година..НЕ си губете времето в чакане, ако някой лекар не може да открие причината, поради, която не се получава - сменете лекаря и се консултирайте и с други и най- вече това да бъде специалист по репродуктивно здраве... Казвам го ЗАЩОТО при мен се оказа, че поради лекарска грешка съм загубила почти година в опити за нещо, което е нямало как да стане...това е от мен, ще влизам да ви следя и да се радвам за тези, които напускат клубчето поради хубави новини, на всички останали не губете надежда и УСПЕХ!
Активен
krisipisi
Ентусиаст
Любовта ще спаси света,обичайте се!
«
Отговор #259 -:
април 13, 2010, 11:23:14 »
armani_code Успех,миличка и много кураж ти пожелавам! Искам да кажа,че мойта най-добра приятелка правиха опити две години и вчера ми каза,че е бременна
при тях не беше нищо здравословно,просто не ставаше,но ето тя ми е най-светлия пример!
Пожелавам да се случи на всички момичета тук както и на мен
Активен
Armanii
Сватбар
«
Отговор #260 -:
април 13, 2010, 11:29:37 »
krisipisi
Благодаря! Колкото до твоята приятелка - много се радвам - наистина е хубаво, че се е получило от само себе си след 2 години опити, НО има хора, които вече трудно понасят отрицатилните тестове всеки месец и си имат други причини, поради които не могат да чакат толкова дълго време - та моя пост беше към тях! Иначе няма нищо по-хубаво от нормалното забременяване сигурно.. И аз ти пожелавам успех, дано скоро се похвалиш с положителен резултат!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #261 -:
април 13, 2010, 15:45:28 »
Да Армани код е повече от права и казва нещо което са казвали и други момичета хиляди пъти.Когато говорим за специалисти по репрудоктивно здраве не трябва да се плашите, а да знаете, че има изход от ситуацията.Много е вяажно човека да си разбира от работата, защото на мен ми е писнало от АГ-та който си предават важност, а нищо не разбират.
Армани късмет мила и дано всичко скоро се оправи
Активен
krisipisi
Ентусиаст
Любовта ще спаси света,обичайте се!
«
Отговор #262 -:
април 13, 2010, 19:31:02 »
Подкрепям Ви момичета и желая скоро чакането да свърши успешно и да научим най-хубавата новина,че ще ставаме мами
Колкото до мен както бях писала този месец по съвет на моя лекар ми направи фоликулометрия и за моя изнената се оказа,че календара ми в зачатие грешал
тя ми каза да отида в първия ден на овуто което аз си мислех заради календара,че това е на 03.04,като отидох тя ми каза,че има фоликул,но той още е малък 17мм,отидох след това на 07.04 и тя видя един фоликул готов за спукване,а в календара в зачатие ми пише че дори вече не съм в ову
и този месец искам да ви кажа,че се постарахме доста
Дай Боже да е станало,но усещам симптоми за идване болки в яйчниците супер съм емоционална плача за щяло и нещяло
Датата ми за идване е на 20.04 не искам да се надявам напразно,въпреки,че лекарката ми каза,че не вижда да имам проблем и,че понякога съществувало и психически стерилитет каза ми че не трябва да се вманиачавам защото и това оказвало влияние! Което си го знам,но повярвайте ми старая се да престана!
И така с мен сега си чакам датата ако ми дойде пак ще се стараем
Успех на всички
«
Последна редакция: април 13, 2010, 19:33:13 от krisipisi
»
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #263 -:
април 13, 2010, 20:33:47 »
Крисиписи
, ову календарът изчислява по заложените от теб данни. Смени си преиодът, в който овулираш, щом с доки сте я засекли по-късничко. Коригирай си и лутеалната фаза. Въобще всички данни, които се въвеждат.
Активен
milish
Ентусиаст
Публикации: 50
«
Отговор #264 -:
април 14, 2010, 09:16:01 »
Да календарите показват така както ти си им заложила аз затова минах на метод с тестовете за О. пък ще видим дали ще подействат
хубав ден на всички и успешно бебеправене
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #265 -:
април 14, 2010, 09:30:56 »
Криси
силно стиснати палци от мен
Щом док е засякъл ОВУ а не графиките,зна4и нещо там не си написала както трябва.Но и 4естно казано бих се доверила само на док и ако имам възможност ще ходя при него колкото е нужно за да съм на 100% сигурна
Успех отново
Редактирам поста си.То4но на о4аквания ден М дойде.Това може само да ме радва в момента.Другия месец ще се стараем.Важното е,4е съм здрава!!!
Успех на вси4ки в клуба и скоро да не остане нито една
«
Последна редакция: април 14, 2010, 11:44:11 от kleo_20
»
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #266 -:
април 14, 2010, 10:00:48 »
Абсолютно правилно са казали момичетата.Когато настроиваш календара той те пита за дати на примерна овулация и т.н.Там по подразбиране е приет за ден на овуто 14-тия, но на много момичета не е той.Затова е хубаво чрез Фоликуметрия или тестова да се види кога точно е ову-то.
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #267 -:
април 14, 2010, 13:10:48 »
момичета аз влизам да си поплача малко тук
след като в понеделник направихме поредната инсеминация на неспукан фоликул днес док ме викна да види дали се е спукал и да повторим. оказа се че фолукула си е там, направихме хормонални изследвания и никак не се харесаха на док. каза че дори и да се спука хормоните вече са се объркали и нищо няма да стане
остава да чакам сега да ми дойде и наново следващия месец. много се чудя дали да не сменим клиниката, но финансите няма да ни позволят да направим всички изследвания наново.
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #268 -:
април 14, 2010, 13:17:01 »
Ечи
, мила, успокой се!!! Първо, мисля, че дори и да смените клиниката, повечето изследвания ще ви ги признаят (може само СГ да искат при тях да направите). Нищо не ти пречи, щом имаш съмнения, да се консултираш и сдруг доктор. По принцип, инсетата не са от методите с висок % успеваемост. Много е индивидуално за всяка двойка!!!
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #269 -:
април 14, 2010, 13:29:14 »
gostenka_82 , знам че за всяка двойка е индивидуално, дори всеки цикъл е индивидуален. но ме хваща малко яд, понякога си мисля че и там както навсякъде гледат колкото се може повече пари да ти изсмукат. първо ни казаха че сме за ИКСИ, но да направим няколко инсе-та ей така защото били по щадящи. това ок. след това се чудят кога да ми сложат прегнила, съмняват се дали ще се спукат. в деня на инсеминацията мъжа ми дава материал, чакаме сума ти време и вече готови за процедурата "ама то не се е спукал" и тогава видя че има още един фоликул
а до тогава твърдеше че е само 1. не вярвам да се е появил и пораснал за една нощ. и давай да направим процедурата пък после ще му мислим какво да правим, ми прозвуча точно като дай парите пък после ще измислим нещо.
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...