Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 28, 2024, 20:06:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част (Прочетена 174919 пъти)
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
Отг: Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част
«
Отговор #240 -:
април 09, 2010, 08:39:19 »
Вале, сигурно ти закъснява заради местенето на офиса и т.н., както беше казвала преди. Аз не вярвам за себе си да съм бременна, но ти стискам палци, може пък при теб да е станало и просто да не отчита все още
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #241 -:
април 09, 2010, 09:39:49 »
Здравейте момичета - аз не съм от най- редовно пишещите в този клуб но сме членове от доста време ...за мое голямо съжаление и този месец оставам тук...
Успех на всички и дано скоро и нас ни споходи щастието да видим двете чертички...
Цитат на: maia_svet в април 08, 2010, 11:49:45
При мен нещата стоят така че след овулацията имам болки ниско долу в корема-придърпване,
имам темература от 2 дена 37,и нещо си , да не говорим за главоболието , вчера и зацапване странно някакво, отпадналост.
Не смея да мисля за,,......защото е рано ,естествено ще разбера в края на месеца.
Със сигурност не си измислям причини, защото и не го и мисля много , записах се на шофьорски курсове за да не мисля ,но фактите са си факти .
Незнам дали още в началото може да ми се отрази след проби в Ову дни ,не съм се чувствала досега така.
Мила аз имах абсолютно същите симптоми + гадене около 26-29 ден от цикъла и виене на свят ... но за мое съжаление ми дойде на 08.03 , а бях толкова убедена че този месец се е получило
...въпреки това мила пожелавам ти при теб да е наистина това което очакваш
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #242 -:
април 09, 2010, 10:56:46 »
незнайно защо след стимулацията имам само един фоликул и понеделник ще правим инсеминация, така че стискайте ми палци този път да е успешен. шанса е малък, но аз не губя надежда защото и сам война е войн
Активен
Ognena
Сватбар
«
Отговор #243 -:
април 09, 2010, 11:02:16 »
echy_, един е напълно достатъчен
! Естествено, че няма да губиш надежда, стискам палци скоро да се преместиш в другата тема
!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #244 -:
април 09, 2010, 11:02:26 »
Момичета аз си ви чета редовно нищо, че не пиша.То няма смисъл да пълня страниците и да отчитам като на календар кога ми е дошло
Ечи
знаеш много добре, че имаш силно стиснати палци от мен.
Селвет
много съжалявам мила, че пак не е станало.Аз понеже съм на всяка манджа мерудия да попитам а ти ако прецениш ще отговориш
Ходили ли сте при специалист по репродуктивно здраве, от колко време опитвате?
Валя дива
и аз бях като теб преди месец и нещо.Разликата беше, че ми закъсня 10-тина дни, силно отрицателен тест т.е. мнооого самотна една черта
и после като ми дойде не ще да спира.Пожелавам ти да не си като мен, а да не ти дойде 9 месеца.
Капризче
и на теб ти стискам палци.
Момичета искренно се надявам скоро да се преместим в другите темички пожелавам го на всяка една от вас.
Активен
maria_hs
Сватбар
«
Отговор #245 -:
април 09, 2010, 12:17:03 »
echy_,
силно стиснати палци имаш и от мен и ще очакваме новини в най-скоро време.
То и аз доста рядко се разписвам в темичката, защото няма нищо ново. Хубавото е, че цикъла ми вече 3 месеца си върви горе-долу по едно и също време, 34-36 дни. Което е направо страхотно в сравнение с предишните месеци.
Пожелавам успех на всички момичета и особено на тези, които са се задържали повечко време тук
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #246 -:
април 09, 2010, 15:31:15 »
Здравейте момичета и от мен.
И аз съм така - отдавна си ви чета ама не се разписвам, защото няма нищо ново и интересно около нас. Цикълът ми стана два месеца си прави каквото си иска - идва когато му скимне. Сега съм твърдо решена като се прибера да посетя чичо доктор, че то ако е така може само да го сънуваме това бебе...
Много се вълнувам за всяка от вас и стискам силно палци всяко закъснение този месец да е съпроводено от хубава новина. Успех на всички
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #247 -:
април 09, 2010, 18:52:09 »
Ето ме и мен
Ние се от4етохме веднъж то4но на ОВУ.Тя мина ве4е..но от ден два имам зацапване...надявам се поне киста да не си отлеждам
Успех ви желая и дано скоро никой да не пише тук
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #248 -:
април 09, 2010, 22:41:13 »
Здравейте, момичета! Аз днес си пуснах кръвни, но ще са готови в понеделник. За мен не е нормално да ми закъснява. Преди няколко месеца (скоро беше) ми закъсня 5 дни, но това е най-дългото и второ засъснение в живота ми за толкова дни. Ако по принцип ми е нередовен не бих се притеснила. Та днес намерих сили и да се шегувам със себеси, като виках, че ако не друго то поне пускането на кръв едно време са го имали за лечение
а и аз нямам проблеми с боцкането. Някак си нямам търпение да чакам да ми дойде, когато си иска без да знам какво става.
Ечи
силно стиснати палци от мен също. А и на всички вас, които всеки месец толкова трепетно очаквате така мечтаните положителни резултати.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #249 -:
април 09, 2010, 22:52:19 »
Аз не съм се разписвала много отдавна.Викам да се запиша в тази тема пък дано да ми е последна.При мен вече нещата са извън контрол-сериозно закъснение което за ме не е новост с моя нередовен цикъл.Странното е че днес си помислих че ми е дошло щото имам кафяво зацапване но няма нищо.Скоро имам час за гинеколог и за ендокринолог.Иначе много ми се спи тези дни,супер нервна съм,отчайващо гладна и гърдите ме болят.Само се моля да ми дойде най накрая.Ама на 14.04 ще види чичко доктор защо пак го няма моя прословут цикъл.
Сис имаш голяма прегръдка от мен и да знаеш че стисках мн силно палци.Маги ,StAsSi ,echy_ ,Капризче надявам се вашето чакане за бебче скоро да свърши.valia_diva стискам палци за добри новини.
Момичета успех на всички в борбата да бъдете майки.kleo_20 дано освен да отчетете Ову скоро да отчетете две чертички.
«
Последна редакция: април 09, 2010, 22:57:01 от gucci
»
Активен
maria_hs
Сватбар
«
Отговор #250 -:
април 09, 2010, 23:00:54 »
valia_diva, дано да е това което си мислиш, ще стискам силно палчета
gucci, по това което пишеш е напълно възможно да ходиш за друго при доки
най-искрено ти го пожелавам!
Клео, щом имаш зацапване, защо да не си отглеждаш нещо друго
Стаси, хайде връщай се вече, че да се включваш по-активно при нас
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #251 -:
април 10, 2010, 19:57:24 »
Гери, дано закъснението ти на цикъла, боликите в гърдите и другите неща са симптом на нещо хубаво
Аз днес излизах с една приятелка и тя ме нави да си направя тест и както си и очаквах беше отрицателен. Днес си дадох сметка че пробваме вече 9 месеца безуспешно и леко се натъжих, но няма да се предавам, не ми е в стила
Пак ще отида на лекар да види тези хормони какъв им е случая и защо така ми закъснява и мисля че е време и мъжа ми да направи изследвания, за да видим каква е ситуацията при него. И така, мисля месец април да го посветим на ходене по лекари, пък дано да даде резултат.
Цунки на всички и успех!
Вале, стискам палци за кръвния тест!
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Г-жа Ангелова
«
Отговор #252 -:
април 10, 2010, 20:37:07 »
valia_diva
,
стискам палци, дано кръвните тестове покажат наличие на бременност.
kleo_20
знаеш ли пък това зацапване може и да е бебче
Стискам на другите малци силно палци и да но скоро ни няма в темичката
krisipisi
, как си мила? До къде стигнахте с опитите - силно стискане и на теб, дано този месец е Вашият месец
Успех!!!
Активен
kali_gali
«
Отговор #253 -:
април 10, 2010, 21:12:53 »
Момичета,не съм писала тук отдавна,но редовно чеса с надежда тази тема да се опразни.Стискам палци вна всички скоро да имат положителни тестове.
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #254 -:
април 12, 2010, 00:35:03 »
Здравейте сладурки
аз малко поизпуснах нишката на темичката че не съм ви чела доста време ама влизам само да ви пожелая много много чертички и + резултати
ще наваксам тези дни с четенето да ви видя какви ги вършите в последно време...
влизайки тук прочетох отгоре отгоре някой друг пост и пак усетих тръпката и напрежението от мисълта ще да е ли този месец теста с две чертички...сега разбирам на 100% какво психическо натоварване е в действителност тази мисъл ...и след като сме решили да се пазим до август септември си нямате идея какъв товар ми падна като че ли от гърба и колко по добре се чувствам...много е странно че едно бебеправене може да те натоварва до толкова...но докато не прекратихме опитите нямаше как да направя това сравнение...и просто исках така с риск да кажа нещо което милион пъти се е казвало в тази темичка...чисто и просто да се опитате да бъдете максимално спокойни и колкото се може по малко да се мисли за бебеправенето и за тестове и цикли и прочия...бебчето е резултат на любовта и след като се обичате то просто само ще си дойде
аз за сега си чакам лелчицата когато си и е времето и си следя организма кога е в овулация и какво се случва...макар че този месец ову не засякох нито цервиална слуз и най вероятно съм имала моя месец на липса на ову но нищо за сега не е фатално
стискам ви много палци и ви целувам мноооого силно всички...
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...