Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 27, 2024, 12:28:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част (Прочетена 174489 пъти)
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Отг: Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част
«
Отговор #120 -:
март 17, 2010, 10:10:39 »
Аз се намесвам тук малко не намясто може би но доста време бях записана в клуба въпрекич е не пишех редовно.
Рени
стискам ти силно палци с тез доминантни фолукули
За това което разкваш за "Златната ябълка" за 1ви път чувам и никак не ми е смешно. Много добре помня как се чувствах цели три години опити и малко разочарования от аборти и т.н. таз нам какво е да опитваш от всичко и да вярваш, че и товя миг ще дойде.
StAsSi
мила не ми се е случвало да виждам втора черта и после да я няма но ако беше ми се случило щях да се срина колкото и силен човек да съм. Съчувствам ти и те разбирам... но всичко продължава -горе главата на крачка сте от успеха. Помислих си че може наистина да е имало нещо = нали казват че в много слуичай не помня колко процента жената забременява без да разбере - докато и дойде всичко приключва.
И все пак аз на твоя място след 2-3 дни бих провериал отново - Успех
kleo_20
На теб като не ти идва дали може да е нещо хубаво а?
Вале
не съм чела поста на Стаси за който говориш, но напълно разбирам чувствата, клоито ти описваш.
Не се обвинявайте , че ви е кофти всеки път когато някой каже че е забременял - това е нормално.
Желая на всички много положителни тестове и нека с идването на пролетта и щърклелите да ви донесат много радост
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #121 -:
март 17, 2010, 10:26:28 »
Вярка или съм непоро4но за4енала...или нещо не е наред.Не съм бременна!Според мойто мъж ако се "действа" веднъж на 6 месеца ще се полу4и супер бебе
Активен
Ognena
Сватбар
«
Отговор #122 -:
март 18, 2010, 11:30:40 »
Рени, мила, на кой може да му е смешна борбата на една жена да гушне най-желаното нещо в живота си. Стискам палци този път нещата да се подредят!
Стаси, и при мен на първия тест се показа мнооого бледа втора черта, но изчаках 3 дни и след това се появи по-наситена. Не ме питай как изчаках
, просто реших, че няма да се разстройвам след нова година и пред рожденния си ден, защото и друг път бях виждала бледа втора черта и после нищо
. Но този път чудото стана. Пожелавам го от сърце и на теб
.
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #123 -:
март 18, 2010, 13:23:21 »
Цитат на: Ognena в март 18, 2010, 11:30:40
Рени, мила, на кой може да му е смешна борбата на една жена да гушне най-желаното нещо в живота си. Стискам палци този път нещата да се подредят!
Стаси, и при мен на първия тест се показа мнооого бледа втора черта, но изчаках 3 дни и след това се появи по-наситена. Не ме питай как изчаках
, просто реших, че няма да се разстройвам след нова година и пред рожденния си ден, защото и друг път бях виждала бледа втора черта и после нищо
. Но този път чудото стана. Пожелавам го от сърце и на теб
.
Благодаря ви на всички за подкрепата. За жалост днес сутринта лелката дойде. Така че определено няма нищо. Но пък си и мисля, че няма как да е станало с един опит на 13 ден и цикъл с дължина 38 дни този месец. Най-вероятно овулацията е била по-късно и опита е бил без значение... Но, няма проблеми. Края на другия месец се започва истинското бебеправене, а не опитите на сляпо, както досега...
Активен
nana89
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #124 -:
март 18, 2010, 13:23:34 »
@}->--Здравейте момичета.Искам да се включа и аз в темичката.През ноември претърпях мисед аборт.Вече трети месец получавам кафеникаво течение преди цикъл.Лекарката ми изписа дуфастон...макър че и тя не е много сигурна трябва ли да го пия или не...ако аз си преценя!Искам да си имам пак бебче,но се страхувам да не се повтори същото.Ако има някоя преживяла същото като мен,ще се радвам да обменим мнения и ...ще ви бъда благодарна ако пишете.Опасявам се че с дуфастона може да се объркат повече нещата...макър да знам .че се изписва точно за това да се подретят...
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Когато сме двамата всичко е по- хубаво!
«
Отговор #125 -:
март 18, 2010, 13:35:27 »
Цитат на: nana89 в март 18, 2010, 13:23:34
@}->--Здравейте момичета.Искам да се включа и аз в темичката.През ноември претърпях мисед аборт.Вече трети месец получавам кафеникаво течение преди цикъл.Лекарката ми изписа дуфастон...макър че и тя не е много сигурна трябва ли да го пия или не...ако аз си преценя!Искам да си имам пак бебче,но се страхувам да не се повтори същото.Ако има някоя преживяла същото като мен,ще се радвам да обменим мнения и ...ще ви бъда благодарна ако пишете.Опасявам се че с дуфастона може да се объркат повече нещата...макър да знам .че се изписва точно за това да се подретят... :'(
Ето ти линкче
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,24230.0.html
Тук можеш да споделиш!
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663
«
Отговор #126 -:
март 18, 2010, 13:36:34 »
Нана
, аз на твое място бих сменила доктора,
как така не знае
ще помогне или не. Затова е доктор!!!! Според мен, това трябва да е първото нещо, което да направиш. Търси добър доктор, който има много опит в подобни на твоя случаи!!!!
Усепх ти желая!!!
Активен
maia_svet
Сватбар
«
Отговор #127 -:
март 18, 2010, 16:42:53 »
nana89 и аз се изненадох , какъв е тоя коментар че не била сигурна, нали е доктор и трябва да и се довериш и моя съвет е да си потърсиш друг , който да знае и да спечели вниманието ти .
Само спокойно всичко ще се нареди.
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Г-жа Ангелова
«
Отговор #128 -:
март 18, 2010, 16:55:17 »
Здравей
nana89
и Добре дошла.Мене също както и др. момичета ме озадачи репликата на лекарката сама да си решиш дали да поемаш такъв вид и то медикамнет.По-добре я смени, щом и без това не знае кое ти вреди и кое не...
А колкото до опитите успех ти желая и дано скоро да те няма в темичката стискам ти сълно палци
Активен
Neli_87
Ентусиаст
Щастлива майка на прекрасни деца!
«
Отговор #129 -:
март 20, 2010, 18:05:50 »
Момичета,някоя от вас възползва ли се от съвета на Рени за ритуала днес "Златна ябълка"?Аз лично отидох в църквата и оставих ябълка и бебешки чорапки пред Чудотворната икона!Няма дя навреди-напротив,вярвам,че ще помогне!Успех на всички!
Активен
krisipisi
Ентусиаст
Любовта ще спаси света,обичайте се!
«
Отговор #130 -:
март 20, 2010, 19:28:13 »
Нели аз отидох ,но не съм оставила нищо ами само се помолих и запалих свещички! Аз питах жената в църквата,но тя каза,че никой не е правил такъв ритуал с ябълки
да не би да е различно във всеки град
!
Но както и да е аз отидох и без да съм оставил тези неща се помолих
Пожелавам успех,въпреки ,че аз си чакам датичката другата седмица!
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #131 -:
март 20, 2010, 19:34:08 »
Момичета, сега влизам вкъщи. Днес ходих в Асеновград на ритуала "Златна ябълка". Взех си ябълчица, която трябва утре сутрин на гладно и жадно да си хапнем с Ивчо. Дадоха ми и коланче, беличко, което сложих веднага и трябва да нося така докато се роди бебчето и след това да го сложа под неговото дюшече за късмет и за здраве. Обясниха ми, че трябва да го свалям само като се къпя и като се изцапа да го пера само с вода, с която след това да полея някое цвете.
Най-интересното беше, че свършиха коланчетата и се наложи да правят за всички, които не успяхме да си вземем. Като имате предвид ние, заедно с carol, бяхме от първата група, на която отчето чете молитва за рожба и тръгнахме сигурно тези след нас още са в църквата. И жената, която ни четеше имената да ходим да си вземем ябълката и нещата ни казва "На тези, които им е четена молитва да си вземат ябълки и аз успях да си взема последната ябълка от кашончето, в което ги бяха сложили. И ако искате ми вярвайте за мен това беше някакъв знак, че скоро пътят ми в тази тема ще свърши.
Леле, ако знаете само с колко хора, които са ходили на ритуала и след това имат дете говорих. Нямате представи какв въздействие върху теб могат да имат такива разговори.
Нели, ти в Асеновград ли беше?
Стана малко дългичко, ама явно съм много обяснителна.
Крисиписи, този ритуал "Златна ябълка" и молитва за рожба се правят в Храм "Света Богородица - Успение - Златна ябълка" в Горни Воден до Асеновград.
«
Последна редакция: март 20, 2010, 21:06:07 от Рени
»
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #132 -:
март 20, 2010, 20:00:56 »
Цитат на: Рени в март 20, 2010, 19:34:08
"На тези, които им е четена молитва да си вземат ябълки и аз успях да си взема последната ябълка от кашончето, в което ги бяха сложили. И ако искайте м вярвайте за мен това беше някакъв знак, че скоро пътят ми в тази тема ще свърши.
Рени, ще се помоля за теб, наистина пътят за теб в тази темичка да свърши
Няма начин, да искаш нещо толкова силно и то да не се случи, просто няма начин, сигурна съм
Спокойствие и успех
Активен
krisipisi
Ентусиаст
Любовта ще спаси света,обичайте се!
«
Отговор #133 -:
март 20, 2010, 20:57:27 »
Рени дано да се случи чудото
! Аз това не го бях разбрала ,че ритуала се прави в Храм "Света Богородица - Успение,но нищо аз се помолих на Богородица
Ний бебеправим от 6 месеца,но и аз имам желание да отида в този храм,сега трябва да чакам другата година пак на същата дата.ли? Или може да се ходи по всяко време?
Успех!
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #134 -:
март 20, 2010, 21:07:45 »
Крисиписи, за да не повтаряме нещата прочети предната страница. Там съм писала, че мисля да ходя на този ритуал. Иначе е на различна дата. Прави се в съботата на петата седмица на Великия пост.
Ако те интересуват подробности пиши ЛС и ще ти кажа.
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...