Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 27, 2024, 11:53:01
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част (Прочетена 174451 пъти)
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Г-жа Ангелова
Отг: Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част
«
Отговор #105 -:
март 15, 2010, 14:08:41 »
Цитат на: maria_hs в март 15, 2010, 13:01:06
. А пък може просто този месец, заради непостоянното време да се е объркал нещо. Иначе ти тест направи ли си? Може пък ...
polina88
Ами днеска си правих от този тест "Clear test" мисля,че се казваше, ама голям смях падна в аптеката
Но показа отрицателен, потвърди ми опасенията,че не съм бременна.Но ако до 2, 3 дни не ми дойде ще взема да се яхна и да отида на д-р.Не ми се случва за първи път така за ми закъснява но за първи път от вече може би год. прави така и това ме изправя на нокри..
Успех от мен и ще ви държа в инф. какво се е случило.
«
Последна редакция: март 15, 2010, 15:45:48 от Кardigansder
»
Активен
maia_svet
Сватбар
«
Отговор #106 -:
март 15, 2010, 18:18:28 »
Момичета как сте , как е бебеправенето споделяйте , никой нищо не пише , мъчно ми е за вас..
Активен
krisipisi
Ентусиаст
Любовта ще спаси света,обичайте се!
«
Отговор #107 -:
март 15, 2010, 20:10:16 »
♥_Veni_♥ Айде стискам палци да е грешен теста и да имаш положителен резултат!!!
Аз си чакам да ми дойде датата другата седмица и този месец изобщо не се надявам да ме пропусне защото го правихме два пъти преди евентуалната овулация,и незнам дали има значение за позата,но май не беше подходяща
от горе
Айде успех от мен
Активен
polina88
Ентусиаст
Публикации: 54
«
Отговор #108 -:
март 15, 2010, 21:15:51 »
Цитат на: ♥_Veni_♥ в март 15, 2010, 14:08:41
Ами днеска си правих от този тест "Clear test" мисля,че се казваше, ама голям смях падна в аптеката
Но показа отрицателен, потвърди ми опасенията,че не съм бременна.Но ако до 2, 3 дни не ми дойде ще взема да се яхна и да отида на д-р.Не ми се случва за първи път така за ми закъснява но за първи път от вече може би год. прави така и това ме изправя на нокри..
Успех от мен и ще ви държа в инф. какво се е случило.
Аз имам една приятелка която си прави първия тест 5 дена след закъснението и отчете отрицателен,след това си прави още един на 10ден от закъснението който отново показа отрицателен
*crazy*Това бяха някакви измислени тестове даже не се сещам за името,след което съответно след още 5 дена(дефакто на 15 ден от закъснението) си направи Shure chek който показа вече че има налична бременност
така че мила изакай още малко ако все още не ти е дошло не си прави експерименти,а просто прежали едни 3,50ст за хубав тест
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Г-жа Ангелова
«
Отговор #109 -:
март 16, 2010, 10:17:38 »
Добро утро момичета
Аз още си чакам лелката, а вие как сте?
krisipisi
, айде мила стискам ти палци дано да сте успели, доста хора споделят,че бебчето е станало точно когато най-малко са очаквали! Дано при вас да е станало чудото стискам ти силно палци.
Здравей
polina88
, да ще изчакам и след няколко дни ако не дойде ще си направя още един тест.Да ти кажа чесно в аптеката имаше само 2 Shure chek и този, които аз си купих и понеже жената ми обесни,че този първият се прави при налично закъснение, та аз предпочетох да взема 2-рия, като обеснението за него е,че бил за ранно диагностициране.
Но момичета, чесно да ви кажа, не усещам тези симптоми, нито гърдите ме болят, нито коремчето
А пък, това пък от др стана ме притеснява, защото няма и отклик и към меструация?
Така,че ще изчакам ще направя втори тест и ако пак е отр. мятам се на д-ра.
Извинявам се за дългия пост, лек ден мацки и приятно бебеправене
«
Последна редакция: март 16, 2010, 10:19:40 от ♥_Veni_♥
»
Активен
polina88
Ентусиаст
«
Отговор #110 -:
март 16, 2010, 13:29:28 »
Цитат на: ♥_Veni_♥ в март 16, 2010, 10:17:38
, които аз си купих и понеже жената ми обесни,че този първият се прави при налично закъснение, та аз предпочетох да взема 2-рия, като обеснението за него е,че бил за ранно диагностициране.
Shure chek може да се направи най рано 14дена от датата на евентуалното зачеване или втория ден от закъснението.Незнам какво точно ти е обяснила,но и във други форуми съм чела че момичетата си правят един след друг тест и Shure chek излиза верния
;)така поне ще знаеш за собствено спокойствие дали въобще да я чакаш лелката.Стискам палци
«
Последна редакция: март 16, 2010, 17:16:26 от ˙·٠Bulechka™٠·˙
»
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #111 -:
март 16, 2010, 14:30:14 »
Полинa
позволи ми дa изкaжa мъни4ко несъглaсие
И ти кaкто и гинеколозите рaзглеждaш общия слу4aй,при който овулaциятa нaстъпвa нa 16 ден от цикъл с продължителност 28 дни *THUMBS*Дa,обa4е не всякa женa е с тaкъв то4ен цикъл и не е зaдължително овулaциятa дa нaстъпи нa 16 ден дори и дa е с 28 дни.Рaзбирaш нa къде бия,предполaгaм
aко приемем,4е е имaлa по-къснa овулaция е нaпълно възможно и дa не кaжa логи4но никой тест дa не покaже
Вени
из4aкa още 2-3 дни и нaпрaви друг тест *THUMBS*И дa,възможно е дa имa бременност без симптоми-кaто при мен нaпример :girlhide:Пожелaвaм ти положителен тест
Активен
polina88
Ентусиаст
«
Отговор #112 -:
март 16, 2010, 17:13:38 »
Цитат на: kleo_20 в март 16, 2010, 14:30:14
Полинa
позволи ми дa изкaжa мъни4ко несъглaсие
И ти кaкто и гинеколозите рaзглеждaш общия слу4aй,при който овулaциятa нaстъпвa нa 16 ден от цикъл с продължителност 28 дни *THUMBS*Дa,обa4е не всякa женa е с тaкъв то4ен цикъл и не е зaдължително овулaциятa дa нaстъпи нa 16 ден дори и дa е с 28 дни.Рaзбирaш нa къде бия,предполaгaм
aко приемем,4е е имaлa по-къснa овулaция е нaпълно възможно и дa не кaжa логи4но никой тест дa не покaже
*THUMBS*Напълно съм съгласна,но на мен мисълта ми беше друга :scratch:че при използвани един след друг различни тестове един от които Shure chek съответно неговия резултат е положителен,а на другия тес е отрицателен при отиване на лекар се оказва че бременност има,следователно Shure chek е показал верен отговор *THUMBS*нищо общо с овулацията няма тя и е друг въпрос
«
Последна редакция: март 16, 2010, 17:15:57 от ˙·٠Bulechka™٠·˙
»
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #113 -:
март 16, 2010, 22:36:53 »
Хайде да разведря обстановката малко с добри новини покрай мен. Днес ходих при лекарката си. Имам си цели два доминантни фоликула и съм много щастлива. Засега нещата се развиват много добре.
И да ви кажа аз съм луда полудяла. Побъркала съм се, ама дано с поста си ви разсмея. Скоро гледах едно предаване за един ритуал, който се казва "Златна ябълка" и на него ходят жени, които искат да имат деца. Ритуалът се прави петата седмица от Великденските пости, което е тази събота. Днес говорих с една жена от църквата и тя ми обясни какво да правя. Та излязох и понеже тя ми каза, че мога да оставя в църквата бебешка дрешка за късмет. От предаването, което гледах по телевизията разбрах, че се носи питка, която се раздава за здраве и ябълки. А жената ми кажа, че ако ми е на сърце да взема и една бутилка олио за кандилата в църквата, за да съм дадяла светлина на Господ.
Та така. В събота ще ходя да ми четат молитва за рожба. Знам ли пък може да помогне, след двата ми аборта. Дано не ми се смеете много, но жената от църквата ми каза, че имало семейства, които дори преспивали в църквата.
Хайде късмет от мен на всички.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #114 -:
март 16, 2010, 22:44:27 »
Рени, мила, силно стискам палци!!!
Никак не ми е смешно това, което казваш, напротив и аз съм го чувала!!!
Дано ти донесе късмет молитвата и скоро да напуснеш темата!!!
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #115 -:
март 17, 2010, 02:03:10 »
Рени, хич да ти кажа не е смешно това което казваш. И аз съм чувала за такъв ритуал, но честно казано хич незнаех че се прави и в БГ и че е скоро. Това че го казваш и че си се интересувала е мнооогггоооо хубаво
Стискам палци всичко да мине по вода и после задължително разкажи...Пък ако бебчето при вас стане тоя месец - май и аз догодина по това време ще се наредя на опашката в църквата, та и мен да ме огрее
Аз да ви кажа какво ми е на сърцето, че не издържам вече. Нали си ми закъснава вече 8 ден и вчера сутринта реших да спретна един тест. И какво да видя - мнооооооого бледа втора черта. Леле, сърцето ми изкочи, цял ден не бях на себе си. Тъй като обаче душа патриотска не вярва - реших да направя един тест и днес сутринта и бях сигурна, че чертата трябва да се вижда вече малко по-добре. Да бе да, ама не. Днес теста твърдо, ама твърдо отрицателен. Айде един рев
. Втори тест - пак отрицателен...Леле, идваше ми да се заровя в земята и цял ден да си плача на воля. Незнам кой е измислил тези тестове, ама съм готова да го съдя (в кръга на шегата, разбира се). Е, сега (вижте само колко е часа...) вече ми мина. Примирих се, че този месец не е бил нашия. Пък и от друга гледна точка правихме опит само веднъж на 13 ден, а щом не съм бременна значи цикъла ми закъснява и не е на 28 ден. От което пък следва, че е напълно възможно този месец овулацията да не е била на 14 ден... По тази логика няма как да стане бебето и просто не сме улучили момента - добре, че мога да си измислям оправдания, че иначе незнам какво щях да правя...
Но вече съм твърдо решена - май месец започвам с тестовете за овулация+температура+цервикална слуз. Надявам се тогава вече да съм сигурна за деня и да не пробваме на сляпо както досега.
Е, изказах си болките. Сега вече мога по-спокойна да си лягам.
Стискам палци на всички ви (ни) скоро да дойде и "нашия ред"
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #116 -:
март 17, 2010, 09:21:38 »
Стас
и , миличка като те четох и се сетих за мен , как беше в началото..бях си взела от работа една опаковка от 20 теста някакви американски високочувствителни от едно проучване бяха остани ..още на 1 ден от закъснението и ги почнах един след друг, докато накрая на 4 ден май се появи бледа чертичка ама бледа ти казвам по скоро плод на моята фантазия, веднага си взех шуар чек и там категорично една черта след 2 часа пак пробвах с моите и като че ли чертата я нямаше ...на следващият ден пак и вече не се забелязваше много се разочаровах, но цикъла ми не идваше ден след тази тирада от трестове бях на работа и там от друго проучване си взех един японски тест , който бил почти 100% някакъв изкл'чително чувствителен и викам и с него ще пробвам да видим уж все хубави тестове имам. Прибрах се и го направих теста отчита на 3 -5 секунда резултата и какво да видя две черти контролна синя и тест линийка червена..направих си за срвнение от предишните които бях взела там пак чертата бледа ама пак много бледа...и така до 7 ден от закъснението ..
Така че моля те не се отчайвай винаги има надежда...аз толкова вярвах , че съм бременна , че банята в тестове я бях заринала..
Активен
krisipisi
Ентусиаст
Любовта ще спаси света,обичайте се!
«
Отговор #117 -:
март 17, 2010, 09:22:25 »
StAsSi Тези тестове найстина правят лоши шеги
Представям си как си се чувставала при вида на дори и бледа втора черта и след това отрицателни
Аз до сега за шест месеца опити не съм видяла нито един път втора черта дори и бледа
само съм имала втори черти от тестовете за ову,но си ми дойде накрая на месеца и разочарованието си беше на лице
Стискам ти палци мила и не се отчайвай!
Рени изобщо не е смешно това което си написала! Отиди нищо не губиш напротив!
Дано Господ ни помогне на всички в тази тема!
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #118 -:
март 17, 2010, 09:36:32 »
Рени
как мислиш,4е някоя от нас ще ти се смее @}->--Опитай вси4ко,което смяташ,4е ще ти помогне.Но най-важното е да сте позитивни и да се оби4ате!!!
Стаси
пусни си един кръвен тест!Кжзвала съм го и преди-първи тест-блееееееееда 4ерта!Втори тест-никаква,трети тест-бледа 4ерта!В рамките на два дни.След това спрях.Мъжа ми каза,4е ще ме убие ако купя нов тест.Обади се на док и му обясни какво става.И още тогава той каза,4е "Има ли 4ерта,дори и бледа,бебето е корема"
На мен не ми е дошло още и се притеснявам.Уж кисти няма,но не идва
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #119 -:
март 17, 2010, 09:53:00 »
Рени, аз наскоро бях питала в една друга тема за нещо подобно, но никой не ми отговори тогава. Майка беше чула отнякъде, че се носят ябълки в църквата, които стоят до Великден на иконата на Богородица за жени които искат да имат деца. Когато занесохме една торба с ябълки се оказа, че се носели от началото на постите и ние бяхме закъсняли и не ни ги взеха. За това хич не ми се вижда смешно това, което споделяш с нас. И тази събота и аз ще отида на църква да се помоля за детенце.
Стаси, мила, още преди дни дни беше писала за твоите емоции и настроения покрай бременните ти познати, но нямах възможност да се включа. Толкова ми е познато всичко това което си споделила. Мен на моменти ме хваща срам как може да се разтройвам толкова и да се депресирам като научавам колко познати и близки забременяват, а аз не. Разбира се, че им се радвам, но страдам, че при нас не се получава, депресирам се. Но хубавото е, че надеждата и вярата бързо се връщат и пак с нови сили продължаваме. А това с теста ми се случи и на мен този месец. Първо втора бледа и после нищо, нищо и пак нищо. Толкова тъпо се чувствах, и смазана. Рев, рев. Но поне беше за кратко това чувство. Поуспокоих се. Сега мъжът ми пита, кога почвам пак с тестовете за ову, а аз искам този месец да ги пропуснем. Да освободим съзнанието си, да се поуспокоим, и без това имаме сега да мислим за други неща, та току бебето реши да ни изненада
Стискам ви палци момичета.
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10