Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 27, 2024, 12:15:19
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част (Прочетена 174473 пъти)
maia_svet
Сватбар
Отг: Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част
«
Отговор #90 -:
март 12, 2010, 16:30:38 »
благодаря Lina81 ,ще съм в очакване да кажеш, аз вече незнам какво да правя , уж съм добре ,но при по студено време получавам придърпване някакво което ме притеснява и въобще незнам какво ще ми обяснят.
Във връзка с недоверието ми към доктори ,сега незнам при кого да отида ,луда работа....
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #91 -:
март 12, 2010, 16:36:39 »
Цитат на: Malinka_Kapinka в март 08, 2010, 02:08:16
Stassi, защо (за жалост) казваш? Това е 1та стъпка за да имате бебче, аз така бих се радвала ако можех да се запиша и аз в тази тема но при мен за жалост мъжа ми"изчаква"
И ми се налага по неволя да си седя в клуба на изчакващите което е супер гадно. Така че действайте и скоро ще си
Късмет на всички
Извинявам се, че пиша толкова късно, ама чак сега ми останаха 2 минути и погледнах в темата да видя какво се случва
Казах "за жалост", защото вече определено време съм тук и желанието да напусна темата става все по-голямо и по-голямо... А резултат никакъв...
Няма значение - няма да се отчайвам.
На мен лично този месец трябваше да ми дойде на 9.03 - т.е. вече 3 дни закъснение. Не съм си купила обаче още тест, тъй като миналия месец ми закъсня със 10 дни и си мисля, че и този месец ще е така. Въпреки всичко, скоро ще направя едно тестче ей така, за да си изплача пак очите от мъка
... Оффф, момичета, ужасно е, тия дни ме е хванала яка депресия - разбрах от едни приятелки, че наши познати са бременни ( 3 накуп ) и откакто знам все ми се реве, че не съм и аз...
... Тц тц тц, каква съдба само...
Айде стига съм ви разваляла хубавото настроение. Прегръщам ви всички и ще чакам някоя от вас най-щедро да ме зарази с усмивки ( а защо не и с някое бременно хормонче
)...
«
Последна редакция: март 12, 2010, 16:42:48 от StAsSi
»
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Усмихни се!
«
Отговор #92 -:
март 12, 2010, 16:49:09 »
Стаси, и при мен е така. Радвам се за всички, разбира се, но това ми създава усещането, че едва ли не само на мен не се е случило още. Ако можеше човек да се "изключи" от емоциите
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #93 -:
март 12, 2010, 16:55:36 »
Цитат на: Слънце в март 12, 2010, 16:49:09
Стаси, и при мен е така. Радвам се за всички, разбира се, но това ми създава усещането, че едва ли не само на мен не се е случило още. Ако можеше човек да се "изключи" от емоциите
Много съм съгласна Слънце. И аз се радвам, даже много, за другите....обаче една част в мен проронва няколко сълзи всеки път като разбера за някоя бременна покрай мен...... И после трябва да си казваме - стига сме го мислили...Да бе да, колкото и да не го мисля, то така се е загнездило в главата ми че само се мисли когато си иска
Активен
maria_hs
Сватбар
«
Отговор #94 -:
март 12, 2010, 16:57:27 »
Ейййй, момичета моля само да не се депресираме. И мен ме обхващат от време на време такива настроения. А и при теб Стаси с тези 3 бременни е нормално. Като се замислих онзи ден, че става 1 година от както не се пазим ми беше станало много кофти
, но последно време съм толкова убедена, че ще стане в най-скоро време и съм в страхотно настроение. Онзи ден четох в седмичната тема, май Anelly (не съм сигурна обаче) беше казала, че бебенца стоят на небето и че те са си викали своето. Вчера казах на мъжа ми, че след 2 седмици ще излизаме на терасата и ще го викаме
и той се съгласи, е разбира се малко ми се смя, но какво да ме прави
. Даже му казах, че може не 1 а направо 2 да си повикаме, знае ли човек ...
Активен
polina88
Ентусиаст
Публикации: 54
«
Отговор #95 -:
март 12, 2010, 17:22:42 »
Привет и от мен :)не съм писала от доста време,но от този месец започнахме с опитите и сега по принцип чакам лелката да дойде и тайничко се надявам да ме отмине
понеже и покрай мен вече се напълни със бременни
:)да са живи и здрави,но усещам че страшно много ми се иска да си имам бебче вече
Правих си тест понеже в момента ходя на зъболекар и ми слагат упойки и исках да разбера да не би да съм бременна,но уви
и сега просто се надявам тайничко просто теста да го отчете след време отколкото нищо да не отчете
На всички вас пожелавам скорошно преместване от тази тема
Активен
krisipisi
Ентусиаст
Любовта ще спаси света,обичайте се!
«
Отговор #96 -:
март 12, 2010, 19:57:02 »
Цитат на: maria_hs в март 12, 2010, 16:57:27
Ейййй, момичета моля само да не се депресираме. И мен ме обхващат от време на време такива настроения. А и при теб Стаси с тези 3 бременни е нормално. Като се замислих онзи ден, че става 1 година от както не се пазим ми беше станало много кофти
, но последно време съм толкова убедена, че ще стане в най-скоро време и съм в страхотно настроение. Онзи ден четох в седмичната тема, май Anelly (не съм сигурна обаче) беше казала, че бебенца стоят на небето и че те са си викали своето. Вчера казах на мъжа ми, че след 2 седмици ще излизаме на терасата и ще го викаме
и той се съгласи, е разбира се малко ми се смя, но какво да ме прави
. Даже му казах, че може не 1 а направо 2 да си повикаме, знае ли човек ...
Не се притеснявай миличка и аз по някой път съм с такава депресия,а да не говорим,че всеки път като ми дойде и .........! Абе аз си казвам,че и мойто време,ще дойде и както си писала по горе излизам и аз на терсата и почвам да викам бебето
! Защото и аз съм чувала,че бебетата сами си избират родителите и кога да дойдат:)
Айде успех момичета!
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #97 -:
март 12, 2010, 22:02:13 »
Ей, момичета - кокичета, не се натъжавайте, не унивайте, че като ви чета и на мен ми стана едно тъжно! Знаете, че вашата мечта е близо и скоро ще се осъществи, само трябва търпение - а това е едно от най-трудните неща.
На всички момичета, които очакват своето чудо и се измъчват, че не е станало, мога да дам един съвет - освен да запазите търпение и кураж, ако измине определено време - колкото вие определите, след което започвате да се измъчвате, че бебето не става, обърнете се към добър специалист по репродуктивна медицина. Може да има някакъв проблем, за който дори не подозирате, нещо напълно извън вашите знания. Не чакайте много дълго - тези лекари, понякога с едва ли не дребна намеса, с една стимулация или някаква подобна процедура са помогнали на толкова хора! Кураж и стискам палци на всички!
Активен
shava
Ентусиаст
«
Отговор #98 -:
март 13, 2010, 10:05:23 »
Здравейте, момичета ама като ви чета ми идва да ви набия
, няма да се отчайвате така занете , че и друг път сме си говорили на тази тема и знаете , че позитивното мислене е много важно, знам че е гадно всеки месец да седиш в очаквоне дали е станало или не, но не му мислете толкова, знам че това е почти невъзможно но поне се опитайте.Аз да ви кажа бях като вас защото ние с милото се пробвахме да правим бебе от Юни миналата година, правих какво ли не тестове за овулация,накрая почнах и БТ да меря и нищо до Февруари месец тази година.Казах си този месец нищо няма да правя и да следя просто ще се отдадем един на друг с милото и чудото е станало при положение, че с милото правихме кекс само 2 пъти, защото след това се разболях много яко и бях решила , че нищо не е станало.
Така че стискам ви палци и давайте малко по ведро.
Активен
polina88
Ентусиаст
«
Отговор #99 -:
март 15, 2010, 10:54:45 »
Ами лелката ме посети тази сутрин
,но го очаквах чесно казано
.Следващия път ще се постараем повече
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Г-жа Ангелова
«
Отговор #100 -:
март 15, 2010, 12:37:43 »
Здравейте момичета, най-накрая се възстанових от този гаден вирус, които ни беше лепнал двамата с милото.И вечее съм на линияя
Вече 3 ден ми закъснява, но да ви кажа чесно знам,че не съм бременна- усещам си го.Може би е заради хапчетата, които пих за темп. или просто заради февр. На вас така ли ви закъсня този месец, или при мен нещо не е наред
Трябва май да ходя на д-р, защото май така и овулация и всичко ми се променя вие как мислите?
Успешен ден и дано този месец да ни донесе пролетни бебчетаа
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #101 -:
март 15, 2010, 12:44:45 »
Здравейте и от мен.
Взех си резултатите от изследванията и според моя док са "4удесни".Не мога да повярвам.Никога не са ми били наред.От какво е те4ението дето си го имам не е ясно,понеже няма нали4ие дори на гъби *crazy*Правя си една бабина промивка-той ми я е казвал-веднъж седми4но и така.Утре,вдруги ден трябва да ми дойде,но да видим.Кисти няма,вси4ко е ОК.
Пожелавам на вси4ки скоро да напуснете клуба и не искам да 4ета тъжни постове @}->--За всяко семейство има беб4е,дори не само едни4ко
и няма зна4ение дали с или без помощ ще дойде
Активен
maria_hs
Сватбар
«
Отговор #102 -:
март 15, 2010, 13:01:06 »
kleo_20
, много се радвам, че резултатите са добри!
Кardigansder
, аз не мога да се изкажа по този въпрос, защото моя цикъл е доста непостоянен и всеки път си идва по различно време. Но, да наистина би трябвало да ти се измести овулацията, ако ти е по-дълъг цикъла. При мен например единия месец е на 16 ден, следващия месец ми е на 21 ден и така. Дано да си ме разбрала. А пък може просто този месец, заради непостоянното време да се е объркал нещо. Иначе ти тест направи ли си? Може пък ...
polina88
, следващия път още по-силно ще стискаме палци.
Успех момичета, аз последните дни съм в едно приповдигнато настоение и се надявам да ме държи още дълго.
Активен
polina88
Ентусиаст
«
Отговор #103 -:
март 15, 2010, 13:20:55 »
Момичета аз искам да попитам влияе ли по някакъв начин на зачеването това че ходя на зъболекар и си правя зъбите
понеже ми ги прави с упойка .Въпроса ми е в следствие от това че сега като дойде лелката цикала ми е много обилен и ме боли повече от нормално :angry:и си мисля някакви неща които незнам дали са така!!! Затова ще съм много благодарна ако някой ми помогне
защото искам бебе,но съм решила зъбите да си направя,и ако тези две неща не могат да вървят успоредно,то поне с бебчето да почакам отколкото да стане беля
Успех на всички
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Усмихни се!
«
Отговор #104 -:
март 15, 2010, 13:30:31 »
Аз не мисля, че на толкова ранен етап може да ти повлияе правенето на зъбите. По-добре е наистина да си ги оправиш преди да си забременяла, за да не ти се налага да ходиш след това. А дали упойката е повлияла за по-обилното кръвотечение, не мога да ти кажа
Не си мисли никакви лоши неща
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9