Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 27, 2024, 12:23:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част (Прочетена 174485 пъти)
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
Отг: Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част
«
Отговор #75 -:
март 09, 2010, 22:46:44 »
Цитат на: valka27 в март 09, 2010, 22:37:07
П.П. сега обаче трябва да търся нови стопани на Блеки, незнам как ще се разделя с него
Валка, защо бе мила ще търсиш нови стопани на Блеки? Не ми е много ясно това. Аз говорих с ветеринарния лекар на моята котка и той ми каза, че не е проблем да си остане у нас, но трябва да се опезпаразитява по-често и да е изолирана от стаята на бебето. Има мами във форума, които не са се разделили с домашните си животинки. Сега се сещам за Тонита и Майчето, мисля че все още си отглежда котката, но за нея не съм много сигурна. Единственото, което знам, че трябва със сигурност да правиш и сега е да почистваш ктешката тоалетна с ръкавици или с това да се занимавам Бисер.
Аз да дси кажа. Днес при лекарката мина много добре. Започваме с фоликуметрия и от 19-ти с Дуфастон по веднъж на ден и Геритамин. Ако не стане този месец другия ще направим стимулация с Клостилбегит и пак Дуфастон и Геритамин. Каза ми да намаля малко спорта и да почивам във всеки удобен случай.
Е това е. Да ми стискате палци, че вече незнам колко време съм тук. Верно с прекъсване от почти година, но все пак не е никак малко времето.
На всички ви пожелавам късмет и много
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
http://www.panoramio.com/user/3830585
«
Отговор #76 -:
март 09, 2010, 22:52:49 »
Рени, за стискането е ясно... първа писта съм... даже и аз вече се махнах от клуба... време ти е вече...като дойдеш на Сф ще ти пусна от оия вирусчета, дето пуснах на фиама
П.П. Бисер не му се занимава с котака и реших да го махаме... той е много нахален, навсякъде се вре, иска внимание... разгонва се... а и голямо перо си е в бюджета
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Г-жа Ангелова
«
Отговор #77 -:
март 10, 2010, 10:31:53 »
Айде дано и моя котак да е помогнал
.
Момичета не се отчавайте, бебчето само ще си дойде
, когато е писано.На мен тези дни трябва да ми идва от 13 до 15 макс. си дава отсрочка, тай че
дано да е станало чудото, ако ли пък не , ще почваме на ново др. месец.Стискам ви палци ииии горе главите, защото нашето напрежение си оказва влиние и върху мъжете ни,а те момичета знаете,че са доста по лабилни от нас
.Така,че нека тъйм само положителна емоция у себе си и заедно с нас я даряваме на любимите си хора
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #78 -:
март 10, 2010, 15:38:18 »
от няколко дни съм в големи чуденки, но нямам много време да търся инфо по въроса и реших да се допитам до вас
възможно ли е при стимулирана овулация, в единия яйчник да е настъпила и фоликулите са да се спукали а в другия фоликулите да продължават да растат и да се образува киста?
Активен
krisipisi
Ентусиаст
Любовта ще спаси света,обичайте се!
«
Отговор #79 -:
март 10, 2010, 17:51:40 »
Кardigansder Успех,мила! Стискам палци никой да не идва с изключение на
!
Ний този месец ,малко се отпуснахме и май нищо не е станало защото правихме един ден преди овуто и след това в деня! Няма да се надявам,напразно
Успех!
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #80 -:
март 10, 2010, 18:56:09 »
Ечи мисля, че е нормално, но аз не съм специалист в това.
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #81 -:
март 10, 2010, 20:47:23 »
Цитат на: echy_ в март 10, 2010, 15:38:18
от няколко дни съм в големи чуденки, но нямам много време да търся инфо по въроса и реших да се допитам до вас
възможно ли е при стимулирана овулация, в единия яйчник да е настъпила и фоликулите са да се спукали а в другия фоликулите да продължават да растат и да се образува киста?
Eчи на теб не ти ли биха прегнил? или др. инжекция за спукване?
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #82 -:
март 11, 2010, 08:27:32 »
да, точно прегнил ми биха и в левия са се спукали а в десния разстат. онзи ден ходих при док със болки и беше 39/19.
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663
«
Отговор #83 -:
март 11, 2010, 08:42:28 »
Прегнилът е спукал големия (доминантния) фоликул, но по-малките са останали. Сега са нарастнали и са станали на кистички, които по принцип самиес пукат. При мен, без стимулации, без нищо се беше получило, кистата, когато доки я видя беше 31 мм. Следващият месец я нямаше.
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #84 -:
март 11, 2010, 12:25:41 »
Цитат на: echy_ в март 11, 2010, 08:27:32
да, точно прегнил ми биха и в левия са се спукали а в десния разстат. онзи ден ходих при док със болки и беше 39/19.
Ечи, мила затова моята лекарка в такива случай препоръчва една хубава тренировка- клекове, кълба, тичане, коремни преси - както казва тя "пот да се лее от теб", за да се спукат фоликулите!
Хайде успех мила
и дано имаш положителни резултати като мен
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #85 -:
март 11, 2010, 12:54:24 »
незнаех че има връзка между физическите упражнения и спукаването на фоликулите. на мен никой нищо не ми каза, а заради болките спрях и да ходя на тренировки, за да не натоварвам корема допълнително.
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #86 -:
март 11, 2010, 13:32:25 »
Проблем с тренировките няма да имаш първите 2 седмици, така че спокойно си ходи и си тренирай на воля
, важното е след това да не се натоварваш...
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #87 -:
март 11, 2010, 22:29:23 »
На мен пък лекарката ми ми забрани много-много физически натоварвания от другата седмица, когато евентуално трябва да съм в овулация до момента, в който лелката не се появи. И сега се чудя като се чувствам толкова добре като си тренирам какво да правя.
Активен
maia_svet
Сватбар
«
Отговор #88 -:
март 11, 2010, 23:30:23 »
Здравейте !
Аз съм в една чуденка, трябва да съм в овулация тези дни и се чудя дали да правим опит.Притеснението ми е от там че имах едно възпаление края на миналия месец ,от 2.03 до 7.03 пих антибиотик и сега не знам дали този антибиотик има още някакво действие дали да изчакаме този месец ,а и сега не мога да отида на лекар имам много работа тази седмица и не мога да си позволя да отсъствам.За сега няма болки и мисля че това възпаление ми е минало ,но не знам не ми се поема риск .УФ не мога да реша , вие какво мислите , сигурно са глупави размисли но...
Активен
Lina81
Ентусиаст
Публикации: 54
«
Отговор #89 -:
март 12, 2010, 10:59:29 »
Здрасти ,
maia_savet
.Аз също имах едно такова питане миналия ден,но никой нищо не спомена.Аз бях на антиниотици от 5.03 до вчера,овулацията трябва да ми е на 15.03.Днес съм на доктор и ще я питам как стоят нешата с приема на антибиотици,естествено сигурно има и значение какъв е,но все пак може да ти пиша какво е било мнението и относно бебеправенето в този период.Лек ден.
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...