Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 27, 2024, 12:38:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част  (Прочетена 174501 пъти)

valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: март 08, 2010, 15:30:30 »

Честит празник мили дами.
Ами ние продължаваме да сме в клуба. След два дни закъснение лелката днес се появи.  cray  А този път бях толкова обнадеждена. За първи път успяхме да "покрием" дните около овуто. Представа си нямам как да не мисля за бебеправене и да се успокоя.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: март 08, 2010, 15:55:29 »

Вале много ми е мъ4но,4е така се 4увстваш cray Мила не трябва да се разстройваш.При вашия график-той все е на път-е нормално да се разминавате.Това,4е този месец сте покрили дните нищо не зна4и.Все пак скоро шак запо4вате опитите.Стига той да си е при теб скоро ще стане беб4е. give_rose
шава мила,а ти защо упорстваш и не идеш на кръвен?????Много пъти те питаха и не отговори.Извини ме,но до сега не бих изтраяла на твое място
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: март 08, 2010, 15:56:46 »

Не, не съм аз. Аз бях си правила 2 теста - на 1-вия имаше втора много бледа чертичка, но на втория нищо. Приемам, че теста може да не е бил както трябва. Силно вярвам, че и нашето бебче ще се появи скоро и това ме зарежда с положителни мисли.  give_rose
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: март 08, 2010, 16:00:55 »

Разбира се,мила.Скоро ще бъдете най-щастливите бъдещи мама и тати *INLOVE*СИлно гушки и другия месец да те няма blum
Да ви кажа моето Ову мина :girlhide:Сега в 4етвъртък ще проверим дали не е станало на киста P-(Ще си взема рецептата и пак хапове cray
С мъжо евентуално до другия месец-средата ще сме си другар4ета само,но важно е здравето.
Много се радвам,4е тестовете ми от4итат Ову ве4е 3 месец danceg
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: март 08, 2010, 16:47:17 »

Ами Маги не сме правили! Лекарката е убедена, че все още не е нужно да се правят. Попринцип изчакват 3 аборта и тогава правили. Гледам да и се доверявам и да не си самовнушавам глупости и много, ама много се надявам да не ми се налага да изживявам пак подобно нещо! Иначе се следя в клиника по репродуктивно здраве и наистина много разчитам на компетентността на лекарите там! Може би затова не съм предприела нищо на своя глава!

Слънце, Аспирин протект се пие за по- добро развитие на  кръвоносните съдове на плода (при мен това се оказа проблема, заради който е спряло сърчицето не бебето), а иначе за обикновения аспирин- да противопоказен е при бременност!

Ох, това с трите аборта, ако две взимания на кръв покажат вероятност от загуба на плода, защо трябва да се чака една жена три пъти да преживее този кошмар???? Това немога да разбера в тази практика...

Слънце, Ванеса, аспирин протект пият и жени с вродена (генетична) и/или придобита тромбофилия (имунологичен фактор), както също си бият фраксипарин понякога, и още едно, клексан мисля беше....освен това, тук вече не съм убедена, аспирин протект се приема по вр. на бременност и при ендокринни проблеми, но при всички случаи - терапията се назначава от доктор.

Валя, не знам какво да те посъветвам мила, но може би е добре да говориш по-целенасочено със своя д-р, ако вече дълго време бебчо не се появява!!!
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: март 08, 2010, 16:57:28 »

Бебеправим вече 9 месеца и за мен не са никак малко, след като времето се изнизва така бързо, а и догодина ще стана на 30 и това също ме притеснява донякъде. Не искам да започвам с изследвания при досегашната ми лекарка и първо ще трябва да си намеря своя
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #66 -: март 08, 2010, 18:52:24 »

Вале, все пак при вас не всеки месец сте улучвали ову-то, така че истинските ви опити сигурно са по-малко. Гинекологът ми каза, че се чака една година, но периодът е по-голям ако съпругът пътува и не е посттоянно вкъщи. Иначе напълно те разбирам колко ужасно дълго ти се струват тези 9 месеца чакане, опити и надежди.

Потърси друг лекар, за да си по-спокойна, а и да се открие, ако има някой проблем (стискам палци да няма) good
Активен
krisipisi
Ентусиаст
**
Публикации: 97

Любовта ще спаси света,обичайте се!

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: март 08, 2010, 19:07:27 »

Вале силно ти стискам палци,мила и не се отчайвай!
Незнам мили момичета колко време да чакаме за да ходим по лекари ний бебеправим от 6 месеца
и всеки месец тръпна в очакване да видя двете чертички,но уви!
Не съм се отчаяла още имам вяра и знам,че и при мен ще стане чудото!
Успех милички!
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: март 09, 2010, 09:05:04 »

Валя, намери своя доктор, на когото да имаш вяра, че ще ти помогне и тогава заедно ще продължите в правилната посока!!! Да ти кажа честно, както съпругът ти пътува често, ако твоята ову е по-рано или по-късно, или пък е по-нередовна, тогава може просто вместо 9 опита, да сте имали по-малко (опитвам се лекичко да те успокоя, че нещата ще се наредят).

Крисиписи, погледни от друг ъгъл на нещата, това са само 6 отрицателни теста, реално са само 6 опита. Този период не е толкова дълъг, за да се притесняваш. Трябва да се успкоиш малко. Знам, че е доста трудно, но също така знам, че не е и невъзможно. Не просто да забравиш, а да си по-спокойна, да не отдаваш такова голямо значение на отрицателния тест.

Момичета, обичайте съпрузите си, правете любов!!!! Ако има проблем, така или иначе ще разберете. Не си пълнете главиците с тестове за ову, с мерене на БТ. Просто, когато периодът с неуспехи стане повече от година, редовни и целенасочени безуспешни опити, тогава си запишете час при избран от вас д-р, все пак гледайте да е специалист по редпродуктивно здраве, той ще ви помогне.

Ако на някоя двойка й е писано да извърви трънливият и убийствено болезнен път до сбъдването на мечтата да се сдобие със свое дете, то това ще се случи. Важно е обаче, докато се стигне до този момент да се радвате на всичко останало в живота си, защото има и други хубави неща, които ни се случват всеки ден!!! Тук исках да кажа, че е по-добре да живеете пълноценно, а когато наистина се установи проблем, да се заредите с огромни резерви от вяра и сила и да следвате целта си.

Отчаянието няма да помогне, само ще влоши интимните отношения между вас и вашите съпрузи, както и цялостната радост от живота!!!
Активен
Neli_87
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Щастлива майка на прекрасни деца!

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: март 09, 2010, 09:31:05 »

Напълно подкрепям gostenka_82 ! good Ние също започнахме опитите преди 6 месеца.Няма място за отчаяние-времето никак не е много,все пак хубавите неща стават бавно!Стискаме палци с надежда да видим чертичките,но ако не стане този месец,то може би следващия или по-следващия...важна е вярата и спокойствието! ;)Мислете позитивно,за да привличате хубави неща в живота си!Прекалено много болести,лошотия и завист ни заливат от всякаде,за да се тормозим излишно и с проблеми,които сами си втълпяваме!Всяко бебче идва на света когато то реши,ние само трябва да го чакаме!Силно стиснати палци на всички момичета! good Wink
Активен
krisipisi
Ентусиаст
**
Публикации: 97

Любовта ще спаси света,обичайте се!

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: март 09, 2010, 10:27:28 »

Момичета страхотни сте с положителните и хубави думи който казвате! Благодаря!
Аз вярвам,че бебето само си избира родителите и вярвам,че и нашето ще ни избере скоро:)
Пожелавам си го както и на вас!
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: март 09, 2010, 10:55:34 »

Благодаря за подкрепата и милите думи. Те наистина са като елексир за душата. Лекуват всяка мъка и тревога. give_rose Вярвам, че на всяка една от нас ще се сбъдне най-истинското желание - да бъде майка. 
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: март 09, 2010, 16:11:45 »

Хайде и от мен малко отчет, в неделя ми дойде, та и аз си оставам тук този месец!!! good

Стискам палци на всички скоро да видим двете чертички!!! good good
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: март 09, 2010, 19:35:59 »

Мили момичета ние нашия бебок го правихме 1 год. и 6 месеца. Не се отказвайте и не свеждайте глава надолу. На мен ми бяха казали, че ако си вземеш животинка и се грижиш за нея бебто ставало по - бързо. Незнам ние си взехме Муки / клепоушко зайче / януари и април вече си имахме бебе. Може да се вземат рибки, костенурки... всякакви животинки.
Пожелавам на всички много скоро да видят  PREGQ и сърцата им да се изпълнят с радост.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: март 09, 2010, 22:37:07 »

Мили момичета ние нашия бебок го правихме 1 год. и 6 месеца. Не се отказвайте и не свеждайте глава надолу. На мен ми бяха казали, че ако си вземеш животинка и се грижиш за нея бебто ставало по - бързо. Незнам ние си взехме Муки / клепоушко зайче / януари и април вече си имахме бебе. Може да се вземат рибки, костенурки... всякакви животинки.
Пожелавам на всички много скоро да видят  PREGQ и сърцата им да се изпълнят с радост.

Ние го правихме 2год и 2 месеца.Взехме си коте септември и януари видях  PREGQ.Незнам дали е повлияло котето, дали защото спрях цигарите, или пък защото ми писна и се оставих по течението... или просто тогава е било писано...  blush
П.П. сега обаче трябва да търся нови стопани на Блеки, незнам как ще се разделя с него  cat
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: