Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 27, 2024, 12:19:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част  (Прочетена 174480 пъти)

maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: март 07, 2010, 18:22:33 »

Имам едно питане ако някой може да помогне със съвет ще се радвам
Ние ще започнем този месец и си мислих освен фолиева киселина трябва ли да се пие нещо ,имам предвид витамини или пък четох за  Pre-seed,който май има добро действие ,някой ползвал ли го е ...
От време на време си мисля за такива неща а и се замислям да попитам гинеколожката си.
Ако някой изкаже мнение и даде съвет ще го разцелувам smile..
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: март 07, 2010, 19:33:41 »

фолиева киселина е достатъчно, поне на мен така ми казаха, все пак питай твоя лекар, но като цяло, за да се прецени дали имаш нужда от нещо други си мисля, че трябва да се направят цялостни изследвания  и тогава ще може да се прецени
Активен
maia_svet
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: март 07, 2010, 20:11:50 »

roumyana права си ,най-добре да отида на лекар и да разпитам ,но все пак колкото повече знам толкова по добре ,да не разчитам само на една докторка ....и така сега чета  и май ще записвам на един лист и ще разпитам лекарката си  smile
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: март 07, 2010, 20:15:42 »

така е, защото дори и витамини не е хубаво да пие човек без лекарско предписание, имах един приател, който се оказа, че като цяло новата на микроелементи са му високи, тоест, не трябва да пие витамини със съдържание на микроелементи като  цинк, магнезии  и т.н.так че лекарската консултация винаги е за предпочитане. но един балансиран живот със здравословно хранене и движение си е най-доброто , което можем да направим ( не че аз го правя де) blum
Активен
Lina81
Ентусиаст
**
Публикации: 54

« Отговор #49 -: март 07, 2010, 23:44:26 »

Здравейте!Пиша за първи път,но ви чета от близо 4-5 месеца(от когато правим опити за бебе).Не съм писала,защото няма нищо интересно и различно,всеки път очаквам с нетърпение да не ми дойде,имам естествено "признаци на бременност",и после  лелката си идва както обикновено.След една седмица ми е овулацията,мисля  да ходя вече и  на преглед,но ако нещо се обърка се чудя дали да правим опити за бебе този месец,тъй като съм болна и съм на антибиотик.Мисля ,че до вторник ще ги изпия,четох че за една седмица се изчистват от организма,а и ако дай боже забременея,загнездването ще е след още една седмица. Ами това е,ако някой има опит може да сподели:)Най -искрено желая успех на всички.
Активен
Jujito
Новак
*
Публикации: 13

waiting for my sunshine...

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: март 08, 2010, 02:08:16 »

Хайде и аз да се цопна тук (за жалост). Ние от този месец сме твърдо вече на фронта, започнахме отново с опитите, пък да видим какво ще става ...
Stassi, защо (за жалост) казваш? Това е 1та стъпка за да имате бебче, аз така бих се радвала ако можех да се запиша и аз в тази тема но при мен за жалост мъжа ми"изчаква"  pleasantry beating И ми се налага по неволя да си седя в клуба на изчакващите което е супер гадно. Така че действайте и скоро ще си  pqz  girl_wink
Късмет на всички  good
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: март 08, 2010, 09:01:03 »

Рени, стискам силно палците, дано всичко лошо е зад гърба ви и съвсем скоро видиш +++ резултат, който да те радва в продължение ан 9 месеца!!!

Лаборатория Кандиларов работи и в събота, за Цибалаб - не знам, а Щерев - поне преди работеха и в неделя  smile
Активен
shava
Ентусиаст
**
Публикации: 77

« Отговор #52 -: март 08, 2010, 11:13:50 »

Здравейте, момичета
                                            ЧЕСТИТ ПРАЗНИК
пожелавам ви много много здраве и радости.

Аз днес ходих до майчин дом, и да ви кажа съм малко разочарована защото си мислех , че ще имат малко по съвременна техника, иначе отношението на доки беше много добро.
А повода за ходене беше че от 27.02 до днес не е спирало да ми зацапва, даже вчера имаше 2-3 капки бледо червена кръв и от време на време имам режещти болки ниско долу в ляво и се надявах че вече ще можем да видим сакчето и да разберем защо продължава това защапване.Доки каза че зацапването било нормално около датата на цикъла защото хормона намалявал, но още не можем да установим дали има бременност гледа ме на ехограф и каза че имам удебелена лигавица на матката което било симптом,че може и да има бременност,но ми каза че апаратурата им не е толкова чуствителна за да може да го видим все още.Следствие на което ми изписа  Утрогестан и ми каза първите 5 дни да пия по 4 на ден,а следващите 2 седмици по 2 на ден, и ми каза да отида на преглед на 15 като и другия доктор ми беше казал.
А каза ми че съм в навършена 5 г.с.,а как се надявах да видим нещо  blush
 kiss kiss kiss и приятно изкарване на празника.
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: март 08, 2010, 12:09:26 »

shava, отново тихичко честито и не се треожи - всичко ще е наред!
На новодошлите - добре дошли и да не се задържате дълго тук. И на всички жени тук пожелавам скоро да станете майки, а на тези, които вече са, отнова да се насладят на тази радост!!!
Честит 8-ми март  give_rose
Активен
maia_svet
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: март 08, 2010, 13:00:45 »

МИли момичета ЧЕСТИТ 8 МАРТ БЪДЕТЕ обичани и усмихнати ,пожелавам ви от сърце да се сбъдне вашата мечта а именно да станете майки.
Сигурна съм че всяка една от нас ще напуска щастлива тази тема, тази година без значение дали ще бъде този,следващия или последния месец на тази година.
Трябва да вяраваме че ТО ще стане и ще бъдем щастливи.
Обичам ви , целувам ви и ви прегръщам силно. heart heart heart heart
 give_rose give_rose give_rose CHEERS Dance
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: март 08, 2010, 14:14:09 »

Имам едно питане ако някой може да помогне със съвет ще се радвам
Ние ще започнем този месец и си мислих освен фолиева киселина трябва ли да се пие нещо ,имам предвид витамини или пък четох за  Pre-seed,който май има добро действие ,някой ползвал ли го е ...
От време на време си мисля за такива неща а и се замислям да попитам гинеколожката си.
Ако някой изкаже мнение и даде съвет ще го разцелувам smile..

Майа и ние почваме от този месец с опитите и попитах гинеколожката си същото, а тя ми каза, че преди да забременея трябва да пия само фолиевата. След това обаче ще трябва аспирин протект, но обезателно трябвало да е назначен от лекар. Така ми каза... smile Пожелавам ти да не чакате дълго вашето чудо.
Активен
maia_svet
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: март 08, 2010, 14:22:47 »

Ванеска много се радвам за вас, разбирам как се чувствате стискам ви палци и дано стане много скоро .
И моята предния път ми каза само фолиева киселина ,но пак ще питам тази седмица ще ходя на лекар , че имах някакво възпаление по-миналата седмица , дано вече всичко да е наред , решила съм да разпитвам и ще се отчета какво е казала .
Ох нямам търпение, този път нямам търпение да стане , чувствам се готова за бебче дано да дстане скоро.
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: март 08, 2010, 15:00:26 »

Пре-сийда се изписва в мъжки и женски вариянт, при жените при нередовен цикъл, проблем с овулацията и т.н. при мъжете ниска морология, лоша подвижност и т.н.Това не е хапче което да помогне за износване на плода.Всяко хапче различно от Фолиева киселина се приема само след предписване от лекар.

ПП. Ванеса, а вие направихте ли имунологични и генитични изследвания, за да разберете какъв е проблема, защото доколкото си спомням при теб проблема е износването не забременяването.
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #58 -: март 08, 2010, 15:07:19 »

Ванеса, околкото знам, аспиринът е противопоказен при бременност. Но щом гинеколожката ти е казала, че може да ти го предпише лекар..... Дай Боже скоро да забременееш отново, провери хубаво все пак ако ти го изпишат good
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: март 08, 2010, 15:25:34 »

ПП. Ванеса, а вие направихте ли имунологични и генитични изследвания, за да разберете какъв е проблема, защото доколкото си спомням при теб проблема е износването не забременяването.

Ами Маги не сме правили! Лекарката е убедена, че все още не е нужно да се правят. Попринцип изчакват 3 аборта и тогава правили. Гледам да и се доверявам и да не си самовнушавам глупости и много, ама много се надявам да не ми се налага да изживявам пак подобно нещо! Иначе се следя в клиника по репродуктивно здраве и наистина много разчитам на компетентността на лекарите там! Може би затова не съм предприела нищо на своя глава!

Слънце, Аспирин протект се пие за по- добро развитие на  кръвоносните съдове на плода (при мен това се оказа проблема, заради който е спряло сърчицето не бебето), а иначе за обикновения аспирин- да противопоказен е при бременност!
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: