Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 27, 2024, 12:44:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част  (Прочетена 174510 пъти)

maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: март 05, 2010, 15:09:40 »

Рени,миличка прегръщам те силно ,ама много,много силно разбирам те много добре в момент в който ми е трудно си пускам силно любимата музика или излизам на шопинг и се надъхвам, че ще ми се случват само хубави работи и така сега съм се надъхала така че ти пращам от моята надъханост и позитивно мислене и много ,много силно те прегрущам...... give_rose heart любов заедно
Активен
shava
Ентусиаст
**
Публикации: 77

« Отговор #31 -: март 05, 2010, 15:26:34 »

svetla_ety, мила би ли ми дала повече инфо за тази лаборатория, къде се намира,някакви кординати, работи ли в събота и неделя и как се казва точно изследването.Благодаря ти предварително
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: март 05, 2010, 15:32:45 »

shava защо не отидеш на друг лекар другата седмица , на мен в 5 г.сед. ми видяха сакчето  а аз си мислих тогава че съм в 4г.с..
Стискам ти палци
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: март 05, 2010, 15:33:16 »

Шава ето http://www.kandilarov.com/, а изследването е кръвен тест за бременност - поне аз като си го пусках така казах  good и струваше около 15-20лв  Wink аз го пусках в Щерев и съм сигурна, че работят и събота  good
« Последна редакция: март 05, 2010, 16:25:55 от fiamaa » Активен
shava
Ентусиаст
**
Публикации: 77

« Отговор #34 -: март 05, 2010, 15:40:59 »

Благодаря ви момичета, проверих в тази лаборатория но работното им време е от понеделник до петък, така че ще май ще трябва да изчакам,а ако някой знае някъде където работят събота и неделя нека сподели,а не знам къде да отида за втори преглед дали и там няма да поподна на док който да коже че е прекалено рано.
Активен
Ognena
Сватбар
Публикации: 248

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: март 05, 2010, 15:51:15 »

Shava, аз знам, че цибалаб работи и в събота. Тук: http://www.cibalab.com/contacts.php можеш да видиш кои от лабораториите им работят в събота. Не съм сигурна, дали правят този тест но предполагам, че да. Не пречи да се обадиш и да попиташ. Успех.
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: март 05, 2010, 15:53:39 »

shava,  аз си правих теста в Токуда. Почти съм сигурна, че работят в събота, но се обади да ги питаш да те излъжа. Инъче резултатът е готов до 3 часа и даже може да го провериш онлайн.

Успех!
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: март 05, 2010, 16:09:40 »

Аз само да вмъкна, че на мен ми видяха сакчето, а из си го видях и имам страхотна снимка, на 3 ден от закъснението. Ами всичко е техника. Лекарката на въпроса на мъжът ми, дали е сигурна (за следващия преглед, когато му видяхме сърчицето), му каза, че това е апарат за половин милион...нали се сещате, че нито една малка частна болница, да не говорим за кабинет могат да си го позволят....и да уточня, прегледа ми беше в Шейново. Там прегледа е 30 лева, но на теб Шава, просто си направи кръвен тест, щом не ти се чака...ще ти излезе по-евтино и по-сигурно.
« Последна редакция: март 05, 2010, 16:16:22 от m_eleva19 » Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: март 05, 2010, 23:52:50 »

Момичета, искам да ви благодаря за подкрепата и за всички мили думи, които ми написахте и тук и на ЛС. Днес при мен нещата са доста по-розови като картина. Вече си имам нормален цикъл, явно това от вчера се е дължало на голямото закъснение и на цикъла. Сега вече всичко е наред, все едно не ми е закъснявало.

Гостенче, не съм правила изследвания, не за нещо друго, а защото честно си признавам ми писна от лекари. Когато направихме кюртажа бях се нахъсала много яко да ги правя тези изследвания, но като излезе хистологията и се разколебах. Хистологията ми показа, че аборта ми през април се дължи на проблем с лигавицата на матката, която е била възпалена и не е позволила да се захване плода. След двумесечно чудене ще се оправят ли нещата, ще ми спре ли кървенето от време на време или ще трябва кюртаж, аз отново забременях този път без да го искаме.  blush и тогава се стигна до кюртажа, за да се изчистят нещата, а и прокървих.

Тази вечер обсъдихме ситуацията с Иво и решихме да пробваме още веднъж със стимулацията, както предлага докторката, но този път с Дуфастон, а не с Утрогестан и ще си взема отпуск от деня, в който започнем стимулацията до деня, в който не разберем дали сме успели или не. А след това ще го мисля.
Надявам се тази година и на нашата улица да изгрее малко слънчица, плод на нашата любов, пък било то и с лекарска намеса.

Късмет на всички и скоро още чертички! give_rose
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: март 06, 2010, 12:37:44 »

Успех мила Рени, нека Бог да е с вас и да успеете.Стискам силно палци и те прегръщам  give_rose
Активен
krisipisi
Ентусиаст
**
Публикации: 97

Любовта ще спаси света,обичайте се!

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: март 07, 2010, 10:38:43 »

Успех и от мен,Рени! Дано всичко да е наред и скоро да има положителен резултата PREGQ
Активен
Ognena
Сватбар
Публикации: 248

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: март 07, 2010, 13:19:30 »

Рени, успех мила. Стискам палци съвсем скоро да ни зарадваш с хубава новина!
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: март 07, 2010, 15:18:51 »

Благодаря ви за подкрепата, момичета. Аз съм добре, цикълът ми отмина и във вторник съм на лекар, за да преценим с лекарката какво ще правим и да ходя да си пусна пак едни хормони. Ще ви държа в течение. Ама как само се завърнах в темата. С гръм и трясък и с не особено добри новини, но това е живота.
Активен
albenka
Ентусиаст
**
Публикации: 92

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: март 07, 2010, 18:00:40 »

Рени късмет и от мен Good luck И аз се записвам при вас-започнахме със бебеправенето,но искам да ви попитам дали на някоя от вас се е случвало-от както бебеправим имам придърпване ниско долу и имам чувство все едно всек момент лелката ще доиде а има време до 18  blush
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: март 07, 2010, 18:11:09 »

Здравей albenka и Добре дошла в темичката и с мн. пожелания дано скоро да те няма и да гушкаш сладко бебченце give_rose Относно в-са за болките в интерес на истината и на мен ми се случва това от както бебеправим.Не знам на какво се дължи това, а знаеш ли при теб може и чудото да се е случило.Стискам ти палци и Успех!
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: