Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 27, 2024, 12:04:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част (Прочетена 174463 пъти)
maria_hs
Сватбар
Отг: Клуб на "БЕБЕправещите" - 16 част
«
Отговор #15 -:
март 05, 2010, 10:26:06 »
Рени, имаш и моите силно стиснати палци. Знам, че не е лесно да се мисли положително в такава ситуация, но гледай да не си припомняш какво е било преди. Сега няма да се случи същото!!!!
Дано всичко отмине по-скоро и да разбереш причините!
Момичета, честита нова темичка! Пожелавам ви много положителни тестчета и края на годината много бебета!
Активен
shava
Ентусиаст
«
Отговор #16 -:
март 05, 2010, 12:37:48 »
Здравейте, момичета и аз да се включа в новата темичка супер готина е и дано много скоро да се изпразни стискам палци.
И така да дам малко отчет днес ходих при доки на преглед с надежда да потвърди видяните
на 01.03, но уви ми каза че било прекалено рано и трябвало да изчакаме до 15.03,все пак направи преглед и каза, че ако много се загледа може да каже че има нещо като сакче, но нямало да се подпише с две ръце че е това, а аз му казвам да пуснем кръвни изследвания а той , че не било спешно да изчакаме до 15.03. Взех си и изследванията ,който пуснахме на 19.02 имам някакви АНАЕРОБНИ МИКРООРГАНИЗМИ,ЛАКТОБАЦИЛИ,ЕДИНИЧЕН ПЕК които каза че за сега няма да лекумаме преди да потвърдим дали имам бременност или не.
И така сега ще трябва да чакаме до 15 за да сме сигурни,какво става.За това за сега ще си остана при вас в новата темичка,и няма да ходя в другата докато не минат тези така дълги за мен 10 дни.
Рени
, миличка не се отчайвай така нали знаеш че нещата не са винаги едни и същи, а и този път може да е нещо по-различно.Стискам те палци,бъди силна и сигурна ,че всичко скоро ще приключи с щастлив край.
Клео
, надявам се че и при теб нещата с това течение ще са ок.
Еми това е май от мен извинявам се за дългия пост
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #17 -:
март 05, 2010, 12:44:32 »
Клеооо препоръчвам ти за гъбите да пиеш помече сокове от цитруси и ако имаш възможност да си вземеш Цитросепт - по 5 до 10 капки на ден и мисля, че ще се отървеш бързо от тази напаст
Shavaaa ти не пуска ли кръвни изследвания преди това? И не мога да ги разбера тези лекари къде ги виждат тия плодни сакчета и тия сенки
като на мен моята лекарка ми видя плодното сакче в края на 5г.с..... Просто ме изумяват
Активен
shava
Ентусиаст
«
Отговор #18 -:
март 05, 2010, 13:02:03 »
Fiamaa, не пуснах изследвания защото мислех че той ще каже да си пусна , а за сакчето ми каза че трябва ама много много да се загледа за да види че има нещо, и за това не потвърди бременноста /съжалявам може би не съм го написала правилно в предния пост/затова ми каза да отида на 15 тогава според мен трябва да съм в 6 г.с. поне така си мися ,защото последната ми менструация беше на 01.02 ,ако не съм права ме поправете но поне аз така изчислявам нещата.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #19 -:
март 05, 2010, 13:05:01 »
Здравейте, момичета!!!
Аз не съм писала, защото пуснах темата и това е като запис, пък и да не каже някой, че хем пускам темата, хем се и записвам
Иначе съм със ОК, чакам си датичката и както казах и преди ще се отчитам по-сериозно към средата на месеца
Пък каквото - такова, не се навивам излишно, според Ову календара на Зачатие имам вече закъснение, но ще изчакам да минат поне 10 дни, че принципно февруари, нали е по-къс месец и винаги имам объркване
а и промените във времето също ми влияят, абе луда работа
Рени,
и от мен сииилно стиснати палци и вярвам, че този път всичко ще е наред!!!
Клео,
дано и при теб всичко е ОК!!!
На всички стискам палци скоро тази тема да се опразни!!!
«
Последна редакция: март 05, 2010, 13:09:06 от ˙·٠Bulechka™٠·˙
»
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #20 -:
март 05, 2010, 13:06:04 »
Мили4кa пусни си кръвен тест,зa твое успокоение просто.Не виждaм при4инa дa 4aкaш и отлaгaш.
Зa док-много е рaно дa се види кaквото и дa е.Според мен и според моят лекaр трябвa дa имa поне 10 дни зaкъснение.Когaто видях :PREGQ:и му се обaдих,той ми кaзa,4е никaкъв смисъл нямa дa ходя веднaгa просто зaщото нищо не може дa ми кaже
Фиaмлa,блaгодaря ти.Ще го потърся и товa нещо.Ве4е вси4ко опитaх-кaкви ли не отвaри бъркaх и нищо
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663
«
Отговор #21 -:
март 05, 2010, 13:07:06 »
Кога ще се види плоден сак зависи доста и от апарата
Освен това повечето доктори викат там някъде, 6-7 г.с., но с добра апаратура, може и по-рано. В 6-7 на добър апарат се вижда и дали има пулс
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #22 -:
март 05, 2010, 13:09:53 »
Гостенкa *THUMBS*Нaпълно съм съглaснa.Но тя е 3-4 седмицa aко не се лъжa.....a 6-7 седмицa е дори пове4е от 10дни зaкъснение
.Споделям сaмо оновa,което сa ми кaзaли нa мен.
Активен
tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173
«
Отговор #23 -:
март 05, 2010, 13:14:01 »
Ха, дано наистина този "женски" месец е късметлийски за всички! Стискам палци на всички вас и на себе се, разбира се!:)
Активен
shava
Ентусиаст
«
Отговор #24 -:
март 05, 2010, 13:28:10 »
Момичета, аз сега трябва да съм 4 г.с. и както каза Клео, същото ми го каза и доки че трябвало да минат от 10-15 дни за да може да се види дали има нещо.
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Усмихни се!
«
Отговор #25 -:
март 05, 2010, 14:06:47 »
shava
, ако не можеш да изтърпиш до 15-ти, пусни си сама кръвните изследвания. Разбира се, стига да са минали поне 10 дни от овулацията.
Активен
Ognena
Сватбар
«
Отговор #26 -:
март 05, 2010, 14:18:58 »
Момичета, аз ви напускам - и моята мечта се сбъдна
, дано всичко да е наред! Минах само да ви прегърна и да пожелая на всички ви тази радост, дано като първа в темата да повлека крак и скоро всички да я напуснете.
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #27 -:
март 05, 2010, 14:56:37 »
Ognena, честито !!! Да си много здрава и успех!
shava, мила, моля те недей да чакаш, а отивай в първата лаборатория да ти вземат кръв и да си знаеш - на мен ми я взеха в 13х и в 17 вече имах резолтатите по интернет си ги видях (Лаборатория Кандиларов в София) . До 15-ти има много време, а ако няма нищо, защо да не лекуваш проблема.. Тия лекари ме отчайват - и моя във вторник нищо не видя, а в четвъртък дръг лекар ми измери 8,4 мм точица....
на всички не спирам да ви стискам палци!!!
Активен
eliss
Професор
«
Отговор #28 -:
март 05, 2010, 14:58:00 »
Рени, прави са момичетата, че трявба да мислиш положително, макар и от собствен опит да знам че това не винаги е толкова лесно. При мен също липсваше овулация/доколкото разбрах при теб не е установено със сигурност, а на този етап е само съмнение/ и аз си мислех че като е така край и няма оправия, а то не стоят така нещата. На мен ми беше предписана стимулация с клостилбегит и именно така забременях и сега ме е яд че в началото се кумих и изгубих три месеца да се чудя дали да спазя предписанието на лекаря. Доколкото си спомянм от постовете ти вече си била на стимулация, така че не е нещо ново, а и аз в никой случай не мисля че това което е станало се дължи на стимулацията. Аз например, при предните неуспешни бремнности забременях без стимулации, без никакви лекарства, но така се случи, че не нещата не се стекоха добре и то още от самото начало.Искам да ти кажа, че имаш силно стиснати палци от мен, аз съм убедена, че при теб всичко ще бъде наред и следващият път/вярвам че ще бъде много скоро/, ще е успешен.
И аз като гостенка ще те попитам дали си правила генетични и имунологични изседвания, защото в такива случаи като моя и твоя лекарите препоръчват да се направят. Само да не си помислиш сега че се правя на много веща и знаеща.Още веднъж ти стискам палци и ти желая успех!
Огнена, поздравявам те и те чакам да се запишеш в бъдещи мами!
«
Последна редакция: март 05, 2010, 15:01:04 от eliss
»
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #29 -:
март 05, 2010, 15:03:29 »
Хайде и аз да се цопна тук (за жалост). Ние от този месец сме твърдо вече на фронта, започнахме отново с опитите, пък да видим какво ще става ...
Иначе датичката ми за този месец е 10.03., но искрено се надявам да не дойде хич (да бе да, даже сама не си вярвам че ще имам щастието да ме пропусне...
)
Запланувала съм сега края на април като се приберем да започна с тестовете за ову няколко месеца и ако нищо не стане се прехвърлям на фоликометрия, защото времето си минава...
Рени - стискам ти палци всичко да се окаже не така както изглежда, а много по-добре и скоро да си получиш заслужен подарък за голямото чакане
Клео - стиснати палци всичко скоро да си дойде на мястото и да се оправи
На всички момичета стискам силно палци скоро да дойде "нашия ред" и знайте, че въпреки че по-рядко влизам и нямам много време винаги ви чета
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
32
Нагоре
Изпечатай