Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 02, 2024, 22:21:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив?- 8 част
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
36
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив?- 8 част (Прочетена 210352 пъти)
orchidee
Ентусиаст
Публикации: 118
Отг: Има ли булки от Пловдив?- 8 част
«
Отговор #315 -:
май 26, 2010, 11:30:45 »
Момичета, може ли малко помощ
Искам да попитам дали знаете от къде мота да наема калъфи за столове в Пловдив . Трябват ми 20 броя и то без панделки.
Някой да сподели и за украста с балони, кого ще ползвате?
Активен
mstoqnova
Професор
«
Отговор #316 -:
май 26, 2010, 17:09:11 »
orchidee аз лично ще ползвам една софийска фирма
http://colors4fun.com/
за украсата на колата и вкъщи, защото ресторанта си има собствена украса. Питай ги дано да ти свършат работа, стискам палци.
Активен
mariqmariq
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #317 -:
май 27, 2010, 11:23:41 »
За балони спокойно може да ползваш СЕРЕНА . Ако искаш координати пиши на ЛС.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #318 -:
май 27, 2010, 11:43:57 »
orchidee за балони 101 балона се сещам.
а за калъфите на столовете, защо не пробваш по агенциите, не знам какви цени ще ти дадат.
а на теб защо са ти калъфи, от ресторанта не ти ли дават?
а сега да споделя лично впечатления от Джиа Бийч, бях там в събота на кафе и имаше едновременно сватба и на двора изпращане на абитуриентка, просто ужас, трябваше музиката да спре на аботуриентката , за да минела булката, а после пък булката трябваше да чака да излезе абитуриентката.
Щеше да има церемния на двора, бяха проговтивли маса със сладки за почерпка, съответно заваля дъжд, след 5 минути излезе сервитьор с един чувал, като по пътя го режеше и покри сладките, след още 10 минути, излезаха двруги двама и преместиха масата вътре.
под една беседка бяха сложени чашите и питите, не ги валеше дъжда, но една сервитьорка реши с бавна крачка и без чадър да го внася вътре. всичко се намокри и пити и сладки, просто никаква организация от страна на ресторанта.
възмутена съм, та преди да резервирате питайте дали няма да има и друго събитие едновременно с вашето, било то и на двора, музиката се чуваше, а и е супер тъпо да се изчакват.
това разбира се касае не само този ресторант, а и по принцип.
Активен
orchidee
Ентусиаст
Публикации: 118
«
Отговор #319 -:
май 27, 2010, 11:52:35 »
Мерси Руми,
калъфите ми трябват за столовете в гладината на ресторанта. Самият ресторант нямат калъфи,защото столовете са в един стил с ресторанти и не са нужни . Ще потърся,благодаря
Активен
roumyana
«
Отговор #320 -:
май 27, 2010, 13:18:10 »
дааа, така е много са хубави столовете в Империал и не ти трябват калъфи за тях. Скоро бях на почивка и там в хотела трябваше да направят много официални столове за една вечеря и на най- обикновени пластмасови столове слагаха отгоре нещо като чаршаф и едни големи златни панделки, които захващаха реално плата и беше много добре, верно че висеше малко по земята плата, но беше ефектно
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #321 -:
май 27, 2010, 21:12:58 »
Столовете на Империал също са големи като шезлонги , но дървени с възглавнички . С две думи тези от градината се подреждат за изнесените ритуали . Този стол също се облича само с голям плат /сатен /, но не калъф шит по стола .
А за вътре и аз мисля като
roumyana
,че нямат нужда от обличане . Хубави и стилни столове са !
«
Последна редакция: май 27, 2010, 21:17:33 от NINA STYLE
»
Активен
galiaart
Новак
«
Отговор #322 -:
май 28, 2010, 08:13:47 »
AlexiS, моето мнение за цветята, независимо дали се касае за булчинския букет или украсата за колата е да разгледаш и да сравниш цените на повече места!
Оказа се, че Тилия, Магика и обикновените сергийки (останали 3-4) на Четвъртък пазара предлагат един и същи каталог само че цените на първите две места започват от 60 лв на горе за букет от 9 рози примерно, а на пазара го правят за 40! Украсата на колата като цена в "утвърдените имена" започва от 80 лв, а на пазара - от 25 лв, вече в зависимост от цветята, броя им, формата на гъбата и т.н.При това жената, която ми показа каталога на четвъртък пазара беше супер любезна и работят денонощно. Незнам защо и аз (като повечето булки) ги бях изключила като вариант и исках букет от "изискан магазин"
) Тотално си промених мнението! Според мен не си струва да се дават излишни пари, макар и за живи цветя, като все пак ще увехнат...
Активен
didka-kotze
Ентусиаст
Публикации: 65
«
Отговор #323 -:
май 28, 2010, 08:37:19 »
Да. и аз също сам на мнение че за булчински букет и цветята за колата могат да се направят и на обикновените сергии за цветя по пазарите. още повече че цветята в повечето случаи там са много по свежи от тези в скъпите цветарски магазини. Няма смисъл да давате с 30-40 лв повече за нещо което ще увехне. На четвъртък пазара има най-голямо разнообразие от цветя и всичко става с пазарлък. вземала съм голям красив букет рози на който пишеше 35 лв продавачката го даде за 25
Активен
Doni M
Сватбар
«
Отговор #324 -:
май 28, 2010, 09:51:49 »
Да... и аз се изумих като чух, че искат по 80 лв. за букета, който аз желая. Иначе моят букет ще е около 15 до 20 лв.
Активен
roumyana
«
Отговор #325 -:
май 28, 2010, 10:50:14 »
така е момичета, и аз щях да си правя на четвъртък пазара, наистина са много любезни и наистина във всички магазини каталозите са едни и същи, само цените са различни. няма смисъл да се дават повече пари
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #326 -:
май 28, 2010, 22:02:08 »
Моя букет го правиха на пазара в Тракия до малкото Тони 2000, но не съм доволна, защото изобщо не приличаше на букета, който поръчах, въпреки че оставих снимка на букета който исках и подробно обясних какво точно искам. Не беше зле, но не беше букета, който бях поръчала, добре че поне цвета на розите беше такъв какъвто исках, така че моя съвет е да внимавате при кой поръчвате букета си, убедете се, че са ви разбрали ясно какво точно искате. Не знам на четвъртък пазара как е, но имайте едно наум. Иначе е верно, че по магазините цените са си доста високи.
Активен
AlexiS
Сватбар
«
Отговор #327 -:
май 29, 2010, 21:54:52 »
Аз малко съм предубедена към Четвъртък пазара, защото преди няколко години като поръчвахме букета на кумицата ми уж говорехме за нещо, а накрая по-различно. Тя си го хареса, но продавачката имаше късмет, че не отидох да си го взема аз
И не ми се иска да се получи нещо подобно. Аз така и не мога да се спра на нещо конкретно само знам какви цветове искам да са ми цветята, но букетите, които харесвам най-много ще излезнат прекалено скъпи и няма и да съм сигурна, че ще станат, както искам и затова май клоня към нещо по-семпло и накрая сигурно ще е само от розови рози. Мислех си за розови малки кали, но са прекалено скъпи, а другото, което ми е най на сърце са орхидеите, но и те са малко по-скъп вариант. Говорих и с моя роднина, която има магазинче за цветя и други неща, но тя няма опит с такива букети и ще трябва двете да се занимаваме и не знам колко ще се справим. И така май ще се експериментира в последния момент, както ми е тръгнало за всичко.
Другото, което ми виса са прическата и грима
Всички като ми видят косата само повтарят колко е къса и съвсем ме отчайват. Имам един вариант за фризьор, макар че още не съм ходила да провам нищо, но ми се искаше да си правя и прическата и грима на едно място, а не на деня да се лутам на две места.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #328 -:
май 30, 2010, 14:37:08 »
AlexiS
в деня на сватбата гримьора или гримьорката идват у вас . Не е задължително ти да ходиш така , че можеш да си ги избереш от различни места .
Активен
mimata14
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #329 -:
юни 01, 2010, 11:03:24 »
Здравейте и от мен бъдещи булки и такива на които вече е минало прекрасното събитие.
Искам малко съдействие дали някои от вас може да ми каже нещо за ДЖ Васил Аврамов от ''Аксиома''.
Ще съм ви много благодарна, че сега избираме Дж а задачата не е никак лека.
Хубав ден.
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24