Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 03, 2024, 00:43:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив?- 8 част
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
36
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив?- 8 част (Прочетена 210551 пъти)
_kalinka
Любопитен
Публикации: 28
Отг: Има ли булки от Пловдив?- 8 част
«
Отговор #180 -:
април 26, 2010, 13:36:05 »
intoxicate
, Руският клуб е хубав ресторант, но 50-60 човека мисля, че са много малко за него. Там правят сватби от 100 човека нагоре мисля, още повече че сега го разшириха и гледам че в интернет са го обявили към 200 места - в plovdiv.zavedenia.com. Иначе нашата сватба ще е там и сме чували само добри отзиви.
За сключването на брак от длъжностно лице от друга община на територията на община Пловдив, не ми се струва много правилно и законосъобразно. Мисля си, че длъжностните лица (т.е. лелките, които ще ни женят) имат правомощия само на територията на общината, в която работят. Може би, ако сте подписали предварително в Садово, а в ресторанта ще правите само театър с длъжностното лице, а няма да се жените наистина, ще стане.
Активен
VeniNY
Ентусиаст
«
Отговор #181 -:
април 26, 2010, 13:43:16 »
intoxicate, Здравей и
Моята сватба ще е вав Руски клуб, но е август. За сажаление не мога да ти дам инфо как стоят точно нешата. В смисал майка ми баща ми уредиха всичко. Казаха че управителя бил много разбран. Нашите куверти са около 30 лв. на човек, като без такса можем да внесем каквото си поискаме - алкохол, безалкохолно, ядки. Даржат на определена сума за куверт, сащо така мезетата да са от тях и по едно малко и едно безалкохолно от зажедението, което нас ни устройва. Ресторанта предлага те да облекат столовете, което ние решихме да ползваме, а цветята и балони сме с агенция. Ако ходиш скоро не се шашкай правят му ремонт разширяват го ще баде сас капацитет 220 човека и би трябжало скоро да е готов. Мисля че човека беше казал , че за баловете трябва да е готов. Касмет
, но не е лошо да се ориентираш, защото ние сме го капарирали за края на Август още края на Януари.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #182 -:
април 26, 2010, 13:46:04 »
за гражданския ритуал не се притеснявай и ние мислихем като краен вариант този с длъжностно лице от друго населено място, в крайна сметка като няма добри дати и часове, какво да правят хората.
за руския клуб, мога да кажа, че се надявам след ремонта да е по-добре и по-широко.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #183 -:
април 26, 2010, 14:02:06 »
Аз живея зад Руския клуб, по скоро нашите там живеят. И в петък като си бяхме в Пловдив видях че правят 2-ри етаж. Не разширяват първия, а правят още един нагоре. Ако правилно съм видяла де
Дано да съм била полезна
Активен
Doni M
Сватбар
«
Отговор #184 -:
април 26, 2010, 14:24:51 »
Бракът, сключен от длъжностно лице, което няма правомощия на дадената община е нищожен, т.е. вс едно никога не е сключват. Не може кметът или съответното лице, което той е оправомощил да ви бракосъчетае извън територията на общината, в която са му предоставени правомощията.
Активен
_kalinka
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #185 -:
април 26, 2010, 14:33:04 »
Аз да уточня какво му правят на Руския клуб, защото живеем отсреща, а и като ще се женим там, ги питахме - първият етаж е готов, поразшириха го малко, може би 2-3 метра настрани,а това, което строят нагоре, е хотелска част - управителят ни го каза, като минавахме да видим докъде са стигнали с ремонта, защото се бяхме притеснили дали ще успееят. На 17 април имаха сватба там, а 2-3 дена преди това всичко беше разкопано и с недоизмазани стени, но евала, че успяха да го завършат и не развалиха на хората празника.
Цитат на: DoniM в април 26, 2010, 14:24:51
Бракът, сключен от длъжностно лице, което няма правомощия на дадената община е нищожен, т.е. вс едно никога не е сключват. Не може кметът или съответното лице, което той е оправомощил да ви бракосъчетае извън територията на общината, в която са му предоставени правомощията.
Правилно, нищожен е юридическият термин, затова предполагам, че могат да се оженят в Садово предварително и после на церемонията в Пловдив само да се преструват.
«
Последна редакция: април 26, 2010, 14:36:44 от _kalinka
»
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #186 -:
април 26, 2010, 22:19:34 »
intoxicate
Няма значение от къде е обредничката ! Бояна е водеща по сватби и наскоро вече има правомощия от община Садово за изнесени ритуали ! Кога ще е сватбата ? Ресторанти за този капацитет има много в Пловдив . Р- т Кадифе / 18 - 20лв. куверт / без такси , Р-т Русалка / 25-30лв. куверт / без такси ,р-т Вега / 20-25лв куверт / такса чупливост - 60лв. ,ресторантите са много ! Въпроса е да изберете ресторант с по малък капацитет ,защото ако сте 70 човека на фона на зала за 200 не е много подходящо . Руски клуб , Империал , Ленинград , Марица , Амбасадор са страхотни ресторанти,
но с много голям капацитет !
Активен
cremy
Любопитен
«
Отговор #187 -:
април 27, 2010, 14:10:19 »
Цитат на: NINA STYLE в април 26, 2010, 22:19:34
intoxicate
Няма значение от къде е обредничката ! Бояна е водеща по сватби и наскоро вече има правомощия от община Садово за изнесени ритуали ! Кога ще е сватбата ? Ресторанти за този капацитет има много в Пловдив . Р- т Кадифе / 18 - 20лв. куверт / без такси , Р-т Русалка / 25-30лв. куверт / без такси ,р-т Вега / 20-25лв куверт / такса чупливост - 60лв. ,ресторантите са много ! Въпроса е да изберете ресторант с по малък капацитет ,защото ако сте 70 човека на фона на зала за 200 не е много подходящо . Руски клуб , Империал , Ленинград , Марица , Амбасадор са страхотни ресторанти,
но с много голям капацитет !
Има и други ресторанти подходящи за толкова хора! Ресторанти; Филипополис,Руж,Афродита,Малък Бунарджик, Хитър Петър,Лайпциг и тн.
«
Последна редакция: май 16, 2010, 10:38:47 от Капризче
»
Активен
zlatnatabachva
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #188 -:
април 27, 2010, 15:12:45 »
Здравейте,
Нови стъклени бутилки за вино и ракия може да се купят от магазинчето пред Стъкларския завод.Цените са за винени бутилки бели и тъмни 0,48 лв/бр.За ракия 0,500 мл- 0,45 лв./брой, за ракия 0,700 мл - 0,55 лв./брой.Може и по Еконт.
Активен
intoxicate
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #189 -:
април 27, 2010, 21:31:59 »
Благодаря за отговирите, момичета. Най-накрая избрахме ресторант-Бости.Отвън ми се стори малко неугледен, но отвътре го бяха накиприли за някаква сватба и ми хареса, а и кувертите са много приемливи, дават да се внася алкохол, ядки, мезета, което ме устройва. Надявам се всичко да мине много хубаво. Все пак ако някой има впечатления от него , може да сподели
Активен
tweety
Ентусиаст
«
Отговор #190 -:
април 27, 2010, 22:22:28 »
Цитат на: zlatnatabachva в април 27, 2010, 15:12:45
Здравейте,
Нови стъклени бутилки за вино и ракия може да се купят от магазинчето пред Стъкларския завод.Цените са за винени бутилки бели и тъмни 0,48 лв/бр.За ракия 0,500 мл- 0,45 лв./брой, за ракия 0,700 мл - 0,55 лв./брой.Може и по Еконт.
.
за Стъкларски завод Дружба ли става въпрос? А имат ли малки бутилки за ракия - 50 или 100 мл? Какво е работното време на това магазинче?
Активен
Бела
Ентусиаст
Публикации: 124
Моят съпруг е моят свят!
«
Отговор #191 -:
април 28, 2010, 08:31:54 »
intoxicate -аз от Бости нямам впечатления от обслужване и протичане на сватби .,за жалост,но на мен ми харесва като ресторант (аз също го гледах за моята сватба)- украсен също съм го виждала,става интересно и празнично !Добър избор, а и имайки предвид,че не е и много скъп...и все пак коментирайте с управителя какво дават и какво не,че те в повечето случаи в последния момент си менят мнения
cremy , аз защо си мислех,че във всеки ресторант можеш да си сложиш каквато искаш украса
,...или ти сам ,или агенция,но не определена такава? :)в ПВ аз личн о знам само два ресторанта ,които работят само с една определена агенция ,а пък изобщо не ти дават каквото искаш......
ами и то не е проблемът чия украса ползват, по-скоро кой и как я прави
Активен
zlatnatabachva
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #192 -:
април 28, 2010, 08:38:03 »
Става въпрос за магазинчето пред Стъкларския Завод Дружба - гр.Пловдив.Работното време е от 8.30 до 17.30 часа.Събота до обяд.Малки бутилки за съжаление няма
Активен
Josefin
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #193 -:
април 28, 2010, 10:52:55 »
Здравейте!
И аз съм нова във форума, както и в сватбите ха ха
Събитието ще се състои на 22 май в резиденция Стария град, планирано е от 2 седмици насам и времето ми е ограничено. Не мога да си представя напрежението, ако планирам повече от 2 месеца, сигурно само цветове, украси и какво ли не ще ми е в главата и тотално ще игнорирам бъдещия съпруг.
Има ли други булки в този ресторант или вече сключили брак там?
Другото, което сега си мисля е,
дали мога да си повикам фризьор/ка вкъщи
, защото ще ми е по-удобно и времеспестяващо. Ползвали ли сте такава услуга и ако може да ми препоръчате кого да викна?
Ще публикувам снимки като ми стане всичко - покани, украси, детайли, подаръчета за гостите
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #194 -:
април 28, 2010, 12:26:32 »
Здравей, добре дошла при пловдивските булки
уауа, много малко време имаш, но не се притеснявай, ще се справиш
Моята сватба беше в Резиденцията, така че с каквото мога ще помогна.
някои фризьори се съгласяват да дойдат в къщи, други не, според мен по-добре в салона, защото там все пак има огледало и ще можеш да контролираш процеса, а и всички "джажджи и инструменти" на фризьора са си на место. аз ползвах гримьор в къщи.
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...