Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 03, 2024, 00:24:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ДОБРИЧ -3част  (Прочетена 202993 пъти)

k0ri84
Любопитен
*
Публикации: 37

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: март 13, 2010, 08:48:43 »

smile Ние си избрахме за фотограф Пенко Кралев. Георги Георгиев предостави оферта, която е адски скъпа. В София не взимат толкова за едни снимки, а и е криза все пак.
Jenn, извинявай, но мисля, че коментара ти по адрес на Георги Георгиев е не на място. Офертата му ти си е сторила "адски скъпа"- ок, няма проблем, избрала си друг фотограф- няма проблем, но да изкажеш такова мнение- мисля е некоректно girl_impossible! И не само към него, но и към всички професионалисти , който работят за нас в ГОЛЕМИЯТ ДЕН!
А що се отнася до цените в София или Варна- явно не си запозната добре!
Желая ти сватбеният ден да е незабравим за теб, защото той наближава good, да се чувстваш като принцеса и разбира се ще чакаме снимки!
Активен
Jenn
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #16 -: март 13, 2010, 10:05:15 »

Kori84 всеки е свободен да си каже мнението и за твое сведение съм добре запозната с всичко и всички цени около сватбените приготовления.Щом се засягаш от коментара ми да не си случайно PR-ка на фотографа.
  Към момичетата, които искат мнения - Не приемайте информацията и мненията напълно от форума. Поразпитвайте и ваши познати, които са били или са правили сватби в Добрич.
  Аз няма да споделям повече мнеието си, за да няма такива злобни коментари след това.
  Успешна подготовка на всички smile
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: март 13, 2010, 11:22:57 »

Хайде!Стига!
Наистина всяка има   различни вкусове, а и обстоятелствата са различни.На една и сменили цените в Резиденцията,другата е очарована.За Галя и Марго,не че съм близка с тях,напротив,даже все се каня да им занеса снимки и не съм ходила след сватбата.Аз също не живея в Добрич.Когато отидох да се уговорим нещо и двете бяха заети и нямаше време за проби дори на следващия ден.И на мен не ми допадна това,но си запазих час.Сега като си гледам снимките и се радвам че попаднах на тях.Нямам думи.Въпреки че не бяхме пробвали и нямахме идеи всичко стана спонтанно и грима и прическата.
zlatnopate , градинска сватба трудно ще ти се получи на 23 май.И моята сватба трябваше да е градинска, на 30,валеше дъжд и беше хладничко.Ако не е късно отложете поне със седмица сватбата,по принцип май е дъждовен месец.
Активен
Georgi Georgiev
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #18 -: март 16, 2010, 07:53:00 »

Здравейте мили дами и бъдещи булки от Добрич.
Реших и аз да добавя някой ред във вашия форум, в който е споменато и моето име- Георги Георгиев -фотограф.
Искрено благодяря за топлите думи на онези от вас които, познават моя стил на работа и са останали доволни.
По повод думите на една участничка от форума бих искал да изразя мнение, че е абсурдно да се твърди, че цените ми са по-високи от тези в София.
Това е недоброжелателно и липса на информираност. Приемете го не като извинение, а като лична самооценка и достойнство.
Най-простото обяснение е, че не ценя количеството,а ценя качеството и времето положено като труд е равностойно на посочените от мен цени.
Но имайки в предвид кризата,съм променил цените.
« Последна редакция: март 16, 2010, 07:57:23 от ringleader » Активен
_Roxy_
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Love is in the air...

« Отговор #19 -: март 22, 2010, 00:52:25 »

Момичета,

виждам че основно цитирате имената на Георги и Стефан като фотографи, но какво бихте ме посъветвали за видео? Към кого да се насоча и на каква цена е услугата?
Активен
k0ri84
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: април 02, 2010, 19:07:14 »

Момичета, къде се изгубихте? Да се похваля- нашите покани са готови и са станали чудни danceg след празниците предстои среща с DJ, ще ви пише след това, какво е станало с него girl_wink
Активен
Jenn
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #21 -: април 05, 2010, 19:29:59 »

Нашата сватба мина -получи се страхотно тържество. Тук е мястото да благодаря на:
     - орк. Извор и певиците Димитрина и Ивелина за страхотната музика и доброто настроение, което поддържаха през цялото време. Вие сте най-добрите.
    - агенция Романтика , че направиха сватбата ни красива, за подаръците и изненадите.Украсата се получи много по-хубава отколкото си я представях.
    - Пенко и Георги Кралеви за прекрасните снимки, видеото все още го чакаме  smile.
    - фризьорски салон Цветно
    - персонала на хотел Грийн палас
    Благодаря Ви и ви желая много професионални успехи  give_rose
Активен
zlatnopate
Новак
*
Публикации: 15

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: април 20, 2010, 12:12:09 »

Здравейте момичета! Да се похваля до къде стигнах с приготовленията  smile table картички, покани, рокля, костюм, халки - ГОТОВИ  danceg само още място нямаме  angry , а не остана време до 23 май. Помагайте  girl_impossible Първо бяхме решили мястото да е Калимански хан - варненско, само че родителското тяло не одобри, било твърде битово, (а бюджета зависи от него  blush ) и сега сме се спрели на ботаническата градина в Балчик. Оттам обаче не получих много ясна информация - от организационния отдел ми казаха, че вход за гостите няма - единствено се заплаща сумата за изнесения ритуал, която ще ми поискат от общината... звъня в общината - "Сумата при нас е 200 лв за изнесен ритуал + 50 лв документи, а сумата, която ще платите в градината зависи от орг. отдел на двореца, но и там е около 200 лв" ...
Еее??  crazy Ако някой е наясно да помага - само 200 лв за граждански брак или по 200 и за брака и за мястото в градината  shok   А случвало ли се е на някоя от Вас на брачните халки да няма щампа за каратите на златото ?? до сега на бижута не съм виждала да липсва.. но на нашите няма  sad  За сега това е от мен , разчитам че ще помагат бъдещите булки , както и вече миналите по реда си    Bravo
Активен
karova2
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #23 -: април 21, 2010, 10:44:03 »

Здравейте момичета! Къде се изгубихте всички. huhhuh.gif
Zlatnopate наистина нямаш много време в избора на място. Според мен ще ти искат 200лв. за изнесения ритуал и отделно 200лв. в бутаническата градина. най-добре е според мен да отидеш на място и да се разберете smile
Ние сме все още на същото ниво - оправихме гражданското, църквата, ресторанта, фотографа и видеото, украсата, но все още нямам ракля cray. Тази събота смятам да ходя до Асеновград да видя какво прелагат. Дано да намеря своята рокля. Смятам от там да вземем всичко останало, което ни трябва. yahoo
Остана да си намеря фризьор и гримьор. Можете ли да ми препоръчате някои и като се ърна в Добрич покрай 24.05. да свърша и тази работа. pleasantry
Пишете вие до къде сте стигнали в приготовленията!!!
Активен
zlatnopate
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: април 22, 2010, 12:53:40 »

karova2 права си : вчера ходихме до Балчик и говорихме с Жени на място, 200 лв гражданско + 200 лв за мястото в балчик-Нимфеума и 50 лв за документи  Oh my ... Много е, но пък си заслужава, невероятно красиво е , а и всички цветя са разцъфнали вече  smile Утре ще ходим отново да си платим и да уточним менюто с ресторанта, в който ще сме, а в понеделник сме в гражданското да носим медицинските. Остана ми само за фотограф да помисля евентуално.. за прическа и дреболийките - свещи, чаши, кошничка... за изнесения ритуал, но тях набързо ще ги оправя  pardon  Към края на подготовката съм аз  danceg  който още не се е отчел да заповяда, да не се скатава  DANCE
Активен
zlatnopate
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: април 23, 2010, 09:45:19 »

karova2 l  cap четох публикациите ти и реших да помогна, дано не съм закъсняла  smile 1. Халките- нашия модел е на Сара Трейд, след като потърсихме в Д-ч, намерихме същия във фирма Киркорян - много си разбират от работата и сега , около баловете, ни ги направиха за 4-5 дни 2. Фотограф - Stefoto е мн добър професионалист(но всичко което казвам си е мое наблюдение) , тук е всичко за него http://stefoto.idobrich.com/stefoto4.htm . 3. Рокля - моята е от млада дизайнерка в Добрич, а модела ми е на Astella и е на мн сносна цена като се има предвид сложността на модела и платовете , 1/2 от софийските цени, за които беше споменала..Бих се радвала, ако съм помогнала smile
Активен
karova2
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #26 -: април 24, 2010, 20:20:16 »

Zlatnopate и ние се спряхме на същия фотограф и аз мисля, че е много добър професионалист smile. За рокля днес ходих в Асеновград yahoo. Носих си снимка на рокля, която ми харесва и в модна къща Илина, която имаше подобен модел си я поръчах. Променихме платовете и някои други неща и се надявам, че всичко ще бъде наред good. Ще си взема роклята на 05.06. danceg и тогава ще мога да споделя как е станала. За халки и аз съм се спряла на модел на Сара Трейд, но не сме  в Добрич и може би ще ги поръчаме в София, тъй като ни е по-удобно. Малко по малко и ние напредваме в подготовката. Останаха ни поканите и халките. На теб почти не ти остана време до големия ден Bravo - сигурно напрежението е голямо!!! smile Успех в последните приготовления и на теб.
Другите булки от ДОбрич, къде се покрихте? казвайте до къде стигнахте в подготовката!!!
Активен
Iskra_Dimcheva
Любопитен
*
Публикации: 27

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: април 25, 2010, 13:36:16 »

Аз се поизгубих напоследак, но веднага се записвам :поръчала съм си роклята и края на Май съм на проба във Варна. Поръчахме халките от сара трейд, ще ни гравират безплатно и чашите.Купих чаши, шампанско и свещи с украсата. В перък капарирах фирмата за декорация на ресторанта smile А..а..а купих си и обувки, за да отида с тях на пробата, за да не се обарка дължината на роклята и тогава ше си купя булотои чантичката.С това завършвам визията, защото си взех бельото и бижутата (перлено колие и обеци). Остава ми само да помисля за фризьор и гримьор. поканите другата седмица ще ги купя- 0.30лв напечатани, само трябва да ни попалня иманата. И така...поолекна ми че вече отметнах повечето от нещата, но до деня на сватбата няма да се успокоя smile Букет мисля да си поръчам от цвет. магазин срещу църквата на центъра, имаха голямо разнообразие на цветове рози. Мъчно ми е, че толкова рядко влизам и ви пожелавам лека подготовка. girl_wink
Активен
k0ri84
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: април 25, 2010, 18:15:24 »

Iskra_Dimcheva   позволих си да надникна в личната ти галерия, коя от трите рокли си избра Xixixi? доста си напреднала с приготовленията  Bravo
Аз също вече си избрах рокля, сега съм в търсене на обувки и доста се затруднявам hysteric тук изобщо нямат такова разнообразие, както в Б-я, предлагат ми само някакви сребристи и се опитват да ме убедят да си ги взема, ужас!!!
Остана ни да се уговорим с DJ-я и фирмата за украса на ресторанта Curtsey , а за  дребните неща като шампанското, чашите, свещи и др. дреболии ще се погрижим като се върнем в Б-я moto
 Good luck на всички в приготовленията good
Активен
mishica
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #29 -: април 27, 2010, 08:59:09 »

Здравейте  smile Съвсем отскоро съм тук и по всяка вероятност сватбата ни ще е в Добрич, понеже милото е оттук. Виждам, че всички много си помагате  Bravo Много ще разчитам на вас за организацията, понеже много малко познавам града. Искаме сватбата ни да е през юли или август. Как мислите, ще успеем ли?
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: