Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 22, 2025, 20:13:00
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част (Прочетена 202617 пъти)
dany_87
Професор
Отг: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част
«
Отговор #375 -:
март 20, 2011, 11:14:29 »
мдаааа
и нашата е там,моята рокля ще е екрю,а жълтото адски ми харесва като цвят много е нежен,кой ще ти прави украсата,и най важното кога е голямото събитие
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #376 -:
март 20, 2011, 21:22:58 »
Дани
, на 4 юни сме
Украсата ще ни я правят от "Стелина". Ако искаш можеш да разгледаш сайта им, има много снимки на украса на р-та на Мините в най-различни цветове и да прецениш на теб какво ще ти допадне като цвят
През юни ще можеш да го видиш украсен и в жълто
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #377 -:
март 21, 2011, 09:54:01 »
pinkbird
Аз разглеждах и техните украси дори ходихме и да говоримм с нея,но най накрая се спрях на агенция Ами Сега,пък ще видим какво ще стане.
Тя дадата доста наближила вече-решила ли си къде ще си правиш прическата?
Активен
manthebest
Ентусиаст
Публикации: 68
«
Отговор #378 -:
март 21, 2011, 14:23:47 »
Здравейте отново. Не мислех да влизам тук, защото сватбата ми мина преди повече от 9 месеца, но от познати разбрах за грозното оплюване на един от добрите ДЖ-и и реших да се намеся.
Госпожице devisil, вие като живеехте в Чехия, как изведнъж се телепортирахте на чуждо фирмено парти. Или най-лесно е да се разглеждат снимки във фейсбук и да се правят съчинения по картинки.
Искам да кажа на модераторите, че трябва да бъдат максимално коректни към всички, в смисъл, че или трият, или оставят целия пасаж от спора. По назад въпросната личност devisil прави скрита реклама на своите си хора, модераторите си затварят очите, после хвърля кофа с помия-пак си затварят очите, а постовете на другите-в коша. Едно е да кажеш че работата на някой не ти допада, друго е да си измисляш глупости. Така,че нека правилата бъдат еднакви за всички. Благодаря.
Активен
devisil
Професор
«
Отговор #379 -:
март 21, 2011, 15:32:14 »
Най-учтиво моля manthebest да си спести неуместните критики.
Този диджей, за когото потребителят най-разгорещено се изказва, ми е показал достатъчно ясно, че не е професионалист, не само на едно събитие. За информация на същия този потребител фирмените ми мерприятия ги организирам аз, и бяха проведени в България, докато все още работех там допреди два месеца, така че всякакви други некомпетентни коментари от този потребител, правят постовете напълно излишни и неуместни. Моля, спестете си злъчката, защото от нея можете да се отровите единствено вие.
"Моите" хора, както клеветнически се изказвате вие, са хора, доказали се в бранша, които съм имала удоволствието да наблюдавам неведнъж и оценявам кое е качествено и кое не. Аз не преоръчвам такива, за които знам, че клиентите им няма да бъдат . удовлетворени.
А и не смятам точно на вас да давам каквито и да било обяснения по-нататък. manthebest, не можете да направите нищо друго по въпроса, освен да обиждате потребителите тук. Престанете да въвеждате в заблуда останалите потребители относно моята личност, това е подсъдимо и ако продължите, ще ви накарам да съжалявате за клеветите.
Публиката е най-големият критик, какъвто смятам, съм и аз. Въздържайте се от елементарни изказвания и продължавайте да си живеете нормалния живот.
Къде са ви първите 7 години от възпитанието?
«
Последна редакция: март 21, 2011, 15:46:31 от devisil
»
Активен
manthebest
Ентусиаст
«
Отговор #380 -:
март 22, 2011, 08:45:58 »
Ха-ха, на лъжата краката са къси. Ако госпожица devisil наистина беше организирала фирменото парти, защо се е спряла на толкова некадърен ДЖ, при положение, че има толкова доказали се други в бранша?
А сега към модераторите. Вчера получих открита заплаха от потребител и всички са свидетели. Мисля, че трябва да се вземе някаква мярка за това, защото ще трябва да се обърна към полицията за охрана.
Активен
pinkbird
Професор
«
Отговор #381 -:
март 22, 2011, 09:07:23 »
Хора, кому е нужна тази дискусия?
Ако имате да си изяснявате нещо, моля правете го някъде другаде. Ние искаме да си обменяме информация, а не да четем вашите заяждания.
Нищо лично към никой от вас, но просто това е моето мнение
Дани
, аз не можах да се срещна с "Ами сега", иначе съм разглеждала сайта им, имат красиви неща. За сега съм доволна от "Стелина". По въпроса за прическата - още на никой конкретно не съм се спряла. Дори на пробна прическа не съм ходила все още. Имам някаква идея какво искам, но ще видим дали ще ми отива
Тъй като не съм от Стара Загора, не съм много наясно към кой да се насоча за прическа и грим
, ще бъда много благодарна, ако ми препоръчате някого
За сега мисля да ходя на пробна прическа при едно момче, което работи в Park Mall. Някой има ли впечатления от неговата работа? Още едно въпросче, колко време преди сватбата е удачно да си запазя часове за грим и прическа в деня на сватбата?
Активен
manthebest
Ентусиаст
«
Отговор #382 -:
март 22, 2011, 09:17:01 »
Добре, аз спирам!
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #383 -:
март 22, 2011, 09:34:46 »
Аз също мислех да ти препоръчам точно там да отидеш,сестра ми си прави там косата отиде на пробна прическата и я причекста и беше това което тя искаше, и вече във сватбения ден пак стана адски красива,направиха точно това което тя искаше,и аз натаам съм се насочила
Активен
pinkbird
Професор
«
Отговор #384 -:
март 22, 2011, 09:37:18 »
Благодаря, Дани
Задължително ще отида на пробна там. Аз разбрах, че и грим правели там. За него имаш ли отзиви? Дали е с хубава козметика и т.н. Аз не се гримирам по принцип, да не кажем, че никога не съм била с грим и това е въпрос, който много ме притеснява
Активен
silikonka
Ентусиаст
«
Отговор #385 -:
март 22, 2011, 09:53:18 »
Здравейте и от момичета
след дълго четене на форума реших и аз да се включа в списъка на бъдещите булки. Моят ден е - 28 май ...р-т "Кипарис" ,вечерна сватба! Ако трябва да съм честна не съм много очарована от самия ресторант...погледнали ли сте самия таван как има някакви петна( от влага ли ,незная) Съвета ми към момичетата които ще имат там сватба,е от агенцията коята ще се занимава с окрасата да ги помолят както аз..да им пуснат от самия таван едно такова като тюл..(наричам го така понеже не зная как) закачени от единия краи до другия ..нещо като бълдъхъми..
По миналата седмица бяхме там ,на генерална репетиция както се казва..имах рожден ден и събрах родителите ми ,баби ,дядовци...но порцииите бяха ужасно малки
(най вече салатите) Много го хвалят самия ресторант,но аз не съм очарована..и ако не бях дала 200 лв капаро,щях да се орентирам на друго място...А ако отида сега да ги искам едва ли някои ще ми ги върне...Иначе сервитиорите бяха изключително мили ....
Друга булка Май месец има ли ?
Активен
devisil
Професор
«
Отговор #386 -:
март 22, 2011, 10:25:20 »
Цитат на: manthebest в март 22, 2011, 08:45:58
Ха-ха, на лъжата краката са къси...защо се е спряла на толкова некадърен ДЖ, при положение, че има толкова доказали се други в бранша?
Може би защото по коледно време всички свястни диджеи и водещи са ангажирани, а нашето парти малко закъсня? И нямахме избор, надявайки се, че този път нещата ще са изипани професионално, за наше голямо съжаление се получи точно обратното.
Считам въпроса за приключен и не възнамерявам да водя с вас повече разговори на толкова елементарно ниво. Със здраве!
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #387 -:
март 22, 2011, 11:26:41 »
Pinkbird
аз се уговорих с фризьора и гримьорката да ме имат предвид за датата около месец преди това, а конкретно в колко часа и къде искам да дойдат уточнихме с4-5 дни преди сватбата, ако грима те притеснява не е лошо да направиш един пробен грим, първо за да се видиш гримирана и второ, за да прецениш дали гримьора си разбира от работата и има усет или просто плеска с бойчки пък каквото стане
silikonka
след като не си доволна си изтегли капарото и се ориентирай към друг ресторант, по-добре така отколкото да съжаляваш после цял живот
Активен
devisil
Професор
«
Отговор #388 -:
март 22, 2011, 11:41:36 »
Цитат на: pinkbird в март 22, 2011, 09:07:23
За сега мисля да ходя на пробна прическа при едно момче, което работи в Park Mall. Някой има ли впечатления от неговата работа? Още едно въпросче, колко време преди сватбата е удачно да си запазя часове за грим и прическа в деня на сватбата?
Здравей, при това момче ходи за подстрижка моята половинка и остана много доволен, още повече, че прическата му е специфична и много малко хора биха се наели да се опитат. И той остана много доволен.
Ако говорим за същото момче на втория етаж / или третия ли беше?/ по-в дъното след киното, отляво.
Иначе ако сватбата ти наближава, месец по-рано можеш да си запазиш часове, ако ти кажат, че е много далеч във времето, опитай с първата възможна дата. Качествените фризьори и гримьори имат запълнени графици седмици напред.
Активен
silikonka
Ентусиаст
«
Отговор #389 -:
март 22, 2011, 13:02:50 »
Rafaela,
мисля че няма да ми върнат капарото ,каквото им да им кажа. Има 2 месеца до сватбата,няма да мога да намеря друг ресторант. А и не ми и се занимава всичко пак отначало-окраса..всичко... Просто си изказах мнението за ресторанта.
Гледах дискове с сватби с Кипарис и ми хареса,но трябва да е окрасено всичко - всички столове, таван ..всичкоо... чак тогава имаше хубав вид.
Интересува ме някои ползвал ли е услугите на салон Далила? Зная че сано скъпари,но това няма значение ако краиния вид е красив и прическата се запази до края на вечерта. Аз съм с доста дълга коса и издръжливоста на прическата е много важна за мен
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...