Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 22, 2025, 19:24:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част  (Прочетена 202590 пъти)

devisil
Професор
Публикации: 412

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: март 08, 2011, 19:40:49 »

За г-н Чернев като DJ чувам много и противоречиви мнения. някои остават с мнение,че репертоарите му са като на конвейр, заучени реплики и фрази, повтарящи се без някаква забележима разлика на всяко едно мероприятие. Други се изказват за него хвалебствено и отривисто.  Има една приказка, че на човек ако не му идва отвътре, и сто ефекта да сложиш на програмата си, все нещо ще липсва.
Факт е, че не един или двама са се ползвали от услугите му и това е напълно нормално, все пак е един от първите диджеи в Стара Загора. Да си призная честно, при него процесът е механизиран.
И това е неизбежно при толкова много програми. Което пък от своя страна не означава непременно перфекционизъм. Той е и професионалист, но при него нещата не стават естествено.

Не бих го избрала за своята сватба.
Активен
devisil
Професор
Публикации: 412

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: март 08, 2011, 22:50:57 »

Радвам се, че сватбата при теб с водещ г-н Чернев е била едно много щастливо и добре изведено събитие, без неприятни изненади и пълна с добро настроение.

За нещастие именно този DJ беше озвучител на фирменото ми мероприятие миналата година декември месец, а съпругата му в ролята на водеща направи достатъчно гафове, за да се почувстват всички в заведението дискомфортно; макар да бяха предварително уточнени нещата, преповтаряни, се допуснаха грешки, още в самото начало, които няма как да скрият и бяха забелязани от присъстващите; гостите-чужденци (преобладаваща част от клиентите) веднага усетиха непрофесионализма, работеше се с преводач, на който въобще не му бе дадено време да преведе нещата, нямаше паузи, не се изчакваше, преводачката стана червена като домат, че водещата не я изчаква а нагло си чете като картечница написаното от папката!

Не ги препоръчвай, Далия, младоженците няма да останат доволни, а именно това не трябва да се допуска именно на такъв специален ден.
« Последна редакция: март 08, 2011, 23:07:14 от devisil » Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: март 09, 2011, 09:56:06 »

Някой имали представа какви са цените на роклите в ROMANTIKA FASHION,много си харесах един миналогодишен модел   smile smile smile smile
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #363 -: март 09, 2011, 10:25:09 »

Една приятелка миналата година си купи рокля от тях и май каза, че цената е около 1200лв. Дано не бъркам.  blush Аз не съм ходила в магазина им.
Активен
Fragancia
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #364 -: март 12, 2011, 10:22:56 »

Здравейте! smile  Някой може ли да ми прати телефона на Радо и Вили на лично, ако може да е днес, най-късно до утре? smile Благодаря предварително!  good
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: март 15, 2011, 09:27:28 »

Здравейте,

моята сватба ще е в Кипарис на 30 Юли Bravo Bravo yahoo yahoo  и съм много щастлива smile
Като цяло какво ви е мнението за DJ. От ритуалната зала ми дадоха някакви координати на някой си Джими или нещо такова. А не ми се дават над 1000 лв за DJ и водещ?
Някой да ми препоръча нещо ?smile
Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #366 -: март 15, 2011, 09:54:28 »

Джими работи сам, в смисъл той е и ДЖ и водещ. Струва по-малко от 1000 лв. ДЖ-ите са коментирани в тази и предните теми. smile
Активен
SoundTheBest
Любопитен
*
Публикации: 25

www.soundthebest.com

« Отговор #367 -: март 15, 2011, 10:26:28 »

1000лв за DJ и водеща???  Oh my ...
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: март 15, 2011, 16:58:15 »

Не мисля, че в Стара Загора има ДЖ с такава цена........това са само слухове... smile
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: март 16, 2011, 09:31:23 »

smile Ще ме извините за въпросите, но съм в София и не съм на място в Стара Загора за да  си организирам нещата за сватбата sad Но ще се справяяяяя smile Най-важното е свършено с ресторанта и ритуалната зала другите неща са що годе лесни smile
Активен
cinderella
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: март 16, 2011, 09:36:01 »

new user Здравейте, момичета!
Да се запиша и аз като бъдеща старозагорска булка - планираме нашият щастлив ден да бъде през октомври, не сме се спряли още на точната дата. Може би ще е 15 или 22.10  smile
Лошото е че и двамата с бъдещият ми съпруг не сме в града и ние също ще трябва от разстояние да организираме нещата . Като начало моля ви да ми помогнете за най-важните хора  - фото, видео и ди-джей... Нямам никаква идея на кого да се спрем, четох тук какво сте писали ама.. ще ви бъда благодарна ако ми препоръчате, хора от които сте доволни  give_rose
Хубав ден ви желая на всички
Активен
sisoko29
Любопитен
*
Публикации: 36

« Отговор #371 -: март 19, 2011, 21:30:11 »

Здравейте,булки от СЗ на мен също ми предстои сватба тази година и съм в подготвителна фаза.Надявам се да си спомогнем с идеи една на друга. smile
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: март 20, 2011, 07:03:50 »

Привет на новодошлите булки! give_rose
 sisoko29 , кога ще е вашата сватба?
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: март 20, 2011, 09:15:03 »

Някой има ли идеи за украсата на ресторанта,нашата сватба ще е на баните...
отначало мн ми се искаше цвета да е праскова,но уви сега нещо взех да се разубеждавам,мисля за жълто и оранж,момичета моля помагайте с идейки....
Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #374 -: март 20, 2011, 09:21:41 »

Дани, ние също сме на Баните - в Мините smile Незнам дали и вие ще сте там, но ние се спряхме на жълто като цвят smile Всъщност украсата ще е в жълто и екрю, защото жълтото, което сме избрали е доста ярко, аз такова исках и ако е само то + бяло ще стане доста натрапчиво. Иначе там съм виждала да правят доста сватби в червено, зелено, розово - едно такова като динен цвят, оранжево smile
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: