Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 23, 2025, 11:49:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част  (Прочетена 202703 пъти)

rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: февруари 11, 2011, 11:00:14 »

Диви разгледах и наистина е много красиво, обаче не знам дали майка ми ще успее да го направи, но пък нищо не ми пречи да я питам Girl_hide
Активен
bybeto
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #316 -: февруари 12, 2011, 06:59:06 »

Здравейте момичета,чета ви от 1-2 дни във форума и реших да се регистрирам и аз smile
Искам да се обърна към вас за съвет(надявам се да не е проблем) значи бяхме си избрали датата за сватба  на 17.09 естествено и ресторанта искахме да е СИТИ,но за мое най-голямо съжаление преди 2 дни когато отидох ми казаха,че вече е зает за тази дата cray  От тогава почна едно лудо обикаляне,четене на мнения за ресторанти и се спрях на Тифани.Та въпроса ми е вие имате ли някакви впечатления за този ресторант,мислите ли че е подходящ ходих 2 пъти с мои близки всички го харесаха,говорихме с управителя всичко ОК.Но аз все още немога да се наглася и всякаш нещо не ми е присърце,много съм притеснена дали всичко ще е ок,досега хубави мнения съм чела за там,новсе пак искам да чуя и ваше мнение.Другият ни вариант беше да сменим датата и да останем в Ситито,но аз много държа и на датата искам си да е на 17.09.Моля за съвет sad
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #317 -: февруари 12, 2011, 10:01:05 »

bybeto, мисля, че Тифани е страхотен избор. Ние сме в "Марица Изток". Имах възможност да избера Тифани, но не го почувствах моя ресторант. Не си представих сватбата си там, но това си беше чисто вътрешно усещане и нагласа. Нищо лошо не мога да кажа. Обстановката е хубава. Управителката се държа много мило, подробно ни обясни, всичко дори си записа данните ни и ни се обади, когато други отидоха да питат за ресторанта за нашата дата. Ние не бяхме капарирали.
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: февруари 12, 2011, 12:30:59 »

Bybeto моята сватба е след 20тина дни в Тифани, ние не сме се и съмнявали дали искаме да сме там или не, просто както Пинкбърд каза, аз го почувствах като моя ресторант, а и всички там са много любезни и отзивчиви - търпят всякакви прищявки на изкукали булки като мен biggrin аз имах щастието да видя ресторанта украсен за сватбено тържество иии още повече си го харесах blush
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: февруари 13, 2011, 18:03:29 »

rafaeLa аз също исках да сме там, но за съжаление цвета на ресторанта не съвпада с цвета на сватбара. А тя ще е в лилаво. За това си избрахме "сребърно езеро". Там също е прелестно. оспбено гледката....езерото, хълма....Светла каза, че ще станат страхотни снимки там lol)) а и самия ресторант е лилав  yahoo дано се получи както очакваме pardon
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: февруари 13, 2011, 18:44:34 »

Моля Ви за помощ,току що гледах избрани моменти как е води Ваня Лозанова но не съм сигурна,не си лчии мн по диска,моля ви кажете кой dj в стара загора наистина си заслужава

Мога да ти предложа нашия, също така Ники Клев е много добър, но мисля че излиза по-скъпичко. Ако искаш мога да ти дам кординати и на двамата  girl_wink
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #321 -: февруари 13, 2011, 19:49:24 »

AnGeL oF lOvE, поздравления за ресторанта.  Bravo На мен също ми хареса, но е много малък за нас. По принцип щеше да ни събере, но нямаше да има голям дансинг, какъвто аз исках. Градината и гледката са невероятни. Кой е вашият дж, ако не е тайна?
Николай Колев не просто е по-скъп, а е най-скъпият.  Wink Ако някой го наеме, с всички екстри, които предлага, доста сериозно трябва да се бръкне.
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: февруари 13, 2011, 21:16:08 »

Понеже стана дума за лилави ресторанти, мога да препоръчам и хотел р-т Казабланка в кв. Железник - много красив и удобен ресторант, нашите кумове празнуваха там тяхната сватба и мисля, че всичко беше повече от чудесно, така че горещо го препоръчвам.
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: февруари 13, 2011, 21:28:07 »

pinkbird нашия DJ е Миро Събчев. Води с още една жена. 3-ма са в екипа (20ма водещи и 1 на пулта).
Ресторант "Казабланка" също го имахме като вариант. Но ни предопредиха, че в града ресторантите позволяват до 12. А ако е извън града и до по-късно. За това се спряхме на "Сребърно езеро".
« Последна редакция: февруари 14, 2011, 01:53:12 от AnGeL oF lOvE » Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: февруари 13, 2011, 23:16:27 »

AnGeL oF lOvE при Казабланка проблема идва от там, че е в хотел и гостите няма да са от най-щастливите, ако тумба-лумба-та продължи до късно през нощта
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: февруари 13, 2011, 23:22:37 »

Понеже моите роднини са от северозападна българия и всички ще се настанят в хотел. Дори и да бяхме избрали "казабланка" щяхме да наемем и цялата хотелска част, но пак нямаше да ни разрешат да празнуваме до по-късно. Това беше един от първите ми въпроси към оправителя, когато избирахме ресторант.
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: февруари 13, 2011, 23:46:38 »

може да е фирмена политика huhhuh.gif
Активен
gecuTa
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #327 -: февруари 16, 2011, 00:28:21 »

Аз не знам дали бях споменала,че нашия ресторант е "Империя".Няма ограничение за часа и не вземат пари за работа след 12ч.Ресторанта е голям-до 170 човека.Моята сватба ще е шоколад и лилаво и въпреки,че самият ресторант е бял, има и едни червени сепарета,които ме притесняваха,но момичето,което ще ми прави окрасата ,каза че не е проблем.И аз първоначално се лутах къде и как,гледах ли гледах ресторанти(за този не бях и чувала).Попаднахме случайно на него,но като го видях бях сигурна,че това ще е нашето място.
Активен
devisil
Професор
Публикации: 412

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: февруари 16, 2011, 01:03:07 »

Моята сватба ще е шоколад и лилаво и въпреки,че самият ресторант е бял, има и едни червени сепарета,които ме притесняваха,но момичето,което ще ми прави окрасата ,каза че не е проблем.

Относно темата на сватбата ти - поздравления и късмет! Защо късмет? - темата е малко трудничка...Но Цветовете са много приятни и контрастни, надявам се да не е някое убито лилаво smile Но пък откъм подаръци за гостите може да импровизирате с подаръци-шоколад! Wink

Иначе материал, свързан с твоята тематика публикувам по-долу:

* Beautiful_Cake.jpg (13.56 KB, 113x169 - видяно 3741 пъти.)
Активен
devisil
Професор
Публикации: 412

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: февруари 16, 2011, 01:04:51 »

Табелка за масата:

* Chocolate_Lilac_TableCard.jpg (10.65 KB, 123x157 - видяно 3484 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: