Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 23, 2025, 11:25:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част  (Прочетена 202685 пъти)

dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: февруари 03, 2011, 12:23:41 »

Ще ползвам точноо  услугите на всички тези които ти си избрала,и аз мисля че всички те заедно са един страхотен екип който ще направи сватбения ни ден страхотен,благодаря много за инфото което си дала за тях.... Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo
« Последна редакция: февруари 03, 2011, 16:26:32 от dany_87 » Активен
dany_87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: февруари 04, 2011, 15:43:54 »

Моля Ви за помощ,току що гледах избрани моменти как е води Ваня Лозанова но не съм сигурна,не си лчии мн по диска,моля ви кажете кой dj в стара загора наистина си заслужава
Активен
melusina
Ентусиаст
**
Публикации: 130

Коя е думата с 4 букви, която се пише с 5 грешки?

« Отговор #302 -: февруари 08, 2011, 20:51:37 »

dany87, съвет от една бивша булка: темата за DJ-те е предъвквана многократно в предишните теми за булките от Стара Загора, та най-добре прерови и виж кой какво е писал - повече от това едва ли някой ще каже. Освен това многократно беше изразявано мнението, че е най-добре да се срещнеш с водещите, които си шортлистнала - личното впечатление е най-важно и ако имаш тази възможност /т.е. ако не си в чужбина, ако си в Стара Загора или можеш да пътуваш дотам/, това направи.
На нашата сватба миналата пролет водещи/DJ бяха Йовко и Веско и няма дори едно нещо, за което да се оплача от тях! При това дебело да подчертая, че изрично ги помолихме да не пускат фолк и сие /не говоря за фолклор, хора, ръченици, а за попфолк или както там се /само-/ определя въпросният стил/ и го спазиха. Преди това се бяхме срещали 2 пъти с тях да разискваме събитието - и в хода на тези разговори решихме с моя мъж, че искаме те да са хората. Успех  good!
Активен
devisil
Професор
Публикации: 412

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: февруари 08, 2011, 22:39:38 »

Ето че забравих нещо.Обещах да търся сайт в който има списък на всички неща необходими за сватбата- не можах да го открия.Може би е мн. стар и вече не съществува.Ако открия нещо ще пиша.

Затова пък аз го имам и ето го, момичета, надявам се на всяка от вас да е полезен:

Важно:

   Булчинска рокля + аксесоари (ръкавици, букет (за ресторанта – за хвърляне, и един за булката да си го носи) чанта, чорапи, жартиер, бельо, воал, обувки, бижута)
   Час за прическа
   Час за маникюр
   Час за грим
   Час за козметик и епилация (препоръчва се няколко дни преди събитието)
   Свободен ден преди събитието – СПА
   За мъжа: костюм, колан, риза, вратовръзка или папийонка, копчета за ръкавите, обувки
   Покани + надписване
   Видеооператор
   Фотограф
   Резервирана дата и час в ритуална зала
   Резервиран ресторант и час за събитието
   Резервирана дата и час за църква
   Автомобил под наем (ако е собствен, помислете за украса на автомобила)
   Фолклорен ансамбъл (за ресторанта - двама танцьори; за извеждането на булката - музиканти)

За Ресторанта:

   Украса за ресторанта (сезонните цветя винаги излизат по-евтино, отколкото някой определен вид цвете, което не  цъфти по това време, по което ти си организираш сватбата)
   Сватбена торта (една за „парлама”, която само двойката ще си разреже, и друга, която официално ще се сервира за гостите) – обикновено огромната сватебан торта струва безумни пари като се има предвид броя на гостите. Ако е в по-тесен кръг, може би ще се получи и с по-скромен вариант)
   Дисководещ (задължително предварително уточнена програма, сценарий и листа с песни, за да няма неприятни изненади; уточнете кои ритуали искате да се включат в програмата. В Стара Загора работят двама невероятни сладури, които водят сватби – мъж и жена – жената е водеща, а мъжът – диджей, правят страхотен купон, виждала съм ги наживо на сватба, млади са и сякаш всичко им идва отвътре, Елица Рибова и Георги Крушков. )
   Бакърено менче с вода за ритване
   Подаръци за гостите
   Украсено празнично шампанско – за наздравицата при влизане

За Църквата:

   Ритуални чаши с украса
   Ритуални свещи с украса
   Украсено вино
   Малки бонбони  (късмети) със стотинка за хвърляне след църквата
   Бонбони за почерпка след излизане от църквата
   Погача
   Мед
   Украса за църквата (не е задължително)

За ритуалната зала:

   Венчални гравирани халки  (проучете къде може да си ги гравирате, от златарските магазини също могат да ви направят тази услуга)
   Поднос за халки (или възглавничка)
   Ритуални чаши с украса
   Украсено шампанско
   Листенца от рози (не е задължително)

Успех!
Активен
devisil
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: февруари 08, 2011, 22:45:20 »

Пропуснах да спомена - за ресторанта ви трябва питка за разчупване - леля или баба с удоволствие ще я приготвят. ако ли не знаят как се прави - в гугъл има много хубави рецепти за сватбена питка.
За ресторанта още ще ви трябват и цветенца за закичване на гостите.
- Кошничка, да събирате пари за булчинското хоро;
- кумско пиле и торта ( в ресторанта могат да ви направят тези като комплимент, че ползвате залата - проучете въпроса!)
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: февруари 08, 2011, 22:48:49 »

devisil ах този списък е невероятен! дори и сега на мен специално ми е една огромна помощ, щото аз вече изпаднах в жестока предсватбена треска, че нещо забравя, че нещо не правя като хората nea huhhuh.gif благодаря! give_rose
Активен
devisil
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: февруари 09, 2011, 00:06:35 »

Рафаела, кога е сватбата? smile  Wink
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: февруари 09, 2011, 00:49:12 »

Диви сватбата е на пети март blush
Активен
tinkarbell
Ентусиаст
**
Публикации: 74

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: февруари 09, 2011, 09:46:16 »

Рафаела, спокойно всичко ще мине супер  Wink не се притеснявай, казвай ако можем да помагаме с други идейки...
Активен
devisil
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: февруари 09, 2011, 11:49:16 »

Sazhaliavam ya latinicata, no na rabota niamam fonetika. Molia adminite da mi prepraviat posta.

Mnogo vazhen element za restoranta e bialoto ukraseno platno, po koeto vlizat mladozhencite v restoranta. Da ne go zabravite!

Кирилицата е задължителна при използване на форума.Следващият ви пост на латиница ще бъде изтрит
« Последна редакция: февруари 11, 2011, 11:18:35 от fiibi_bg » Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: февруари 09, 2011, 15:02:09 »

Диви по принцип булчинското платно го приготвя свекървата, но ние малко обърнахме нещата и платното го приготвя майка ми - заела се е на ръка да зашие по ръба на плата дантела crazy
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: февруари 10, 2011, 03:04:06 »

Виждам, че не съм единствената старозагорска булка, която си е подбрала възможно най-добрия екип. Миро и Светла са уникални...правят направо чудеса...за Лети...Боже...думи нямам за тая жена.С такъв хъс и с такава любов правят всичко...сватбата ни е август, а вече съм ги забазила за да не ми ги вземе някой lol) Един да го няма в екипа и няма да е същото...шапка им свалям. good good good
Активен
dany_87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: февруари 11, 2011, 01:43:12 »

Здравей,AnGeL oF lOvE
Кога е датата на твоята сватба,моята и тя е август..... smile smile smile smile smile
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: февруари 11, 2011, 09:04:00 »

На 27-ми ще е големият ден  Сватбаааа
Активен
devisil
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: февруари 11, 2011, 10:52:00 »

Диви по принцип булчинското платно го приготвя свекървата, но ние малко обърнахме нещата и платното го приготвя майка ми - заела се е на ръка да зашие по ръба на плата дантела crazy

Izviniavam se otnovo za latinicata, no v Czech Republic e taka - ne moga da pisha ot rabota na kirilica.

rafaeLa, az na edna druga bulka ot foruma dadoh ideq za svatbenata pateka - v galeriata mi ima snimka (shtampovana s inicialite na mladozhencite) - shtom maika ti ti ia prigotvia tvoiata, mojesh da ia napravish oshte po-krasiva i lichna - mozhesh da vzaimstvash ideiata. (imam kaligrafski shriftove i mogat da ti go izprintirat s topal pechat v pechatnica )

Pozdravi
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: