Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 23, 2025, 16:13:12
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част (Прочетена 202725 пъти)
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
Отг: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част
«
Отговор #285 -:
февруари 02, 2011, 11:53:39 »
aМ да фотограф е, аз пак нещо не съм дочела и директно реших, че за фотоуслуги сте ги наели
но и от него ще останете доволни, де
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #286 -:
февруари 02, 2011, 12:12:25 »
сватбата ще е на 27.08 запазихме гражданското,църквата,ресторанта и сега водя преговори с Ами сега за украсата.:}
Активен
Sisito_1
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #287 -:
февруари 02, 2011, 14:58:35 »
Цитат на: rafaeLa в февруари 02, 2011, 11:36:21
pinkbird
мисля, че ще останете доволни от Светла, тя снима сватбата на нашите кумове
Здравейте, момичета!Извинявайте, че се намесвам, тъй като аз съм вече една от миналите по този път :girl_wink:Нашата сватба беше миналата година :danceg:Та...като стана въпрос за Светла и аз имах много надежди в нея, но... уви!Уговорихме се, всичко беше ОК.И в Големия Ден,минахме съвета,църквата,снимките в студиото и тя каза:"Нали няма да ми се сърдите, но в ресторанта съм изпратила да ви снима мой колега, защото утре имам друга сватба и искам да си почина".Няма такава наглост просто!А за въпросния колега, какво да ви кажа?Няма толкова муден човек, който цяла вечер подпира колоната в ресторанта!И резултатът от това подпиране, предполагам е ясен-изключително малко на брой снимки, на които може да се види някакъв интересен момент.Накрая сватбения си албум получихме точно 3 месеца след като беше минала сватбата и то такъв албум, че... ум да ви зайде-некачествени снимки ( не всички, но имаше и такива), липсващи важни моменти ( Е, то подпирайки една колона няма как да се хванат хубави моменти, иска се и малко движение!).Да ме извинява г-жата Светла, ама сама си направи антиреклама!
Това е от мен момичета!Приятна подготовка и весело изкарване на Вашия незабравим ден!
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #288 -:
февруари 02, 2011, 16:44:58 »
На сватбатаа на сестра ми,се справи наистина много добре,затова и днес я ангажирах да моята като ми обеща че на цялата сватба ще бъде Тя,дано и при мен да няма такива ситуации.
Активен
SoundTheBest
Любопитен
Публикации: 25
www.soundthebest.com
«
Отговор #289 -:
февруари 02, 2011, 16:54:51 »
Здравейте отново. Позволявам се да се намеся и аз в темата, макар че може да ви прозвучи малко нагласено от моята уста. Не е така, повярвайте ми. Съвсем обективно мнение...
Наскоро имахме участие в Ивайловград. Получи се чудесна сватба. Там се запознахме с фотограф от Пловдив, който си позволявам да препоръчам с две ръце. Казва се Минко Михайлов. Който се интересува, мога да му дам на лични координатите. Какво означава според мен добър фотограф. Това, което чета по горе е удивително нахалство. Извинявайте, но...няма начин. Комуникацията е много важна. Фотографа трябва да знае всичко за сватбата...кое, къде, кога...Още по-добре ще е, ако е в екип с DJ. Но не е задължително. Когато двамата са достатъчно добри професионалисти, всичко си идва на мястото. Видях снимките. Точно това, което очаквах - страхотно. Сватбения албум...печата се в точно определена печатница (доколкото знам някъде в северна България) всичко изпипано до най-малкия детайл... В крайна сметка, както писах в блога, "Истинския професионалист работи със сърце!!!" Замислете се! Най-лошото е, че сватбата не може да се репетира
) Затова, лични срещи и...питайте...изисквайте...отваряйте си очите...Кой го прави за пари и на конвейр и кой го чувства?
Успех!
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #290 -:
февруари 02, 2011, 17:04:00 »
Sisito_1
, изключително неприятна ситуация. Много некоректно!
Какво означава, че има друга сватба на следващия ден?
Нали и вие сте нейни клиенти!
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #291 -:
февруари 02, 2011, 18:54:51 »
Сиси
леле, това е ужасно! разбирам, че се опитват да вземат максимално много поръчки и да вземат максимум хонорари, но това е възмутително и неуважително и ако аз бях на ваше място нямаше да платя целия хонорар, а само докато тя е снимала ..
Активен
Sisito_1
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #292 -:
февруари 02, 2011, 21:36:43 »
Наистина беше много некоректно, изключително некоректно от нейна страна, ама е факт :no:Но както и да е всичко мина...И дори си спомням как самата тя ми казваше в деня на сватбата да не се ядосвам и изнервям за дребни неща, като например гримове, прически и т.н., а накрая какво се получи?Точно тя беше тази която скапа всичко, но здраве да е.Както вече казах, сама си направи антирекламата.Сега се сещам, че някоя от вас беше писала, че мисли да наеме за оператор на сватбата си Димитър Димитров-аз съм с две ръце "ЗА" :bravo:Няма такъв професионалист!Изобщо не може да го забележи човек, но в крайна сметка на диска има всичко, дори и моменти, които самият ти не си успял да видиш.Уникален е!Така, че която си го е набелязала да действа и няма да съжалява!Успех момичета!
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #293 -:
февруари 02, 2011, 22:00:21 »
Днес ангажирахме и него,за жалост каза че ще направи всичко възможно той да присъства на сватбата,но негови близки се колебаели все още за дата,но се биле насочили към нашата,каза че ако отпадне задължително той ще е, а ако не може друг видеоператор с който работил щял да ни записва,а той да направи монтажа на дисковете,наистина много се надяваам обаче да отпадне другия му ангажимент и да е на нашата сватба,днес като говорихме ми се стари адски готин човек.
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #294 -:
февруари 02, 2011, 22:54:35 »
Дани
а в кой ресторант ще е сватбата ви?
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #295 -:
февруари 02, 2011, 23:15:32 »
на баните ще е в мини марица изток
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #296 -:
февруари 02, 2011, 23:58:57 »
оооо на една приятелка сватбата й беше там октомври месец и останахме страшно доволни!
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #297 -:
февруари 03, 2011, 00:34:14 »
ами има повече място може да се отпуснеш да играеш на воля и хора и всичко,пък и ние както се очертава ще сме около 130 човека и ни трябва повече пространство
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #298 -:
февруари 03, 2011, 10:27:31 »
dany_87
, и нашата сватба ще е в този ресторант
.
Активен
vexile
Регистриран
«
Отговор #299 -:
февруари 03, 2011, 10:53:07 »
И аз искам да се включа и да ви кажа, че няма да сбъркате с Митко Димитров - уникален човек и професионалист.
Нашата сватба беше в края на миналата година и той се справи отлично, даже повече от това... Мисля, че никога няма да ми омръзне да гледам дисковете отново и отново....
А за снимките ние също бяхме със Светла.... още не съм получила албума, но с нас тя се държа перфектно... беше с нас цял ден и вечер... Много повече от времето, което трябваше да останат.... ама то все имаше какво да се снима и не се и съмнявам, че албумът ще е също един път
)))
Относно диджей - ние бяхме с водещата Ваня Лозанова и тя работи с диджей Дани - супер се справиха и двамата.... сватбата продължи до ранни зори.... купонът беше супер, че дори и на Дани му личеше колко се забавляваше (абе и сервитьорите танцуваха)...
Относно украсата - доверих се сляпо на Лети от Ами сега и не сбърках. Няма нещо, което да не може да направи.... някои от гостите споделиха с мен, че влизайки в ресторанта, са си помислили, че влизат в някоя приказка или все едно са започнали да сънуват.... и наистина всичко беше изпипано до най-малкия детайл ( Тя също така води и озвучава сватби - изигра тази роля при нашите кумове по миналата година и сватбата им също беше невероятна)....
Благодаря на всички
Дано да съм била полезна....
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21