Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 23, 2025, 16:21:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част (Прочетена 202728 пъти)
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
Отг: Булки от Стара Загора !!!!! част 8
«
Отговор #270 -:
ноември 12, 2010, 11:48:39 »
Цитат на: pinkbird в ноември 12, 2010, 11:42:05
Пак да попитам за граждански ритуал, защото трябва до началото на следващата седмица да съм нагласила някак часовете. И естествено да се надявам, че са свободни в гражданското
В повечето случаи в разгара на сезона никога не е повече от 15мин . Най много 20 мин. Сложи ги 20 мин. за да имате време . Никога не можеш да изчислиш всичко по 3,14 . Оставяй си повече време поне по 10мин. за всеки ритуал.
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #271 -:
ноември 12, 2010, 12:12:55 »
Благодаря,
Nina Style
.
Аз си оставям допълнителни минутки, защото всичко се случва, но все пак исках да имам представа колко продължава, за да не се получи някакъв много голям луфт между ритуала и ресторанта. Притеснението ми е да не се чудят гостите какво да правят до влизането в ресторанта. Дори с фотографката разговарях, за да знам на нея колко време й е нужно за снимки, за да е по-спокойно за всички.
Църковен брак няма да има. Само изнесен граждански ритуал, който ще бъде в градината на ресторанта, мисля че час, час и нещо от началото на ритуала до влизането в ресторанта е добре.
Активен
gecuTa
Любопитен
«
Отговор #272 -:
ноември 14, 2010, 03:55:05 »
Здравейте и аз съм нова,но отдавна следя темата.Планираме сватба за догодина 11.06,така че всякаква информация ще ми е от полза.Засега сме си запазили час в ритулна зала за въпросната дата.Спрели сме се и на ресторант,но по-късно ще кажа името,че още не сме го капарирали(да не ме изпревари някой),за агенция мислим да ангажираме Ивет парти,за диджей и водеща Гани и Гали(към тях:изпратила съм ви запитване чрез сайта,надявам се да не сте ангажирани за въпросната дата и скоро да се срещнем и да обсъдим нещата),бях харесала и фото от Пловдив,но тъкмо щях да питам за подробности и да ги ангажирам днес и видях,че вече са заети
,сега ще търся ново.Имам цяла папка с идеи за роклята(определено мисля да си я ушия в Асеновград),костюма,тортата,окрасата,прическата и маникюра ,само трябва някой да ги направи
.Единствено нямам идея за видеото.Та ако имате полезна информация, моля споделете!
Активен
SoundTheBest
Любопитен
Публикации: 25
www.soundthebest.com
«
Отговор #273 -:
ноември 14, 2010, 21:03:41 »
Привет десиТа. Благодарим за доверието! Разбира се, видяхме мейла и върнахме отговор. Ще се срещнем в удобно време. Сега разбрах, че фотографа е проблем. Имаме предложение към вас и мисля, че ще ви хареса!
Активен
vexile
Регистриран
«
Отговор #274 -:
ноември 15, 2010, 00:45:52 »
Цитат на: gecuTa в ноември 14, 2010, 03:55:05
Единствено нямам идея за видеото.Та ако имате полезна информация, моля споделете!
Препоръчвам ти с двете ръце Митко Димитров за видеооператор (ако имаш интерес-пиши ми на лични и ще ти пратя телефона му)... много е готин и пълен с идеи....
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #275 -:
ноември 15, 2010, 01:40:30 »
Pinkbird
, Нинка ти е казала, но и аз да се включа
Ритуалът в силните сезони - пролет и есен, наистина е по-съкратен, което е повече от хубаво според мен
Освен това, можеш да се разбереш със служителката да не удължава и украсява излишно ритуала
А за луфт между всяко събитие, твърдо ЗА! Аз например оставих по около половин час между всяко действие и се получи спокойно и както си трябваше
Зизизу
, за гримьор мога да ти препоръчам с две ръце момичетата във Feerie, магазина за парфюми и козметика на главната
Аз не се харесах нито в студио Радулови, нито при едно момиче на 2 или 3 етаж във Верея. Но във Феери намерих своя грим. Освен това там козметиката е на ниво отвсякъде, не се прави компромис дори и с продуктите за почистване на лице
Можеш да отидеш и да си запазиш час за пробен грим и сама ще се увериш. Дано съм помогнала.
«
Последна редакция: ноември 15, 2010, 01:42:06 от sunray
»
Активен
dany_87
Професор
Отг: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част
«
Отговор #276 -:
февруари 01, 2011, 10:55:31 »
може ли да ми помогнете имам затруднение,при избора на диджей,ще се радвам ако някой има повече наблюдение ми помогне!!!!
Активен
pinkbird
Професор
«
Отговор #277 -:
февруари 01, 2011, 11:50:21 »
От какво естество са притесненията ти? Аз също бях доста затруднена в избора на дж, защото не бях присъствала на сватба, водена от някои от тези, с които се срещнах. Добре, че една жена ми показа няколко клипчета на 2-3, за да добия някаква представа, но при мен решаваща роля изигра личната среща. Най-спряганите имена са Николай Колев, Джими Върбанов, Веско и Йовко (дано не бъркам имената), Ганка и Галин, Ваня Лазарова и Дидо. На почти всички имам данни за контакт, ако проявиш интерес мога да ти ги изпратя на лични.
Активен
SoundTheBest
Любопитен
Публикации: 25
www.soundthebest.com
«
Отговор #278 -:
февруари 01, 2011, 13:44:24 »
Привет на всички
Няма място за притеснения. Просто се замислете...как си представяте вашата собствена сватба? Как?
Хубаво е да вземете мнения от приятели, познати...да видите и клипчета, макар че лично аз смятам, че клипчетата в никакъв случай не са от решаващо значение. Това всъщност е и причината все още да не сме качили никакви клипове в нашия сайт. Но това е друга тема... Това което бих Ви препоръчал аз е да си направите лична среща със всеки един от колегите, които сте си набелязали. Никой няма да откаже. И се вслушвайте внимателно. ТЕ ли са тези, които си представяте? Да! Тогава капарирайте ги!
Дано съм бил полезен. Успех!
...Последната тема в блога ни е страхотна. Възползвайте се!
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #279 -:
февруари 02, 2011, 10:44:54 »
доколкото се разгледах из форума,
мисля че имаше доста добри коментари за Елица,и този Веско и Йонко.
Сигурна съм че не искам да ми е Ники Колев ходила съм на 2 сватби на които той е бил dj,но не ми хареса,особенно!!!
Активен
pinkbird
Професор
«
Отговор #280 -:
февруари 02, 2011, 10:57:23 »
Не съм присъствала лично на сватба водена от Николай Колев. Гледах диск и не останах очарована, не беше това,което исках. Все пак отидох на среща с него, да видя какво ще ми предложи, защото всички тръбяха как е най- добрия и т.н. и щом бил свободен на нашата дата да сме го ангажирали. Отидох на срещата, по-скоро той говореше, ние само слушахме
След това бях още по-убедена, че не искам него за дж.
За всеки влак си има пътници.
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #281 -:
февруари 02, 2011, 11:03:11 »
ох,и аз така мисля,прекалено е самонадеян,имам познати които преди 4 или 5 год са ползвали неговите услуги и всички казват че тогава изобщо не е бил такъв като сега....
А за видео мисля Димитър Димитров
Активен
pinkbird
Професор
«
Отговор #282 -:
февруари 02, 2011, 11:07:27 »
За видеото нямам наблюдения. Ние ангажирахме Тимпас, качеството, което предлагат ми се стори добро. Не съм се срещала с други, нямах и никакво време. По принцип държа повече на снимките, видеото е заради годеникът ми и родителите.
dany_87
, кога ви е сватбата?
«
Последна редакция: февруари 02, 2011, 11:09:20 от pinkbird
»
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #283 -:
февруари 02, 2011, 11:36:21 »
pinkbird
мисля, че ще останете доволни от Светла, тя снима сватбата на нашите кумове
Активен
pinkbird
Професор
«
Отговор #284 -:
февруари 02, 2011, 11:41:17 »
Светла, не е ли фотограф? Аз останах с убеждение, че Стефан Йорданов ще ни прави видеото. Ние само за видео сме ги ангажирали.
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...