Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 23, 2025, 16:49:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част  (Прочетена 202745 пъти)

Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: ноември 12, 2010, 11:48:39 »

Пак да попитам за граждански ритуал, защото трябва до началото на следващата седмица да съм нагласила някак часовете. И естествено да се надявам, че са свободни в гражданското  Wink
В повечето случаи в разгара на сезона никога не е повече от 15мин . Най много 20 мин. Сложи ги 20 мин. за да имате време . Никога не можеш да изчислиш всичко по 3,14 . Оставяй си повече  време   поне по 10мин. за всеки ритуал.
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #271 -: ноември 12, 2010, 12:12:55 »

Благодаря, Nina Style. Flower Аз си оставям допълнителни минутки, защото всичко се случва, но все пак исках да имам представа колко продължава, за да не се получи някакъв много голям луфт между ритуала и ресторанта. Притеснението ми е да не се чудят гостите какво да правят до влизането в ресторанта. Дори с фотографката разговарях, за да знам на нея колко време й е нужно за снимки, за да е по-спокойно за всички.
Църковен брак няма да има. Само изнесен граждански ритуал, който ще бъде в градината на ресторанта, мисля че час, час и нещо от началото на ритуала до влизането в ресторанта е добре.
Активен
gecuTa
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #272 -: ноември 14, 2010, 03:55:05 »

Здравейте и аз съм нова,но отдавна следя темата.Планираме сватба за догодина 11.06,така че всякаква информация ще ми е от полза.Засега сме си запазили час в ритулна зала за въпросната дата.Спрели сме се и на ресторант,но по-късно ще кажа името,че още не сме го капарирали(да не ме изпревари някой),за агенция мислим да ангажираме Ивет парти,за диджей и водеща Гани и Гали(към тях:изпратила съм ви запитване чрез сайта,надявам се да не сте ангажирани за въпросната дата и скоро да се срещнем и да обсъдим нещата),бях харесала и фото от Пловдив,но тъкмо щях да питам за подробности и да ги ангажирам днес и видях,че вече са заети mega_chok ,сега ще търся ново.Имам цяла папка с идеи за роклята(определено мисля да си я ушия в Асеновград),костюма,тортата,окрасата,прическата и маникюра ,само трябва някой да ги направи  smile.Единствено нямам идея за видеото.Та ако имате полезна информация, моля споделете! Reading
Активен
SoundTheBest
Любопитен
*
Публикации: 25

www.soundthebest.com

« Отговор #273 -: ноември 14, 2010, 21:03:41 »

Привет десиТа. Благодарим за доверието! Разбира се, видяхме мейла и върнахме отговор. Ще се срещнем в удобно време. Сега разбрах, че фотографа е проблем. Имаме предложение към вас и мисля, че ще ви хареса! Wink
Активен
vexile
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #274 -: ноември 15, 2010, 00:45:52 »

Единствено нямам идея за видеото.Та ако имате полезна информация, моля споделете! Reading

Препоръчвам ти с двете ръце Митко Димитров за видеооператор (ако имаш интерес-пиши ми на лични и ще ти пратя телефона му)... много е готин и пълен с идеи....
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: ноември 15, 2010, 01:40:30 »

Pinkbird, Нинка ти е казала, но и аз да се включа blum Ритуалът в силните сезони - пролет и есен, наистина е по-съкратен, което е повече от хубаво според мен sarcastic Освен това, можеш да се разбереш със служителката да не удължава и украсява излишно ритуала Wink А за луфт между всяко събитие, твърдо ЗА! Аз например оставих по около половин час между всяко действие и се получи спокойно и както си трябваше good

Зизизу, за гримьор мога да ти препоръчам с две ръце момичетата във Feerie, магазина за парфюми и козметика на главната good Аз не се харесах нито в студио Радулови, нито при едно момиче на 2 или 3 етаж във Верея. Но във Феери намерих своя грим. Освен това там козметиката е на ниво отвсякъде, не се прави компромис дори и с продуктите за почистване на лице smile Можеш да отидеш и да си запазиш час за пробен грим и сама ще се увериш. Дано съм помогнала.
« Последна редакция: ноември 15, 2010, 01:42:06 от sunray » Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: февруари 01, 2011, 10:55:31 »

може ли да ми помогнете имам затруднение,при избора на диджей,ще се радвам ако някой има повече наблюдение  ми помогне!!!! tease
Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #277 -: февруари 01, 2011, 11:50:21 »

От какво естество са притесненията ти? Аз също бях доста затруднена в избора на дж, защото не бях присъствала на сватба, водена от някои от тези, с които се срещнах. Добре, че една жена ми показа няколко клипчета на 2-3, за да добия някаква представа, но при мен решаваща роля изигра личната среща. Най-спряганите имена са Николай Колев, Джими Върбанов, Веско и Йовко (дано не бъркам имената), Ганка и Галин, Ваня Лазарова и Дидо. На почти всички имам данни за контакт, ако проявиш интерес мога да ти ги изпратя на лични.
Активен
SoundTheBest
Любопитен
*
Публикации: 25

www.soundthebest.com

« Отговор #278 -: февруари 01, 2011, 13:44:24 »

Привет на всички  smile
Няма място за притеснения. Просто се замислете...как си представяте вашата собствена сватба? Как?
Хубаво е да вземете мнения от приятели, познати...да видите и клипчета, макар че лично аз смятам, че клипчетата в никакъв случай не са от решаващо значение. Това всъщност е и причината все още да не сме качили никакви клипове в нашия сайт. Но това е друга тема... Това което бих Ви препоръчал аз е да си направите лична среща със всеки един от колегите, които сте си набелязали. Никой няма да откаже. И се вслушвайте внимателно. ТЕ ли са тези, които си представяте? Да! Тогава капарирайте ги! smile
Дано съм бил полезен. Успех!

...Последната тема в блога ни е страхотна. Възползвайте се! Wink
Активен
dany_87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: февруари 02, 2011, 10:44:54 »

доколкото се разгледах из форума,
мисля че имаше доста добри коментари за Елица,и този Веско и Йонко.
Сигурна съм че не искам да ми е Ники Колев ходила съм на 2 сватби на които той е бил dj,но не ми хареса,особенно!!!
Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #280 -: февруари 02, 2011, 10:57:23 »

Не съм присъствала лично на сватба водена от Николай Колев. Гледах диск и не останах очарована, не беше това,което исках. Все пак отидох на среща с него, да видя какво ще ми предложи, защото всички тръбяха как е най- добрия и т.н. и щом бил свободен на нашата дата да сме го ангажирали. Отидох на срещата, по-скоро той говореше, ние само слушахме Wink След това бях още по-убедена, че не искам него за дж.  pardon За всеки влак си има пътници.  smile
Активен
dany_87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: февруари 02, 2011, 11:03:11 »

ох,и аз така мисля,прекалено е самонадеян,имам познати които преди 4 или 5 год са ползвали неговите услуги и всички казват че тогава изобщо не е бил такъв като сега....
А за видео мисля Димитър Димитров
Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #282 -: февруари 02, 2011, 11:07:27 »

За видеото нямам наблюдения. Ние ангажирахме Тимпас, качеството, което предлагат ми се стори добро. Не съм се срещала с други, нямах и никакво време. По принцип държа повече на снимките, видеото е заради годеникът ми и родителите. dany_87, кога ви е сватбата?
« Последна редакция: февруари 02, 2011, 11:09:20 от pinkbird » Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: февруари 02, 2011, 11:36:21 »

pinkbird мисля, че ще останете доволни от Светла, тя снима сватбата на нашите кумове good
Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #284 -: февруари 02, 2011, 11:41:17 »

Светла, не е ли фотограф? Аз останах с убеждение, че Стефан Йорданов ще ни прави видеото. Ние само за видео сме ги ангажирали.
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: