Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 23, 2025, 20:16:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част  (Прочетена 202764 пъти)

krasitohr
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #240 -: юни 11, 2010, 21:32:27 »

Леле момичетааа, страшни сте.Много благодаря! Велвет, много полезна информация даваш и както винаги много изчерпателна. Мисля, че много бъдещи булки ще са ти благодарни. krasitohr мисля, че точно това търся, но като украса, не с разни локуми вътре. Знаеш ли къде имат каталог?
По принцип могат да ти я направят и хлебна без локум.Аз много ги харесах.По красиви са от тези типи4ните със сусама.А за каталог не знам.6те попитам и пак ще пиша.
Активен
kamelian1
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #241 -: юни 18, 2010, 21:49:22 »

Здравейте,

Аз  съм  бъдеща булка в Стара Загора, но не съм от града на липитеsmile. Решихме да си направим сватба спонтанно и за съжаление нямаме много време, а се налага да действаме бързо, понеже милото иска тази година да се случи събитието, пък аз искам да е лятото, за да е на открито.
За целта в интернет намерих градината на Арт хотел, обадихме се и ще можем да се вредим в началото на Септември. Времето ни е малко, а аз не познавам града и наистина се нуждаем от много помощ.
1. Някой има ли мнение за лятната градина на този хотел? Преди години там ходихме на басейн през уикендите и беше много добре, но идея си нямам за кухня и обслужване. Моля коментирайте, ако сте запознати.

2. Не сме правили абсолютно никаква друга организация, освен да напишем имената на гостите и да харесаме ресторант. Как стоят нещата с реалното подписване? По принцип смятаме да направим изнесен ритуал в ресторанта, за да избегнем тичането из целия град по бални роклиsmile. Колко време преди това трябва да се регистрираме в общината и как става това? Може ли родителите на милото да я свършат тази работа на място?

3. Имате ли информация за групи от 3-ма музиканти на класичски инструменти, като цигулка и виолончело, които можем да наемем за началото на тържеството, защото ми се иска да има малко културна класическа музика, преди милото да се развихриsmile

4. Имате ли информация за ансамбли, които изпълняват танцова програма или някаква анимация за около 30 мин. по време на тържеството? Tакава програма гледах на сватби в Пловдив и София и наистина вкарват атмосфера и повдигат настроението на гостите, та ми се ще да проуча нещата с условията и наемането им в Стара Загора.

5. Някой от вас има ли опит с вземане на булка от хотел? Тъй като с моето семейство ще отседнем някъде в града, но не ми се иска да правиме големи циркове с къртене на хотелски инвентар (понеже ги знам момчетата на милото, може да решат да се развихрят). Дайте съвети как може да се организират цивилизовано тези неща.

6. Относно прически и грим видях доста от вашите съвети и определено ще отделим уикенд да направя тест, за което много ви благодаряsmile

7. Не съм си купила рокля, нито съм си харесала, но искам да е нещо семпло и естествено, аз съм със стандартна фигура и конфекциите обикновено ми пасват, чудя се дали можете да ми препоръчате магазини за готови рокли в Стара Загора или да търся другаде?  

8. По принцип имаме идеи за украса на ресторанта и аранжировките на цветя, тъй като имаме позната, която се занимава с това. Не съм запозната с гамата от услуги, които се предлагат от сватбените агенции и се чудя, дали не пропускам нещо, с което те биха ми помогнали, или просто ако си организираме аранжор, фотограф, озвучител, музика, аниматор и помолим някой роднина да помогне с настаняването на гостите, можем да минем и без агент. Като цяло вашите съвети са доста изчерпателни и определено ще си направим сценарий и план за действие по време на големия ден. Ако бъркам някъде или пропускам, моля посъветвайте ме.

Това е май за сега, като ви гледам колко добре сте подготвени, се чудя де сме тръгнали в "А" група по цвички?

Поздравиsmile
« Последна редакция: юни 18, 2010, 22:12:24 от kamelian1 » Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: юни 19, 2010, 06:26:04 »

Здравей, kamelian1 !
Наистина нямаш време за организацията на сватбата.
След като сте си харесали ресторанта, първо трябва да си запазите дата и час в рит. зала на Стара Загора. Това става с двете лични карти. След това да проследите и дали е свободен въпросния ресторант или ще се насочите съм друг. За изнесен ритуал не е проблем стига времето да е с Вас. Таксата на общината е 180лв в рамките на града и 200лв извън града. Това с общината може да стане още тази седмица, ако има разбира се свободни часове за Септември, защото тук в СЗ булките са доста активни... blum. След това като насрочите датата и чак месец преди нея трябва да се направят необходимите изследвания, да се представят в общината и да се заплати таксата. Това е за ритуала.
Като си знаете датата и ресторанта организирайте - фото и видео заснемане, дисководещ и всички подиспълнители на Вашето сватбено тържество. В СЗ има фирми за украса и аранжировка, които могат да се съобразят със твоите идеи.... а щом имате позната която се занимава с това, значи можеш да отметнеш тази точка.
Вземането от хотел.....честно казано по мое наблюдение това е някъква тенденция вече, ако не живеете в СЗ. Има много хубави хотели и на различни цени.
Успех с организацията!!! good
А след като сте готови със всичко и дойде Вашата дата остава да се насладите на вашата сватбена приказка.
Надявам се да съм била полезна Girl_hide
Активен
manthebest
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #243 -: юни 25, 2010, 09:32:50 »

Здравейте!
Минавам набързо за да чиститя на тези, които като мен надянаха вече халката на пръста си.
Щастлив семеен живот ви пожелавам.
На бъдещите булки -успех в подготовката. Аз вече нямам какво да питам и изчезвам към морето на бачкане. За наесен май ще ставам кум. Ако се наложи пак ще ви търся за идеи. Всичко добро и много да ви обичат половинките!
Активен
Suskaa
Регистриран

Публикации: 1

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: юни 30, 2010, 10:57:37 »

Здравейте, момичета butterfly!!!!
От дълго време следя вашия форум и съм очарована и много благодарна за полезната информация , която намерих тук . От деня на нашия годеж вие сте ми неизменни помощници за организацията на моята сватба!! Bravo

Честито на всички старозагорски булки, изживяли вече своя сватбен ден.... желая ви щастлив семеен живот!!! А на бъдещите като мен, пожелавам спокойствие и най-вече късмета да попаднат в ръцете на подходящите хора за тяхната сватба. girl_wink

За да добиете представа що за булка съм ще добавя ,че нашата сватба ще е на 28/08/2010/вечерна/ в хотел "CITY", Митко и Светла ще запечатат на лента нашия сватбен ден, Ваня Лозанова ще вдига настроението на гостите, "Стелина" ще украси ресторанта.....надявам се да сме попаднали на добри професионналисти!!

« Последна редакция: юни 30, 2010, 11:11:31 от Suskaa » Активен
pupipupi
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: юли 04, 2010, 17:17:35 »

Здравейте!!!
Ето, че мина и нашата сватба yahoo. Искам да споделя с вас, че това беше най- вълнуващия ден в нашия живот Girl_hide.  Всичко мина перфектно, благодарение на доброто обслужване от страна на к-с "Сребърно езеро". Ники Колев създаде прекрасна атмосфера и гостите ни останаха много доволни. Екипа на фото "Дукс" беше невероятен както винаги, с нетърпение очакваме снимките. За украсата и обстановката се погрижи "Temira Wedding", всичко беше така както го бяхме обсъдили give_rose.
Качила съм малко любителски снимки.

Активен
stel_ka
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #246 -: юли 05, 2010, 20:40:44 »

Здравейте !!! Един от най-важните дни в живота ми мина и замина толкова бързо и неусетно, че сега ми се иска да бе продължила 24 часа smile.
Сватбата ни беше на 03.07.2010 в р-нт "Кипарис" - обслужването бе невероятно ,сервитъорите вежливи и изпълняваха с усмивка всеки мой каприз. Водещата Стела Алексиева бе невероятна, но не мога да кажа същото за Петър Петров от списъка с песни които му дадохме изпълни максимум 3 , а техниката му нещо се прецакваше непрекъснато .Да не говорим, че на танца с жартиера буквално спря музиката.Както и да е изкарахме невероятно .
Украсата ни бе перфектна и уникална от салон Стелина,а Калина е просто страхотна професионалистка и магнетична жена.Съобрази се с всяко едно наше желание и ни даде много добри  съвети.
Най-доволна съм от фотографа ни Димитър Узунов.Препоръчвам го с две ръце на всички бъдещи булки.Този човек е просто изключителен професионалист , а снимките и видеото ги изпипва до най-малката подробност.Спокоен и уравновесен ,той непрекъснато ни напътстваше и ни помагаше във всичко.Благодарна съм му от все сърце.
Сори за дългия пост, но се надявам с тези мой впечатления да помогна в избора на бъдещите булки. smile
Активен
Mishmi
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #247 -: юли 08, 2010, 00:14:10 »

Здравейте и от мен! Нашата сватба също беше на 03.07., но в к-с Пряпорец. Всичко беше страхотно!Бяхме навън, а времето също ни направи своя подарък, защото въпреки лошите прогнози грееше страхотно слънце и дори през нощта не капна и капка дъжд. Фотографите казаха, че са направили близо 3000 снимки. Някои от тях ще кача след ато се върнем от свебеното ни пътешествие.
Искам да благодаря на всички вас, защото ми помогнахте да организирам и изживея мечтаната сватба!
Активен
krasitohr
Регистриран

« Отговор #248 -: юли 15, 2010, 14:29:51 »

Здравейте, девойки.Имате ли някакви идеи къде могат да ми напечатат поканите за свтабата?
Активен
stoya
Новак
*
Публикации: 8

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: август 01, 2010, 15:00:36 »

я да побутна малко темата, че изостанахме. Как върви подготовката, момичета? Къде си изгубихте всички Girl_hide Ние вече поръчахме халките, младоженеца има костюм и риза. За роклята ми се обадиха, ще ходя след няколко дни. Избрах и поръчах тортата и пастичките, за букет също ходих да поразпитам, но в крайна сметка нищо. Очаквах да видя някакъв букет и да кажа  - ето този искам, а те да микажат съответно и цена, а то не се получи съвсем така. Всичко е твърде относително, защото не се знае какви цветя и на какви цени ще има в момента, в които отидем да поръчаме. Всичко можело да се достави, но не се знае на каква цена, а на мен суми от 60-70лв за букет са ми много - все пак всеки си има бюджет. в случая ще го плаща кумата, но не искам да я натоварвам. Та в крайна сметка, тъй като аз няма да съм в града тогава, десетина дни преди сватбата, маминка ще отиде да поръча букет, от каквито цветя има в този момент по на сметка и така(рози и още нещо). Изненадата ще е пълна  smile
Запазих си час за грим и прическа в салон Misty Mеy, ходих и на пробна и се харесах. Има още някои неща, които да се уредят, но за 5 дни отпуска пак много работа свърших. Как е при вас?  smile
Активен
svet23
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #250 -: август 14, 2010, 16:18:13 »

Момичета, и нашата сватба мина  heart Всичко беше наистина невероятно, откъм организация се бяхме справили за 6+. Сега ни предстои една вълнуваща медена седмичка в швейцарските Алпи, след което ще се отправим и към морето. Когато се върна, ще разкажа по-подробно кое как мина  Wink.
Искам само да пожелая на всички предстоящи булки: Момичета, това е вашият ден, затова се възползвайте максимално и се веселете до краен предел. Няма нищо по-хубаво от една щастлива булка!
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: август 28, 2010, 19:03:08 »

здравейте момичета!
напоследък бях крайно заета, но все пак намирам малко време да мина да се похваля - резервирахме си ресторааааааант!! толкова съм щастлива - голямо притеснение беше дали ще успеем, защото като се обадих да питам раничко ли е още за резервация и ми казаха - ооо никак не е, май месец вече е почти зает, голяма борба е - но в крайна сметка ресторант "Тифани" е наш на 5ти март 2011г. - в гражданското ме записаха в един много таен списък, понеже нямали готов график за 2011 още като отидох да запиша - и за това ще отивам да потвърждавам към края на ноември, в църквата св. Никола изобщо нямах проблем, само дето отеца сигурно 20 пъти ми поръча да ида точно 2! дена .. забележете 2 дена след нова година да уточним часа за венчавката biggrin аз си тръгвам и той е на вратата и пак вика след мен - момиче да не забравиш 2 дена след нова година .. еееей умрях да се хиля biggrin ходих да говоря с фотограф и видеооператор, но съм в дилема относно ди-джея .. знам, че може би не е тук мястото, но все пак да попитам можете ли да споделите вашите впечатления от ди-джеите, които сте избрали или вече са водили сватбите ви .. мерси предварително : ))))))
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: август 28, 2010, 20:07:15 »

Привет rafaeLa, в ресторант "Тифани" се получават много хубави сватби. Поздравления за избора.  good Относно въпросът ти за ДЖ... ако искаш може да пишем на ЛС за моите лични впечатления за да не се заформи някой спор отново..

А къде са другите булки??  Много ни е изостанала темичката.... smile
Активен
krasitohr
Регистриран

« Отговор #253 -: септември 12, 2010, 13:37:19 »

Здравей, по въпроса за DJ имам прекрасни впечатления от Ели И Жоро.Те водиха моята сватба.Ели е просто чудесна.Направи страхотно шоу.Всички гости се забавляваха.Аз да си остана останах гладна, защото не седнах.Купона беше на 6.Препоръчвам ти ги горещо.Не са и твърде скъпи като Ники КОлев.Добри отзиви имам и за DJ Джими.Той пък води сватбата  на зълва ми.Ако решиш мога да ти дам координати.

здравейте момичета!
напоследък бях крайно заета, но все пак намирам малко време да мина да се похваля - резервирахме си ресторааааааант!! толкова съм щастлива - голямо притеснение беше дали ще успеем, защото като се обадих да питам раничко ли е още за резервация и ми казаха - ооо никак не е, май месец вече е почти зает, голяма борба е - но в крайна сметка ресторант "Тифани" е наш на 5ти март 2011г. - в гражданското ме записаха в един много таен списък, понеже нямали готов график за 2011 още като отидох да запиша - и за това ще отивам да потвърждавам към края на ноември, в църквата св. Никола изобщо нямах проблем, само дето отеца сигурно 20 пъти ми поръча да ида точно 2! дена .. забележете 2 дена след нова година да уточним часа за венчавката biggrin аз си тръгвам и той е на вратата и пак вика след мен - момиче да не забравиш 2 дена след нова година .. еееей умрях да се хиля biggrin ходих да говоря с фотограф и видеооператор, но съм в дилема относно ди-джея .. знам, че може би не е тук мястото, но все пак да попитам можете ли да споделите вашите впечатления от ди-джеите, които сте избрали или вече са водили сватбите ви .. мерси предварително : ))))))
Активен
vexile
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #254 -: септември 21, 2010, 21:55:20 »

Здравейте,
А какво ще споделите по темата за DJ и водещ за:
1. водене от агенция "Ами сега"
2. водещата на радио FM+ -Ваня
и
3. Ели и Жоро (за които споменахте)

не че за другите не се е говорело
нещо ново... от скорошни сватби....споделете, моля smile
много се чудя......

ще се радвам да чуя и вашите мнения.....
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: