Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 24, 2025, 00:08:38
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част (Прочетена 202850 пъти)
krema
Регистриран
Отг: Булки от Стара Загора !!!!! част 8
«
Отговор #195 -:
май 21, 2010, 14:21:45 »
Сватбата ще бъде на 04.09. в ресторанта на Марица- изток на Старозагорските бани. Dj ще е Ники Колев, а фотото- "Дукс". Църковния брак ще сключим в храм „Свето Въведение Богородично“ . Още не сме ходили в Асеновград, тъй като мисля, че е рано. В най-скоро време трябва да се сдобием с покани.
Активен
stoya
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #196 -:
май 22, 2010, 20:34:34 »
Здравейте на всички, от много отдавна ви чета, но вече е време и аз да се присъединя към бъдещите булки. Нашата дата също е 04.09. Започнахме подготовката от април. Ресторантът ще е "Верея", ди джей Петър Петров и Стела Алексиева, фотото е "Узунови", а украсата ще бъде от "Стелина". По повод на писаното по-горе за часовете в църквата, ние сме в 16 часа в "Свето Въведение Богородично".
От няколко години не живея в Стара Загора, затова разчитам до голяма степен на инфото от форума
. Даже вече контактувах с някои от вас на лични, за което благодаря. За сега е това като свършена работа. Накоро бях в Стз и обиколих няколко фризьорски салона да видя цените, но все още не съм се спряла, пък и има време. Сега търся подходящите материали, за да започна да правя поканите.
Активен
svet23
Любопитен
Публикации: 21
«
Отговор #197 -:
май 25, 2010, 21:21:17 »
Странна работа...
. За църковния брак бяхме попитали един свещеник, не мога да кажа точно в коя църква. Все едно, вече така или иначе сме решили да бъде в друг ден.
Активен
rosi09
Ентусиаст
«
Отговор #198 -:
май 27, 2010, 19:16:53 »
Момичета, аз съм сравнително силно вярваща и съм обсъждала въпроса за венчание в събота с доста попове - не само от Стара Загора, никой не е казвал нищо че е забранено в събота преди 5. Сега чувам за първи път... (като изключим онзи мошенник от Пловдив...) А и нашето венчание беше в 4 часа в съботен ден...
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #199 -:
май 29, 2010, 00:08:26 »
Здравейте момичета
и ние се решихме .. по-точно той се реши да се оженим
сигурно ще си помислите, че малко преигравам, защото има много време до нашата дата, но така се вълнувам, че просто трябваше да споделя някъде, освен на моите приятелки .. майка ми дори ме обяви за откачалка, защото до март месец догодина имало време и кой знае какво щяло да стане и колко да се променят нещата, но като се познавам и знам,че всичко ще искам да е изпипано до най-най-най-най-малката подробност, а за това се иска време, а не искам да се чувствам притисната от срокове и все да бързам и когато си остана самичка ровя се из интернет и си събирам идеи, отдавам се на мечти, кроежи и планове за сватбения ми ден
чета ви с интерес и въпреки, че реших да се възползвам от сватбен агент за някои неща, черпя идеи, които да използвам в последствие, когато му дойде времето .. иска ми се денят на нашата сватба да бъде един перфектен ден и един отнай-прекрасният ни спомени
Активен
stoya
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #200 -:
май 29, 2010, 08:42:01 »
Здравей rafaela и добре дошла!
Наистина до сватбата ви има много време, но честно да ти кажа моята неофициална подготовка съм я започнала преди година и половина, ако не и повече, така че не се притеснявай, не смятам, че е налудничаво. Има много материали за четене и много снимки за гледане, така че - успех. Хубавото в случая е, че ще можеш на спокойствие да мислиш и премисляш всяко едно нещо, както си писала и самата ти. Като отрицателна черта единствено бих отчела това, че през твърде дългия период на подготовка, може в даден момент да си промениш мнението за някои неща, а дори и цялостното си виждане за сватбата, така че не бързай да взимаш решения или да правиш покупки. Успех в подготовката!
Активен
Mishmi
Регистриран
«
Отговор #201 -:
май 29, 2010, 09:35:56 »
Здравейте, момичета! Най-после се справих с качването на снимките в галерията ми*YAHOO*. Искам да ви се похваля с подаръчетата за гостите, които измислих и които правя. в момента съм направила около 30 бр., а ще ми трябват около 80, тъй като толкова ще са ни гостите. Поканите също ги направих сама и те вече са готови, дори раздадохме половината.
Сватбата ни ще е в градината на комплекс Пряпорец, като и граждаанския ритуал ще е там. Венчавката ще е в църкавата "Света Троица" от 17:30 часа.
Все още не сме си взели дрехи. На 05.06. планираме да отидем до Асеновград, дано да си харесам нещо готово, защото не ми се занимава с поръчки.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #202 -:
май 30, 2010, 14:53:36 »
Здравейте момичета . Първо да кажа , че изобщо не е толкова рано за подготовка ! Колкото по рано толкова по спокойно ще свършите всичко . Исках да споделя , впечатленията си от хотер-ресторант SITY в Ст. Загора. Незнам дали правят много сватби ,но съм изумена от организацията и отношението на управителката и персонала . Просто са страхотни ! Всичко беше изпънато по конец по масите и всяка една подробност беше на мястото си . Когато за първи път влезнах в р-та мислех ,че кувертите са поне 40лв. а вчера разбрах ,че минималния куверт е 25лв. нещо което е направо без пари за тази обстанавка . Направо завидях на Старозагорските булки . Имах честа да се запозная и със сватбената агентка Темира Уединг и мога да кажа ,че това момиче е родено за агент . Това е по мое мнение ,а
Velvet
като човек от другата страна може да каже повече.
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239
Очакваме Ви !!!
«
Отговор #203 -:
май 30, 2010, 15:04:34 »
Здравейте!!!
Благодаря Нина. Украсата на "Сити" беше невероятна, благодарение на "Нина Стил". За ресторанта, аз винаги съм държала на него......Венета е много готина. А за Дани какво да кажа.......разкошна булка и много стилна сватба. Дани още веднъж поздравления.
Чакаме снимки от пътешествието като се завърнете.
Активен
vexile
Регистриран
«
Отговор #204 -:
май 31, 2010, 10:20:29 »
Зравейте и от мен
Много ми е приятно...
Аз съм нова във форума и с гордост се присъединявам към булките от Стара Загора
Ние за сега сме уточнили само дата за сватбата (20.11.2010 - имам време) и с интерес чета коментарите и гледам снимките за подготовката на вашите сватби. Събирам информация и съвсем скоро и аз започвам с приготовленията
Ще се радвам да си помагаме:)
Активен
Toni_Marti
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #205 -:
юни 03, 2010, 17:04:56 »
Здравейте старозагорски бъдещи булки
Аз наесен ще съм булка в Казанлък. Харесахме си ресторант "Зорница".
Питах и в другата тема, но да попитам и тук, че двата града са близичко:
Днес една приятелка ми пусна тези снимки от сватба миналата седмица там. Случайно някоя да знае кой е правил тази украса?
P1270.jpg
(59.2 KB, 512x384 - видяно 347 пъти.)
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #206 -:
юни 04, 2010, 01:22:27 »
Toni_Marti
питай в р-та . Не може да не знаят коя агенция е била ! Най малкото пазят тел . на младоженците и могат да те свържат с тях !
Много е хубаво !
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #207 -:
юни 04, 2010, 07:49:42 »
Дори не знам къде е този ресторант "Зорница", но определено е много хубав!
А украсата е страхотна, страшно романтично ми изглежда!
Определено разбери кой я е правил!
И добре дошла нова булка,
Toni_Marti
!
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239
Очакваме Ви !!!
«
Отговор #208 -:
юни 05, 2010, 18:51:34 »
Здравейте и добре дошли на новите бъдещи булки. Надявам се да сме Ви полезни тук във форума, и да намерите отговори на въпросите които имате...
С удоволствие ще помагаме!
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #209 -:
юни 07, 2010, 11:25:18 »
Обмисляте ли някаква изненада за кумовете? Танц, хореография.....
Чувала съм за някаква мадама която танцува с огньове, но не съм гледала. някой има ли идея за какви пари и контакти става въпрос?
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...