Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 24, 2025, 05:14:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част (Прочетена 202931 пъти)
Didkata1984
Сватбар
Отг: Булки от Стара Загора !!!!! част 8
«
Отговор #150 -:
май 05, 2010, 10:40:26 »
velvet
, следя въпроса за гримьор с интерес. Съжалявам, че така е станало със заетостта на Рене.
Ако узная нещо за гримьор ще ти пиша колкото се може по-скоро.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #151 -:
май 05, 2010, 12:04:03 »
Дидка
, аз после дописах, че си запазих час и за проби и за самия ден в студио Радулови. Може би порсто не си прочела. Ако си чувала нещо за тях, ще се радвам да споделиш
Цените им са нормални, но за качеството на услугите (изключвам удължаване на коси, защото там знам, че са профита) не съм чувала нищо.
А за вашия план за почивните дни - доста оптимистичен
Но дано успеете! Само мога да те посъветвам да уточните дните и часовете на среща с ДЖ, фото, управител на ресторант. Така дори бихте успели в един ден да ги отметнете. По час за всеки и готово
«
Последна редакция: май 05, 2010, 12:47:54 от velvet
»
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #152 -:
май 05, 2010, 13:47:40 »
Точен час за среща имам само в сватбената агенция. Другото ще е уточнения и час по телефона, защото всеки е ангажиран с нещо и ще съгласуваме програмата си.
А планът - оптимистичен или не, трябва да се изпълни, защото са ни единствените свободни дни за Стара Загора.
Бъдещият ми съпруг кара докторантура и всяка събота и неделя е зает с дейност в университета, трудно е да остави едното заради другото ...
От въпросното студио Радулови нямам впечатления, но не пречи да попитам тук-там ...
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #153 -:
май 05, 2010, 14:01:00 »
Друг вариант е да се прибираш сама през няколко уикенда, или поне за съботите и да се срещаш с когото трябва. Тъкмо половинката щом е зает тогава...Все пак имате повече от 3 месеца
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #154 -:
май 10, 2010, 07:39:39 »
Здравейте, след вискчи празници и почивни дни.
Нашата програма беше изпълнена на 90%, което си е супер голямо постижение според мен, на фона на многото задачи, които бях поставила.
Не можахме да се срещнем лично с транспортната фирма, но е воден разговор по въпроса.
Поръчахме поканите, сега дооформям текста за тях, пращам го на агентката и започвам да чакам
Избрахме торта, пиле, пити, ще ги поръчаме като наближи още сватбата.
Ходихме в ресторанта, направихме примерно меню, взехме разпределение на масите.
Срещнахме се с водещата и диджей, уточнихме цялата програма на вечерта, като естетсвено ще има изненади и за нас
Избрахме подаръци за гостите (аз отдавна имах идея за тях, просто я прокарах пред родителското тяло
).
Само с фотото не се видяхме, но предполагам имаха ангажименти със сватби.... Ами така е хората се женят
Сетя ли се за още нещео, ще допълвам.
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #155 -:
май 10, 2010, 09:26:16 »
Дидка
, добре сте се справили!
За торта, пити и пиле наистина е раничко. За торта и пиле специално един месец преди сватбата е достатъчно, а за питите от Трокадеро ми казаха, че съм имала мнооого време и да отида да ги поръчаме 2-3 дни преди сватбата.
Вие на кое фото се спряхте?
Междувременно може да седнете и да наредите гостите по масите, че е леко досадна работа
Ние снощи сторихме това. Оказа се малко по-лесно от очакваното. Само един-двама още не са сигурни.
Направихме и модифицирани за бутилки Пещерска етикети. Приличат много на тези в Галерията ми, само формата и някои детайли са променени.
Плейс картичките също са почти готови. Днес ще разпечатаме една да видим как изглежда на картона.
Купих и едни изкуствени цветенца в бяло и оранжево за вазичките. Няма да имам време за моите цветя от хартия
Но пък излязоха евтини. 6 броя на едно клонче за 1.50.
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #156 -:
май 10, 2010, 12:31:46 »
Избрали сме фото "Венци", много готини са като професионалисти и като хора. Важно е според мен екипът да не те натоварва, а дори напротив да те отпускат с присъствието си и да помагат.
Торти, пиле и пити харесах в "Рио", а и жената ме грабна с духа си. Беше много мила и любезна.
Но определено тези неща ще са много по-нататък.
Нареждането на гостите ... уффф, не знам дали няма да се протаква и до последната вечер, защото има много хора в чужбина, няколко бременни жени, които трябва да раждата около датата на нашата сватба, та покрай тях и татковците може да не могат да присъстват ... Знам ли?!
Нашите бутилки ще са от Бургас 63. Имаме 40 събрани (добре, че имаме приятел барман в най-известната пловдивска кръчма
) Етикетите ще ги мислим в бяло и бордо, за да си спазим целия фасон на сватбата.
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #157 -:
май 10, 2010, 13:45:09 »
В Рио питите са доста скъпички, поне според мен. Ние от там поръчахме тортите и пилето, но не и тях.
Аз питах в Трокадеро за цените. И освен това видях снимки с техни пити, много са красиви.
Та, за цените - големите (2 кг) са по 8лв., а малките - по 1 кг - 5 лева.
В Рио си спомням, че казаха 20 лева за пита.
Не ти се натрапвам, просто прецени дали си струва повече от 2 пъти повече парички за една пита
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #158 -:
май 10, 2010, 14:22:44 »
В Рио сватбената погача е 14 лева и е огромна, видях готова тъкмо една булка идваше да я вземе, наистина огромна. А обредният хляб за църквата е 2 лв. Кумското пиле - 29-35 лв. А за тортите няма да говорим, просто бях заслепена.
Активен
VaninaPetkova
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #159 -:
май 10, 2010, 14:23:31 »
Привет и от мен!
Тъй като времето се стопли и ми е вече май отпускарско /от рано/ да ви питам кой, къде ще почива след сватбата, мен това ме е завладяло в последно време.
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #160 -:
май 10, 2010, 14:51:09 »
Хммм, странно...На мен ми казаха 20 лв за сватбена пита в Рио
Кого са излъгали не знам.
За кумското пиле съм съгласна, това ми казаха и на мен.
Ванина
, ние заминаваме за Корфу за 1 седмица. Потегляме на втория ден след сватбата, преспиваме в Сандански и продължаваме за Корфу
Активен
VaninaPetkova
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #161 -:
май 10, 2010, 16:24:49 »
Супер! Ще разказваш като се върнете, аз още се колебая къде да сме.
За питите и аз смятам от Трокадеро да поръчам. Редовен и доволен клиент съм и смятам, че няма да ме разочароват.Тортата още не сме решили за нея.Аз се успокоявам че има време, но то доста май накъся, но ще го измислим.
Активен
stelita
Регистриран
«
Отговор #162 -:
май 13, 2010, 09:45:25 »
здравейте на всички булки! Нашата сватба ще е на 26 юни, а все още нямаме ди джей, фотограф и видеооператор и съответно съм притеснена. Бих искала да ви питам дали някой има впечатрения за ди джеите Иво Чуков и Жеко и за фото Рефлекс? Нямаме много време, но мисля че ще се справя с подготовката защото я започнах преди седмица. Надявам се, че ще има някой да напомня и помага от вас! Благодаря ви предварително!
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #163 -:
май 13, 2010, 10:16:13 »
stelita
, добре дошла при старозагорските булки.
Да бъдем честни: времето ти за организация е наистина малко. Тъй като не си писала подробности, започваме с въпросите: час имаш ли запазен в ритуалната, църква, ресторант (кой)...
За въпросните диджеи аз лично нямам впечатления, но ако поровиш в темите назад може и да намериш инфо, но все пак ще се включат и другите булки.
За фотото - само хубави неща съм чувала, но все пак разбери дали са свободни на тази дата.
Освен всички тези неща, трябва да раздаваш поканите, ако не си ги раздала вече. Това си е трудоемко
, така че отдели внимание и за тази част от подготовката.
Ами питай и за други неща, а за някои ще ти се налага да четеш стари теми. Но ние сме насреща.
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #164 -:
май 13, 2010, 10:30:38 »
Това за поканите при нас се получи доста странно, защото нямахме възможността, поради една или друга причина, и ги раздадохме доста късно. Дори част от тях, още в момента на раздаване, питахме дали ще ни потвърдят присъствие, защото време няма. Е, разбира се, става дума за близки хора.
Даже имаме още 2-3 покани, които не са раздадени, но пък те са за добри, стари приятели на половинката, и той снощи им се обади по телефона да ги уведоми, че са поканени, но че ще им дадем поканите в друг ден
Но важното е че потвърдиха, пък ние така или иначе, ще отидем да им ги дадем лично.
Днес пак съм на пробен грим, във Верея, но не при Елица, за която
Дидката
ми писа, защото ми казаха, че от 4-5 години не работи вече там. Някакво друго козметично студио намерих там, на 4-ия етаж. Стискам си палци, чееее..............
Ако не, отивам във Феери и това е
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13