Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 18, 2025, 22:38:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част  (Прочетена 202275 пъти)

gecuTa
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #465 -: март 26, 2011, 01:47:20 »

принтирала съм си ги аз моите модели и костюма,но ще видим какво ще стане, трябва да премеря първо някоя,за да видя как ще ми стои,мисля че най-големия проблем ще ми е да се харесам в бюста(нареждала съм се няколко пъти там  blum  girl_wink).В сайта на център софия разглеждах само за чашите,роклите изобщо не ми харесаха,но съм сигурна,че и в нашите салони ,ако разгледам ще намерим хубави.И аз много се чудя за було-наблюденията ми показват,че се дават много пари за нещо ,което носиш около час и бързаш да го свалиш,защото пречи.

* aura0-2.jpg (73.81 KB, 400x600 - видяно 356 пъти.)
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #466 -: март 26, 2011, 08:40:56 »

Ангелче, Десита, много красиви рокли Bravo
tinkarbell, честито за халките. give_rose Можеш ли да споделиш колко е в момента цената на грам злато. Ние още не сме поръчали. В началото на годината проверявахме в едно магазинче и беше около 55лв.
За тези от вас, които още нямат чаши да ви покажа един сайт - цък. Има страшно много чаши. Магазинът им е във Варна, но мисля, че в повечето магазини продават чаши именно на тази фирма. За съжаление цени не мога да кажа, защото не попитах, но наживо наистина има много красиви,а аз по принцип не харесвам такъв тип чаши smile
Активен
tinkarbell
Ентусиаст
**
Публикации: 74

Моят сватбен албум

« Отговор #467 -: март 26, 2011, 11:33:09 »

И аз много си харесвам халките момичета.Ходихме до Раковски там разгледахме моделите избрахме и поръчахме като съчетахме тези двата, които ви показах цената е 56лв/гр на женската понеже е с камъчета и 54лв/гр на мъжката. Аз исках да попитам къде в  Стара Загора приготвят украсените пилета, с които се танцува на кумовете?
Активен
cinderella
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #468 -: март 26, 2011, 14:33:45 »

Десита , тази рокля, последната която си публикувала е страхотна! Направо се влюбих в нея... heart
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #469 -: март 26, 2011, 19:58:37 »

Ехе за два дни доста съм изпуснала,ходихме във Варна на гости на една братовчедка и обикаляхме за рокли просто останнах супер доволна от обслужването и качеството на роклите ,дори мисля че намерих моята рокля,сега само че ще трябва да отида и с сестра ми и майка ми защото много държа и те да ме одобрят много съм щастлива,ако някой има възможност да обикаля из варна да го направи.... Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo
« Последна редакция: март 26, 2011, 20:14:55 от dany_87 » Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #470 -: март 26, 2011, 22:22:42 »

Тинкърбел във всеки един ресторант украсяват кумски пилета - поръчай си го направо във вашия ресторант цените в различните ресторанти вървят между 20 и 35лв. good
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #471 -: март 26, 2011, 23:40:18 »

tinkarbel Еха...много ви е евтино златото smile В София е 62 лв грама,и даже накарах да проверят в Ямбол, там беше около 58 лв sad...но обиколих доста магазини и единственото което ми хареса е на BVLGARI sad
 http://en.bulgari.com/productBrdDetail.jsp?prod=AN854104
Ето това съм си харесала ама е към 1600 евро   :'( , но обмислям идеята да си го поръчам при някой златар да ми го изработи (може би жълто злато-хич не ми харесва, предпочитам бялото злато, но какво да се прави). А халката на мъжа ми ще е същата но без камъче... smile
Още не съм го решила окончателно smile

Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #472 -: март 27, 2011, 01:10:54 »

dany_87, може ли да полюбопитствам в кой магазин си хареса роклята? Моята рокля също е от Варна, все пак там живея smile
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #473 -: март 27, 2011, 10:03:25 »

Харесах си от холидей,даже две  smile smile smile обслужването им е много добро,мерих и в Алегра от там също останах очарована,но като че ли в сайта им роклите ми се ссториха доста по добри .....
Ти откъде си взе роклята pinkbird
Активен
tinkarbell
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #474 -: март 27, 2011, 12:08:45 »

rafaeLa благодаря ти за информацията.SaMoDeLiA  в момента не мога да отворя този сайт, за да погледна какво си харесало по-късно ще опитам пак. В каталога на Сара Трейд обаче имаше модел имитация на BVLGARI. Ти разгледа ли всички модели, може нещо да ти допадне, а ние като отидохме там на място ни направиха и 3% отстъпка. Нашите халки също нямат жълто злато от бяло и розово са  smile smile
Активен
silikonka
Ентусиаст
**
Публикации: 142

Моят сватбен албум

« Отговор #475 -: март 27, 2011, 12:12:56 »

Ето и ме и мен ...Моите халки ги поръчахме по 51 лв гр. ,това беше е цената в момента на халките ( от 51-55 лв гр) Зависи само и единсвено от магазина-каде се намира. Нащите ги взехеме до телевизиония сервиз..Там бяха с по 4 лв по малко грама от тези които са в центъра на града.
Активен
shatell
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #476 -: март 27, 2011, 13:48:10 »

Здравейте и от мен момичета!

Направо ви изчетох на един дъх! Толкова много полезна информация!!!
Аз също съм от бъдещите булки, но още не сме определили дата! Мисля да е септември месец ( или 3 или 10 за сега)  ,за да имаме достатъчно време за подготовка! Според предварителният списък гостите ще са около 160!!! Помогнете ,моля ви с избора на ресторант! Има ли достатъчно голям и красив ресторант в СТ.З. , а още по-добре ако е място на открито.....
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #477 -: март 27, 2011, 15:50:04 »

tinkarbell Нищо не ми хареса.... sad  гледала съм ужасно много сайтове и 5-6 магазина в София, но са все едни грозновати и дебели... Май ще си поръчам такава някъде smile
Ето я по-долу

* halki.jpg (39.31 KB, 683x591 - видяно 333 пъти.)
« Последна редакция: март 27, 2011, 15:55:05 от SaMoDeLiA » Активен
silikonka
Ентусиаст
**
Публикации: 142

Моят сватбен албум

« Отговор #478 -: март 27, 2011, 15:51:51 »

Shatell, в момента се сещам за МЕРИЕН ПАЛАС ...имат 2 огромни зали ! Много е красиво вътре Oh my .... Там бе моята мечта..  yahoo  Хотела е невероятен,обслужването на ниво.
Активен
tinkarbell
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #479 -: март 27, 2011, 16:14:32 »

Здравей shatell, аз се сещам в момента единствено за р-т Тифани - за толкова много гости. Другия вариант е някой хотел на баните там има по-големи ресторанти, а също може и в градината на някой от хотелите. С повече места са Мини Марица Изток, Калиста за тях се сещам в момента  smile.SaMoDeLiA
, това което мога да ти препоръчам е да отправиш запитване към Сара Трейд могат ли да изработят халките по твой модел и какво ще струва, а също разбира се и на други места, за да имаш база за сравнение. Аз лично съм доволна от тяхното обслужване, направиха ни тези халки с наши размери и като съчетаха двата модела с уговорката, че ако не ги харесаме няма да ги вземем. Изработиха ги за 1 седмица и като отидохме, мерихме, харесахме ги надписаха ни ги веднага за около 10 минути - нямаше и толкова.
Активен
Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: