Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 19, 2025, 01:39:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част
Страници:
1
...
29
30
[
31
]
32
33
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част (Прочетена 202286 пъти)
pinkbird
Професор
Публикации: 415
Отг: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част
«
Отговор #450 -:
март 24, 2011, 14:04:46 »
В кв. Железник се намира, но не мога да ти обясня как да стигнеш до самата сладкарница. Малко съм "скарана" с този район
Ето го сайта им
http://www.denrojden.com/
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #451 -:
март 24, 2011, 14:38:06 »
Силиконка
ето за тази
фирма
става въпрос - те специално в Стара Загора нямат цех, но мога да ти кажа кой може да ти ги достави, също така мога да ви препоръчам сливенските фирми Ара и Шаклиян, погледнете и тяхните каталози - мисля, че може и да намерите нещо, което да ви зарадва окото и стомаха
дано тия сладкарници не ви свалят главите като ви дадат оферти за тортите и сладките - споделиха ми, че сладкарските цехове обмислят драстични увеличения на предлагания от тях асортимент, заради много по-скъпата захар, до колкото разбрах цената й за килограм в момента била с 1-1.20лв. по-висока за разлика от преди 2-3 месеца
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239
Очакваме Ви !!!
«
Отговор #452 -:
март 24, 2011, 14:52:28 »
Момичета бих ви препоръчала и сладкарски цех "Дикси", намира се точно зад "Мересев" до канала. Имат хубави торти и цените им са доста добри. Бих казала, че на вкус и дизайн тортите им са по-добри от тези на "Загора" до полицията, които споменахте...
Активен
silikonka
Ентусиаст
«
Отговор #453 -:
март 24, 2011, 17:00:54 »
Цитат на: Temira-Wedding в март 24, 2011, 14:52:28
Момичета бих ви препоръчала и сладкарски цех "Дикси", намира се точно зад "Мересев" до канала. Имат хубави торти и цените им са доста добри. Бих казала, че на вкус и дизайн тортите им са по-добри от тези на "Загора" до полицията, които споменахте...
Там ходих първо да питам- за торта от 50 парчета ми искаха 120 лв, за 110 парчета...230 лв Много скъпо ми се видя...и имаха само 5 -6 вида торти. Точно до канала се намира нали?
«
Последна редакция: март 24, 2011, 17:02:42 от silikonka
»
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
«
Отговор #454 -:
март 25, 2011, 01:55:05 »
Момичета, наистина много интересни и полезни неща сте побликували
торта тепърва мисля да търся и вие много ми помогнахте, за което страшно много ви благодаря
модел на роклята съм си избрала, и свекърва ми ще ми я шие, така че ще ми излезе доста ефтино.
В момента съм без работа, по цял ден съм си вкъщи и честно казано вече почвам да се побърквам
Така че на някоя бъдеща булка ако и трябва нещо, като информация за някой или нещоа, може да ми пише
)) с удоволствие ще поммогна, а и те на мен - ще имам какво да правя през деня
Ето и роклята която съм си харесала, самоче с променена горна част
Lark.jpg
(64.25 KB, 320x490 - видяно 993 пъти.)
Активен
gecuTa
Любопитен
«
Отговор #455 -:
март 25, 2011, 10:25:30 »
Cindarella,ако ти трябва инфо за Сити ми пиши на лично.При мен подготовката е в застой, чакам малко да се постопли и да ходим да разглеждаме за рокля и костюм до Асеновград-хубавото е че съм си харесала модели,но са от един руски сайт ,дано успея да намеря такива тук.За тортата мисля дая поръчаме от Куманов.Пилето съм се уговорила с колегите и ще ми го направят без пари
.Разглеждах и за сватбени чаши в сайта на сватбен център софия,но ще видим.Да приложа и аз малко снимки на моите модели.Момичета не казахте нищо за поканите,аз ще пращам запитване до едно ателие,пак от сайт си ги харесах поканите-към 3лв може би ще излезе едната.Чакам още мнения и координати за грим и прическа.
afrodita0-2.jpg
(47.39 KB, 400x600 - видяно 704 пъти.)
Активен
gecuTa
Любопитен
«
Отговор #456 -:
март 25, 2011, 10:35:55 »
и костюма,които харесахме...
04-076.jpg
(55.11 KB, 400x600 - видяно 364 пъти.)
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239
Очакваме Ви !!!
«
Отговор #457 -:
март 25, 2011, 10:44:34 »
Цитат на: silikonka в март 24, 2011, 17:00:54
Там ходих първо да питам- за торта от 50 парчета ми искаха 120 лв, за 110 парчета...230 лв Много скъпо ми се видя...и имаха само 5 -6 вида торти. Точно до канала се намира нали?
Да до канала....но аз казах, че пред сладкарницата на "Загора" до полицията, бих предпочела и препоръчала тази- "Дикси". На вкус и на дизайн тортите има са по - хубави. А относно много красивите торти спор няма ...това са сладкарници "Перла".."Ден Рожден"-Куманов, сладкарница "Неделя" и "Хавай". А и от голямо значение е бюджета, който сте си отделили.
Активен
silikonka
Ентусиаст
«
Отговор #458 -:
март 25, 2011, 11:34:48 »
Temira,Благодаря за иинфото.
Колко от вас момичета ,ще са с було? Аз много искам но дълго...а ще струва колкото половин рокля.... А и искам косата ми да не е вързана ,да е пусната само прибрана от едната страна на главата,а не зная как ще се закачи това було така? Имате ли идейй?Приемам всякакви?
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #459 -:
март 25, 2011, 12:04:10 »
Аз няма да имам було.
Някакси не мога да си се представя с було
. Освен това не виждам смисъл от него, ще го нося 1-2 часа и после ще го сваля. Според мен само ще си дам парите за нещо, без което мога да мина. По същата логика и чантичка няма да имам.
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #460 -:
март 25, 2011, 12:11:08 »
Десита
мога да ти препоръчам да не търсите костюм в Асеновград - първо са по-скъпи и второ там няма разнообразие и се продават предимно от тези много "фешън" лъскавите костюми, ние лично се спряхме на костюм и вратовръзка от м-н Теодор в Стара Загора и сме много доволни - костюма струваше 290лв. (без никакво намаление), а вратовръзката 27лв. - за сравнение същата вратовръзка в Асеновград я видяхме за 70лв.
Активен
tinkarbell
Ентусиаст
Публикации: 74
«
Отговор #461 -:
март 25, 2011, 12:15:15 »
gecuTa
, дали ще намериш същия модел в Асеновград не знам, но си вземи снимка с теб като ходиш там във всяко ателие предлагат да ти ушият по твой модел. Така че може да ги попиташ ако си носиш модела с теб
Активен
SaM4u
Ентусиаст
Публикации: 98
«
Отговор #462 -:
март 25, 2011, 15:30:51 »
gecuTa СВАТБЕН ЦЕНТЪР СОФИЯ...
НЕ! Бях си харесала едни и се оказаха в пъти по скъпи, докато после ги видях същите на пиротска май с около 30-40 лв по евтини, но ориентировъчно вървят към 38-40 лв за 2 бр. зависи от модела. Като цяло има и евтини неща, но и скъпи ( но евтините не ми харесаха изобщо като цяло рокли и други). А Асеновград никога не съм ходила, но и смятам да не ходя. В София можеш да си намериш хубава рокля на прилични пари, защото по принцип каквото има в Асеновград го има и в София, особенно магазините за булчински рокли.
tinkarbell вие поръчахте ли си халките ? Аз съм в дилема. Нищо не харесвам...
Активен
tinkarbell
Ентусиаст
Публикации: 74
«
Отговор #463 -:
март 25, 2011, 18:53:11 »
SaMoDeLiA халките даже вече са при нас
много си ги харесвам. Поръчахме си ги от Сара Трейд
http://www.sara-trade.bg/shop/customer/product.php?productid=246186&cat=3&page=2-
това е женската
http://www.sara-trade.bg/shop/customer/product.php?productid=246185&cat=3&page=2-
това мъжката. Но тук моделите се водят гланцирани и понеже това розово злато гланцирано не ни допадна искахме да ни го матират. Така изглежда матирано-
http://www.sara-trade.bg/shop/customer/product.php?productid=246125&cat=3&page=2
И ако ме питаш харесвайте и поръчвайте, че златото постоянно се вдига. Доста са ни скъпи халките
Активен
silikonka
Ентусиаст
«
Отговор #464 -:
март 25, 2011, 23:29:38 »
Tinkarbell,Много ми харесват вашите халки,но аз и мъжлето ми искахме да са еднакви двете халки -без никакви разлики ...а относно камънчетата -исках ако има някакви камъни да са само и единствени диаманчета,но след дълги разговори и гледане по магазините решихме че няма смисъл...
Годежния ми пръстен е с камъчета, и сега не е както когато ми беше подарен...Блясъкът като чели го няма...друго си е когато ми беше ми подарен ...Халки и аз имам вече...сега ще се помъча да ги кача...ако са малки като Кб.
Активен
Страници:
1
...
29
30
[
31
]
32
33
...