Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 18:27:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част  (Прочетена 198225 пъти)

Didkata1984
Сватбар
Публикации: 237

« Отговор #45 -: март 01, 2010, 08:04:24 »

princessca, За Светлана само хубави неща се казват, браво на нея  за изграждането на такова име и реноме! Само дето шансът да е свободна по принцип е много малък  blush
А за Ваня - имаш предвид водещата от ФМ+ ли?
Активен
Maria_D_V
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #46 -: март 01, 2010, 10:52:21 »

Здравейте мацки  blum
Аз имам отдавна регистрация тук, но повече Ви чета, отколкото да пиша blush
Сватбата ни е почти на 100 % уредена от към приготовления. Тя ще бъде на 12.06.2010 год. - вечерна
Ресторант - Сити
DJ - Веско и Йовко
Фото - Венци
И т.н.
Искам да Ви препоръчам един сайт / на англ. е/, но има страшно много невероятни идеи yahoo

http://www.projectwedding.com/
Активен
Didkata1984
Сватбар
Публикации: 237

« Отговор #47 -: март 01, 2010, 10:54:29 »

И аз имам да се похваля! Всички големи неща са ни уредени: ресторант, гражданско, църква, диджей, фото и украса! Не че дребните са малко, даже предполагам, че с тях ще има повече главоболия, но вече е сихурно: сватба ще има!!!  yahoo
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: март 01, 2010, 12:56:30 »

То, аз се отчетох в сътветните теми, но това пък си е нашата, затова да кажа:

- имаме си ритуални свещи в екрю и бордо (самите свещи са бели само)
- поръчахме халките
- цветовете за украсата на ресторанта вече са решени, ще се получи много свежарско Girl_hide

Сега на дневен ред е да се обадя и да кажа на управителката колко стаи ще ни трябват, че ме предупреди, че е доста пълен.
И изберем костюма на младоженеца.

П.С. Модела на халките, както и ритуалните свещи са в галерията.
« Последна редакция: март 01, 2010, 12:58:02 от velvet » Активен
ivcheto87
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #49 -: март 01, 2010, 14:43:02 »

Здравейте момичета ,запазих дата за сватбата УРА ,ресторант и Dj ,но незнам кое фото и видео  да е .Ако знаете за цени на Дукс ще ми ги изпратите ли на личния.И кой е адреса на  Светлана Узунова от фото "Фокус" 
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: март 01, 2010, 14:47:22 »

Velvet честито за придобивките. Много са красиви good
От къде си взе свещите, че и ние все още си нямаме, а тези които съм виждала са все с брокат, а аз определено не искам?
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: март 01, 2010, 15:48:56 »

Ами съвсем случайно минах покрай един магазин на Стелина, но не този големия на Христо Ботев, а едно мъничко на Парчевич 42 май беше. Тези свещи са по-големи от стандартните, но бяха единствените БЕЗ брокат (много ме е яд че всичко, свързано със сватба е брокатено!!! beating )
И на място обясних какво искам като украса.
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: март 02, 2010, 02:03:04 »

Ние тази вечер прослушахме доста песни, уж да изберем тази за първия танц. Засега поне стеснихме кръга, дано утре вечер вече имаме песен pardon Ние сме много претенциозни откъм стилове музика и така...Все са ни сладникави, твърде изтъркани...Ще видим.

Но ето тази: http://www.youtube.com/watch?v=AOzkN8dHnjk задължително ще я включим в най-исканите в плейлиста си, ужасно си купонясваме на нея yahoo
« Последна редакция: март 02, 2010, 02:07:30 от velvet » Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: март 06, 2010, 16:10:04 »

Аз да докладвам за нашия напредък (по-точно моя). Днес си избрах и купих плата за роклята за гражданския. Мек шифон в бяло, черно, зелено и мъничко жълто. Много е свежарско, харесвам си го Girl_hide Видяхме се с момичето, което ще ми я ушие (благодаря още веднъж на Исето от Temira Wedding, задето ми я препоръча give_rose) и обсъдихме някои детайли. Нямам търпение да я видя в що годе готов вид blum
« Последна редакция: март 06, 2010, 16:16:26 от velvet » Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: март 07, 2010, 07:59:13 »

velvet , радвам се че ти е допаднала Креми. Bravo
А  роклята ти ще стане много  хубава
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: март 08, 2010, 11:03:55 »

Честит 8 март и от мен! give_rose Аз съм на мнение, че това е празник на майката най-вече, но все пак smile Бъдете щастливи, обичани и уважавани от половинките си! smile

Да се похваля, избрахме песен за първия ни танц - Милица Божинова и Илия Ангелов - Скъпа моя, скъпи мой: http://www.vbox7.com/play:da635981

Въпреки дългите колебания, се оказа, че предпочитаме да е българска, без да е станала банална обаче. Освен това тази ни разчувства страшно много и "отива" на отношенията ни heart
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: март 17, 2010, 10:02:51 »

Урааа, вече си имаме резервация за медената седмичка. От 1 до 7 юни, остров Корфу, хотел Марбелла. Стаята е с изглед към морето, има тераса и огроомно легло smile Ще пътуваме с нашата си кола, защото е на газ, я и ще е по-добре да сме мобилни, за да разглеждаме наоколо. Ще тръгнем на 31 май, ще пренощуваме в Сандански, и рано рано сутринта продължаваме danceg

Ето го и хотела:
http://www.marbella.gr/start.htm  Yes

Момичета, вие до къде сте с подготовката, настроението как е? При мен засега всичко е нормално, в смисъл, че не ме тресе треска или безпокойство. Сега като имаме и облекло за младоженеца, остават булото и обувки за двама ни. Април месец е добре да се организирам и да отида на пробни грим и прическа, както и да посетя един салон за красота, който ми препоръчаха. За масаж и други процедурки като наближи събитието.
« Последна редакция: март 17, 2010, 10:05:58 от velvet » Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: март 17, 2010, 11:12:16 »

Браво на вас Velvet Bravo Всичко изглежда прекрасно. Така се замечтах и аз, но...
Мен също още не ме тресе предсватбената треска, но в края на месеца съм си взела една седмица отпуск, че има доста дреболийки за оправяне, а време почти не остана. Тогава ще ходя и на пробна прическа и грим, ще се срещна с ДЖ и агенцията за уточняване на украсата и т.н.
Така се случи, че нашата почивка живот и здраве за сега се отлага за другата година. 
Активен
Sisito_1
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #58 -: март 19, 2010, 12:01:32 »

Здравейте на всички бивши и настоящи старозагорски булки  LOVING И на мен ми предстои тази година сватба yahoo Запазили сме си вече ресторанта,църквата,DJ,видеооператор и фотограф.Проблемът при мен е,че се затруднявам в избора на цветовата гама на украсата за ресторанта  sad Така,че бих искала да помоля,ако има момичета,на които сватбите вече са минали,и не им представлява трудност да покажат снимки с украсата-наистина ще съм много благодарна.Става въпрос за ресторант "Кипарис".Благодаря предварително и успех на всички! Wink
Активен
svet23
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #59 -: март 19, 2010, 12:24:38 »

Привет Sisito_1! Много бързо сте се справили с "трудните" неща от организацията  good!
Относно украсата, да ти кажа май много зависи от интериора вътре в ресторанта. Аз лично си бях харесала украса в един цвят, но после се замислих, че този цвят хич няма да си ходи с основните цветове на Мериан Палас и като че ли сега ще си променям желанията. На някои от сайтовете на сватбените къщи в СЗ също можеш да откриеш снимки с украси от различните ресторанти. Успех и пиши ни всъщност кога ще си булка? Wink
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: