Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 21, 2025, 20:54:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част  (Прочетена 202483 пъти)

silikonka
Ентусиаст
**
Публикации: 142

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: март 23, 2011, 17:29:32 »

Здравей silikonka, моята сватба също ще е в Кипарис.И аз не съм много доволна от това, но просто нямаше друг свободен ресторант с толкова места струва ми се малко тесничък, но това е положението.Иначе като се украси изглежда добре. И не се притеснявай чак толкова за тавана едва ли някой ще му обърне особено внимание, по-скоро ти ще бъдеш центъра на вниманието  smile. Била съм на сватба там и трябва да ти кажа, че беше една страхотна сватба, така че не се притеснявай изобщо все пак по-важни сте вие и гостите ви, а не ресторанта. Всичко ще  мине чудесно ще видиш  smile
Мила,наистина си права - и на мен ми изглежда леко тесничък .Но найстина тавана е в ужасно състояние-но аз го видях след като бях дала капарото ( че и 200 лв искат) а съм чувала за другите ресторанти че искали по 100лв.Наистина ресторанта изглежда добре,само ако е украсено всичко . Кога е твоята сватба в Кипарис? Колко капаро ви искаха? Преди вас ще има ли днесвна атсватба??? На мен ми казаха че още не можели да ми кажат..а аз искам да зная...офф много ме е яд на този Кипариссссс yahoo yahoo yahoo
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: март 23, 2011, 18:05:00 »

Не се тревожете момичета. Ако хората, които ще се грижат за Вашата украса си свършат перфектно работата, ресторанта изглежда ОК. Не мисля, че в деня на сватбата ще обръщате внимание на тавана на ресторанта.... Имайте доверие на хората , които сте наели за украсата.
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: март 23, 2011, 18:06:23 »

Силиконка капарото е много индивидуално, ние примерно дадохме 500лв. и не съжалявам, че го дадохме предварително, защото в последствие това беше едно невероятно улеснение за нас
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #408 -: март 23, 2011, 18:44:46 »

Момичета, много благодаря за отговорите. give_rose
Силиконка, нашата сватба е една седмица след вашата yahoo. Не съм искала да те притесня за роклята. blush Както ти казах, в Асеновград го няма този проблем с поръчката 2 месеца по-рано. Ние живеем във Варна и затова реших от тук да си поръчам роклята. Моята няма да има обръчи, защото има дълбока цепка и няма как да се разположат обръчите smile
Капарото е много относително нещо, ние дадохме 300лв.
tinkarbell, аз още нищо не съм измислила по отношение на изненадите - нито за родителите, нито за кумовете. sad За сега за родителите сме измислили само песни, с които да ги поздравим.
Активен
tinkarbell
Ентусиаст
**
Публикации: 74

Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: март 23, 2011, 19:35:47 »

Мен не ме притеснява това как изглежда ресторанта като е украсен всичко ще е наред само ми идва малко тесничък, тъй като гостите ни са много, но пък не се знае и дали ще дойдат всички. Ние също дадохме капаро от 200лв, а дали има сватба преди нас не знам-въобще не съм питала.Сватбата ще е през юни  smile. Силиконка не се притеснявай за роклята ако си решила да е от Асеновград там взимат поръчка и месец преди сватбата.Аз отидох уж само да разгледам и евентуално да се ориентирам от къде какво мога да поръчам и се прибрах направо с рокля, просто ми я поправиха според моите размери за около час и готово  smile
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: март 23, 2011, 19:47:20 »

Лелеее ,ама аз ли съм първа? Не мога да повярвам че няма никои преди мен - 28 маийй Oh my ...  Oh my ...
Tinkarbell ,колко гости ще имате в наи добрия случай? Нашите ще са 110 ( ако дойдат всички ) . Ти питала ли си в Кипарис дали имат каде да съхраняват тортата,в деня на сватбата? Мен сега  това ме вълнува...многооо  yahoo
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: март 23, 2011, 20:03:12 »

tinkarbell
на мен също ми се иска да изненадаме родителите и кумовете си с нещо но наистина и аз нямам идея с какво,ако някой има идейки моля Ви споделяйте....
pinkbird ...отноосно грима мисля че в мола също правят грим,не съм сигурна но мисля че на сестра ми и го правиха там......
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: март 23, 2011, 20:07:57 »

Здравейте момичета! И аз вече съм готова с началните приготовления.
Ритуална зала-ок
Ресторант Кипарис-ок
DJ и водеща- DJ Жоро и Ели Рибова-ок
Фотограф и видеооператор- Нанови-ок
Булчинска кола-ок
Остава май само Агенция...ако реша да наема такава smile pardon
И най-прекрасното danceg Bravo danceg и рокля си избрахххххх smile Ще кача снимка в галерията...

Специални благодарности за помощта на tinkarbell smile good
« Последна редакция: март 23, 2011, 20:23:04 от SaMoDeLiA » Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #413 -: март 23, 2011, 20:22:38 »

Ехааа, колко много сватби в Кипарис smile Да си призная честно, не съм ходила да гледам този ресторант.

SaMoDeLiA, поздравления Bravo Щом основните неща сте ги свършили, сега можеш да се наслаждаваш спокойно на останалата част от подготовката smile Честито за роклята  yahoo
Дани, да, в мола също правят грим. Само, че сега няма да мога да отида в мола, а толкова много ми се искаше.  sad Ще остане за Великден да отида там за пробна прическа и грим. Този уикенд ще ме водят някъде другаде за прическа, и след това ще отида някъде за грим, най-вероятно при Рене, за да мога да се видя в някакъв по-завършен вид smile
Знам, че е малко рано за тези неща, но като не живея в града, трябва при всяко прибиране да отмятам по някоя задачка. smile
Дани, какво реши за цветовете?
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: март 23, 2011, 20:30:48 »

Здравей,Samodelia,и моята сватба е в Кипарис ,както и на Tinkarbell.На коя дата е твоята? Ти знаеш дали в ресторанта има каде да се съхранява сватбената торта в деня на сватбата? леееелее ама всички вече си имате рокли ,само аз си нямам а се оказва че май аз съм първа ....
Samodelia,защо пишеш ако реша да наема агенция за окраса? Мислиш да няма окраса ли? Моят съвет е да има,особено ако е за Кипарис. Даже и столовете е хубаво да се украсят ( понеже на мен малко самият ресторант ми се вижда малко ретро )  Hide
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: март 23, 2011, 20:33:49 »

Мерси Pinkbird...
 До моята сватба има толкова много време... 30 Юли smile

Изразявам някакви съмнения относно ресторанта, но ще го проверя скоро...какво му е положението с храната и тавана biggrin
Ами silikonka... Все ми е тая.... smile в ресторанта споменаха,че уж имали някаква украса... Нямам си на идея pardon Като дойда на място ще го реша...
Важен е купона...а украсата... ще я мисля по-нататък...както и тортата !  danceg danceg danceg
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: март 23, 2011, 20:39:43 »

SAMODELIA,знаеш ли дали имат украса за столчетата? Мен това ме интересува много?  beating
П.С. Роклята ти е чудесна? От каде е ?Було ще имаш ли ? Колко гости ще имате?
« Последна редакция: март 23, 2011, 20:48:00 от silikonka » Активен
SaM4u
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: март 23, 2011, 20:48:57 »

Ами silikonka... Казаха, че имали украса за булчинската маса и май нещо като арка... Иначе за  столовете и аз ги подпитах, но казаха че нямат... Не знам в какво състояние е ...но смятам първо да проверя и тогава да го мисля...
Роклята ми е от  модна къща Милениум  http://www.millenium-fashion.com/ от София, но е в цвят екрю-420 лв.
По принцип повечето рокли са на смолянска фирма- "Аз и ти".
Предишната ми рокля за абитуриентския бал беше от там:синя с ръчно рисувана рисунка по цялата дължина ( и беше много качествена 2 дни пиене, танци и забавление.Бях очарована, нищо от нея не се разпадна, скъса и т.н.)  ... Всичко ти се прави по твои размери и желание.
Страхотна фирма и отношение имат като цяло, а цените им са доста конкурентни и прилични, особенно за София (дори бих казала,че са евтини)!
Имат уникални модели наистина! Имат и магазини в Асеновград...

Горещо ги препоръчвам! heart
« Последна редакция: март 23, 2011, 20:52:54 от SaMoDeLiA » Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: март 23, 2011, 21:04:09 »

Мерси,Самоделке  Bravo Сега ще видя дали ще си харесам рокличка  pardon
Аз преди време ( 5 месеца някаде) бях видяла че на 2 етаж  в мола ,даже имаше някакви промиции - за  грим и прическа . Доста евтино ми се видя. Но не зная сега още дали го има това.. nea някои знае ли някакви цени в мола?
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: март 23, 2011, 21:09:01 »

silikonka... Ето тази е уникална ! Но я нямаха в магазина... А и си бях харесала моята...

* IMG_0104.jpg (66.62 KB, 600x900 - видяно 286 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: