Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 21, 2025, 21:00:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част  (Прочетена 202487 пъти)

pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #390 -: март 22, 2011, 13:48:34 »

Момичета, много благодаря за отговорите give_rose Като направя пробите, ще споделя впечатленията си.

silikonka, добре дошла smile Много неприятна ситуация с ресторанта sad С воали по тавана, наистина мисля, че ще се получат нещата. Кой ще ви прави украсата? Имаш ли си вече рокля?
Активен
silikonka
Ентусиаст
**
Публикации: 142

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: март 22, 2011, 14:59:52 »

pinkbrind,
Благодаря за радушното посрещане  give_rose
Украсата ще е от Галината,капарирала съм я-украсата която е цвят "праскова".На мен ми харесват съвсем други цветове,но само цвят ще подходжа на интериора на "красивия" ресторант.
Помолих да проверят и за украсата на тавана ,колко пари допълнително ще трябва да доплатя,но никакви не се обаждат. Тези дни тярбва да мина да видя сама,какво ще ми кажат.
Рокля за жалост още нямам,но началото на април.. ще ходя до Пловдив и после до Асеновград за рокля. А ти PINKBRIND имаш ли рокля?
Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #392 -: март 22, 2011, 15:09:30 »

Може да се каже, че имам рокля smile Поръчах я в началото на месеца. Към средата на май трябва да е готова. Нямам търпение да дойде време за първата проба smile
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: март 22, 2011, 17:04:16 »

Силиконка не мисля, че ще останеш доволна от Далила - в тоя салон само името и цената останаха, нищо друго, мога да ти препоръчам от личен опит с прическите 1-2 фризьори - единия работи в салон Ин-Вижън, той ми прави косата на сватбата и ако не я бях развалила сама, мисля, че нямаше и да мръдне и като цяло останах безкрайно доволна от неговите услуги, другата фризьорка се казва Ралица и работи близо до държавното АГ, но в момента ми убягва името на салона - при нея и аз съм ходила, а моя близка е редовна посетителка и досега не съм я чула да остане недоволна, а смея да кажа, че тя е самата претенция, в тва отношение biggrin , мисля, че в темата за прическите бях пускала линк към снимки на единия фризьор ще го пусна и тук, може да е от помощ на някой - пък било то и само като идея за прическа blush

пък за Кипарис кво да кажа, аз там съм била на 2 или 3 сватби и честно казано не съм гледала тавана, но ресторанта винаги ми се е струвал тесен, а не смея да кажа, че сватбите в него са били кой знае колко големи, затова като си даваш схемата за подредбата на гостите ги предупреди да  наредят масите функционално, а не както им падне, защото няма да остане място за танци .. и още нещо - задължително ги питай за сватбената торта имат ли място къде да я съхраняват, за да не те изненадат неприятно hunter
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: март 22, 2011, 17:13:15 »

Може да се каже, че имам рокля smile Поръчах я в началото на месеца. Към средата на май трябва да е готова. Нямам търпение да дойде време за първата проба smile
ехеееееееее  Girl_hide ама много времееее,два месеца??? Защо толкова много? От каде е роклята,нещо много трудно като изработка ли е? Разкажи малко за роклята ...
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: март 22, 2011, 17:30:11 »

Rafaela,аз съм си харесала една прическа която представлява много накъдрена коса ,като от едната страна е прибрана.За тази прическа в Далила ми искат 80лв, а а Радулови 60лв. Разликата не е много ,но тези Радулови някак си хич не ми харесват ...Моя прителка ходи при тях за сватбената си прическа,но не беше нищо особено прическата..Като на фолк певиците косите...горе в корените вафли с обем,а отдолу кадрици + изкуствена коса...За това не мога да преценя обективно . blush
« Последна редакция: март 22, 2011, 17:32:17 от silikonka » Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #396 -: март 23, 2011, 00:12:56 »

Силиконка, роклята незнам дали е трудна за изработка - има голяма тюлена пола, може би това е по-трудоемко, като цяло няма много детайли и доста изчистена като модел. Фирмата, където я поръчах има и други поръчки, все пак сватбата ми като дата е доста близка с абитуриентските балове. Дори и да си взема роклята по-рано вкъщи, трябва да й търся място, където да я прибера. Освен това, така ще ми бъде почти по размерите, ако не настъпи някоя драстична промяна на теглото ми последните дни преди сватбата. Поръчах я във Варна и като обикалях по ателиетата, навсякъде ми казаха, че най-късно средата на март трябва да си поръчам роклята, защото след това ще спрат да приемат поръчки за периода, в който е сватбата ни и така. smile
Доколкото знам в Асеновград правят корекции на деня и ти не трябва да се притесняваш. Видях, че мислиш до там да ходиш. smile Имаш ли идея за роклята? Аз бях с една нагласа, уж едно нещо търсех, а друго поръчах. smile Исках рокля тип гръцка богиня, бях твърдо против голяма пола, обръчи, тюл и т.н. (въпреки че ми харесват на снимки), а тя каква излезе funnytooth Е, поне обръчи няма  blum
Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #397 -: март 23, 2011, 11:44:27 »

Момичета, можете ли да ми препоръчате някой гримьор. smile Ако може и координати да ми дадете. Оказа се, че всички останали ангажименти за този уикенд ми отпадат и мога да отида да си направя пробна прическа и грим. За прическа имам уговорен час, но за грим, дори незнам към кой да се обърна sad
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: март 23, 2011, 11:51:50 »

Момичета, можете ли да ми препоръчате някой гримьор. smile Ако може и координати да ми дадете. Оказа се, че всички останали ангажименти за този уикенд ми отпадат и мога да отида да си направя пробна прическа и грим. За прическа имам уговорен час, но за грим, дори незнам към кой да се обърна sad
Мила,аз мисля да ходя в магазин за Човека ,там имат гримиорка. Аз като ходих да питам ми казаха 30 лв за двата- и пробния и официалния.Момичето има много снимки от които да избереш това което ти харесва. Работи с гримовете които са в магазина. Гримовете не са чак като в Фереее ( или както се казваше магазина- там ми искаха 70 + 30 за двата грима) .Аз ще ходя в магазина  за човека. Точно този обаче който е до наливната парфюмерия Рефан. Дано си ми разбрала какво имам в предвид. Ходих и в магазина срещу Мтела- до пигвинчетата,на 1 етаж там кадето прдават и телефони -но не бях очарована нито от гримиорката,нито отношението и .И там искаше доста пари( не помян колко ). пиши мила,каде мислиш да ходиш.  give_rose give_rose give_rose
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: март 23, 2011, 12:01:40 »

пинк на коя дата ти е сватбата? Моята е на 28 май? Случайно да не сме в един ден? В кой ресторант сте?
Мила,и аз искам може би подобна на твоята рокля- искам да е с мннооооогооо тюл,да е цяла рокля ( понеже бюста ми е големичък,не се бърдат ако са поотделно полата и роклята)Аз обаче мисля да е с обръчи ,понеже с тях се ходи по лесно и танцува.Иначе и аз не исках много ама ще видим . Офф сега взе да ме притесняваш с това че до края на март приемали поръчки,ако съм изпуснала срока....лелелеее ужас... Защо от Варна мила поръча роклята? Там ли живееш? Аз бях там студентка,многооо красив град  butterfly butterfly butterfly много хубави спомении съм от там ...и като каза Варна грейййнах  Bravo
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: март 23, 2011, 12:07:26 »

Пинкбърд аз мога да ти препоръчам Рене - чудесна гримьорка - тарифата 30-35лв. в зависимост дали ти ще идеш при нея или тя при теб, ако те интересува драсни два реда на ЛС да ти дам телефона give_rose
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: март 23, 2011, 12:22:24 »

Пинкбърд аз мога да ти препоръчам Рене - чудесна гримьорка - тарифата 30-35лв. в зависимост дали ти ще идеш при нея или тя при теб, ако те интересува драсни два реда на ЛС да ти дам телефона give_rose
Каде  работи Рене? С каква козметика работи? ЗА двата грима ли взима толкова?
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: март 23, 2011, 15:18:54 »

Силиконка по принцип мисля, че скоро смени студиото в което работеше и не знам новото как се казва, но тя работи с качествена козметика (Лореал, Макс Фактор, Ланком т.н.), а относно тарифата мисля, че пробния грим е по-евтин, но не мога да бъда сигурна blush
Активен
tinkarbell
Ентусиаст
**
Публикации: 74

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: март 23, 2011, 15:39:26 »

Здравей silikonka, моята сватба също ще е в Кипарис.И аз не съм много доволна от това, но просто нямаше друг свободен ресторант с толкова места струва ми се малко тесничък, но това е положението.Иначе като се украси изглежда добре. И не се притеснявай чак толкова за тавана едва ли някой ще му обърне особено внимание, по-скоро ти ще бъдеш центъра на вниманието  smile. Била съм на сватба там и трябва да ти кажа, че беше една страхотна сватба, така че не се притеснявай изобщо все пак по-важни сте вие и гостите ви, а не ресторанта. Всичко ще  мине чудесно ще видиш  smile
Активен
tinkarbell
Ентусиаст
**
Публикации: 74

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: март 23, 2011, 15:49:43 »

Момичета бихте ли споделили вие обмисляте ли да изненадате родителите си по-някакъв начин. Много искам и те да се почувстват специални на този ден, но още не съм решила какво точно да направя.Моля ви за идейки
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: