Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 22, 2025, 19:56:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част  (Прочетена 202606 пъти)

pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #345 -: февруари 19, 2011, 08:50:06 »

Малко трудно щях да открия ресторант, на който да му подхожда цикламено, а и имах други критерии при избора smile.
Моето цикламено беше плод на вманиачаване по един букет pardon Все още се колебая дали да не си го поръчам въпреки че изобщо няма да се върже с всичко останало blum
За сега не съжалявам за ресторанта, който сме избрали. Като мине сватбата ще видим на какво мнение ще сме.
Ангелче, каза, че ще сте на Сребърното езеро. В градината ли планирате да сте или вътре в ресторанта? Аз много исках в градината им, но за сватба в началото на юни рискувах гостите ми да замръзнат от студ и това ме отказа.  cray
Активен
SoundTheBest
Любопитен
*
Публикации: 25

www.soundthebest.com

« Отговор #346 -: февруари 19, 2011, 11:30:11 »

Трябва да ви кажа, че до момента сме имали няколко участия на сребърното езеро...лятото се получава добре там. Началото на юни може и да е топличко smile Ако не, персонала на ресторанта раздава "пончо-та"  smile
Не знам дали са се екипирали със 70-80бр, но...нали ще има и танци все пак. Не си мислете, че DJ-я ще Ви остави да студувате. Успех!
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: февруари 19, 2011, 16:57:36 »

Да, там ще ни е сватбата. Аз много исках да е в градината, но рискуваме с времето..ами ако завали  angry всичко ще се провали. За това решихме да заложим на сигурното. Е, ако някой иска да седне за малко отвън, няма да збърка, понеже гледката е невероятна...фотографката ни каза, че ще станат много хубави снимки..с езерото и планината....леле чак нямам търпение  pardon
Активен
miaa
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #348 -: февруари 27, 2011, 18:19:46 »

Здравейте момичета!
Искрено се надявам някой от вас да може да ми помогне или поне да ме успокои...

Сватбата ни е на 26.юни.. Мястото още не сме го избрали. Приятелят ми е немец и неговата мечта е сватба на открито в моята родина. Предпочитаме да е около Стара Загора, заради гостите, които са родом като мен от този град. Половината гости ще са чужденици и би било хубажо да бъдат настанени блиъо до мястото за празнуване. За съжаление не открихме много места, които да подхождат на характера и стила ни. Спряхме се на 2, но и двете не чувствам още като мои, може би заради всичките притеснения и желания...

Първото място е Сребърното езеро. Препоръчаха ми го с добрата кухмя и тераса. Посетихме го и ни хареса въпреки боклуците които се набиват на очи и плътно застроения бряг на язовира. Терасата е великолепна. Проблемът е, че когато отидох да питам и бях готова да резервирам ми казаха, че не организират празнинствата на терасата и не пускат музика на открито, а само вътре, защото съседите се оплаквали. Това ме стъписа и ме отчая... И на вас ли ви казаха така? Има ли начин да се промени това с разрешение от кмета и събиране на подписи - поне до 22h-23h? Toлкова се надявам да може да стане... Това е единственото място на което сме се спрели в момента...

Резервен вариант би бил яз. Копринка до Казанлък, в градината на комплекс Лазур. Но при лошо време залата не би ни радвала, тъй като е много малка и прекалено шарена и кичозна за нашия вкус...

Всизко, което искаме е сватба със зеленина, на открито и по възможност с допир до вода и с резервен вариант на помещение в случай на дъжд... За съжаление това в близост до Ст.Загора вече ми се струва невъзможно и съм доста отчаяна.. имам само още 4 дни на разположение, след това ме чакат изпити в чужбина...

Моля ви, ако можете ми помогнете с идеи и съвети!

Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: февруари 27, 2011, 18:49:38 »

добре защо не пробвате на баните, все ще се намери хотел, в който има ресторант с градина, задължително ли е да е на язовир??? защото това с подписите може да стане за юни .. 2020та примерно nea
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: февруари 27, 2011, 19:03:30 »

сребърното езеро е идеален вариант. През лятото е позволено до 23h да се вдига много шум. Поле може да понамалите музиката, но предполагам , че няма да има никакъв проблем. Няма смисъл да се прави подписка до кмета. Самия ресторант има прекрасна голяма градина. Гледала съм снимки на изнесени ритуали и сватби на открито там, и смело мога да заявя, че се получава уникално. Ако се спрете на този вариант няма да е зле да идете да си запазите датата, понеже има запазине дати и за септември чак. На баните също има много хубави рестиранти с голема лятна градина. Но трябва да се иде и да се види на мявто. При всички полужения където и да сете, през лятото до 23h никой няма да ви направи проблем за музиката  good
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #351 -: февруари 27, 2011, 19:15:51 »

Не знам къде точно е това и как се казва мястото. Знам само, че е край Стара Загора. Нека съфорумките от Стара Загора да кажат.

Сватбата на  bridezilla беше там миналата година, беше прекрасна и вечерна. Ако не успееш да се свържеш с нея, пиши на Nina Style, която е правила украсата и.
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: февруари 27, 2011, 20:25:49 »

Здравейте момичета!

И аз съм бъдеща булка, но имам колебания за ресторант (тъй като съм от София и не съм особенно запозната). Ресторант Кипарис изглежда добре. Можете ли да ми кажете нещо повече за него?
И честно казано, долу горе колко лв ви излиза сметката за ресторанта (който е резервирал би трябвало да знае)?
Чакам отговорите ви с нетърпение smile
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: февруари 27, 2011, 21:43:35 »

Здравейте на всички! 
miaa,  защо не пробвате в ресторант Калиста или Армира на Ст.Мин.бани? Там стават разкошни сватби в градините им. А и все пак трябва да имате добра алтернатива при лошо време......
michelle  снимката ,  която сте  показала е от сватбата на 19 юни 2010г на Колена в частния дом непосредством преди комплекс Сребърно езеро.
Успех при подготовката за сватбите на всички бъдещи булки!!! danceg
« Последна редакция: февруари 27, 2011, 21:46:35 от Temira-Wedding » Активен
bridezilla
Ентусиаст
**
Публикации: 51

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: март 01, 2011, 18:34:56 »

Уоу, michelle, не мисля че даже аз съм виждала тази снимка,от къде я взе ? lol Да, това е Колена !

Модератор:Писането на КИРИЛИЦА  е задължително.Предупреден и потребителят с ЛС.Следващи постове ще се изтриват.
« Последна редакция: март 02, 2011, 13:49:03 от gucci » Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: март 01, 2011, 18:46:57 »

michelle Това е сватбата на една наша булка Силвито от Ст. Загора. Частно езеро малко след село Хрищени. Всичко беше просто повече от невероятно.  good Тя също пише в форума но много рядко.  good Собственика е техен приятел и незнам дали го дават и други да си правят тържествата там.
« Последна редакция: март 01, 2011, 18:55:02 от Nina Style » Активен
Fragancia
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #356 -: март 07, 2011, 11:03:24 »

Здравейте и от мен! smile

Аз съм бъдеща булка в Стара Загора, но съм от Пловдив. smile
Искам вашият съвет относно DJ в Стара Загора. До момента сме говорили с Никола Чернев, Димитринка Златева (Росен е DJ), както и с Петър Петров и неговата водеща Стела. smile До момента най-много ни харесаха последните двама, но нямаме никакво странично мнение за тях.  girl_impossible Ако ги познавате и знаете лично каква е работата им, ще се съм ви много благодарна да споделите! smile Също така, ако имате съвети за някои други - пишете. За Ники Колев вече ми е пределно ясно. smile

Благодаря ви!  girl_wink
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: март 07, 2011, 12:37:43 »

момичета, ако имах 20 ръце и с 20те щях да се подпиша под манифест, че ресторант Тифани винаги е правилният избор за вашето тържество - уникално отношение и коректност, мога да кажа, че всичко, което пожелах беше направено и то по начина по който го поисках, купона продължи до към 2 без нещо, а до 2:30 изпращахме гости, но не ни взеха такса за просрочване след 2 часа, нямаше надписване на сметката, всичко, което бяхме поръчали го видях по масите, имахме 2 неизползвани куверта, които ги получихме в кутии за в къщи, персонала беше много любезен и дискретен, така че ако някой все още се колебае - няма нужда - впуснете се с главата напред!
Активен
bybeto
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #358 -: март 07, 2011, 13:17:32 »

Рафаела току що прочетох твоите отзиви за ресторант Тифани и съм много щаслива от факта,че съм направила правилния избор като съм се спряла на този ресторант   yahoo тъй като моята сватба също ще бъде там.Аз изгледах няколко сватби от там и останах много доволна от видяното  danceg
А относно въпроса на Fragancia за съжаление нямам лични впечатления за тези DJ,но мога да ти препоръчам Веско и Йовко те ще са DJ на моята сватба,на мен лично ми направиха страхотно впечатление при срещата ни  good,ако решиш пиши ми на лични да ти дам техни координати.
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: март 07, 2011, 22:37:28 »

на нашата сватба ди джеи бяха Иво Чуков и колегата му и стана невероятен купон - пускаха всичко, което гостите ни поискаха да чуят, програмата вървеше много плавно, не ни притискаха да бързаме и се съобразиха с всяко едно наше желание, горещо ги препоръчвам!
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: