Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 22, 2025, 19:59:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част  (Прочетена 202610 пъти)

devisil
Професор
Публикации: 412

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: февруари 16, 2011, 01:07:29 »

Примерна аранжировка за маси: само че вместо това синьо по столовете, можете да го замените с лилава органза....
Да не пропуснете: нещо, от което повечето момичета остават недоволни: не се обръща достатъчно внимание на салфетките; аранжирайте лилава с кафява и обратното на съседния гост. Мисля, че ще се получи интересно.

* wedding-decor.jpg (13.85 KB, 172x114 - видяно 4150 пъти.)
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: февруари 16, 2011, 02:15:53 »

Аз нали съм си фенка на лилавото и не пропускам къде се пише за него.  yahoo smile Ето и моята любима комбинация- тъмно и светло лилаво.   good
Активен
karamelia
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #332 -: февруари 16, 2011, 11:36:53 »

Момичета здравейте,
от една седмица преглеждам форума и съм на мнение, че тук има много полезна информация за бъдещите булки. На мен също ми предтои сватба през Август 2011 и в момента съм заета с организацията на украса, фото, видео, Ди-джей и т.н. Виждам само позитивни отзиви за Митко Димитров като оператор, но никъде не мога да намеря негови телефони. Ако някой може да помогне с малко повече инфо, моля пишете ми на лични или тук.
Активен
gecuTa
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #333 -: февруари 16, 2011, 15:52:12 »

Devisil благодаря ти за предложенията има много сходни неща с това ,което аз съм замислила.И да не съм забравила за салфетките funnytooth.Държа на детайлите.

* okrasa7.jpg (52.08 KB, 604x402 - видяно 388 пъти.)
« Последна редакция: февруари 16, 2011, 15:53:49 от gecuTa » Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: февруари 17, 2011, 08:22:15 »

Здравей,karamelia !!!
Кога е големия ден......
Според мен,не си заслужава да хварляш толкова пари за Ники Колев,аз лично бях на негова сватба миналата  година и изобщо не ми хареса,толкова е прехвален........изборът е твой,за координати нз има момичета които ги имат сигурна съм че ще ти ги пратят на личния
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: февруари 17, 2011, 08:36:14 »

Сладурни аз имам неговите кординати, на някой ако му трябват да казва. Само че и аз много много не го препоръчвам. Да, голям професионалист е, но няма разнообразие в репертоара. Е, всеки си има свое мнение, ако се спреш на него, погледни негови сватби преди това Wink та кога е големият ден karamelia?
Активен
karamelia
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #336 -: февруари 18, 2011, 11:33:41 »

Здравейте отново. Благодря много за бързият отговор с координатите на Митко Димитров. Днес майка ми ще се срещне с него и със Светлана Узунова. Казвам майка ми, защото аз съм извън страната и засег разчитам изцяло на нея. Вече имаме ангажирана сватбена агенция за украса, ди джей и ресторант, остана само фото и видео. Нашето събитие ще е на 20.08.2011. При вас момичета как върви организацията? Кога са ви датите?
Активен
emanuela_
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #337 -: февруари 18, 2011, 13:29:55 »

Момичета здравейте.Интересува ме какво ви е мнението за ресторант Орфей и ресторант Тифани? Сватбата ни ще е през м.август 70-80 човека.И ми препоръчайте сватбена агенция от която сте останали доволни.Какво е мнението ви за св.а-ция Летен Сняг?Благодаря ви
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: февруари 18, 2011, 17:27:58 »

emanuela_ ако не е тайна кога ъочно е големият ден?
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: февруари 18, 2011, 18:36:02 »

emanuela_ за сега моите впечатления от Тифани са прекрасни - чудесно отношение и професионализъм - след 2 седмици ще мога да съм по-дейтална в оценката си smile
Активен
emanuela_
Новак
*

« Отговор #340 -: февруари 18, 2011, 18:56:21 »

Angel of love,аз много държа на 20.06,защото годеника ми тогава има рожден ден,но на него нещо не му се ще. :(При всички положения сватбата ни ще е месец август.А ние работим в чужбина и ще си дойдем в България края на май,началото на юни. Рафаела,вашата сватба ще е след две седмици в Тифани така ли?:)И майка ми го харесва много този ресторант. А как какво ви е мнението за Орфей?Има ли момичета на които скоро сватбата е била там или такива на които да им предстои лятото?Мерси
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: февруари 18, 2011, 19:59:47 »

emanuela_ Орфей е много хубав ресторант, присъствала съм на сватба там и младоженците останаха доволни. Само че самоя ресторант те ангажира с цвета на сватбата. То ако трябва да съм честна, всеки ресторант е така. Ако искаш жълтото да е вашия цвят, Орфей е много подходящ за тази цел  Bravo
Активен
emanuela_
Новак
*

« Отговор #342 -: февруари 18, 2011, 20:32:08 »

Аз писах някъде,че обожавам синия цвят smile Та държа нашата маса да е в синьо,и от ресторанта прицнипно би трябвало да се съобразят с моите капризи.Майка ми ще действа по задачите от идната сряда.Мерси smile
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #343 -: февруари 18, 2011, 22:02:41 »

emanuela_, всички ресторанти ще се съгласят с вашите изисквания за цветове, никой няма да ви наложи да използвате конкретен цвят за украса  smile. AnGeL oF lOvE е имала предвид, че интериора на ресторанта често те ограничава в избора на цветове за украса.
Според мен жълто и синьо си отиват. Все пак си зависи от нюансите.
Аз например много исках украса в цикламено, но просто нямаше да ми се върже по никакъв начин с цветовете, които са използвани в ресторанта, затова се спрях на жълто. Жълтото ми е от любимите цветове smile
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: февруари 19, 2011, 00:59:30 »

Аз за това първо си избрах цвят, и едва след това по цвета разгледах и за ресторанти smile  girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: