Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 23, 2025, 23:53:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част (Прочетена 202837 пъти)
Didkata1984
Сватбар
Отг: Булки от Стара Загора !!!!! част 8
«
Отговор #180 -:
май 14, 2010, 09:56:18 »
Явно методът проба-грешка, ще се окаже най-евективен при избирането на прическа и грим ... То аз уж имам идеи в главата си за тези неща, но дали ще се реализират, и не на последно място дали ще ми отиват е съвсееееем друг въпрос
То затова черпим от опита на другите
Сещам се: в Универсалния на първия етаж до кафето, също имало магазин за козметика,с който работят много гримьори. Ако някой има опит - добре дошло.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #181 -:
май 14, 2010, 12:07:09 »
Сетих се,
Дидка
. Там има козметика на Бонжур и други по-известни марки. Не знаех, че предлагат такава услуга.
Точно на принципа "проба-грешка" е всичко. Аз бях убедена, че опушеният грим е за мен. И това при положение, че се гримирам почти всеки ден, слагам си очна линия - било то с молив или туш. А сякаш опушения не е за мен. Ще пробвам по-нежния, с тънката очна линия, във вторник във Феери. Ако не се харесам обаче, ще давам още пари, за друг пробен, пак при тях, и тогава ще решавам. Просто нямам сили, и най-вече време, да обикалям по други гримьори
Най-приятното за мен нещо - гримирането, се оказа "препъни камък" в подготовката...
Активен
tania_vass
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #182 -:
май 14, 2010, 12:16:49 »
velvet, пробния грим се плаща само веднъж във Феери. Гремират те и те разгримират докато не се харесаш!
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #183 -:
май 14, 2010, 12:20:27 »
Това е страхотно! Щом харесаш работата на професионалист, просто трябва да избереш и стила!
Значи ще чакаме още снимки от
Велвет
!
Таня,
мерси за инфото.
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #184 -:
май 14, 2010, 13:22:18 »
Лелее, идеално! На мен всъщност и на втория пробен ми правиха корекции - червилото, сенките...
Много се зарадвах на тази информация! Значи поне знам, че ще се харесам в даден момент
Активен
stelita
Регистриран
«
Отговор #185 -:
май 18, 2010, 08:38:22 »
здравейте отново на всички, в отговор на въпросите ви ще ви кажа до къде съм стигнала - имаме дата и час в съвета 15 :20 часа на 26.06. имаме час в църквата на пингвините за 17:00. и след това отиваме в р-нт Жълтицата.Между съвета и църквата ще идем във фото Дъга да се снимаме и в градинката. Ди джей ще ни е Ники Чернев. според вас добър избор ли сме направили.А днес ще ходя при Вили в агенция Ами сега да си поръчам покани и бутониери за гостите. Започнах да влизам в час ама май е малко времето, но ще се стегна още 1 месец има. Ако се сетите за нещо подсказвайте, че съм малко шашната. За грим и прическа и на мен ми е труден избора, казаха ми за една Нина май ще ида на пробна прическа да видя. Но дайте и вие предложения.
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #186 -:
май 18, 2010, 09:18:05 »
Има известна дискусия напоследък за фризцори и гримьори, може да върнеш няколко стрнички назад тема и да се запознаеш с имена и цени.
За поканите и бутониерите няма да сгрешишвъобще, ще ти останат очите в каталозите на Лета
Действай, стелита, щото време няма ... А рокля имаш ли вече?
Активен
stelita
Регистриран
«
Отговор #187 -:
май 18, 2010, 09:24:39 »
роклята я поръчах вече от салон Маги, от там е и костюма на младоженеца. Търся си обувки ама май ще е проблем, защото искам много високи и с прозрачен ток и платформа, купих си и було. Роклята е в екрю, ще е готова на 2.06. Ще разгледам какво сте писали преди за грим. Аз вече ходих веднъж при Лета и съм си набелязала нещата трябва само да ги поръчам.
Активен
krema
Регистриран
«
Отговор #188 -:
май 18, 2010, 16:13:03 »
Здравейте и от мен!
Чета форума и по-кокретно темите за булки от Стара Загора от шест месеца, но едва сега се регистрирам. Тук има доста интересна и полезна за мен информация при подготовката за моята сватба, която започна още от месец Януари. Благодаря Ви за споделената информация относно организацията на сватбите. На мен ми остана още да намеря агенция за украса на ресторанта.
Активен
svet23
Любопитен
Публикации: 21
«
Отговор #189 -:
май 19, 2010, 19:43:05 »
Добре дошла Krema! Пиши ни повече за вашата сватба: кога, къде, как.
Stelita, имам един въпрос към теб. Доколкото видях сватбата ви е в събота, имате час и църква. Не беше ли забранено в събота да се сключва църковен брак?
Иначе аз в началото на месеца се "прошетах" до Асеновград за рокля, но първо нямаше голям избор, и второ не успях да си харесам нищо от това, което видях. Искам да ви попитам момичета, вие на готови рокли ли се спряхте или си ги шихте? Аз много се колебая какво да правя.
Активен
melusina
Ентусиаст
Публикации: 130
Коя е думата с 4 букви, която се пише с 5 грешки?
«
Отговор #190 -:
май 19, 2010, 20:22:22 »
Добре дошла на новата булка!
svet23, сори, че позволявам да се намеся - по повод на въпроса ти за венчанието в съботен ден - в крайна сметка Светият синод не взе решение да го забранява и всяка епархия в България решава сама за себе си. Принципно по-добре е венчанието да е в друг ден, но ние бяхме малко притиснати в организационно отношение и в крайна сметка направихме венчавката в събота вечерта - свещеникът, който ни венча, ни посъветва поне да е след 17 ч. Най-добре е да се пита в църквата, която сте избрали и да говорите със свещеника там.
«
Последна редакция: май 19, 2010, 20:24:59 от melusina
»
Активен
svet23
Любопитен
Публикации: 21
«
Отговор #191 -:
май 19, 2010, 22:35:40 »
Ами ние всъщност решихме църковния брак да го правим в друг ден точно поради тази причина...Но на мен ми казаха, че не може в събота
. Та след кратко съвещание решихме да го отложим и да се венчаем в тесен кръг в някой манастир.
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #192 -:
май 19, 2010, 23:15:28 »
И ние като
Мелусина
ще сключим гражданския в събота, в 17.00. И нас така ни посъветва свещеника.
Свет23,
на теб кой ти каза, че не може в събота? Познати или в църквата? Ако не сте силно вярващи, можете да потърсите друга църква, където ще са съгласни да ви венчаят в събота. Просто тогава наистина е по-удобно, от практична гледна точка.
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #193 -:
май 20, 2010, 09:21:33 »
Браковете в събота са разрешени след 17ч. Църковният ден започва и приключва в 17ч, затова след това вече все едно се влиза в неделния ден. В Стара Загора навсякъде са разрешени след 17ч. Друг е въпроса дали има свободни часове....
Велвет
, последният грим във Феери ли го прави? Би ли ми пратила на лични цените им
Както казах в темата за грима е разкошен, много ми харесва, супер свеж е, няма нищо общо с първия опит на гримьорката в час по трудово
Добре дощли на новите булки
! Хайде всички да се хвалят, ама колко много станахме ............
СУПЕР!!!
Активен
stelita
Регистриран
«
Отговор #194 -:
май 21, 2010, 08:44:52 »
Здравейте момичета,ние звъннахме на един поп,който ни е познат и той ми даде час за събота в 5,иначе нямах представа,че не може тогава.От вас го научавам,но и според мен е по-добре всички церемонии да са в един ден.
Моята рокля я премерих готова тук в салон Маги и си поръчах да ми ушият същата.Ще е готова на 2.06.
Иначе в Асеновград нищо не ми хареса,ходих в много салони, а нищо различно не видях.Разочарована съм от там.Само було си купих и кошничка за халките.А се оказа,че от нашия салон я поръчват да я шият в Асеновград.И като си я поръчах ми казаха че цената се вдига с 40 лв за поръчката.Абе българска работа,кво да ви кажа.
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...