Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 20:33:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 7  (Прочетена 138107 пъти)

Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #405 -: април 01, 2010, 10:35:52 »

Бебчето.... ти ме уби бе, жена!  laugh laugh laugh
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #406 -: април 01, 2010, 10:36:11 »

beb4eto_na_me4o и аз вече съм сигурна,че няма значение как се храниш,с какво се храниш и по колко често! good
Дори имам случаи,когато съм яла храна която дразни стомаха,а не мен не ми се отразява!А в други случаи,когато си хапвам нещо леко и което не предизвиква киселини,а аз немога да заспя от появата им!
Според мен зависи как бебето е застанало!Аз получавам безпричинно киселини и дори имах случаи една вечер да не можех да заспа!И странното беше е само когато се обърна на дясно всичко ми идваше до гърлото и ме изгаряше.а щом се обърна на ляво и минаваше pardon!
Активен
flower84
Професор
Публикации: 370

« Отговор #407 -: април 01, 2010, 10:39:46 »

бебчето на мечо твоите истории винаги ме разсмиват  sarcastic
Аз имам проблем с блузите с дълъг ръкав че от голямото шкембе и всичко ми се вдига нагоре или започнаха да ми стягат, всяка седмица прехвърлям от единия шкаф - където ми стават, в другия - където уж след раждането трябва да ми стават  pleasantry  Само дето в първия почти съм се изчерпала и като трябва да излизам се почва една сменяне на дрехи (то не че имам голям избор де  blush ) и оглеждане в огледалото и накрая все си мисля че изглеждам като кит, та и се чувствам като такъв  pardon
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: април 01, 2010, 10:46:00 »

DANCE Много се радвам ,че ви забавлявам, сладурки  blum То и на мен ми става смешно после и си смея самичка като се чета...правим си веселото вече, как иначе  Wink
Активен
Рубин

« Отговор #409 -: април 01, 2010, 10:47:08 »

flower84 аз нямам нито една моя блуза която да покрива корема!Всички стигат до средата pardon!Сега нося на мъжо блузите за вътре! blushТой милич се базика,че скоро няма има дрехи за него blum
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: април 01, 2010, 12:07:21 »

аз да ви се похваля от днес съм отпуска и вече няам да се занимавам с болни....а само с бебешорски нещица толкова съм хепи и във вторник сме на преглед..относно положението на бебчовците ние сме главично още в края на 5 месец и всеки път поне до сега сме все така озастанали..аз бебчо все в ляво го усещам да мърда и като легна на нея страна като ме изсвятка чак очите ми изпъкват girl_impossible
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: април 01, 2010, 12:17:32 »

liva82  Bravo Bravo Bravo Сега заслужено можеш да се отдадеш на почивка и подготовка за бебчо  yahoo И аз чакам този момент, ама имам още месец  pardon
Активен
Рубин

« Отговор #412 -: април 01, 2010, 12:23:45 »

liva82 ,браво мила!Почиваи си сега и се отдаи на бебешорските неща!Наи хубавата част от бремеността!
Ха,а това с ритането!Мен ме ръчкат в дясно и като легна и аз на тази страна и познаи!Не ме оставя така и тр да се обърна!Постоянно там има едно изпъкнало-краченце!
Активен
Рубин

« Отговор #413 -: април 03, 2010, 13:21:46 »

Ейййй,нашата темичка много затихна нещо! crazy
Хайде да я раздвижа и да се похваля аз!
Днес отиваме за козунаци в една фурна!И имаше голяма опашка от хора които чакат да ги изкарат!Аз всех и седнах на една от масите,за да умалявам!И по едно време при мен идна от продавачките и ме пита аз какъв козунак ще искам,за да ме обслужи първо мен! *INLOVE*Лелеее,аз не можах да повярвам!За пръв път ми се случва някои да ми дава предимство заради коремчо!
До сега аз съм отстъпвала даже при разминаване,само и сао защото си пазя корема,а има толкова много  груби и нечовешки хора! nea
Даже преди да седна във фурната,докато бях на опашката с мъжо и се замислих-"абе тези жени изглеждам свестни,а защо поне една от тех не си направи устата поне да ме пуснат напред?И те са раждали,значт какво е! sad"
Аз винаги съм правила път и на бременни и на възрастни хора и ми е мого странно това поведение нечовешко!
Ама днес се изненадох от това че ме обслужиха първо мен! *INLOVE*Дойде време да раждам,а това ми се случва за първи път! pardon
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: април 03, 2010, 15:06:57 »

браво Руби, на мен редовно ми дават път и ме пускат аз да мина поне в нашият град нямаме този проблем всякаш хората тук имат уважение към бременните жени и много им се радват..аз поне не мога да се оплача в това отношение
Активен
Рубин

« Отговор #415 -: април 03, 2010, 15:11:25 »

liva82 ,това е много хубаво!
Тук много рядко някой ще обърне внимание на това че съм бременна!Понякога,дори много често имам чувството,че в тази София е пълно най-вече с безчувствени хорица! :\Отвратила съм се вече! nea
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: април 03, 2010, 15:33:28 »

На мен много рядко някой ми прави път или отстъпва място. Само ми се е случвало да ме пуснат да прередя на опашка до тоалетна. Не знам защо, но на мен не ми става неприятно от това. Никога не съм очаквала някакво специално отношение от хората заради това, че съм бременна и не се кося като не го получа.
Ние след малко отиваме на клас за грижи за бебето. Искаше ми се да направим и тур на болницата, но май няма да остане време и ще трябва друг ден да ходим.
Весели Великденски празници от мен!
Активен
Рубин

« Отговор #417 -: април 03, 2010, 15:39:42 »

ellie_bellie ,аз не се дразня че не ме пускат напред или подобно,а от това че човек може да гледа срещу мен и в корема точно,ама например като се разминаваме и е тясно аз остъпвам а не те!Ей тва ме дразни!Много пъти даже хора вървящи като овце и са ме бутали! nea
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: април 03, 2010, 15:43:56 »

Ами да де, и аз затова също говоря. За бутането, малко екстремно е наистина, но ако вървя по улицата в тълпата, никой не го интересува дали имам корем или не. Не си мислете, че само в България е така.
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: април 03, 2010, 23:54:42 »

Аз съм ужасно разочарована от простотията на хората и от начина по който се отнасят към бременните.Не,че преди е било по-различно,но сега понеже ми е прасно.Преди няколко дни отивам във Фокса в новия мол.Нареждам се на касата с количката.Една жена минава пред мен/пред количката/ и се прави че не ме вижда.Аз не казах нищо,но се преместих пред нея.След нея застава една бременна жена.След малко идва моя ред,а онази нахалната отива да гледа нещо.Аз си пратих е идва реда на бременната.В този момента онази простакеса се затичва и така блъсна бременната сакън да не мине пред нея.Аз я изгледах лошо и само казах,че човешката простоия и лошотия край нямат.Но едва ли на тази жена и е направило впечатление.Думи нямам просто.
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: