Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 02, 2024, 00:30:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 7  (Прочетена 138223 пъти)

beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: март 18, 2010, 19:03:25 »

Мацкиии, не успях да ви прочета, че ме избиха бременлинските хормони и влизам да споделя с вас...
Днеска цял ден бях самичка и направо бях полудяла...чакам си аз да стане 5 часа да си гледам бозичката...И съм се подготвила - самичка съм си, завила съм се с една завивка, парното ми угасна още сутринта, ама аз нали съм си локално парно с тия газове, та си пускам с извинение под юрганчето, да ми е топличко.. blush Наляла съм си каната с вода, наливам и после тичам да изпускам, че съм като вододайна зона станала - само дето ми е слаб преливника, та добре, че е онази бяла порцеланова прелест у нас, да направя място за следващата порция...
Почва си сериала, аз от 43 серии ги чакам тия двамата главните да вземат да се нацелуват, щото и на тях им е ясно, че това ще стане (сценарий, нали разбирате) и на мен ми е ясно, че ще стане ( не е от сценария, изтеглих си епизодите напред до края, от нетърпение не можех да мисля, ама са на турски...пусто, толкоз пъти като си удрях главата, що ли барем не го проговорих тоя език, ами..хайде)я та и двете страни сме наясно, че това иде вече....Еми, голям зор, голям зор, нацелуваха се тия най-накрая, а аз каквооо....вместо да се зарадвам, че тая боза най-сетне показа някакво действие, като ревнах....Как така тая рошавата ще я нацелуват, а аз цял ден ще вися сама, без дори една целувка...и му звъня на Жоро - той е на работа, разбира се, и му рева, че Ейлюл са я нацелували, а мен не са - представете си, ТОЙ ИЗОБЩО НЕ РАЗБИРА ЗАЩО Е ЦЯЛАТА ТАЯ ДРАМА, и ме отвява, че като си дойде, ще ме нацелува и не разбира защо ми е криво в момента.  tease Оставих го да си работи човека, като не разбира аз защо агонизирам в момента поради острата липса на внимание и целувки - звънял ми е само милион пъти днес, разбирате ли...САМО!
И като ме напуши един смях...ама зверски....и викам - я да седна да ви разкажа мойте драматични преживявания днеска, да се посмеете и вие...Ще взема, казвам ви, да напиша в крайна сметка, мемоари - "Моята голяма, луда, бясна, бременност"... tease
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: март 18, 2010, 19:31:49 »

Хахахахаха Бебчеее чак сега ли те хвана "лудата бременност" Аз от начало ревях на филми и разни подобни ама не на филмите и както при теб, че от филма нещо ми дошло и айдеее.... Моя мъж се беше видял в чудо. Днес например ревнах или по точно тръгнах ама спрях като писах в темата за коремиче, че съм щастлива че нося прекрасното си дете или кво беше - ми незнам разчувствах се. При док ревах хахах или по точно седях сериозна ама ми се насълзиха очите и даже текнаха, като ми каза че скоро ще се раждаме, общо взето отдавна съм свикнала с това състояние само дето останалите не са и всеки път трябва 100 пъти да обяснявам, че нищо ми няма и не мога владея емоциите си. Та свиквай и мъж ти да свиква  tease
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: март 18, 2010, 21:27:20 »

Леле, момичета, вас наистина много лудо ви тресат хормоните  funnytooth funnytooth funnytooth
Аз се чувствам някакси много уравновесена и пълен непукист. Цяла бременност съм така. Да видим какво ще стане после smile
Пускам ви снимки на возилото - на мен направо ми идва празна да я юрна по парковете  ROFL, снощи с мъжа ми се смяхме, че може да сложим камерата и обективите вътре, тъкмо да не ни тежат и да тръгнем навън  pardon
ЦЪК
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: март 18, 2010, 21:34:23 »

ellie_bellie  Bravo Bravo Bravo честито, много е хубава. И такава свежа  Girl_hide
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #274 -: март 18, 2010, 21:37:25 »

Уникална е!Много ми харесва количката ви!Особенно това че е свеж цвят! good
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: март 18, 2010, 21:39:52 »

Страшно много ми хареса и на мен количкатааа...поздравления,страхотна е Bravo Bravo Bravo
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: март 18, 2010, 22:27:06 »

ellie_bellie , честито  и на мен много ми харесват количките на teutonia,а и ние като купувахме нашата ни казаха,че била като Мерцедес при колите.Харесва ми че спирачката е от горе ,а и са с дискове както при колите.Нашата обаче е с три колела.Аз все още се чудя дали да търсим друга или с тази да останем,понеже ми се вижда много голяма.А и коша не е твърд,ако ме разбираш какво имам предвид,незнам кое е по-удобно да е мек коша или трърд?А и наистина ми изглежда доста доляма,на нас ни заема половината багажник в комби angry Иначе на моя мъж много му харесва.Но аз съм дребничка 158  blush и ми е много голяма сякаш.На теб компактна ли ти се вижда?Питам просто защото ми е интересно да чуя и на някой друг мнението.
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: март 18, 2010, 22:48:31 »

Елии,  страхотнаааа еее  Bravo много добър избор и те разбирам, че искаш от сега да я подкараш и аз така с нашата  smile Честито и със здраве да я ползватеее  give_rose
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: март 19, 2010, 05:39:46 »

Мерси, момичета. Радвам се, че ви харесва. След толкова гледане и чудене много се радвам и аз на избора си. При мен нямаше голям избор за функционалността, която исках аз. Струва ми се, че при вас има повече хубави колички, от които да избирате.
matsinka, ние взехме модел козмо, която мисля е най-леката. С 3 колелета не са ли Спирит сякаш или бъркам? На мен не ми е голяма. Аз я тествах преди да я вземем и ми се стори нормален размер. Тукашните колички, които стават и за новородени, не са никак малки. По-лека и малка може да вземеш за по-голямо дете, която ще е тип чадърна количка и повече за лятото. Аз съм малко по-висока от теб, вдигам я без проблем. Нашият багажник е доста голям и не ме притеснява това. А за коша какво като е мек? (за портативния кош говорим, нали?) Защо мислиш, че с твърд би било по-добре? Той пак си има твърдо дъно коша, само са му меки страните. Пробвахме и столчето за колата, пасна си много добре на рамката, успокоих се.
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: март 19, 2010, 09:50:38 »

Ели много ви е хубава количката  Bravo

За хормоните аз бях ту така, ту иначе  Wink Хем бях страшно уравновесена понякога, при доктора никога не ревнах, там бях желязна, ама ей така като Верчето като се замисля или се заприказвам нещо за най-нежното човече дето нося в себе и как съвсем скоро ще го гушкам и ще му дам цялата любов на този свят и... се почваше  cray И сега съм така, сега пък като ми се усмихне и вече съм готова  cray Или като я боли коремчето и си говоря с нея и тя ме гледа с един насълзен поглед... и ми е мъчно че не мога да направя нищо  cray Абе луда работа са хормоните  Wink

Герчо ама тая Ейлюл (нямам идея дали се пише така) виж какъв старец я целува пък теб какъв младок, яяя стига си се депресирала заради нея
  blum
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: март 19, 2010, 11:26:39 »

ехооо момичета къде сте много се загубихме нещо май ..аз да ви кажа, че от както влезнах в 6месец още косата ми взе, че се поизправи..буклите ми толкова се редуцираха, че сега само с преса се изправям, че положението е фатално нито право нито къдраво направо ще полудея girl_impossible girl_impossible
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: март 19, 2010, 13:13:21 »

cap cap cap как сте тумбаци ?
Аз днес бях на ЖК. Всичко е наред, похвалиха ме за килограмите , качила съм по- малко от 2 кг този месец . Бебчо , все още се е излегнал напречно. И акушерката ми каза да не се притеснявам , че още не е главично, даже по добре за сега че е така, защото по-добре се развивал  danceg Пораснал е и е към 1300 гр и 26-27 см  tease Пусна ми изследвания .....взеха ми кръв от пръста  cray много гадно, аз предпочитам от вената, там всеки месец си ме бодат и ми е тренирана вече  pardon
Друго, другооо.....а, изписа ми Магнерич, заради контракциите . То пък точно като легнах да ме мери и ми стана твърд корема  angry
Ми туй е то от мен  girl_wink отчетох се

Вече съм в 7-ми месец  yahoo yahoo yahoo
« Последна редакция: март 19, 2010, 13:14:52 от leni_beni_ » Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #282 -: март 19, 2010, 13:20:18 »

Момичета,аз влизам да ви кажа че преди малко видях по белиото си кафеникаво петно!Много съм уплашена!Сега чакам мъжо да ме вземе и да отида до болницата да ме видят!
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: март 19, 2010, 13:29:32 »

Рубин, дано всичко е наред good само бъди спокойна smile
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: март 19, 2010, 13:34:15 »

Рубин, аз не съм компетентна, но понеже на мен вече седмица всеки ден ми се появява по едно кафяво петънце и генеколога ми каза просто да си почивам повече и да не се натоварвам и да пия витамин С (а аз в събота карах ски и може би това ми е повлияло), така че не се стряскай излишно и стискам палци нищо да не е!  good
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: