Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 22:38:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 7  (Прочетена 138175 пъти)

ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: март 17, 2010, 10:35:30 »

Offtopic
момичета вече за 3ти път ми се случва това, пиша постове и после като вляза в темата те са изчезнали?!? трие ли ги някой какво се случва не знам Oh my ... crazy Offtopic

На Руби писах, че и мен ме болят ребрата и че лекарката (а и майка ми с подобен опит) каза, че е от бебчето, което там е застанало и ритка smile

за задъхването, моята лекарка ми каза да не лежа по гръб, защото матката притискала бебчето и по този начин и майката се задъхва. Така че питай доктора следващия път като си на консултация.

За витамините и магнезия, както е писала Деси, всичко зависи от изследванията. Ако няма нужда, защода се пият витамини. Аз не съм пила нищо освен фолиевата киселина през цялата бременност.
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: март 17, 2010, 10:38:38 »

Ивее за витамните не съм съгласна -те нямат общо с изследванията а с това , че не можеш да приемеш всичко с храната  good
А за магнезия аз го пия заради контракции а не заради изследвания колко е  tease
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #227 -: март 17, 2010, 10:52:13 »

Благодаря ви милички! give_rose
А днес ново 20!Преди малко си събличам дебелата блуза,че ми стана топлло(пак едни топли вълни) и виждам на дясната си ръка едни червени точки и линии,като просмукано или протрито!Сещате ли се?Показвам ви ги!
Мъжо ми вика че съм спала на тази ръка и нещо съм прескрипала,ама толкова ли че да не усетя бе??? *crazy*Ужас!
От какво е станало тъй?

* IMG_1334.JPG (20.87 KB, 448x336 - видяно 204 пъти.)
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: март 17, 2010, 10:54:48 »

Рубин , може да е нещо от блузата . Има ли и на друго  място?
Активен
Рубин

« Отговор #229 -: март 17, 2010, 10:56:32 »

Не мила,само там е!Само на дясната ръка и едни такива като равномерни линии! =]Точно като проскумано е цвета! pardon
Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: март 17, 2010, 11:00:27 »

На мен ми прилича на ожулено. Моята кожа е много чувствителна, въпреки, че е тъмна и понякога ми става така, като се чеша  pardon . Може от блузата да е, или да си  се чесала .
Активен
Рубин

« Отговор #231 -: март 17, 2010, 11:04:28 »

leni_beni_ give_rose,благодаря за успокоението!
Аз да ти кажа,ама изобщо не ме засяга от какво е само да не е нещо вътрешно и да не вреди на бебка!Претесних се защото до сега не са ми излизали такива неща,а и като го свържа и с  тази болка в ляво в ребрата и не знаех какво да мисля! tease
Може да е и от тази блуза,знам ли!Тя е домашна плетена,на мама е и до скоро я носих с друга тънка отдолу,ама сега само по нея!
Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: март 17, 2010, 11:07:39 »

Ами явно е от нея, не се притеснявай. Не мисля, че има общо със болките  nea Сега кожата ти е изнежена и явно е от това
Активен
Рубин

« Отговор #233 -: март 17, 2010, 11:14:01 »

@}->--leni_beni_  give_rose!
Хайде да мисля по позитивно! pqz
Аз нямам търпение да става понеделник да ходим на консултация вече!Да я видим нашата маймунка колко е пораснала!Трябва да потърся доки да видим кога ще и е удобно да се видим,за да поговорим за по нататък!От понеделник мисля малко по малко да почвам да изпирам и да приготвям вече!
П.С.-Беба така се разрита току що tease
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #234 -: март 17, 2010, 11:30:04 »

Здравейте момичета, ние също се разритахме днес, но това по принцип е нормално състояние  pardon. Чакам си прегледа, за да видим колко е пораснало бебчето, защото коремът ми е направо  crazy много големичък.
Рубин, и аз се шашкам за всичко, но все пак се сещам от време на време да го карам по спокойно опитай се и ти  give_rose
Активен
Рубин

« Отговор #235 -: март 17, 2010, 11:32:26 »

malinkata ,точно това се опитвам и аз да направя!Остава още малко и искам да прекарам това време спокоино и с усмивка на лице!Ама пусто,още от началото има проблеми и как да не настръхвам!Но въпреки това се владея!Вече не обръщам внимание на всичко което ми става!
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: март 17, 2010, 11:37:00 »

Рубии, наистина по спокойно го давай мила. Нищо не е станало че имаш някви петна на ръката или че си усетила леки придърпвания. Спокойно, спри да се самонаблюдаваш изкъсо. И аз съм нон-стоп вкъщи и знам кво е.
Гушки и помилвай коремчето.
Активен
Рубин

« Отговор #237 -: март 17, 2010, 11:41:30 »

Вероника ,я кажи как ти минава времето бе мила! 8PНа мен много ми се влачи значи! Girl_hide
 tease
Иска ми се да правя нещо за да не усещам дните,ама на!
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #238 -: март 17, 2010, 11:47:29 »

Вероника ,я кажи как ти минава времето бе мила! 8PНа мен много ми се влачи значи! Girl_hide
 tease
Иска ми се да правя нещо за да не усещам дните,ама на!

това се казва проблемче, аз пък искам повече свободно време, че да почвам да се оправям за бебчето и въобще, но още работя и нямам такова свободно. Дори не мога да отида да си купя нещо на себе си, а трябва, че както споделих с моите си дрехи имам проблем blush
Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: март 17, 2010, 11:49:21 »

malinkata , и аз съм в твоето положение  sad Никво време нямам, и едвам чакам да дойде време за 45-дневния  tease
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: