Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 20:35:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 7  (Прочетена 138115 пъти)

leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: март 12, 2010, 11:49:48 »

Рубин , изследвали ли са ти кръвната захар ? Много вода пиеш  shok
Сега да не те изплаша нещо  Wink просто питам и предполагам  pardon
Не сме лекари само се подпитваме тука  blush
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #196 -: март 12, 2010, 12:33:55 »

Да,преди 2 седмици си пусках иследвания и ми я иследваха!Всичко беше в норма!А за водата-аз по принцип си пия повече вода!Преди се стремях да си наложа поне литър и половина на ден и явно съм свикнала!А сега нуждата явно ми е по голяма!Ще споделя с доки на 22!Ама не мисля че има нещо нередно и дано да е така де!
Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: март 12, 2010, 12:37:56 »

Ами дано няма нищо такова, аз само предполагам  girl_wink Защото аз едвам по литър изпивам, понякога и по толкова немога, хем знам че трябва поне литър и половина. Еми не могаааа наливам се тука, ама не всеки ден става  nea
Активен
Рубин

« Отговор #198 -: март 12, 2010, 12:43:22 »

Лени и аз бях така понякога!Не ми се пиеше вода и се тревожех,че нали е хубаво!
Ама да ти кажа зависи и с какво се храниш!Аз като закуся само плодове и да ти кажа ми е трудно даже хапчетата да си изпия с една чаша вода!Не ми се пие!Ама ела ме виж например днес-закусих сандвичи с кашкавал и от този кашкавал винаги ме гори за вода! good
Ох,дано да не е от захарта!А ако е фатално ли ще е да чакам още една седмица?
Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: март 12, 2010, 12:45:28 »

Е , чак фатално не мисля  Wink Може и нещо от времето да ти се е подула ръчичката или от нещо друго. Не се шашкай .
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #200 -: март 12, 2010, 17:44:55 »

Рубин, аз само като информация - бях се притеснила, че ми се подуват краката от време на време и казах на доктора. Той ми обясни, че е нормално по време на бременност, но до кръста, каз, че почне ли подуване и в горната част на тялото да му се обадя да правим някакви изследвания(не помня за какво) така че може би е по-добре да се чуете по телефона и да обсъдите
дано всичко е нарид и да се чувстваш добре  give_rose
Активен
Рубин

« Отговор #201 -: март 12, 2010, 17:51:19 »

Благодаря ви! give_rose
Ами какво да ви кажа,към обяд забелязах че не ми е подута! :huh:По точно усещам пръатите си подути,ама нямам и по какво да съдя,нали халката даже не ми става от месец! blushНо ако наистина усетя нещо претеснително ще звъня! *THUMBS*За сега не мисля че има нещо тревожно,а вярвайте ми ако  имаше и най-малко аз щях да съм в паника blush!Ем,такава съм си значи!Сега броя дните до 22.Нямам търпение да я видим нашата хубавица!А и самия факт че ще съм в болничен-45 дну преди термин и съм още пощастлива,защото усещам че срещата с беба наближава! yahoo
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: март 13, 2010, 03:32:56 »

Руби, а ти ходиш ли на работа сега? Аз нещо съм разбрала грешно сигурно, че стоиш вкъщи.  crazy
Активен
Рубин

« Отговор #203 -: март 13, 2010, 10:29:59 »

ellie_bellie ,правилно си разбрала-не ходя!Защо?Стоя си в къщи и подивявам на моменти tease!
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: март 13, 2010, 16:39:55 »

Ами не знам, защото казваш, че ще си 45 преди термин в болнични, пък аз мислех, че отдавни си и за това ми стана объркано.
Активен
Рубин

« Отговор #205 -: март 13, 2010, 17:11:48 »

В момента се водя на работа!А не съм!Не съм в болничен!Внасям си осигуровките и др данъци!  *THUMBS*И от 20 март ще съм 45 дни преди термин!
Ох,аз от снощи усещам болки в дясно.подобни,даже същите като в началото когато е от расящата матка!Сега маи пак е от това???От време на време се претеснявам,ама е нормално маи,нали сега расте наи много и връзките се опъват!Нали правилно разсъждавам! huhhuh.gif
Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: март 13, 2010, 19:46:46 »

Аз днес ходих на едни лекции за "Хранене на бременната и кърмачката. Захранване на бебето" . Много интересно и полезно ми беше и съм много доволна .  Другата лекция ще е за "Отбиване на детето " . Досега не можех да ходя, защото бяха през седмицата, но на тези мога  yahoo
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: март 14, 2010, 01:36:53 »

leni_beni_ ,звучи много интересно,ако искаш може да споделиш някои от по-важните неща,който са казали.Мисля ,че ще е полезно.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: март 15, 2010, 09:16:57 »

здравейте момичета как сте надявам се всички да сте добре , аз отдавна не съм се разписвала,ама то не  ми остава време...
Ходих в Пловдив тази седмица да се видя с док , който ще ме изражда и да се разберем..каза че за сега всичко било наред ядоса се , че не съм пила магнезий/аз пиех биолектра 4 месеца/ каза че това което съм пила нищо не правело и се ядоса още повече че не съм го приела сериозно, ама аз просто се доверих на наблюдаващият тук в Търново гинеколог, назначими схема за пиена на магнерич с която се надява да може да планираме и секциото без да има изненади ..дано да е така сега 3 седмици ще го пия 3 по 2 и после 4 по 1 докато стигна доза 3 по 1.
И така бебчо си отговаря на размерите дори според ехографските белези термина е изместен на 01.06 а не на 11.06 както беше , но ще видим накрая и за сега това от мен...още съм в отпуска чак на 24 съм на работа така че има време да си почина и да почета малко кардиология, чв специализацията малко я зарязах пък искам всичко заедно да върви ...много целувки от мен
Активен
Рубин

« Отговор #209 -: март 16, 2010, 15:17:53 »

Момичета,да ви питам-до кога се пият витамини?Питам,защото моите свършват и се чудя дали да си взимам още една опаковка!
Другото пък е,че и магнезия ми свършва,а ме е страх да го спирам!Да си взема още едно и от него ли?Миналия път като питах докии тя ми каза аз да си преценя как се чувствам-еми страх ме е!На моменти усещам корема ми странно и имам чувството че ако го спра и ще стане белята! nea
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: