Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 18:26:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 7
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 7 (Прочетена 137981 пъти)
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Отг: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 7
«
Отговор #180 -:
март 10, 2010, 13:44:17 »
Преди раждането е хубаво да имате уговорка с някой лекар, най-малко за да се запознаете (ако не го познавате) и да ви каже дали има възможност да приеме нови пациенти. Като разберете кога ще ви изписват от болницата е хубаво да се обадите и да се уговорите кога ще е удобно да ви посети на място (мисля, че до 24 часа от исписването трябва да ви посети педиатър, дори и да се спрете после на него - на мен от болницата ми казаха, че ако нямам избран педиатър може и някой лекар от там да дойде). Вече след като вземете акта за раждане на детето се ходи при педиатъра, който сте избрали да се запишете и да напавят картот на бебето, който се купува от вас.
Аз честно казано не успях да се видя или чуя с лекарката, която бях избрала и след като родих чак й се обадих да питам дали може да приеме още едно бебе за пациент, така че варианти има.
Активен
Рубин
«
Отговор #181 -:
март 10, 2010, 13:54:40 »
maria_lakova
,благодаря много за подробната и полезна информация!Ще трябва да проуча нашия лекар дали със сигурност е педиатър и да се уговорим!
Активен
leni_beni_
«
Отговор #182 -:
март 10, 2010, 14:01:16 »
Моята лична лекарка и тя е педиатър, но аз не искам да е тя. То аз не съм доволна и искам да я сменям , затова бебчо няма да е при нея. И аз трябва да поразпитам, и да избирам
Активен
Данитка
«
Отговор #183 -:
март 10, 2010, 14:13:05 »
Някои момичета ми писаха преди известно време на ЛС,но имам много неща на главата и затова не са включени отпред на първа страница.Моля,който го няма и иска да се добави нещо да пише на друг модератор от този под форум -Rossistela, goldi, ina_lemon, Капризче или на Глобалните модове.Съжалявам,но в близкия месец няма да мога да ви обърна внимание.Извинете ме
Активен
ivaiva
Баш Майстор
«
Отговор #184 -:
март 10, 2010, 15:04:19 »
тъй като темичката за бебчетата през януари, февруари и март замря сенамествам нахално във вашата
за педиатрите и при мен беше голяма драма, чудех се какво да правя и къде да търся, че нали живея в Симеоново. Но в крайна сметка открихме една позната лекарка в ДКЦто в Диана Бад и тя се съгласи.
обясни ни, че документи сега не са нужни, като се роди бебочето да и се обадим, за да планира да дойде у нас в деня на изписването.
надявам се да е добра, поне е позната на нашите и беше любезна
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
«
Отговор #185 -:
март 10, 2010, 15:16:10 »
maria_lakova , благодаря ти много за информацията
Нещата взеха леко да ми се изясняват!
Чудя се само какво да направя по повод на педиатъра, защото тази която имам в предвид ми е доста далече, а пък нямам никой друг наум, който да е по-близо!
Ще трябва да поразпитам малко
Активен
КатиНка
«
Отговор #186 -:
март 10, 2010, 16:50:18 »
Хубава тема повдигнахте за педиатрите. Дано не съм много
но може ли някоя препоръка за педиатър в Младост? Може и на лични
Ако някой се интересува за Стрелбище, мога да препоръчам д-р Самарев. За съжаление, ми е много далече на мен, иначе бих си грабнала него
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Невероятно е да си родител....
«
Отговор #187 -:
март 10, 2010, 17:33:06 »
Ей, за Младост и за Дружба се включвам и аз с молба за препоръка за педиатър.
Активен
maria_lakova
«
Отговор #188 -:
март 11, 2010, 10:26:19 »
Нашата педиатърка е в Младост 3 в 25 ДКЦ и съм доволна от нея - много е внимателна, както и сестрата. Казва се Мариана Иванова. От приятелки знам, че не са доволни от Катя Иванова, която също е в 25 ДКЦ, а за д-р Азади чувам все хубави неща, само че незнам нещо ми се върти из главата, че май не работи със здравната каса
, но пак казвам - не съм сигурна.
Имам две приятелки, чиито деца бяха записани при д-р Димитров в поликлиниката в Младост 1 (тя е частна, но работи със здравната каса) и както в началото бяха доволни от него, така после започнаха доста да се оплакват и двете, че не обръщал внимание много на децата и разни такива работи.
За други не мога да коментирам, защото нямам наблюдения и не съм чувала коментари.
Може да питате гинеколога ви или личния ви лекар ако са в Младост да ви препоръча някой, но не се доверявайте на сляпо, защото моята лична ме заведе при една лекарка пак в 25 ДКЦ, но не й помня името и тя веднага започна да записва кога ми е термина и да се уговаряме кога да й се обадя да дойде вкъщи, като аз исках първо да си поприказвам с нея и да видя дали ще ми допадне и после да решавам дали да я избера нея. Само като я попитах каква козметика ще ми препоръча и като ми каза, че няма нужда от никаква козметика, а само от сапун и зехтин за мазане (все пак става въпрос за лятно бебе август месец
) и аз веднага реших, че няма да е тя и ще търся друга. Ми аз не съм съгласна да си мажа бебето през най-горещите дни със зехтин при положение, че има и бебешко олио специално за тази цел. Зехтина ще си го слагам в салатите.
Като се замисля лекарката май се казваше Светла Иванова
Личната ми лекарка преди това каза :"Тъкмо тя днес ми доведе един пациент, сега и аз ще й закарам", т.е. те си правят услуги просто, но не ми казва дали е добра или не.
Много се разписах, извинете ме.
Активен
КатиНка
«
Отговор #189 -:
март 11, 2010, 10:35:12 »
Все с една фамилия са тези педиатърки и ще трябва да се внимава при избора да не объркаме и първото име
Аз ще попитам със сигурност гинеколога ми по ЗК, той е в 25 ДКЦ и ще споделя другата седмица.
maria_lakova
, мерси за инфото
Активен
maria_lakova
«
Отговор #190 -:
март 11, 2010, 10:38:58 »
Кате, кой ти е гинеколога?
Активен
КатиНка
«
Отговор #191 -:
март 11, 2010, 10:53:27 »
Миме, д-р Папукчиев
Още от преди съм го запомнила от теб и когато дойде момента, веднага при него се записах и съм МНОГО доволна!!!!
Активен
Рубин
«
Отговор #192 -:
март 12, 2010, 10:56:43 »
Милички я ми даите съвет!Днес откакто съм се събудила усещам дясната си ръка странно и сега вече със сигурност мога да кажа че съм с подути пръсти!Точно се чудех дали ще мина без тези екстри на бременността и сега изненада!Чувствам пръстите си като кебапчета!А пия на ден по 4 литра вода и то не на сила и да се напрягам,а съм си жадна и си ги правя двете канички по 2 литра!Какво да правя за да намаля това подуване?Знам за солта да се ограничи и това ще направя,ще я премахна!
Активен
ivaiva
Баш Майстор
«
Отговор #193 -:
март 12, 2010, 11:04:01 »
Рубинче, аз знам, че е добре да се ходи пеша..
но се посъветвай с лекаря.
аз за щастие до момента не съм отичала и не съм много компетентна, но ходенето знам че помага. не е много чисто по улиците, но ако можеш да походиш поне по половин час на ден.
Активен
Рубин
«
Отговор #194 -:
март 12, 2010, 11:05:57 »
И аз си мисля,че в следствие на залежалото ми положение,ама как да ходя като трябва и да полежавам повече? *crazy*То не е едно!Ами на 22 съм наконсултация и миля до тогава да поизчакам,нали няма да е фатално!А и скоро си правех и иследвания и ако има нещо тр да покаже,нали така?
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...