Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 18:31:09
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 7
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 7 (Прочетена 138001 пъти)
ivaiva
Баш Майстор
Отг: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 7
«
Отговор #165 -:
март 09, 2010, 08:18:06 »
Цитат на: leni_beni_ в март 08, 2010, 18:03:47
Ами аз не се натоварвам физически въобще
. През деня съм полулегнала на работа
и вечер си лежкам на диванчето.
Пък и аз честно казано, ако не си пипна корема сигурно няма и да разбера . И това го усетих предната вечер, и незнам от кога е
продължава не повече от 10-20 секунди . Днес не ми е ставало така, вчера на 2 пъти усетих
миличка, не се тревожи за тези втвърдявания. Аз имах такива и лекарката ми обясни, че това са малки контракции на матката, като се отпусне организма се забавя потока в пъпната връв и за да компенсира това забавяне матката контрактира, за да се чувства бебо добре. не се тревожи при мен тези неща отминаха, сега когато бебо е голям
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #166 -:
март 09, 2010, 10:05:49 »
Рубин
, спирай с внушенията бързо. Щом докторите не са алармирани, какво се притесняваш. Свиркай си и си чакай беба на спокойствие.
Ако ти изкарат акъла като на мен и на Плежър, тогава имаш основания за внушения. И въпреки всичко трябва да си позитивна. И да си внушаваш, най-много някоя беля да си направиш.
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #167 -:
март 09, 2010, 12:00:08 »
Много сте прави милички!Аз даже попитах дали са добре кг,а те ми отговориха че всичко е в норма!А и сега като се замисля,аз какво искам!Висока съм не повече от 158,бях 48 кг....а знам че природата си знае работата,че ниските хора в повечерто случай раждат малко по малки бебешоци!Абе важно че са ни живи и здравички и си риткат маймунките ни!
Активен
Вероника
«
Отговор #168 -:
март 09, 2010, 13:40:09 »
Аз малко ви изтървах тука ама нали имам много да наваксвам и все чета ли чета
Ей няма да се шашкате за рамерите на бебето - това е много отниосително.
1-во корема няма общо с размерите на бебето
2-ро - кой е казал че точнио в еди си коя седмица трябва да е точно еди си колко - еми то си има майка и баща и различни гени, да не е кукла че всички да са еднакви
3-то аз не се връзвам че мойта е много гол;яма дето всички ми разправят, аз щото съм огромна и за тва. Има жени, които заради голямо бебе са подложени на секцио и родили накрая 2800-300 грама бебе, че и по малко.
Относително е!
Руби
, че твойта мома в 28 г.с. е била по-голяма от мойта. Спред албанския лекар ( а там имам разлика от 200 грама с тукащния ми, засичала съм ги защото на два пъти през няколко дни съм ходила и тук и там) в 27 г.с. мойта е била 1 кило. В 30 според албанския беше 1650 грама а според бг 1850 грама, сега я изкара 2888 грама ама колко е -като се роди ще виидм. За мен е важно че е добре, тоновете са добир, моите изследвания са добри.
Активен
Вероника
«
Отговор #169 -:
март 09, 2010, 15:15:02 »
Мале момичета аз психясах с тия глезени надутите, къде се порових в нета и сега
Утре отивам да ми пуснат една урина за албумин и да ми видят кръвното.
Притесних се аз
Активен
leni_beni_
«
Отговор #170 -:
март 09, 2010, 15:19:04 »
Вероника, не се притеснявай мила, всичко ще е наред, и недей да психясваш- то много работи пише в нета
Рубин , това с ниските жени и малките бебета, и то не е много така. Майка ми е 155 см, а е родила едри бебета, сестра ми - 3600 гр , и мен - 3850 гр . Хихи бая бебок съм била, пък сега и аз съм като теб - 158 см
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати
«
Отговор #171 -:
март 09, 2010, 16:03:41 »
момичета, някоя от вас да е имала проблем с облеклото си? или само аз нещо
? Моите дрехи вече не ми стават ама почти нищо
и тръгнах по магазините да си купя нови - е след втора обиколка не се получи нищо
какво да правя?
Активен
Рубин
«
Отговор #172 -:
март 09, 2010, 16:21:28 »
malinkata
,спокойно миличка!Аз съм същата!Знаеш ли в момента колко дрехи имам в гардероба-4!За навън имам един паталон за бременни ,които го взех по широк с тенденция към напълняване!
акар че е за бременни е добро моделче и го взех за 45 лв!Освен него имам и една долница,спортна!И това е!За отгоре имам 2 блузки!А в къщи нося една долница на милото и взех 2 плетени блузони от майка ми!
Така я карам аз!
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476
«
Отговор #173 -:
март 09, 2010, 16:27:27 »
Цитат на: malinkata в март 09, 2010, 16:03:41
момичета, някоя от вас да е имала проблем с облеклото си?
malinkata, не си крейзи, проблема е международен. И тук нищо сностно няма - всичко е черно или тъмно и материте не са ми по вкуса.
Купих си едни дънки с които избутах кажи речи цялата бременност, така че купи си, струва си. Сутиени също Купих си от нормален магазин няаколко дълги и по -широки блузи и това е. Реших че ще се задоволя с минимума.
Дълго време си носих и нормалните панталони с едни специални колани нещо като ластик с копче, който се закача на нормалния илик и увеличава талията. Пробвам да кача снимка
...
gro-group-belly-belt-combo.jpg
(12.28 KB, 280x280 - видяно 2338 пъти.)
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #174 -:
март 09, 2010, 16:27:58 »
и аз така..имам един панталон , едни дънки и 4 блузончета , че да изглежда , че имам много дрехи
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #175 -:
март 09, 2010, 16:31:19 »
Вяра
, ако докторът ти каже, че бебето има синдром на недостатъчно развитие, не знам дали ще го приемеш спокойно. При мен случаят все още не е изяснен, нито пък дали ще ме оставят да раждам както аз си искам точно поради тази причина. Но и аз както теб мисля, че всяко бебе е различно, както и че е с различни пропорции. Аз точно затова реших, че бебето ми е напълно здраво и спрях да си вкарвам филми в главата. Съгласна съм, че и при големи бебета се стига до ненужно секцио често, но и при малки не е много весело. Колкото и по-лесно да се раждат, докторите смятат, че едно малко бебе е по-вероятно в процеса на раждане да изпадне в дистрес и да се наложат интервенции. Поне това ми беше обяснено на мен.
Малинке
, ти щом чак сега почваш да имаш проблеми с дрехите, радвай се
... Доста трудно е да се намерят хубави дрехи за бременни. Тези, които мога да си позволя аз, не са нищо особено. А другите са на космически цени и просто не си струва за няколко месеца. Примирих се, че ходя с тъпи дрехи докато родя.
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати
«
Отговор #176 -:
март 09, 2010, 18:37:01 »
ellie_bellie , да така е до преди няма и месец корем почти нямах, а сега расте с всеки изминал час
за съжаление не видях хубави дори и на космически цени, а да се примеря - не ми се иска, защото още ходя на работа, а пък и по принцип мисля, че е кофти да си разваляме щастието от бременността, защото няма хубави дрехи, да идва по-бързо топлото, че да слагаме роклички
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #177 -:
март 10, 2010, 09:26:39 »
Ели бели
, това, за малките бебенца и аз съм го чувала от доктори. Може би тенденциозно по-мънчките като размер бебчета са по-незрели. По принцип обаче, теглото на бебчето, както и размерите му, не са гаранция, че ще се роди напълно развито и няма да се налагат интервенции.
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
«
Отговор #178 -:
март 10, 2010, 13:15:48 »
Здравейте и от мен!!!
Ние с бебка бяхме на изследвания тази сутрин и после едвам, едвам стигнахме до офиса! Толкова е ужасно времето
Аз искам да ви попитам нещо, за което се замислих вчера. Вие имате ли идея вече при кой педиатър ще запишете бебчето си / живот и здраве/? Проучвате ли въпроса с лекарите?
Активен
Рубин
«
Отговор #179 -:
март 10, 2010, 13:22:45 »
desislavka
,мила,аз съм се замисляла!И даже все се канех да попитам във форума кога трябва да се избере педиатъра?До колкото знам преди да се ражда трябва да сме се уговорили наи малко,ама не съм сигурна как стоо и въпроса!
А за проучване-аз не съм,защото нашия лекър доколкото знам е и педиатър,ама не съм сигурна!Ако е нея ще изберем,защото едно че се познаваме отдавна и знам че мога да разчитам на нея и друго че и кабинета и е на 2 крачки от нас!Трябва скоро да поговоря с нея!
Ама още не съм наясно кога трябва да се избира!
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...