Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 16:40:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 7  (Прочетена 137953 пъти)

leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: март 05, 2010, 19:57:49 »

Вероника , радвам се, че се появи  gu6 gu6 gu6 Вече много ни липсваше  girl_wink
Леж си сега и ще удържиш фронта, ние сме с теб  good
ellie_bellie, ще чакаме разказ и от часовете по раждане

Скоро нали се коментираше за шишетата. Аз реших като му дойде времето да купя стъклени . То верно , че всичко е отрови покрай нас, ама....... след като прочетох и това ......
http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=113850
Активен
flower84
Професор
Публикации: 370

« Отговор #136 -: март 05, 2010, 20:02:36 »

Аз пък да ви кажа момичета моят бебок на всяка консултация все надолу с главата стои и дано така да е!  Wink
Вероника... честито за покупките, стискаме палци да удържиш фронта поне както казваш ти докато влезеш в 9ти месец. И да си почиваш повечко, че бебка да стои мирна докато й дойде времето Леле колко бързо наддава браво на нея  Flower
ellie_bellie да вземеш и на нас някой урок да предадеш ли  blush
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #137 -: март 05, 2010, 20:27:01 »

Вероника,съкровище добре дошлааааа Love girl LOVING
Ах,как ни липсваше,ако знаеш!
Беба си расте доста,а и така трябва!
Ох,като чета как се движеш и колко ти е тежко ми става зле!Та аз сега съм така!Охкам,пъшкам като сме навън!Сама също не мога да се обувам и т.н.А не знам какво ще е когато съм в твоите седмици! crazy
Ще се трае,няма начин girl_wink!
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: март 05, 2010, 21:45:10 »

Момичета чета ви от време на време и много ви се радвам ,радвам се че всичко с вас е наред и както виждам скоро ще започнете да се хвалите със вашите съкровища.
Случайно попаднах на един интересен сайт и реших да ви го пусна може да ви е от полза http://www.imambebe.com/
Много ,много гуш от мен и се пазете ... give_rose
Активен
Мама на Ангел
Ентусиаст
**
Публикации: 109

« Отговор #139 -: март 06, 2010, 17:56:46 »

Вероника, радвам се, че се появи най-накрая give_rose
ellie_bellie, невероятно готина бъдеща мама си, а снимките от партито толкова много ми харесаха give_rose
maia_svet, гушкам те мила и стискам палци този месец да ме зарадваш с добри новини give_rose

А аз да ви се похваля - днес бебо получи първите си подаръци от вуйчо, но фотото нещо няма батерии утре ще снимам и ще сложа снимки в галерията. Толкова сладурски гащеризон и блузка...
А дребното за радост тегли два много добри шута на ръката на вуйчо си yahoo

Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: март 07, 2010, 15:21:04 »

Такаа, голямото четене приключи не че дословно всичко изчетох но все пак.
Четох предната и тази тема за да видя кви сте ги обсъждали и да съм в час.
Та искам да отбележа за количките нещо няма зимен и летен кош има кош за новородено и седналия вариант на количката за след 6м. Че ако детето ви е на 1 година зимата в зимен кош ли ще го сложите -как ще стане тази работа, слагате го пак в "летния" ама с чувалчето и т.н. Има комбинирани колички които стават за новородено -ДА. Но опредлено коша за новородено си е необходим през всички сезони.
Оффф кво друго четох и щях да пиша  crazy еми за бравих леле, трябваше да си записвам, по сички теми исках да се изкажа ама не ми се получвв с тоз бременен мозък.
За това че ви е горещо- нормално е аз дори се потя , защото спях долу при баба а тя като напълни пчеката с дърва защото и е студено и на мен ми идеше да излезна на вън. 20 градуса са ми супер , повече - умирам от жега.
За пъпа - мислехч е моя няма да изкочи, като влязох в 8мия месец и щръкна горкия. Мислех че и линеа негра няма да имам -  да ама от 6тия я забелязах беше слаба и сега си я имам през целия корем, пъпа ми е черен, а онзи ден с огледалото си помагах в банята да се преведа в ред отдлоу и направо се втрещох - и там съм негро  blush
Днес в списанието "Моята бременност" четох че това било в реда на нещата.
Най-хубавото е че аз нямам киселини, въпреки огромния ми корем който е до зъбите ми.
ВЕче писах че ме боли яко коста, започна още преди да се прибера в Бг но сега е някаквъ кошмар. Плацентата ми била предна разбрах. Друго, друго ..........  crazy
Аааа на всичкото отгоре взех да се подувам от както пия гинепрала и магнерота яко и обувките ми са леко теснички ама се ядва.
Абе искам да раждам  blum Преди, когато четях че другите мами накрая нямаха търпение им се чудех и си казвах, че кво ви е сотйте си така - хахах. Ама то не се търпи вече а и усешщам че и на бебошаната не и е особенно комфортмно.
Като сана дума за нея - мойто бебе все още не рита, в мисъл до сега не съм имала силен и болезнен ритник.
Усщеам я постоянно но тя прави някви други неща. Почва и натиска от вътре с краче, петичкас, лакът и като си сложа ръката на подутината на корема ми го дърпа, после пак ме търси и така си общуваме.
Върти се обикновенно и прави планини и ми мести шкембото ако ритне е нежно и само веднъж- дваж.
Спирам че се олях.
Активен
flower84
Професор
Публикации: 370

« Отговор #141 -: март 07, 2010, 16:11:31 »

Верче тя малката сигурно няма чак толкова място за да раздава силни ритници а и по-добре без тях Wink
А иначе как е разположена с главичката надолу ли изчакваща да се появи на бял свят  baby_girl
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: март 07, 2010, 16:17:25 »

Ами тя и като имаше място не е раздавала честно казано  blum
Ооо хитрушата още като помириса бг въздух и се обърна с главата надолу  tease
Като дойдохме нали направо от Албанията при док отидохме - беше четвъртък помня - гледаха ни, бяхме седалишно. Следващия четвъртък бяхме пак при док в ДКЦ, след като ни изписаха от болницата ( в болницата само записи сме правили без ехограф) та беше с главата надолу тогава.
Знаее тя знаеее и се беше наточила май - хихихи  pardon
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: март 08, 2010, 08:50:26 »

Вероника, много се радвам, чевече имаш нет!!! Ще устискате с малката принцеска до началото на 9 месеци, а това, че са й направили профилактика на дробчетата също е добре. Всичко ще е наред!!!

Честити покупки, дано успееш да ни ги покажеш  smile
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: март 08, 2010, 10:42:21 »

момичета аз днес имам рожден ден и ви черпя с едно хубаво парче торта и чаша ароматно кафе
На всички ви пожелавам дса сте много обичзни и до година едно човече мамо да ни казва give_rose
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: март 08, 2010, 11:23:04 »

момичета аз днес имам рожден ден и ви черпя с едно хубаво парче торта и чаша ароматно кафе
На всички ви пожелавам дса сте много обичзни и до година едно човече мамо да ни казва give_rose

Лили, знаем че имаш рожнден ден - ех че в хубва ден си се родила, тук можеш да примешнашите поздрави:
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,24260.msg379376/topicseen.html#top
Гостенче Много ми  е драго пиле .... ще устискаме аз съм убедена аз сама съм решила края на март да раждам и така ще я бъде.
Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: март 08, 2010, 11:56:16 »

Аз май имам контракции, от тези подготвителните . Казвам май, защото незнам какво е контракция и дали това което чувствам е това което мисля  crazy ох, какви ги блещя  tease

Не ме боли корема, усещам го сякаш за момент и като го пипна е твърд. Обаче не целия , а само надолу под пъпа . Дали са контракции ?
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #147 -: март 08, 2010, 12:07:56 »

leni_beni_ , не казвам категорично защото и аз не съм сигурна, но ми казаха, че след като не боли не е контракция. в смисъл, че това, което аз си мислех,че е контракции не е. На мен ми се втвърдява така корема от недостиг на магнезий - спазми на мускулатурата е. Но по- често ми се стягат мускулите на краката  и тогава ме и боли. все пак е хубаво да се допиташ и до лекаря ти.
Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: март 08, 2010, 12:14:13 »

Да , ще говоря и с лекарката . Аз другата седмица съм на ЖК и тогава ще й кажа, не мисля че е спрешно щом не ме боли нищо
Активен
a_iordanova
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: март 08, 2010, 12:34:46 »

Честит празник мили момичета! give_rose Пожелавам на всички вас и на себе си другата година най-прекрасното същество да ни каже мамо на този ден!

Лени, можеш да се обадиш на доки и да й кажеш по телефона, тя най-добре ще те посъветва какво да правиш, принципно това което описваш са контракции, стяга ти се корема сякаш ти го стягат с обръч.....не знам дали ме разбра. По принцип те са подготвителни и не са болезнени. Ако не са постоянни т.е стяга те отпуска те и пак така....няма страшно, повечето бременни ги имат, т.е на ден можеш да има около 5-10 такива стяганния. Вече ако тези бъдат придружени и с болки ниско долу, сякаш менструална болка тогава вече задължително трябва да се обадиш и отидеш на доки. При мен бяха и от двата вида. За щастие с повече почивка и пазене на леглото се оправя.....сега съм добре, но продължавам да наблягам на почивката. Другата седмица съм на доки, да видим пък нашата беболинка колко е пораснала за един месец, но по начина по който от ден на ден започна да ми натежава си мисля, че вече трябва да е към 2 кг. Преди 4ри седмици беше 1,200кг. Нямам търпение вече да идва май месец! Не знам дали и вие така се чуствате, но имам чеството че никога няма да дойде май с този сняг на crazy =]вън.....
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: