Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 14:24:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 7  (Прочетена 137828 пъти)

minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: март 04, 2010, 08:40:52 »

Ели Бели много приятно парти, а подаръците са чудесни. Фен съм на розовото халатче  Girl_hide

Присъедниявам се към мнението на плежър - страхотно изглеждаш! Bravo
« Последна редакция: март 04, 2010, 08:42:35 от minalina » Активен
a_iordanova
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: март 04, 2010, 08:59:03 »

Ели, страхотно парти, а подаръците и Ти сте толкова сладки, бонбонки направо!
Поздравления!
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: март 04, 2010, 09:01:20 »

ellie_bellie , страхотно парти и невероятни снимки, които направо ме пренесоха там  yahoo
А ти си ..... толков хубава  Bravo Bravo Bravo Изглеждаш невероятно  Bravo
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #123 -: март 04, 2010, 10:34:48 »

ellie_bellie ,ама много си хубаваааа!А снимките и партито са невероятни! Bravo good
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: март 04, 2010, 11:16:06 »

ellie_bellie, прекрасни снимки! give_rose Партито наистина изглежда много весело! danceg А ти изглеждаш чудесно, свежа, усмихната  Bravo
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: март 04, 2010, 17:26:25 »

Благодаря ви на всички, изчервихте ме, засрамихте ме, засипахте ме с комплименти  blush
Радвам се, че снимките ви харесват. Аз съм благодарна на фотографката ни, която не се спря цял ден.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: март 04, 2010, 18:28:27 »

здравейте мамчета днес бяхме на преглед бебчо си е наред расте си детето вече се е обърнал с главичката надолу....
От вчера вече две мои приятелки са с бебчивци едната е tasty...
Да са им живи и здрави момченцата и ние да ги последваме като му дойде времето
Вие помните ли кога вашето бебе застана с главичката надолу
Активен
Рубин

« Отговор #127 -: март 04, 2010, 19:35:51 »

liva82 ,нашата мома беше от началото седалищно!В 28 седм. бяхме н 4Д и тогава се беше обърнала!Дано още да е така!Макар че аз си я усещам!Браво на вашето съкровище,послушно е!
Аз да ви питам-вашите бебковци хълцат ли?Нашата беборана всеки ден,предимно вечер!И казах че я усещам как е настанена,точно по това!Пулсирането се усеща наи силно долу в ляво,а горе в дясно се раздават ритниците!
И аз сега се замислих,да не би нещо да не и е добре? pardon
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: март 05, 2010, 08:21:36 »

Рубин, нормално е да хълца. Незнам точно на какво се дължи, но знам че бебетата хълцат.
Нашия младеж последно беше напречно, сега незнам дали се е обърнал, защото един път усещам ритници от ляво, друг път нагоре , и незнам  pardon Като отида на ЖК ще ми кажат
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: март 05, 2010, 08:35:27 »

Аз да ви питам-вашите бебковци хълцат ли?Нашата беборана всеки ден,предимно вечер!И казах че я усещам как е настанена,точно по това!Пулсирането се усеща наи силно долу в ляво,а горе в дясно се раздават ритниците!
И аз сега се замислих,да не би нещо да не и е добре? pardon
Рубин, доколкото знам бебето тренира дишане чрез поглъщане на амниотична течност. Поглъщането на течността понякога предизвиква хълцането, което ти много добре усещаш.
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #130 -: март 05, 2010, 09:54:21 »

http://www.babycenter.com/2_live-birth-c-section-surgery_3656510.bc?intcmp=Nav_Global_photosandvideo_Csectionvideo&pn=Slide%20shows

Ето една добра визуализация как хълца бебко smile
Активен
Рубин

« Отговор #131 -: март 05, 2010, 09:54:49 »

Да и аз знам че се дължи на трениране на дробовете! good
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: март 05, 2010, 18:57:01 »

Здравейте дружина най-накрая имам нет и отново съм сред вас  give_rose Много ми липсвахте  heart имам много да наваксвам с материала но  впредвид че не трябва много да мърдам защото цитирам си доктора - "всеки момент ще родя" , ще успея да вляза в час с новините във форума.
Аз се готвя за бебка защото съвсем скоро ще се срещнем очи в очи  Girl_hide Както вече знаете имам някво разкритие и повече околоплодна течност, пия гинипрал и магнерот на 6 часа и си седя вкъщи. Вчера бя на док и се изумих като ми каза че бебка е вече 2800 гр  Oh my ... за 3 седмици е качила цяло кило (беше 1900 грточно преди 3 седмици) корема ми  еогоромен и установих че вече не съм такава свежарка и че мноого ама много ми тежи, не мога да ходя, краката ми се огъват и страшно много ме боли коста отдолу -явно заради тежеста. Чувствам се зле - не мога да си обуя чорапите и хич не мога да се обслужвам сама  sad
Та още като влязаох при док и си поговорихме как съм и т.н. пак ми се посмяха с акушерката легнах да видим бебка и док каза че до април не ни вижда хич да я докараме  nea каза че още днес мога да родя и че бебето отговаря на 36-37 г.с. по размери но... още развиваме дробчетата. В болницата ми биха инжекции за това - ако родя по рано за дробчетата на бебка. Та... док каза че 2-3 седмици трябва да устискаме и даже каза че ще сме герои -с две думи всеки момент може нещо да стане - дааааа ама нееее  nea аз знам че няма да тръгне бебка преди да си влезем в 9 месец - някк вътрешно съм убедена  tease
Такива мити работи, както си мислех че има  време до април изведнъж се оказа че раждането чука на вратата  blum - вчера и днес сме пазарували като луди (особено днес) аз едва се влача и едва си видгам краката за да кача едно стъпало, Дими се чуди как и къде да паркирва на всичкото отгоре дъдове и снегове но.........  yahoo вече си имам кошари, дрешки, корита, помпи и всичко което се сетите от всички списъци, не можах да стигна до София ама карай.
Съжалявам за хаотичния пост но  незнам от къде да започна - целувки на всички пораснали коремчета  kiss kiss kiss kiss
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #133 -: март 05, 2010, 19:08:16 »

Вероника, еуфорията е пълна виждам, но се надявам накрая всичко да е наред и бебка да се роди чак след като е готова  Girl_hide
ellie_bellie, аз изпуснах да видя снимките ,  но така или иначе си те представях много хубава така, че от думите на другите момичета става ясно, че съм познала  Girl_hide
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: март 05, 2010, 19:42:17 »

Вяра, много се радвам, че пишеш  gu6
Въпреки всичко пак си звучиш толкова позитивна както преди, сякаш виждам усмивката на лицето ти. Още малко остана, ще устискаш. Ей го къде е април месец. И аз броя дните до април, защото нашите пристигат от Б-я и ще спирам работа сигурно по това време.
Радвам се, че бебка расте така добре, за дробчетата и аз съм го чувала това с инжекциите и че е работило успешно.

Не знам дали споделих с вас, но миналата седмица бяхме на клас по кърмене с мъжа ми и беше изключително интересно, както на мен, така и на него. Освен лекция и материали за четене имаше и 2 филмчета, които изгледахме. Научих куп полезни съвети и се изумих от интуицията на бебетата във филмчетата. Природата е помислила за всичко. Приятно бях изненадана на активното участие на татковците и въпросите, с които допринесоха в дискусията. Следващия уикенд започваме и класовете за раждане.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: