Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 04:35:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 7  (Прочетена 137675 пъти)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« -: февруари 22, 2010, 16:48:43 »

Ето я и новата част на тази темичка!!! heart heart heart

Април

Вероника - 15 април 2010 stork-gurl
Regina94 - 21 април 2010
Velnin - 30 април 2010 stork-boy

Май

Рубин - 4 май 2010 stork-gurl
elinora - 7 май 2010
ellie_bellie - 7 май 2010 stork-gurl
tedi78 - 8  май 2010
desislavka - 9 май 2010 stork-gurl
a_iordanova - 18 май 2010 stork-gurl
flower84 - 19 май 2010 stork-boy

Юни

angel_aura - 10 юни 2010 stork-boy
liva82 - 11 юни 2010 stork-boy
vilence - 12 юни 2010 stork-gurl
leni_beni_ - 19 юни 2010 stork-boy
beb4eto_na_me4o  - 20 юни 2010 stork-boy
Godiva - 22 юни 2010
Malinkata - 22 юни 2010

« Последна редакция: април 08, 2010, 13:07:42 от Капризче » Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #1 -: февруари 22, 2010, 19:08:29 »

Ванеса,

В събота бяхме на гости на бебчето на мечо в болницата. Беше усмихната и супер свежа, хем че беше останала сама в стая и според мен трябва да й е било доста скучно. Днес пак се чухме, изписали са я, като са й дали "една торба" лекарства за вкъщи и са й казали, че задължително трябва да лежи. Тя затова и още не пише, защото не сяда пред компютъра, ами пази леглото. Каза, че й кръста не я боли така непоносимо, както е било миналата седмица, заради разкритието. Усмихната е и каза, че ще пише когато може. Ааа, и нека да разкаже за условията в Окръжна болница. Аз благодарение на нея видях как е отвътре и мисля, че ще е полезно.  pardon

Wink Wink Wink
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #2 -: февруари 22, 2010, 19:35:44 »

Тя ще разказва когато може, за сега по-добре да пази леглото и да слуша докторите. Да се оправя по-бързо. heart
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: февруари 22, 2010, 19:50:49 »

Дени, мерси за новините  give_rose. Бебчето, радвам се, че си по-добре   smile
На мен пак взе много да ми се приспива постоянно, не е толкова зле, колкото в началото де (тогава бях като хипнотизирана в някои моменти), но определено енергията от 2-рия триместър нещо си отива. И ми е доста по-топло от преди. Аз съм много зиморничава и все рева, че ми е студено, пък напоследък такова нещо няма. Дори одеве ходих с разкопчано яке, е навън е -4С  shok
Снощи сготвих за цялата седмица и накрая се трупясах, така ме заболя гърба от това, че бях права продължително време  huhhuh.gif

Може ли модератор да сложи в старата тема линк за тази и също на тази тема да и сложи една от тези джаджи , защото новата тема вече не е отгоре в списъка? И на мен едно розово щъркелче в списъка, ако е удобно също  blush. Благодаря!

Много поздрави на коремчетата от мен!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: февруари 22, 2010, 20:13:07 »

Може ли модератор да сложи в старата тема линк за тази и също на тази тема да и сложи една от тези джаджи , защото новата тема вече не е отгоре в списъка? И на мен едно розово щъркелче в списъка, ако е удобно също  blush. Благодаря!

Много поздрави на коремчетата от мен!

1. Линк към тази тема има в предишната good
2. Тази е "закована" вече, мерси за напомнянето give_rose
3. Имаш stork-gurl в списъка на 1-ва страница good

П.П. Ако някой иска да му сложа щъркелче в списъка, може да ми пише на ЛС
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #5 -: февруари 22, 2010, 20:30:12 »

Бебчето,много се радвам за нея!Нека си почиват сега! give_rose
Много поздрави и целувки и я чакаме скоро да се включи само за малко!
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: февруари 22, 2010, 22:37:20 »

Радвам се, че бебчето е вече по-добре, нека пази леглото щом се налага. Аз днес бях на прегледи-рутинните, всичко е наред, беба си расте нормално, 780 грама е станала и доста интензивно я усещам вече в корема си. Аз от днес съм малко в почивка и се наслаждавам на свободното си време. Направих си една разходка днес в хубавото време на връщане опт болницата и ми се отрази добре. Нещо усещам, че започвам да се изморявам по-бързо, явно килограмите май почват да ми натежават вече. Засега съм с 6 отгоре, ама като знам, че има още доста време и малко започвам да се притеснявам. Вие как сте с килограмите, изморявате ли се повече?
Днес си купих за мазане на Palmers едно мазило с какаово масло и почвам и с него усилено мацотене, че тази Mustela нещо не ме кефи хич-много ми мирише и лепне. И на Galenic онзи ден си взех крема, да видим с толкоз много мазила дали ще има ефект, че ще се изям ако няма  angry
Аз писах на Данитка миналата седмица на лични да ме включи и мен в списъка на първа страничка с едно розово юнско щъркелче, че само сини има и термин 12.06., ама нещо може и да е заета. Ако някой друг модератор желае, може и мен да ме запише в списъчето, за което мерси предварително.
Хайде лека вечер от мен и всичко най-най на всички!!!  Girl_hide
Активен
flower84
Професор
Публикации: 370

« Отговор #7 -: февруари 22, 2010, 22:46:42 »

vilence и аз съм така, много по-бързо и по-лесно се уморявам от преди. С килограмите обаче съм +9 кг. вече, направо не ми се мисли какво ще е накрая...  blush Ама колкото толкова... нали е важно да сме добре, и бебчовците да са ни живи и здравички, после ще смъкваме  Wink
Поздрави за бебчето и Верка, и дано скоро има хубави новинки от самите тях
ПП Руби има едни табелки "it`s a boy" и "it`s a girl" лепваш и да не ти пука  blum
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: февруари 22, 2010, 22:52:27 »

Момичета, аз съм +8, а съм по назад от вас  blush Уморявам се , но знам , че ще става по тежко и съм го приела  pardon
А пък ако знаете как искам да раждам вече  tease Направо нямам търпение да дойде този момент  girl_in_love
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: февруари 23, 2010, 08:42:09 »

Ели бели, сестра ми като беше бременна ми е казвала, че в началото й е било много студено, но в последните три месеца все й беше топло, навън -10, тя отваря прозорците, че й е топло. Възможно е да е от бременността.

Дени, поздрави Гери от мен. Нека си лежи, пък когато може - ще разказва.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: февруари 23, 2010, 09:04:50 »

gostenka_82, да, да, знам, че е от бременността. Но аз не вярвах, че ще ми се случи, но друго стана. Добре, че не съм бременна през лятото. smile
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: февруари 23, 2010, 10:27:29 »

ellie_bellie , аз съм по същия начин! smile По принцип съм толкова зиморничева, все ми е студено , а от няколко дни насам е точно обратното - постоянно ми е топло! blush Даже мъжът ми е супер изненадан, каза че не му се е вярвало, че ще дойде този момент! girl_wink / на него вечно му е топло/
Поздави на бебчето на мечо, нека си почива активно и да се пазят с бебо! give_rose А за Вероника знам от сигурен източник, че се чувства добре и бебка е ок! yahoo
Лек ден от нас мили пупички! heart
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #12 -: февруари 23, 2010, 12:32:49 »

А пък ако знаете как искам да раждам вече  tease Направо нямам търпение да дойде този момент  girl_in_love

Хехе, как ти се зароди това желание  girl_wink Дай ми рецепта да се подготвя и аз, че нещо колкото повече наближава момента, толкова повече ме е страх  Girl_hide

Радвам се, че бебчето е добре вече. Ще чакам отзивите й за Окръжна болница, защото вече чувам добри коментари за обновеното отделение. 
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: февруари 23, 2010, 13:13:00 »

КатиНка , чета една тема в друг форум, която ме зарежда много позитивно и ме настойва положително за раждането. Ако проявяваш интерес ще ти пратя на лични  Wink Аз вече 2-3 седмици чета и ставам все по-нетърпелива  pardon Дано и като наближи момента да е така
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476

« Отговор #14 -: февруари 23, 2010, 13:41:38 »

Стискам палци за Вероника и Мечо!

Аз снощи ходих в спешното.
Цял ден адски ме болеше кръста като ходя - при седене нямах проблеми. И вечерта много се стреснах. Тоновете на бебето са отлични, имам малко подготвителни контракции и ми казах да не се притеснявам. Болката идвала от допълнителното тегло върху прешлените на кръста.
Обаче едвам се трае, не мога да ходя  cray

Днес смятам да отида при моята си лекарка да я питам какво да правя... ОК, днес мога да работя от къщи, но това не е решение изобщо... уфффф....

Мисълта ми е - ако нещо ви заболи отивайте на преглед защото тези неща трябва да се наблюдават.
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: