Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 22:37:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ЮЛИ - АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 6 "  (Прочетена 120011 пъти)

radeni
Любопитен
*
Публикации: 49

Моето малко съкровище!

« Отговор #360 -: април 04, 2010, 14:55:37 »

Христос Воскресе, момичета! На всички ви желая лека и спокойна бременност и на финала да гушнете вашето съкровище!  give_rose
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #361 -: април 06, 2010, 10:59:26 »

Хей, мамчета, много ни е затихнала темичката, къде стеее, как стееее????
Не че и аз имам кой знае какво да споделя, коремчо стърчи, бебо се движи, всичко ни е наред и сме много щастливи girl_wink До скоро все ни питаха кой какво да купи за бебо и сега по празниците раздадохме нещо като wish-list-a с по-големите неща на близките ни и вече може да се каже, че доста от нещата ще ни се купят от някого, което не очаквахме като ефект, но сме много щастливи, че ни разтовариха и без това стеснения бюджет  yahoo А бебко го заведохме до морето и се надяваме да е усетил морската атмосфера smile Обещахме му много скоро да го види и с неговите си очички това голяяямо корито  girl_wink   
Активен
loni6666
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #362 -: април 06, 2010, 13:04:31 »

Здравейте и от нас! Тези празнични дни ми бяха много изморителни - все по маси и по гостита.
И около нас няма нищо ново - движим се, особенно вечер.
В петък ще ходим до София на фетална морфология при доктор Марков. Препоръчаха ни го, но ще се радвам ако някоя от вас, момичета може да даде още мнение. Надявам се в петък да ни кажат и пола на бебо, че вече нямам търпение да спра с купуването на дрешки в жълто и зеленичко  Wink
Много целувки на всички.
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: април 06, 2010, 14:02:55 »

Здравейте мами,искам да ви питам следите ли си килограмите всяка седмица и колко качвате на седмица горе-долу?
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #364 -: април 06, 2010, 14:32:36 »

krisssy, аз се тегля веднъж месечно и то само когато ходя на ЖК. А качването на килограми е много индивидуално, не вярвам да срещнеш еднакви отговори кой колко качва. На последния преглед бях +6, но сега очаквам повече поради богатия прием на козунаци и други празнични вкусотийки  blum

loni6666, за д-р Марков само положителни отзиви ще чуеш  good Ще ви каже пола, стига да не се скрие човечето smile Ти имаш ли усещане за момче или момиче?
« Последна редакция: април 06, 2010, 14:43:16 от КатиНка » Активен
radeni
Любопитен
*
Публикации: 49

Моето малко съкровище!

« Отговор #365 -: април 06, 2010, 14:40:19 »

Аз съм качила от самото начало на бременността ми 6 кг, бях 53 кг сега съм 59!  good Тегля се и вкъщи, отделно ме теглят и на ЖК. Вече си усещам слабичкото ритане на бебчето ми, като пулсация на мускул! Bravo smile
Активен
eliss
Професор
Публикации: 376

« Отговор #366 -: април 06, 2010, 14:48:12 »

Криси, аз нямам вкъщи кантар и не се тегля всяка седмица. Тегля  се като отида на женска консултация. Засега не съм качила килограми, т. е. на същите килограми съм, на които бях и преди да забременея. Ако трябва да съм точна обаче аз първите три месеца,заради повръщането и това че не можех да се храня нормално бях свалила два килограма, така че ако разгледаме така нещата съм наддала 2 кг за два месеца. Иначе съм чувала, че нормалното е да се качва по половин килограм на седмица или това прави два килограма на месец. Разбира се това не важи за последните месеци, когато напълняването е по-ударно.
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: април 06, 2010, 15:43:57 »

krisssy, и аз си мисля,че е много индивидуално.Аз в началото не повръщах и досега нито един ден не съм имала каквото и да е неразположение. През първия месец свалих три килограма.Но от средата на втория месец до сега съм качила 13 килограма blush На всяка консултация ме теглят и винаги сам +2  на месец.Сега съм в 7 -ми месец.Много са си де  blush,но после ще му мисля.Една позната качи 9 кг за цялата си бременност и после докато кърми още 12  shok .Така,че наистина си е различно при всеки tease
Но пък и съм забелязала,че на много момичета ,които виждам на консултациите и са в моите седмици ,ако са по едрички (тук в Германия момичетата са доста високи и едри) почти не им личи корема,докато моя стърчииии все едно съм в 9  sarcastic
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #368 -: април 06, 2010, 16:20:43 »

За килограмите - първите три месеца качих около 3 кг, после изведнъж за две три -седмици качих между 3 и 4 кг и изпаднах в ужас, но пък се чувствам добре и от тогава вече 3 седмици не съм качвала и се нормализирах - сега почвам 21 седмица и съм +7 кг, не е малко, но пък за сега спрях да качвам и явно организма си нормализира сам нещата.
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: април 06, 2010, 16:24:20 »

Това с килограмите е много индивидуално. Аз в общи линии качвам плавно - първите три месеца по 1 кг на месец, следващите по два. В общи линии вече са +10 кг, но аз съм много висока, така че освен един голям стърчащ корем, друго не се забелязва. Да ми е здравичко и добре да наддава бебенцето, моите кг хич не ме интересуват.
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #370 -: април 06, 2010, 16:49:08 »

Да подкрепя мнението, че килограмите са много индивидуални нещо.Сега съм 19г.с и наколко дни и съм +6 .С първата си бременност финиширах на +15 което се води нормално.Не се притесняваите много но все пак е добре да се внимава защото първо неконтролираното качване е предпоставка за онези предатели стриите  и второ  плода се затормозява.Все пак радваите се на състоянието в което сте хапваите но не се тъпчете... лека на всички аз ще се хваля в края на седмицата , вече нямам търпение за пола !
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: април 06, 2010, 17:12:14 »

Аз пък по принцип всяка зима качвам по 4-6 кг и напролет си ги свалям за около месец (тогава имам много работа и постоянно движение) и ето, че както бях качила 4кг, сега вече съм свалила 3 от тях.Свалянето не ме притеснява, напоследък почнах доста често да похапвам така, че няма къде да избягат тия килограми, пак ще си дойдат, нема начин blum
Активен
loni6666
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #372 -: април 06, 2010, 19:16:49 »

КатиНка, честно да си призная много ми се иска да е момиченце, но имам чувството, че ще е момченце. Каквото и да е ще му се радвам безкрайно много.
Аз да кажа относно килограмите - от началото на бременноста съм качила 5 кг, като от две седмици не съм качила и грам. Чувствам се добре в кожата си  smile Проблем имам само в последните няколко дни - трудно ми е да дишам, както и имам ужасни киселини или по-точно усещането е като огромна буца заседнала там където е слънчевият сплит  sad
Предполагам, че скоро всичко ще се нормализира.
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: април 07, 2010, 12:37:44 »

Привет момичета и от мен! smile Днес съм на работа и влизам да ви изчета ама много сте писали по темите и не ми остана време да драсна и аз някой и друг ред! За въпросните килограми аз качих много драстично килца покрай едно отказване на цигарите преди 2 години и от 50-52 станах 60 кг. Опитвах се да ги сваля, но неуспешно дажи качих докъм 65 кг и оттолкова някъде почвам броенето на килокрамите по време на бременността! Сега съм 72 кг в 23 седмица  blush, което е 7 килограма и мисля, че не е чак толкова много, но зависи от какъв старт започне човек! Гледам да се огриначавам, но с тези великденски козунаци, това вкусно агнешко месце ми беше невъзможно. Все се успокоявам, че ще ги сваля като родя и започне недоспиването, кърменето, но ще видим.  blum
Миналата седмица бях на ехокардиография на бебка-много сме добре, доктора ни похвали, че всичко си изглеждало нормално, растяла добре, чухме пъпната връв и сърчицето, огледа всички органи и ни потвърди пола  yahoo danceg! Утре съм на жк и мисля да си пусна една кръвна картина с утайка, малко биохимия /кръвна захар и холестерол/ и магнезий, тъй като при тях имах отклонения от нормите!
Може ли да ми помогнете, тъй като моя наблюдаващ лекар в жк не иска  да ми изписва никакви витамини и хапчета освен хранителни добевки и на билкова основа, а ми се искаше вместо да пия отделно фолиева, магнезий да си ги пия на едно с други минерали и витамини, та въпроса ми е вие пиете ли и ако да какви? Кога ги започнахте и пиете ли нещо  допълнително? give_rose
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: април 07, 2010, 12:55:23 »

За витамините на мен ми изписаха центрум на Матерна,но докторката каза,като ги свърша,че щяла да ми предпише някакви нови английски,които скоро ги пуснали.
А за килограмите аз забременях 52кг,сега съм 54,но бях стигнала до 49кг,през перида на гаденето и повръщането и сега много бързо взех да качвам,някъде по килограм на седмица.
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: