Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 22:25:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ЮЛИ - АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 6 "  (Прочетена 119899 пъти)

mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: март 30, 2010, 10:35:16 »

Ами то е дълго за обяснение това с изследванията, ама ще опитам: Та значи изследванията трябваше да са при доктора ми вече и тъй като майка ми имаше път към болницата отиде да ги потърси при него. Обаче се оказало, че не са му ги пратили от лабораторията, защото забравил да даде направленията. crazy
И така докито изпратил майка ми в лабораторията да ги потърси, и ако и ги дадат да ида с тях на следващата консултация.
А не си правя труда да му звъня, просто защото той не е от разговорливите и ще има да ми мънка по телефона и аз да се изнервя както всеки път става. А до следващата консултация мисля да  взема мерки сама и да наблегна на коприва, мед, дробчета и ако трябва и ябълки с гвоздеи ще ям smile
(Ама това с ябълките и гвоздеите не се шегувам...като бях по-малка имах липса на желязо и така се оправих. Набучват се гвоздеите в ябълката и така седи цяла нощ, а на другия ден ги махам и я изяждам....не е много приятно, ама... pardon)
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: март 30, 2010, 10:53:19 »

mi6kata_85, ти ме уби с тез пирони Oh my ... Oh my ... Oh my ...
Ако изследванията са в теб виж какво са ти стойностите и дали е за притеснение. А това с копривата и дробчетата не пречи да си го практикуваш  good
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: март 30, 2010, 12:54:47 »

В момента не са в мен изследванията , но химоглобина, захарта и белите кръвни телца(забравих как се казва точно) са малко под нормата...явно и заради това веднъж припаднах и втори път за малко да припадна, ама веднага реагирах пих кола и ядох шоколад( е аз не реагирах де , ама добре че не бях сама) Но според доктора това с припадането било нормално...абе луда работа crazy , случвало се било при рязко ставане, ама аз не съм била седнала, че да стана. Оффф, както и да е...моля се за напред да не ми се случват такива неща де.
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #348 -: март 30, 2010, 13:00:21 »

mi6kata_85 спокоино мила!Наистина е нормално!Моята майка когато е била бременна с мен е припадала и всичко това е от бремеността!На мен самата много често ми прималява!Аз съм припадала преди да забременнея 2 пъти и мога да кажа че чувството което изпитвам в сегашното си състояние е същото!Краката ми омекват,замаява ми се главата.....А бе кофти е,ама  като седнеш и пиеш постоянно течности се издържа!
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: март 30, 2010, 15:02:31 »

mi6kata_85, дано се оправи положението ти по-бързо. Успокой се.
Аз бих избягвала дробчетата по време на бременност - колкото са източник на полезни неща, толкова и може да навредят. Има вероятност да се консумира по-голяма част витамин А, който по време на бременност може да увреди плода (не бета-каротин). Освен това дробчетата са един от най-токсичните органи в пилето.
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #350 -: март 30, 2010, 15:06:41 »

Аз бих избягвала дробчетата по време на бременност - колкото са източник на полезни неща, толкова и може да навредят. Има вероятност да се консумира по-голяма част витамин А, който по време на бременност може да увреди плода (не бета-каротин). Освен това дробчетата са един от най-токсичните органи в пилето.
  goodpost Срещала съм същите доводи в разните книжки и колкото и да ги обичам дробчетата, ги избягвам. Също и свежите сирена и пресните колбаси, суши, някои риби и т.н. Сега има много свежи зеленчуци и пролетни треми, по-добре на тях да се наблегне - спанак, лапад, коприва - богати на желязо, също и киви е добре да се хапва за желязо. При мен положението е същото, започнах да приемам желязо от скоро и приготвям често от пролетните треви, да видим следващите резултати дали ще отчетат нарастване в стойностите  Girl_sing 

« Последна редакция: март 30, 2010, 15:10:01 от КатиНка » Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: март 30, 2010, 15:13:42 »

момичета аз май не съм се изказала правилно pardon...имах впредвид телешки дроб (пилешките хич не ги обичам) smile
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: март 30, 2010, 15:21:56 »

Същата работа се отнася и за телешкия.
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: март 30, 2010, 15:30:12 »

Oh my ... Лелее, наистина не знаех, благодаря  good
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: март 30, 2010, 15:30:25 »

Аз четох, че през първите 3-4 месеца не е препоръчителен черния дроб. От там на татък е хубаво да се яде (свински )
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: март 30, 2010, 21:30:27 »

Черен дроб изобщо не е хубаво да се яде от бременни, защото съдържа витамин А. Има други начини за качване на хемоглобина - червени меса, зелени листни зеленчуци, цвекло и т.н. mi6kata_85, колко ти е точно хемоглобина, че си се шашнала? Моят е 107 при норма 120 и лекарката ми смята, че може с храната да се регулира, няма нужда още от лекарства. Другата седмица ще видя дали съм успяла. Съвсем нормално е да ти прималява понякога, все пак сме бременни. Горе главата, всичко ще е наред!
Активен
_matilda_
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #356 -: март 31, 2010, 07:55:35 »

Здравейте и от мен. Скоро не съм писала, ама нямах много време. Но пък ви чета редовно. Гледам пишете за хемоглобина. Като чета че е 107 лошо ми става. Леле та моя е 86. Ужас просто. Сега чакам да дойде време за другите изследвания, та да видя дали се покачва след приема на хапчетата.
Лек ден на всички ви и криси пожелавам ти скорошно оздравяване.
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: март 31, 2010, 10:03:00 »

matilda, твоят наистина е много паднал, нормално ли се храниш и най-вече с какво? Дано при следващия преглед нещата са по-добре, ако не - Док ще измисли нещо, няма страшно.  good
Активен
radeni
Любопитен
*
Публикации: 49

Моето малко съкровище!

« Отговор #358 -: април 01, 2010, 11:59:01 »

wanting, понеже си приблизително на седмици колкото моите, да те питам кога ти е термина? И знаеш ли си вече пола на бебето? smile
Активен
wanting
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: април 01, 2010, 15:12:19 »

radeni да ти кажа честно лекарката, която ми следи бременността ме определи за 13 август.
Но пък един друг лекар ми дава разлика в седмиците, даже в Шейново ми казаха за 20 август smile
там някъде ще е smile
а колкото до дроба.....преди си умирах за дробчета по селски..а откакто съм бременна не мога да помириша дроб..явно съм била на прав път smile
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: