Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 16:31:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ЮЛИ - АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 6 "  (Прочетена 119603 пъти)

leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: март 26, 2010, 13:36:44 »

Инка-маслинка , не се притеснявай мила . И аз до към 20 г.с. не го усещах много. Той и сега не е от най-активните, а виж в коя седмица съм. Много рядко се размърдва през деня, мързеланкото ми . Вечер като си легна и като се отпусна, напомня за себе си и толкоз  pardon Ама хич, не се тревожи  gu6 gu6 gu6
Активен
chelseasw6
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #331 -: март 26, 2010, 13:38:00 »

Момичета аз да попитам какво се прави на разпети петък искам тук да ги понауча на някои неща
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: март 26, 2010, 13:39:07 »

leni_beni_ благодаря ти мила за успокоението  give_rose-просто знаех, че вече трябва да почва да мърда ама ето че не иска! smile
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: март 26, 2010, 15:57:56 »

Миличка, и нашата боболина слабо я усещам и се притеснявах, но явно всяко детенце е различно и нашите госпожици ще са кротки  air_kiss
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: март 26, 2010, 16:43:32 »

Миличка, и нашата боболина слабо я усещам и се притеснявах, но явно всяко детенце е различно и нашите госпожици ще са кротки  air_kiss

Дай Боже Пиколинка да са спокойни бебчета-това е най-важното, а и ние с теб сме по едно време, така че се успокоявам, че и ти слабо я усещаш-значи не е само нашата срамежлива госпожица Wink! give_rose
Активен
valentina83
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #335 -: март 26, 2010, 23:51:34 »

Челси, Розовка, Хармония, честити сини гащи и от мен!

Защо ли имам чувството, че и аз ще съм в отбора на сините, такова усещане просто. Нямам доказателства освен едно помрънкване на доктора на 15-ти, но тогава бях едва в началото на 13 г.с.

Все още не ми се вярва да може да отгатне пола толкова рано, въпреки че ехографа приличаше по-скоро на пулт за управление на космически кораб.

И все пак това чувство...
Прегръдки на всички ви!
Активен
wanting
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: март 27, 2010, 08:30:12 »

valentina83 , и аз бях на 100% сигурна, че е момиче и се оказах права...де да знам има нещо вярно в тези усещания smile
и аз да се запиша тук, вече преминахме въланата на повръщането girl_wink и ходим даже на работа..затова не ми остава мн време да пиша..
Моята лекарка пък април ще бъде в чужбина, а трябваше да съм на консултация на 12, та сега чак на 22...направо не знам ...как ще издържа  sad
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: март 28, 2010, 13:59:45 »

И аз до кам 20-та седмица много не го усещах .Около 19-20 седмица го усещах само като хапна и след половин или един час почваше играта вътре  blum И даже си спомням преди да  почна да го усещам ,че все казвах на майка ми,че нямам търпение да почне да рита и да си го усещам постоянно.А тя ми казваше,че после няма да има мира,да не съм бързала pleasantry.А сега,ох не можете да си представите какво е...Имам чуство ,че това дете хич не спи.Ами то постоянно мърда или рита.Най-кофти е като се обръща.Целият корем ми се свива и 40-50секунди поне не мога да мръдна.Не мога и да заспя ,защото детето си играе вътре,понякога толкова силно рита,че чак от сън се събуждам,а аз като спя...до сега нищо и никои не ме е будил  ROFL ,но малчо успява  smile
А относно пола аз бях сигурна,че ще е девойка,а то юначе ни се падна.Баба ми казва,че ако една майка повръща и и се гади ще е девойче,а ако нищо и няма 99% ще са сини гащенца.Може и само поверие да е,но при мен се оказа точно така. pardon  Даже баба ми позна пола като бях в 8 или 9 та седмица Oh my ....
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: март 28, 2010, 20:06:29 »

Аз да ви се оплача,че съм настинала,носът ми е запушен и днес вече имах и температура 37,4 и се обадих на моята докторка и тя каза веднага да започвам оспексин,той е многопрофилен антибиотик,аз досега нищо не съм пила и сега ми е много гадно.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: март 29, 2010, 08:24:58 »

matsinka, както го описваш все едно разказваш и с моя корем какво става sarcastic, същия бяс е и нашето бебче не ме оставя да спя.. само че това с поверията пък при нас не се оказа вярно защото аз не съм повръщала и като цяло нищо ми нямаше а се оказа че чакаме девойка  Girl_hide и вътрешното ми чуство също ме излъга  pardon но не че не се радвам, напротив  yahoo
krisssy, скорошно оздравяване ти желая  give_rose
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: март 29, 2010, 14:36:16 »

Криси, стискам палци по-бързо да ти мине! give_rose А ти преди това пробва ли с някакви по-леки алтернативи за лечение?  good

Аз днес си получих резултатите от БХС и всичко е ОК, с изключение на AFP (алфа - фетопротеин), за който  пише, че нормата е от 17.4 до 51.7, а при мен е 53.3 единици. Изпратих ги и на док. да ми ги разтълкува, но докато чакам, дали някоя от вас знае нещо по въпроса? give_rose
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: март 29, 2010, 15:26:20 »

krisssy, интересно защо веднага антибиотик са ти изписали? Аз миналата седмица бях със същите симптоми и много ме болеше гърлото. Личната ми изписа като за начало само за гърлото някакви хомеопатични таблетки.За темепературата не съм пила нищо, защото не я качих повече от това и тя спадаше сама. Наблягах на чайчетата с мед и малко по-бавно се оправих, но вече съм добре smile Пожелавам ти бързичко да отмине настинката good

По-миналата седмица си пусках изследвания и захарта и хемоглобина са ми под нормата. При доктора ще ходя чак на 13 април на консултация и да видим какво ще каже.
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: март 29, 2010, 22:43:43 »

Аз да ви кажа на своя глава,както винаги,не пих антибиотика,защото и на мен ми се видя прибързано,днес нямах температура и се чувствам по-добре,на чайчета и плодове съм,дано не се влошава само.
Активен
dani_k11
Ентусиаст
**
Публикации: 129

« Отговор #343 -: март 30, 2010, 09:35:30 »

оле Krisssy, дано по-бързо да ти мине,на вън времето е прекрасно, само за разходка give_rose
а да- пробвай и с лимон и мед, на мен много ми помага
лек ден на всички smile
Активен
eliss
Професор
Публикации: 376

« Отговор #344 -: март 30, 2010, 10:13:38 »

Криси, скорошно оздравяване. Дано не се налага да пиеш антибиотика. Аз преди известно време имах и аз такива симптоми, но за седмица отшумяха без антибиотик. Както ти е казала Дани, наблягай на  лимоните и меда, аз при нужда пиех и парацетамол.Дано бързо отминава тая настинка.
Мишката, не може ли по телефона да се обадиш на доктора и да му кажеш за изследванията, все пак до 13тиаприл има две седмици още.
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: