Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 20:32:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ЮЛИ - АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 6 "  (Прочетена 119844 пъти)

Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: март 24, 2010, 19:43:44 »

Ognena,  колко е малък света  tease Аз бях със жълтата блузка,да blush И аз се чудех откъде те познавам, а то преди няколко дни ти разглеждах албумчето give_rose blum
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: март 25, 2010, 09:11:39 »

Челси, Розовка - честити мъже!!!!

Хармония, честити сини гащи и на теб. Ти при д-р Илиев в Токуда ли се следиш (извинявай, ако съм сбъркала).

Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: март 25, 2010, 10:10:12 »

Гостенче, точно при него съм give_rose Познаваш ли го?
« Последна редакция: март 25, 2010, 10:11:52 от Harmonia » Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: март 25, 2010, 11:29:24 »

Не, но това е единственият д-р, за който само и единствено хубави неща съм чувала и чела (за Токуда говоря). Предполагам и ти с добро мнение за него?
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #319 -: март 25, 2010, 14:19:32 »

chelseasw6, Harmonia, rozovka, честити сини гащииии момичета  baby_boy Harmonia, как реагира Калоян, казахте ли му, че ще си има братче smile Аз искам да попитам един може би глупав въпрос - как се приема Ferrum Metallicum - с вода или се смуче и ако е чрез смучене - под или над езика??? В инфото за него не срещнах нищо повече от перорален прием, а другите хомеопатични, които съм взимала до сега, се смучат, та .. сори за тъпия въпрос  pardon Също така ако някой има отзиви за добър хомеопат, ще съм благодарна за контакт /за София/   give_rose Консултирах се с моя док за приема на желязо и той ме насочи към такъв специалист щом не искам да пия Малтофер или Сорбифер. Днес съм като парцал, сигурно ми е паднало кръвното и едва гледам. Заради приема на желязо и кафе не мога да пия, въобще днес съм шантава работа  huhhuh.gif хрупам тук един шоколад, дано поне от него нещо се подобри ...
« Последна редакция: март 25, 2010, 14:21:30 от КатиНка » Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: март 25, 2010, 15:12:14 »

Narmoniq честити сини гащи и на теб,аз да кача една снимчица от понеделник на бебчо,че много хубаво го е хванала докторката с отворена уста  blum
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: март 25, 2010, 15:25:05 »

Гостенче, и аз мисля, че е страхотен док. Илиев good

Кате, ферума се смуче под езика по 5 гранулки 2-3 пъти дневно поне 30 мин. преди или 1 час след ядене. Не знам дали си запозната , но когато си на хомеопатично лечение не трябва да ядеш ментови неща (вкл. пастата за зъби - има хомеопатични), да пиеш кафе, да ядеш шоколад (бял може). Самите флакончета се държат поне на метър от мобилни тел., телевизори и всичко де що има ел.магнитно поле... Ще ти пусна на лични контакт към моите двама фаворити сред хомеопатите - за 10ина години бая смених, докато попадна на свестни и макар че двамата изповядват различна философия –единия е по френската, другия по английската система, но аз намерих начин да си ги комбинирам Girl_hide
Иначе, Калоян сме го подготвили ощеот самото начало за бъдещото бебче и само идва да ми гали и целува корема, показва как ще гушка бебето и пр. , въпреки че на моменти нежността му е повече от мечешка Girl_hide

Криси, снимката наистина е много добра give_rose
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: март 25, 2010, 15:25:30 »

Честито и от мен на мъжките мамчета  Bravo
krisssy, бебока е толкова сладък на снимката, все едно ти казва: здравей мамо  smile
Кати, за Ferrum Metallicum звъннах да питам свеки (тя е фармацевт) и тя ми каза че се пие сутрин и вечер по 5 гранули под езика  give_rose дано да съм помогнала
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #323 -: март 25, 2010, 16:02:27 »

Harmonia, cvety_p, много благодаря за помоща по изясняването на моя глупавичък "въпрос"  give_rose  Фармацефтката вчера ми изрецитира същите неща, но толкова бързо, че запомних половината, а и се озадачих за някои от тях /ментата и телефоните/, но явно има причина да е така. Ще се поразровя да почета още по въпроса.
krisssy, много хубав профил си имате  Bravo Наистина все едно те поздравява smile
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: март 26, 2010, 00:45:28 »

krisssy , наистина много мила снимчица с тази отворена устичка. И ръчичката му много добре се вижда.
Активен
eliss
Професор
Публикации: 376

« Отговор #325 -: март 26, 2010, 09:59:16 »

Челси, Розовка, Хармония, честити сини гащи! Криси, бебчо е страхотен на снимката.
Аз да ви кажа, че тази сутрин мисля, че усетих бебето да мърда. Бях легнала по корем и на два пъти усетих съвсем осезаеми помръдвания. Сигурна съм ,ч е не е от червата, според мен няма какво друго да е освен бебето. То като че ли е рано да го усещам, ама може би при всеки е различно.От сутринта ми е едно хубаво и настроението ми и то е пролетно, жизнерадостно и реших да споделя с вас smile
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #326 -: март 26, 2010, 10:09:58 »

eliss ,бебчо е да знаеш!А и не е рано-аз усетих нашата госпожица в 16 седмица!Наистина се различават виженията!
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #327 -: март 26, 2010, 11:39:34 »

И аз усещам по-ясно бебето, първо около 17-та седмица беше нещо като пърхане, а в 18-19 - та от време на време получавам побутване отвътре, но още много се срамуваме и не е всеки ден. Предполагам, че вече ще почне по-силно да се усеща.
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: март 26, 2010, 12:53:50 »

Аз бебето го усещах още от 14-та седмица,а вече от две седмици си усещам побутвания-доста силни и почти постоянно,всеки ден.
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: март 26, 2010, 13:14:02 »

Много ви се радвам момичета smile-поне вие го усещате-явно нашата мома ще излезе доста мързелива - единствено като се навечерям ама така хубавичко чак тогава се обажда-явно й става тясно иначе през деня и нощта никаква я няма и вече почвам да се притеснявам cray
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: