Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 02, 2024, 00:32:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ЮЛИ - АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 6 "  (Прочетена 120159 пъти)

valentina83
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #210 -: март 11, 2010, 18:58:32 »

Добре дошла, мама Ани give_rose!!! Леко бременеене и от мен!

Искам и аз да споделя, че също смених или изоставих някои мазила, използвам и аз като allisa предимно продукти за бременни, но си купих и някои био кремчета. 
Активен
wanting
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: март 11, 2010, 19:41:00 »

здравейте момичета... нямам търпение да се похваля, е не е сигурно, но днес следобяд бяхме на ЖК и лекарката каза, че изглежда е момиченце.... :danceg:е пак много се въртя, но аз си го вярвам :girl_wink:лошото е, че не ми дава да ходя на работа,понеже повръщам и каза, че съм се обезводнила и кръвното ми е паднало...така че ще постоим вкъщи smile и все пак съм на седмото небе girl_wink
Активен
valentina83
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #212 -: март 11, 2010, 19:45:36 »

Честити розови гащиииииии Bravo Bravo Bravo
wanting, почивай си и се наслаждавай!!
Активен
loni6666
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #213 -: март 11, 2010, 19:48:57 »

Честити розови гащи wanting. Сигурна съм, че другият път малката кукла ще стои мирно  за да я видят мама и татко:P
Относно проблема, който имаш - дано скоро нещата се стабилизират и да можеш да се радваш на една спокойна бременност.
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #214 -: март 11, 2010, 20:04:55 »

wanting, честита ти радост heart
оправяй се бързо и се наслаждавай give_rose
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: март 12, 2010, 08:24:29 »

wanting, честити розови гащенца baby_girl
Щом трябва ще си седите вкъщи и ще си почивате smile и бързо да се оправите girl_wink
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: март 12, 2010, 10:49:12 »

wanting, честито мила за розовото вързопче  baby_girl

И ние следващия петък сме на ЖК, стискам палци доктора да потвърди думите си от предния преглед - че е момиченце  girl_in_love
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: март 12, 2010, 11:47:26 »

wanting,честити розови гащички baby_girl А относно проблема с повръщането,аз до колкото знам трябва да приемаш много течности,за да не се обезводняваш.Главно вода и чай- ментовия действа добре.Всъщност на някой пък от лайка им действа по-добре.Пробвай различни ,за да видиш от кои ще се почустваш по-добре. Солетки без сол помагат също .
А вълнението като разбере човек за пола е толкова голямо,хем всеки знае ,че ще е или момиче или момче,но като разбере и просто  danceg danceg незнам, аз лично бях толкова щастлива,както като си видях положителния тест за бременност  yahoo.
Ани добре дошла Welcome , лека бременност pqz и малък,сладък бонбон на финала.
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #218 -: март 12, 2010, 11:58:49 »

wanting, честит розов цвят на памперсите и от меееннн  yahoo Започнахте ли вече да мислите имена??? Така като стане ясен пола и се почва едно мислене  girl_wink

Чета назад, че и за козметика сте писали. Аз моята също я смених, но първо отидох при дерматолог за да прецени той типа ми кожа и по негова препоръка смених всичко. Включително ми изписа бебешки сапун за баня, от чиято цена се изненадах  Oh my ... А като си представя, че после ще купувам по две, по един и за бебо ... ехх, парички, паричкиии  Count

А моето неразположение със стомаха отмина и вече се чуствам по-добре. Явно бебко притиска вече и дебелото черво здраво и там става леле-мале  girl_impossible
Активен
wanting
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: март 12, 2010, 18:14:50 »

благодаря на всички !!!  give_rose
аз именце за момиченце отдавна съм си намислила.. май още преди да познавам таткото  pardon
и той се съгласи smile
ако беше момче..не знам как щях да го кръстя...не мога да харесам мъжко име, което да ми звучи добре цялото и на галено smile
Активен
radeni
Любопитен
*
Публикации: 49

Моето малко съкровище!

« Отговор #220 -: март 12, 2010, 19:38:48 »

Честито и от мен че си разбрала пола на бъдещото си бебе, wanting, в коя гестационна седмица си? Кога ти видяха пола? smile
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: март 12, 2010, 19:51:22 »

Здравейте и от мен,Wanting,честито розовичко вързопче,аз пък по тази тема да ви споделя,моята докторка още в 15-та седмица ми каза,че 99 процента е момче,обаче аз от скоро все сънувам,че имам момиче,започвам да се замислям,дано да не е сбъркала,защото вече съм се настроила за момченце и ще е малко гадно,но все пак на 22-ри март съм на фетална морфология и докторката каза,че тогава ще разберем на 100 процента.
Исках да ви попитам вие вече усещате ли бебоците,защото аз го усещам още от 15-та седмица,естествено моята докторка каза,че не е възможно толкова рано,но сега усещането е същото просто е по-силно,така че за себе си знам,че и тогава е било бебето.
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: март 12, 2010, 20:04:57 »

Криси и аз горе долу от 15-та седмица усещам бебчо и моят лекар каза че не е било то, да ама си е точно то било  Girl_hide А сега имам чувството, че мач играе в матката ми и така ме рита долу ниско все едно ще излиза, но все още се търпи  girl_wink
Активен
wanting
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: март 12, 2010, 20:50:01 »

radeni, в 17 - 18 г.с. съм, но знам, че на някои и по-рано им казват пола...зависи от това дали бебето ще се покаже, а също и от самия апарат  girl_wink
а за усещанията и аз оттам някъде го усещам.. към 15г.с., но лекарката каза, че е нормално, защото бебето е мн жизнено и постоянно е в движение Wink
и все пак усещането е уникално и става все по-силно  pardon
 krisssy, напълно те разбирам, и аз съм на вълна момиче и ако се окаже, че е момче, не съм мн сигурна какво ще почувствам  shok blush
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: март 12, 2010, 22:43:18 »

Аз доста по-късно започнах да го усещам,но при всеки е различно.Някаде към 19-20 г.с.И то като въртене ,а не като ритничета.Но сега се усеща много по-силно,даже мъжът ми също усеща по-силните ритничета и понякога така си дърпа къката все едно са го ударили и вика- как е възможно да удря толкова силно,не те ли боли.А то понякога си и боли-зависи каде удари де  angry,но пак се чуствам много по -спокойна когато си го усещам  danceg
Даже преди почваще да рита около половин до един час след като хапна и ако между салатата и основното направя почивка ,той толкова се е разшавал вече ,че почти не мога да ям.Но сега забелязвам,че почти на всеки 2 или 3 часа се движи.Явно почва да спи по-малко или незнам...Моя мъж мисли,че ще доиде преди термина,защото бил голям спортист малкия,но ще видим.Аз съм се родила 4,700 гр. 13 дни след термина на майка ми,дано бебето да не е като мен ,че angry
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: